Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Výrok týdne - 44.týden

Týdnem hýbal Lisabon, Klaus, Gottovo vyznamenání a hubatý Kraus co si zase pustil pusinku na špacír na televizní radní. Politici toho moc nevypouštěli. Jo a Plzeňská práva. Ale pokud nevypustí jména těch lžidoktorů tak už to zase pomalu půjde pod koberec. Ale vsadím se, že se tato věc neděla jen v Plzni. Dokonce znám případ, kdy někdo udělal doktora za tři měsíce ale na Slovensku. Jo a Paroubek si cvrkl do trenek když se pustil do Fischera a ten mu utřel hubu sekerou. Za zmínku stojí i extempore francouzskýho žabožrouta velikosti trpajzlíka s náklady na jeho koupání. http://www.paulczynski.cz/sarkozy-nesetril-jen-na-jeho-sprchu-a-zachody-pro-summit-padly-statisice-eur.html Diskuze o vyznamenání Karla Gotta  vyřešil mistr sám.

Kategorie Eňo, něňo

Metál pro Gotta nejhlasitěji komentoval Zelený exot Liška a hudební publicista Rejžek ( to je ten co tak stupidně komentoval Eurosong). Karel překvapil. Jeho vzkaz byl jednoznačný. A proto patří do výroku Eňo-něno.

Pro ty, kteří mu ale metál nepřejí, měl tento vzkaz. Nejdřív ukázal na kameru roztažené prsty a na vysvětlenou dodal: "Víte, co to znamená? To je desetkrát tohle," a aby bylo jasné, co má na mysli, ukázal vztyčený prostředník.

********************************************************************************************************************************* Pavoukův dodatek. Gotta si poslechnu, ale jeho CD nemám ani jedno. Je to ale profík a ubožáci co politizují metál pro někoho za celoživotní dílo nezaslouží nic jiného, než fuck co jim poslal.

Kategorie Hanba, fúj

Jednoznačně vítězí  růžovoučké sudeťácké prasátko Posselt. Pěkně se odkopali kluci revanšističtí. A přitom Klaus cílil svým "dodatkem  úplně jinam, což pozvolna mnohým dochází.

Pan europoslanec za bavorskou CSU si pochválil, že se vládám v Berlíně, Vídni a Budapešti podařilo zabránit tomu, aby český dodatek k Lisabonské smlouvě obsahoval výslovnou zmínku o Benešových dekretech.

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. A co tím básník chtěl říci? Přece toto:

Pako týdne

Bezesporu je  jím předseda straničky pěstitelů koz a marihuany, pan Liška se svými výroky:
"Nastala extrémní situace, kdy je potřeba uvažovat o odvolatelnosti prezidenta republiky. V době, kdy už jednou Ústavní soud projednal stížnost vztahující se k Lisabonské smlouvě a projednává další, se tu objevuje požadavek na výjimku," sdělil Liška.
Odvolat prezidenta lze podle Lišky pro velezradu. "To však není tento případ," poznamenal. Další možností je, že se Senát a Sněmovna shodnou, že není prezident schopen vykonávat svou funkci. "Tento postup už možný je. Strana zelených s takovým návrhem přijde," uvedl Liška.

A vrcholem byl Liškův výrok na téma Klaus a vyznamenání:
"Pan prezident nevyznamenal nikoho, kdo se zasloužil o Listopad 1989. Nelze se divit. Václav Klaus byl za komunismu konformní šedá myš, která čekala v teple, až se změní poměry, a proto ho musí znervózňovat všichni, kdo ukázali před 20 lety občanskou statečnost," uvedl tn.cz Liška.

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Pan Liška se musí zviditelňovat za každou cenu, protože jím řízená strana se nachází v situaci na obrázku. A taky mi připomíná starý bonmot: Ho*no, řekl, chtěje se nenápadně vmísit do hovoru.

*********************************************************************************************************************************A jeden speciál

Na Finančním fóru Zlaté Koruny exceloval Miloš Zeman se svými vulgárnostmi a leckoho prohlásil za “idiota” nebo “bandu idiotů.” Říďové a finančníci se smáli, přišlo jim to asi vtipné. Miroslav Kalousek, který tam byl taky, se poučil. Druhý den ve sněmovně doháněl deficit Zemana a jeho absenci v české politice. Zalíbilo se mu prozměnu slovo “debil”, též to vypadalo, že jako pohonná hmota politické energie byly využity lihové nápoje, podobně jako měl ve zvyku důchodce z Vysočiny. Mnoho štěstí! Uvídíme, zda to zapůsobí. Originál kdysi zabral. Zabere i kopie?

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. K tomu maličkost. Zaráží mne vzdělanost politiků. Nikdo už nepoužívá slovo “kretén”. Politici kupodivu vědí, že od té doby, co se přidává jód do soli, kretenismus vymizel. Debilů, idiotů a imbecilů je mezi námi naopak stále dostatek. Příčiny těchto poruch jsou totiž složitější. U všech těchto osobnostních stavů či poruch je však typické, že si jejich nositelé svůj stav nedostatečně uvědomují. Spíše si ho neuvědomují vůbec.

