Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Výrok týdne - 43.týden

Moc se mně tentokrát nechtělo. Úkol dne byl přezout kchár. A dopoledne v čudu. A tak nějaké výroky, byť si během týdne dělám poznámky šly na vedlejší kolej. Týdnem hýbal rozpočet, plzeňská aféra a nová Zemanova strana. Taky perlil Kraus, ale to je na jindy. Já  i mlčící většina  se bavíme další mafii, neboli novinářskou masáží Klause a penízky se sypou do hákošských vydavatelských domů a VM má o čem dělat nedělní estrády a národ čumí na drát.

Kategorie Eňo, něňo

Zvítězil neznámý diskutér, který pravil ke snahám oranžistů o zásahy do Janotova balíčku:

"To je muška. Chorche se zřejmě snaží připravit občany na to, co je čeká pod kuratelou Svazu Evropských Socialistických Republik. Až bruselská byrokratura ovládne sebemenší detail života českého občana, bude tento se slzou v oku vzpomínat na toho podmračeného obtloustlého mocipána druhdy z Restaurací a Jídelen, který je pravidelně obíral o drobné výpalné, jenž pak rozdával svým lenivým voličům".

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Je to prostě Mažňákova banda

Kategorie Hanba, fúj

Zelení chystají kompetenční žalobu na Klause.

"Ve chvíli, kdy se Evropská rada s touto záležitostí nevypořádá nějakým jednoduchým usnesením, v tom případě podáme jako zelení kompetenční stížnost k Ústavnímu soudu. Ten by měl v této věci podle nás jasně konstatovat, že není v tuto chvíli pravomocí prezidenta z Ústavy takovéto podmínky vznášet,“ řekl Rádiu Česko místopředseda Strany zelených Martin Ander.
„Prezident má buď možnost podepsat, tak, jak mu ukládá Ústava, anebo, pokud nepodepíše,  potom samozřejmě počítat se všemi důsledky, které to má. Jeho úmyslná nečinnost v této věci znamená úmyslné jednání v rozporu s demokratickým právním řádem České republiky," řekl Ander.
*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Jak napsal někdo v jedné diskuzi: To jsou ale magoři... Je jich 5 a půl, sněmovat můžou málem ve výtahu, ale tváří se státotvorně a důležitě jako zástrčka u záchodových dveří...

A já dodávám. Hoši, to jste mimo mísu A ten Ander z Brna zvlášť. Ten už asi zblbl z toho přesunu nádraží. Říká se mu náměstek pro rozvoj Brna. Ve skutečnosti rozvoji Brna brání. Jeho hlavním posláním je poskakovat po náměstí když tam promenují teplí a těmtýž vybírat penízky na jejich  festival Mezipůlky, nebo Mezipatra? Teď nevím. Prostě zelení jsou mimo mísu.

Pako týdne

Venezuelský prezident Hugo Chávez vyzval občany, aby si přestali zpívat ve sprše a očistnou proceduru uskutečňovali maximálně během tří minut.
"Někteří lidé si ve sprše zpívají, půl hodiny ve sprše. Žádná sranda, tři minuty jsou víc než dost. Počítal jsem to, tři minuty a už nesmrdím," prohlásil během televizního přenosu zasedání kabinetu.
*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Tak mne napadlo, že kdyby se ten Chavez při tom tříminutovém sprchování i vychc.. vlastně vyčůral, ušetřil by i za splachování.

*********************************************************************************************************************************A jeden speciál

Zpráva z Kamenického Šenova:
Sociálně-demokratická radnice v Kamenickém Šenově se rozhodla označit nezaplacené hroby na místním hřbitově fosforovým sprejem. Je to sice trochu vandalismus a poškozování cizí věci, nicméně na dlužníky to prý jistě zapůsobí.
*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Není tak špatný nápad, aby se pro příště oranžovým fosforovým sprejem označovali i sociální demokraté, ovšem ne za to, že zadlužují hroby, nýbrž za to, že klidně zadluží celou zemi. Pohleďte na ukázku voličů ČSSD.

A na závěr pár výroků kamarádů z Facebooku, Twitteru  a diskuzí:

**dětský ombudsman to už je i na mlčící většinu dost, škoda že ten Zeman asi nevyhraje , ten by tomu Kocábovi ukázal rychle dveře.

**Na argument, že podle většiny expertů se prezident se svou obavou z prolomení Benešových dekretů mýlí, má Jakl rychlou odpověď: "Když je možné vymoci odškodnění za to, že člověk strčil kočku do mikrovlnky a zabil ji a domáhá se odškodnění za to, že tam nebylo napsáno, že se v mikrovlnce nesuší kočky, tak je možné všechno."

**"Možná je pravý čas si uvědomit, že jeho strana by nás ráda zavedla tam kde dávají Lišky dobrou noc (neni teplo, neni elektřina, neni silnic, neni kin, nesmi se do lesa, nesmí se moc dýchat nesmí se nic potřebného stavět, musí se jen mávat zelenými vlajkami a plivat na každého rozumného politika).Nikdy jsem opravdu nezalitoval, že jsem nepřijal v roce 68 nabídku Kodaku nastoupit jako stážista do firmy v Pensylvanii, až teď když si v neděli pustím estrádu pana Moravce, který nám za naše peníze (poplatky) pouští každou neděli mezi lidi takové běsy s pruhledným sobeckým plánem. bože mohl jsem být američanem a mým dětem by sice možná hrozilo že budou muset jít bojovat za demokracii, ale minuly by mne také hovadiny co se tady odehrávají."

