Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Výrok týdne - 45.týden

Tento týden mne nijak moc neinspiroval. Pokračuje strkanice okolo rychlodoktorů z Plzně, ukazuje se, že je jich nějak podezřele moc z ODS. Já taky dělal vejšku mezi 35 až 40 lety a perně jsem si musel vše odchodit  a odmemorovat. Proto mi připadne tento způsob získávání titulů sprostý vůči poctivým studentům Jestli je ODS do jednoho nevyrazí, budu s takovou partají mít problém. Jo a když už se budou lžidoktoři hledat, neškodilo by se podívat i do Brna. Tam prý operuje nějaká slovenská vysoká , která má fungovat jako druhá Plzeň. Takže jsem se s výroky nesoustředil na politiky, ale na ty, kdo řekli něco o politicích

Kategorie Eňo, něňo

Vítězem je podle mne bloger Hermánek z Lidovek se svým miniblogem "Také si myslíte, že Klaus prohrál?"
Jsem s tím Klausem už otravný, ale vemte si Peheheho. Před časem psal o Klausovi každý den. Teď už jsem tam delší dobu nezašel, ale pochybuji, že ho to již pustilo.
Jeden z diskutérů, myslím, že marek, prohlásil k mému včerejšímu článku, že Klaus "prohrál", ale měl svých 5 minut slávy. Klaus nemohl prohrát, protože o "nepodpis" LS vůbec nikdy nehrál. Proběhlo to asi ve třech stádiích. V  prvním si prezident myslel, že podepíše bez větších obstrukcí. Ve druhém stádiu, po irském NE, si prezident mylně myslel, že EU hraje podle pravidel a LS je odpískaná. A ve třetí fázi, po vynuceném irském ANO, přitvrdil i on. Viděl, že nastal ten správný čas dosáhnout nějakého ústupku a také si ho vynutil. Tak se děti dělá politika. Někdo to prostě umí a někdo jen žvaní.

Demonstrační ateův obrázek je také mimořádně vypečený

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Jak pravil bloger Jubánek:Domnívám se, že přijetí Lisabonské smlouvy je krok nevratný, zakládající úplně novou kvalitu v pojetí české státnosti. V mnoha ohledech lidského žití se projeví znenadále, vyhlášením zákona, se kterým bychom možná v našem parlamentu nikdy nesouhlasili. Vyhlašovali jsme referendum a vstupovali do EU teprve před několika lety. Vstupovali jsme do spolku EU. Dnes máme stát EU. Uvědomujeme si tuto novou kvalitu pro naše životy dostatečně? Nebylo by z hlediska demokratického lepší uspořádat referendum, zda si přejeme v takové EU setrvat?

Kategorie Hanba, fúj

Stínový ministr financí ČSSD se v parlamentu domáhal v rámci projednávání rozpočtu dalšího prožírání v rámci socanských slibů hodinek s vodotryskem každému kromě kapitalistů, protože ti už je prý dávno mají. Konkrétní výrok je těžko hledat, stačilo sledovat jeho parlamentní projevy, aby se vám udělalo nevolno. Perlou je, že tento zastánce  "Chudých" si z poslaneckých nezdaněných náhrad nahospodařil na hypotéku.

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Spíš aTeův dodatek: Mgr. Bohuslav Socbotka zaujímá v galerii Paroubkových šibalů bezesporu "čestné" místo. A je přece taky správné rozhazovat peníze voličům... zváště pak ty stínové. Že?

Pako týdne

Primátorka Řápková se svojí stupidní obhajobou podivného studia je jasným pakem týdne za tento výrok"
"Současná vyjádření kohokoliv o mém studiu jsou pouze účelové spekulace s jediným cílem - politicky mě poškodit. Fakulta by ale už měla předkládat pravdivá fakta," uvedla Řápková v tiskovém prohlášení.