A na závěr pár výroků kamarádů z Facebooku, Twitteru  a diskuzí:

**občasník k tématu 13.důchodu: Z dvoutisícčtyřista jde udělat taková trubička a strčte si ji pane Paroubku, třeba ...ne za klobouk.

**Kalousek tvrdí, že do TOP 09 se ve velkém pokoušejí infiltrovat t lidé z ČSSD. No, tak to by TOP 09 asi raději neměl nikdo volit!

**Líbí se mi nehraný úsměv žabožrouta a asi náhodou skloněného Fischera, je jako když lokaj šeptá pánovi  do ouška vydařený vtípek, který někomu provedl, komupak asi ? :-).

obr z : http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/182948-eu-se-dohodla-na-vyjimce-pro-klause.html

**Jiří Hermánek: Myslím, že George Orwell je překonán. Takovouto manipulaci s veřejností, jaká se dnes děje, si ani on nedokázal představit. Na jedné straně nás tady média, blogeři, diskutéři a stovka performérů z Hradu a Strakovy akademii přesvědčuji, že prezident Klaus v lepším případě buď hraje o čas nebo v tom horším se prostě zbláznil, protože přece k žádné retroaktivitě nemůže dojít, že ? A na druhé straně jsem právě teď v ČT24 viděl, že sudetští Němci upozorňují právě zvolenou německou kancléřku, že s Klausovou výjimkou nesouhlasí a chtějí revidovat výsledky 2. sv.války. Takže se mi vůbec nezdá, že Klaus hraje o čas nebo se zbláznil, ale že má prostě pravdu.

**Tomáš Páv: Tak jsem sledoval Merklovou a Sarkozyho jak se třesou na to až budou vládnout Evropě. Kdyby Klaus chtěl aby si nasadili červené nosy, tak to udělají. Ta představa je ale uklidňující.
*********************************************************************************************************************************
A na samý závěr jeden citát TGM:

"Jsme národ lokajů a furiantů. Jsme národ malý a chováme se tak. Naše sebevědomí je pouze v tlupě a hospodě. Vyhrožujeme jen zaťatou pěstí v kapse. Jsme vždy velmi blízko k porušování všech pravidel a zákonů. Na všech úrovních". 

A pravidelný přídavek bohužel včerejší. V sobotu dávám jen výrok týdne:

Fórek dne - matka roku:
http://www.paulczynski.cz/matka-roku3.html

Foto dne - podzimní úroda:
http://www.paulczynski.cz/30553.html

A Když se řekne - ergonomická myš:
http://www.paulczynski.cz/30558.html

A přeji příjemný víkend .

Autor: Petr Paulczynski | sobota 31.10.2009 10:56 | karma článku: 23,64 | přečteno: 2483x
  • Další články autora

Petr Paulczynski

Hlody středeční 9/8 aneb miluji naše média

Dnes si v úvodníku oddychneme od politiky ( i když ne úplně) a koukneme do Ria které hýbe světem. Na této olympiádě se totiž objevuje vliv multikultury.

9.8.2016 v 20:53 | Karma: 46,76 | Přečteno: 13459x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 2/8 aneb miluji naše média

Dnes o něco později, než jsem vyhrál souboj sám se sebou zda psát nebo nepsat. Tak aspoň kousek obvyklé porce. Neziskovky žádají volební právo pro imigranty a výjimky ze zákonů.

2.8.2016 v 19:57 | Karma: 46,60 | Přečteno: 10790x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/7 aneb miluji naše média

Zase si nemůžu prázdninově dáchnout a vysadit. Protože Turecko, vraždící monstra co nejsou teroristi jak se dozvídáme, dnes dokonce zamordovali kněze.

26.7.2016 v 15:15 | Karma: 45,51 | Přečteno: 6902x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/7 aneb miluji naše média

Původně jsem si chtěl dát prázdninový oraz a dnes pauzírovat. Pak jsem zjistil, že OVM mají letní výpadek a že se tudíž nebude vědět o čem se má tento týden mluvit, tak jsem sáhl po klávesnici a pár bodů sesmolil.

19.7.2016 v 15:02 | Karma: 46,56 | Přečteno: 9195x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/7 aneb miluji naše média

Dnes začneme něčím čistě brněnským, protože internetem hýbe video v němž se náměstek primátora nechal bičovat dominou přičemž mumlal „I want more,“ tedy: chci víc.

12.7.2016 v 13:14 | Karma: 46,00 | Přečteno: 9461x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 6/7 aneb miluji naše média

Milí čtenáři. Dnes si na úvod povíme v den výročí upálení Mistra Jana o jiném církevním hodnostáři, který školí národ v souladu se zadáním pánů z NWO.