**A nedá mi to opět po delší odmlce napsat pár řádků k tomu hnusu, co se děje na právnické fakultě v Plzni. A myslím si, že se to týká mnoha dalších fakult v naší republice. Ono se toho hnusu v naší republice najde daleko více. Nejvíce mne ale pobavil fakt, že nejdou zveřejnit jména lidí, kteří vystudovali tak rychle, že to musí být přinejmenším geniální studenti. Nejdou zveřejnit jejich jména z důvodu ochrany osobních údajů. Těžko si devedeme spočítat, ale bude to hodně, kolik peněz vlastně nakradli ze státního rozpočtu pobíráním platů, jenže když někdo vykrade trafiku, udělá škodu třeba za padesát tisíc a ejhle, jeho jméno se v plném znění objeví v novinách, ve sdělovacích prostředcích apod. To nevadí, ale on je to vlastně bezvýznamný člověk a zaslouží si přísný trest. A ti důležití, ti ne! Cítíte ten rozdíl?

**V dnešní  příloze MF zpovídá kněz, Myrka. Ten se kaje, ze svých hříchů a uvažuje, že se nechá pokřtít, tak to mu  hrabe, nebo chce tak debilně průhledně stáhnout k sobě katolíky.
Ovšem mistrně se vyhnul otázce zda byli rodiče pokřtěni, řekl že ano, ale že byli ateisté, za to měl dodat, jelikož byli komunisté :-)Jeho slova, já ateista nejsme jsem člověk víru hledající, mám ji pod kůží atd.Fotka taková, že by ji mohli prodávat jako svatý obrázek na poutích, ani bábež neumí tak svatý obličej.Kurnik převolte ho :-)No k tomu, mě se zdá, že ten Gandalovič je jen fligna, aby mu nevyrostl, opravdový soupeř, všichni si řeknou no tak už je protikandidát odhlasují sněm jako volební a Gandalovič, řečený  Achab Velrybář, nebude zvolen, a Myrek dostane tak silný ,, mandát,, jako nikdy jelikož měl soupeře a opět zvítězí :-)

**Moderátor Kraus je opět ve sporu s Radou české televize. Tentokrát mu Rada vytkla, že ve svém pořadu dal prostor zpěvačce Vondráčkové, ale ne už Martě Kubišové, s níž se Vondráčková soudí.
Kraus v této souvislosti prohlásil, že radní ČT jsou pitomci. Což je vysoce pravděpodobné, ovšem ještě to automaticky neznamená, že Kraus pitomec není.

**Když koukám na ten parlament - tak uvažuji : volby vyhrála ODS, sestavila obskuní koalici, zTopořlánek vládu neudržel (vlastní vinou, nikoliv silou opozice), padl a z parlamentu utekl ! To co je dneska k vidění - to je důsledek politiky ODS a jejího zTopořlánka ! To je fakt, nebo jak je možné, že celá ta koalice se rozpadla jako domeček z karet ? Ale "politika" běží dál (do voleb je daleko), kdopak pane Paulczynski, stojí proti Paroubkovi ? To si tam máme jít stoupnout my, co se nám to nelíbí ? O tom pište, jinak si jenom tak cintáte na vestu !

A přeji příjemný víkend. Co budete dělat o víkendu nevím, já si asi udělám práva. :-)

A pravidelný přídavek - dnes včerejší, neb v sobotu odpočívám :

Fórek dne - to byste pánové určitě slyšet nechtěli:
http://www.paulczynski.cz/co-by-zena-nemela-rikat-nahemu-muzi3.html

Foto dne - jeden k blogu - modré výfuky, ale moc pěkný:
http://www.paulczynski.cz/30411.html

A Když se řekne - Babička pro Jar nebo Kubu:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-babicka-pro-jar.html

Autor: Petr Paulczynski | sobota 24.10.2009 13:02 | karma článku: 21,11 | přečteno: 2064x
  • Další články autora

Petr Paulczynski

Hlody středeční 9/8 aneb miluji naše média

Dnes si v úvodníku oddychneme od politiky ( i když ne úplně) a koukneme do Ria které hýbe světem. Na této olympiádě se totiž objevuje vliv multikultury.

9.8.2016 v 20:53 | Karma: 46,76 | Přečteno: 13459x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 2/8 aneb miluji naše média

Dnes o něco později, než jsem vyhrál souboj sám se sebou zda psát nebo nepsat. Tak aspoň kousek obvyklé porce. Neziskovky žádají volební právo pro imigranty a výjimky ze zákonů.

2.8.2016 v 19:57 | Karma: 46,60 | Přečteno: 10790x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/7 aneb miluji naše média

Zase si nemůžu prázdninově dáchnout a vysadit. Protože Turecko, vraždící monstra co nejsou teroristi jak se dozvídáme, dnes dokonce zamordovali kněze.

26.7.2016 v 15:15 | Karma: 45,51 | Přečteno: 6902x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/7 aneb miluji naše média

Původně jsem si chtěl dát prázdninový oraz a dnes pauzírovat. Pak jsem zjistil, že OVM mají letní výpadek a že se tudíž nebude vědět o čem se má tento týden mluvit, tak jsem sáhl po klávesnici a pár bodů sesmolil.

19.7.2016 v 15:02 | Karma: 46,56 | Přečteno: 9195x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/7 aneb miluji naše média

Dnes začneme něčím čistě brněnským, protože internetem hýbe video v němž se náměstek primátora nechal bičovat dominou přičemž mumlal „I want more,“ tedy: chci víc.

12.7.2016 v 13:14 | Karma: 46,00 | Přečteno: 9461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.