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Poslanec a předseda ústavně-právního výboru sněmovny JUDr. Marek Benda (ODS) a primátorka Chomutova Ing. Mgr. Ivana Řápková (ODS) nám udělili nezapomenutelnou lekci z politické kultury, právního nihilismu a mravního relativismu. Myslím, že ona i kolega Benda by měli tak trochu zmizet, protože to jsou další dva co stahují ODS do pekla.

*********************************************************************************************************************************
A jeden speciál

Inovativní čokoládka po podpisu Lisabonské smlouvy.

*********************************************************************************************************************************A na závěr pár výroků z Facebooku, Twitteru  a diskuzí:

**v noci se ochladilo, zaletím si na víkend do Londýna než bude mráz. Prý teď přichází ne z Moskvy , ale z Lisabonu

**tramvaj: více méně podnapilý pán odpovídající na otázku, jesli má jízdenku MHD: "Já jedu za peníze těch ňoumů, co to platěj!"

**vyšehradský hřbitov - Dítě: "Mami, ježibaby!" Matka: "To nejsou ježibaby, to jsou jeptišky!"

**minulý týden jsem se zastavil v lahůdkách, koupit si něco k obědu. Vybral jsem si pršut. Stará paní, která čekala vedle mi povídá: "A co je to ten pršut?". Pokynu jí prstem za výlohu, kde se mezi salámy nachází. Na to hned paní: "Fuj, dyť je to nějaký voschlý..."

**Já nejsem ten, kdo v ČSSD určuje strategii. Ale pokud by komunisti byli schopni stejně seriózní přístup jako na úrovni krajů aplikovat i na celostátní úrovni, pak já osobně si dovedu představit týž model i pro vládnutí v České republice," řekl David Rath časopisu Týden.

**ÚS rozhodl na základě "eurokonformního" výkladu smlouvy. "Ústavní soud zde není od toho, aby odpovídal na otázky..." pravil pan Rychetský. Tedy podle mne je každé rozhodnutí soudu odpovědí na otázku... Takže si ji soudci asi vůbec nepoložili a rozhodli jednomyslně, jak se od nich žádalo :-(

**nick Saturnin na téma festival Mezipatra (mnou překřtěný na mezipůlky): Podle pana ředitele je nejlepším mimikry skrytý teplouš a homofil, maskovaný za supermaskulinního heterosexuála, dynamicky menedžujícího byznys pro své partnery z vyspělých zemí Íjů a fakturující pravidelně značné částky v ojrech, což mu umožňuje ostetnativně prokazovaný jakoby dynamický životní styl, spoustu sportu, popíjení "kvalitních" chlastů v drahých palušách, malé, pečlivě breedované hejnko rodinky, driving of německý prémiový kchár v dýzlu tři litry fplné palbě na hlýnách.

**Vám s politováním musí oznámit, že v důsledku nedávných škrtů v rozpočtu a rostoucích nákladů na elektřinu, plyn a ropu je světlo na konci tunelu vypnuté. Děkujeme za pochopení!

**Zpráva z ODS: V ODS se množí kritické hlasy proti Topolánkovi. Prý je vyhořelá ikona. Protesty zaznívají ze všech regionů, podpory se Topolánek dočkal pouze v Plzni a v Brně. Není divu, obě lokality jsou dosti svérázné. Plzeňskou mentalitu silně ovlivňuje likérka, pivovar, Bory a právnická fakulta. Brněnskou mentalitu pro změnu momentálně silně ovlivňuje Topolánek.

**Brněnská ODS zvolila lídra kandidátky do komunálních voleb. Bude jím bohunický starosta Kotzian. Oproti minulému leaderovi Hledíkovi je to velká změna. Minulý leader byl starý a inteligentní. Nový leader je mladý.
Krom toho byl předsedou brněnské ODS zvolen Blažek, ale to je běžnému voliči jedno, protože Blažek je něco jako stranický yetti. Nikdo ho nikdy neviděl, ovšem někteří v něj věří.