6.7.2016 v 18:37 | Karma: 46,17 | Přečteno: 9299x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 28/6 aneb miluji naše média

Čím dnes začít jiným než brexitem, jak se říká odchodu Velké Britanie z EU. Už pěkných pár dní pomalu o ničem jiném neslyšíme.

28.6.2016 v 13:56 | Karma: 44,48 | Přečteno: 5925x | Diskuse| Sport

Petr Paulczynski

Hlody středeční 21/6 aneb miluji naše média

Tak máme válku policajtů. Petr Hájek okomentoval dramatický vývoj situace na frontě, poté co Babišovy privátní policejní a mediální gardy přešly do protiútoku, takto. Babišův Šlachta rozehrál mediální operu:

21.6.2016 v 12:20 | Karma: 44,71 | Přečteno: 7535x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 14/6 aneb miluji naše média

Čím dnes začít jiným, než kauzou kterou bych nazval pracovně vzpoura plukovníků II. Začnu vyjádřením bývalého ministra vnitra Ivana Langera.

14.6.2016 v 13:20 | Karma: 44,41 | Přečteno: 5737x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 7/6 aneb miluji naše média

Český generál Petr Pavel a předseda Vojenského výboru NATO v rozhovoru pro agenturu Reuters ostře zkritizoval kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa.

7.6.2016 v 14:30 | Karma: 45,32 | Přečteno: 6231x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 31/5 aneb miluji naše média

Pominu-li vystrčenou zadnici válečného veterána na US Army konvoj a Klárou Samkovou rozlícený ambasadory s hadrou na hlavě, jeví se mi pro úvodník nejlepší pseudoskandál TV Prima,

31.5.2016 v 14:11 | Karma: 46,37 | Přečteno: 8354x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 24/5 aneb miluji naše média

Pří výběru úvodníku jsem váhal, jestli zmínit jak Klára Samková rozčílila muslimácké diplomatické účastníky parlamentního sezení na téma islámského ataku na Evropu nebo merendu okolo rakouských prezidentských voleb.

24.5.2016 v 13:42 | Karma: 44,79 | Přečteno: 6344x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 17/5 aneb miluji naše média

Týden plný Otce vlasti Karla IV. Dokonce Sobotka se vyznal, jak jej inspiruje Karel IV. Chtěl by prý vládnout, jako on. Karla IV. je třeba vidět především jako Evropana, řekl při projevu na slavnostním shromáždění akademické obce.

17.5.2016 v 15:00 | Karma: 45,16 | Přečteno: 6167x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 10/5 aneb miluji naše média

V centrále hejtfrí musí jásat. V Londýně se stal starostou první muslim Saliq Khan, potomek přistěhovalců z Pákistánu, jenž se dokázal stát profesorem a úspěšným politikem. Po svém zvolení prohlásil, že je symbolem sjednocení a že

10.5.2016 v 14:35 | Karma: 46,26 | Přečteno: 8742x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 3/5 aneb miluji naše média

Malý přehled cesty do nenormality jak ji přinesl týden co uplynul od minulých hlodů. - Feministky podporují islámské "zahalování" coby právo žen - Pravice, ta hodná, neautentická, vidí spásu v cenzuře a kriminalizaci nevh

3.5.2016 v 15:36 | Karma: 46,43 | Přečteno: 8216x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/4 aneb miluji naše média

Tak nám ODS slaví 25 let. Objevuje se plno analýz její historie, od realistických až po nepřátelské, podle toho kdo kde stojí. Tak jsem vyštrachal dva roky starý rozhovor pro jeden server poté, co jsem po 23 letech ODS opustil.

26.4.2016 v 12:47 | Karma: 45,55 | Přečteno: 6185x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/4 aneb miluji naše média

Tak nám Zaorálek sdělil, že navrhne abychom naší zemičce místo Czech republic říkali Czechia a požádá o to prý i OSN.

19.4.2016 v 15:37 | Karma: 44,66 | Přečteno: 5371x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/4 aneb miluji naše média

Panama papers hýbou celým světem. Někdo naráz odhalil že existují daňové ráje. To je teda překvapení.

12.4.2016 v 13:36 | Karma: 45,11 | Přečteno: 5801x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 5/4 aneb miluji naše média

Dnešní úvodník bude tak trochu směska, neb se toho dělo moc a já to vše pozoroval vleže tak trochu v agonii neb jsem sežral nějakej špatnej salám, takže jen kusé poznámky co mi paměť slouží.

5.4.2016 v 15:20 | Karma: 45,11 | Přečteno: 5778x | Diskuse| Média

Petr Paulczynski

Hlody středeční 29/3 aneb miluji naše média

Původně jsem chtěl dát pár vět o situaci v Bruseli. Ale státní návštěva čínského přezidenta naplnila prostor natolik, že ani zrušení bruselského pochodu proti strachu z důvodu strachu to nepřebíjí.

29.3.2016 v 13:57 | Karma: 45,23 | Přečteno: 6821x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.