*********************************************************************************************************************************
A na samý závěr jeden citát

Znovu je třeba zabývat se zachováním svobody, protože vznikla její nová ohrožení spojená s postdemokracií, s evropeismem, s politickou korektností, s multi- kulturalismem, s arogantním environmentalismem, s pozitivní diskriminací, s lidskou nepokorou a zejména s novou, minulostí jakoby vůbec nepoučenou vírou v řešení lidských problémů shora, státem, přerozdělováním, regulací.
Václav Klaus  

A taky moc doporučuji tohle:
http://www.paulczynski.cz/co-se-stane-den-po-vstoupeni-lisabonske-smlouvy-v-platnost.html

A pravidelný přídavek bohužel včerejší. V sobotu dávám jen výrok týdne:

Fórek dne - o mužích a ženách:
http://www.paulczynski.cz/dnes-par-anekdot-o-muzich-a-zenach.html

Foto dne -přežraná agama:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--prezrana-agama.html

A Když se řekne - vítejte v Lisabonské Evropě:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-vitejte-v-lisabonske-evrope.html

Autor: Petr Paulczynski | sobota 7.11.2009 11:03 | karma článku: 19,85 | přečteno: 3243x
  • Další články autora

Petr Paulczynski

Hlody středeční 9/8 aneb miluji naše média

Dnes si v úvodníku oddychneme od politiky ( i když ne úplně) a koukneme do Ria které hýbe světem. Na této olympiádě se totiž objevuje vliv multikultury.

9.8.2016 v 20:53 | Karma: 46,76 | Přečteno: 13459x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 2/8 aneb miluji naše média

Dnes o něco později, než jsem vyhrál souboj sám se sebou zda psát nebo nepsat. Tak aspoň kousek obvyklé porce. Neziskovky žádají volební právo pro imigranty a výjimky ze zákonů.

2.8.2016 v 19:57 | Karma: 46,60 | Přečteno: 10790x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/7 aneb miluji naše média

Zase si nemůžu prázdninově dáchnout a vysadit. Protože Turecko, vraždící monstra co nejsou teroristi jak se dozvídáme, dnes dokonce zamordovali kněze.

26.7.2016 v 15:15 | Karma: 45,51 | Přečteno: 6902x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/7 aneb miluji naše média

Původně jsem si chtěl dát prázdninový oraz a dnes pauzírovat. Pak jsem zjistil, že OVM mají letní výpadek a že se tudíž nebude vědět o čem se má tento týden mluvit, tak jsem sáhl po klávesnici a pár bodů sesmolil.

19.7.2016 v 15:02 | Karma: 46,56 | Přečteno: 9195x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/7 aneb miluji naše média

Dnes začneme něčím čistě brněnským, protože internetem hýbe video v němž se náměstek primátora nechal bičovat dominou přičemž mumlal „I want more,“ tedy: chci víc.

12.7.2016 v 13:14 | Karma: 46,00 | Přečteno: 9461x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 6/7 aneb miluji naše média

Milí čtenáři. Dnes si na úvod povíme v den výročí upálení Mistra Jana o jiném církevním hodnostáři, který školí národ v souladu se zadáním pánů z NWO.

6.7.2016 v 18:37 | Karma: 46,17 | Přečteno: 9299x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 28/6 aneb miluji naše média

Čím dnes začít jiným než brexitem, jak se říká odchodu Velké Britanie z EU. Už pěkných pár dní pomalu o ničem jiném neslyšíme.

28.6.2016 v 13:56 | Karma: 44,48 | Přečteno: 5925x | Diskuse| Sport

Petr Paulczynski

Hlody středeční 21/6 aneb miluji naše média

Tak máme válku policajtů. Petr Hájek okomentoval dramatický vývoj situace na frontě, poté co Babišovy privátní policejní a mediální gardy přešly do protiútoku, takto. Babišův Šlachta rozehrál mediální operu:

21.6.2016 v 12:20 | Karma: 44,71 | Přečteno: 7535x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 14/6 aneb miluji naše média

Čím dnes začít jiným, než kauzou kterou bych nazval pracovně vzpoura plukovníků II. Začnu vyjádřením bývalého ministra vnitra Ivana Langera.

14.6.2016 v 13:20 | Karma: 44,41 | Přečteno: 5737x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 7/6 aneb miluji naše média

Český generál Petr Pavel a předseda Vojenského výboru NATO v rozhovoru pro agenturu Reuters ostře zkritizoval kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa.

7.6.2016 v 14:30 | Karma: 45,32 | Přečteno: 6231x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 31/5 aneb miluji naše média

Pominu-li vystrčenou zadnici válečného veterána na US Army konvoj a Klárou Samkovou rozlícený ambasadory s hadrou na hlavě, jeví se mi pro úvodník nejlepší pseudoskandál TV Prima,

31.5.2016 v 14:11 | Karma: 46,37 | Přečteno: 8354x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 24/5 aneb miluji naše média

Pří výběru úvodníku jsem váhal, jestli zmínit jak Klára Samková rozčílila muslimácké diplomatické účastníky parlamentního sezení na téma islámského ataku na Evropu nebo merendu okolo rakouských prezidentských voleb.

24.5.2016 v 13:42 | Karma: 44,79 | Přečteno: 6344x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 17/5 aneb miluji naše média

Týden plný Otce vlasti Karla IV. Dokonce Sobotka se vyznal, jak jej inspiruje Karel IV. Chtěl by prý vládnout, jako on. Karla IV. je třeba vidět především jako Evropana, řekl při projevu na slavnostním shromáždění akademické obce.

17.5.2016 v 15:00 | Karma: 45,16 | Přečteno: 6167x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 10/5 aneb miluji naše média

V centrále hejtfrí musí jásat. V Londýně se stal starostou první muslim Saliq Khan, potomek přistěhovalců z Pákistánu, jenž se dokázal stát profesorem a úspěšným politikem. Po svém zvolení prohlásil, že je symbolem sjednocení a že

10.5.2016 v 14:35 | Karma: 46,26 | Přečteno: 8742x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 3/5 aneb miluji naše média

Malý přehled cesty do nenormality jak ji přinesl týden co uplynul od minulých hlodů. - Feministky podporují islámské "zahalování" coby právo žen - Pravice, ta hodná, neautentická, vidí spásu v cenzuře a kriminalizaci nevh

3.5.2016 v 15:36 | Karma: 46,43 | Přečteno: 8216x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/4 aneb miluji naše média

Tak nám ODS slaví 25 let. Objevuje se plno analýz její historie, od realistických až po nepřátelské, podle toho kdo kde stojí. Tak jsem vyštrachal dva roky starý rozhovor pro jeden server poté, co jsem po 23 letech ODS opustil.

26.4.2016 v 12:47 | Karma: 45,55 | Přečteno: 6185x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/4 aneb miluji naše média

Tak nám Zaorálek sdělil, že navrhne abychom naší zemičce místo Czech republic říkali Czechia a požádá o to prý i OSN.

19.4.2016 v 15:37 | Karma: 44,66 | Přečteno: 5371x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/4 aneb miluji naše média

Panama papers hýbou celým světem. Někdo naráz odhalil že existují daňové ráje. To je teda překvapení.

12.4.2016 v 13:36 | Karma: 45,11 | Přečteno: 5801x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 5/4 aneb miluji naše média

Dnešní úvodník bude tak trochu směska, neb se toho dělo moc a já to vše pozoroval vleže tak trochu v agonii neb jsem sežral nějakej špatnej salám, takže jen kusé poznámky co mi paměť slouží.

5.4.2016 v 15:20 | Karma: 45,11 | Přečteno: 5778x | Diskuse| Média

Petr Paulczynski

Hlody středeční 29/3 aneb miluji naše média

Původně jsem chtěl dát pár vět o situaci v Bruseli. Ale státní návštěva čínského přezidenta naplnila prostor natolik, že ani zrušení bruselského pochodu proti strachu z důvodu strachu to nepřebíjí.

29.3.2016 v 13:57 | Karma: 45,23 | Přečteno: 6821x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.