Hlody středeční aneb miluji naše média

24. 11. 2015 16:50:13
Nejde asi nevěnovat úvodník snad největšímu ze svátků moderní doby. Svátku, který ti, co neprožili alespoň část dospělého života před 17.listopadem 1989 nepochopí.

Byl to den, kdy začal protikomunistický převrat, který později dostal přídomek Sametová revoluce. Sametová proto, že jsme neudělali to, co se nám dnes vrací jako bumerang. Nedokázali jsme je vypráskat do gheta. S Václavem Havlem totiž přišla pravda a láska a ta nám dneska dává co proto. Holt, nebyli jsme jako oni. Řízením osudu jsem byl v těch dnech na školení v Praze a tak jsem si onu úžasnou atmosféru všech Václaváků až po onu Letnou prožil na vlastní kůži. Nelze zapomenout na úžasnou vzájemnost, obrovské nadšení a společné zvonění klíči. Neuvěřitelná sounáležitost statisíců zpívajících s hrdostí hymnu bez dodatku hymny sovětské. Netrvalo však dlouho a my co jsme nebyli jako on, jsme si nechali vnutit jako prvního popřevratového premiéra komunistu. A většina ostatních bafuňářů se křišťálově čistě změnila v dravé kapitalisty. Nebo očištěné politiky. A netrvalo zas tak dlouho a už se nám derou zpátky. Znovu začínají šířit svoje bludy a značná část voličů jakoby ztratili pamět na to slyší. Pravda, ne vše co se děje v politice je v pořádku. Spousta hajzlíků využívá svých politických postů k vlastnímu prospěchu. Zažil jsem 17. listopad na vlastní kůži, ale kdyby mi tam někdo řekl, že jednou budou u památníku 17/11 pokládat květiny komunisti, tak bych mu řekl, že je vůl. A šaškárna s dvojí oslavou na Albertově nádavkem. Oslava prezidentova a druhá, prý studentská.

O Putnovi nemluvě. Tato katolická buzna (dle vlastního vyjádření) pravila: "Ale co bylo ještě horší, něco, co se ještě nestalo v českých dějinách, je to, že prezident země stál na jednom pódiu s náčelníkem českých fašistů! Český prezident podporuje české fašisty. Kdo stojí na pódiu s českými fašisty, je sám fašista!" Netuším, kde pan Putna vzal názor, že na podiu stáli fašisti. Já tam viděl vlastence. Zato na té druhé oslavě co byla 22.listopadu jsem viděl komunisty byť bývalé ( i když se říká že bývalý komunista je něco jako bývalý černoch), šéfa českých islamistů a další normální lidi. Nic necharakterizuje tu druhou oslavu lépe než fejsbůkem se šířící vtípek: Sejdou se 22. listopadu komunista, svazák, normalizační lidovec a předseda muslimské obce. Co to je? Studentská oslava 17. listopadu. A to by na úvod mohlo stačit a rozhlédneme se po virtuálu.

  • Na dokreslení stavu jak důstojně slavíme uvedený svátek, jedna živá příhoda ze 17.listopadu, popsaná na webu. Dva civilisté jeden s kamerou, druhý s vysílačkou. Tací novodobí, mimikry stejné jako "kdysi", akorát změna vnějších atributů - např nenosí už síťovky a igelitky jako před rokem 1989. Natáčí "maškarní" průvod na Národní třídě. Do hledáčku se mu dostávají všichni civilisté, včetně mne a mého syna, který sleduje průvod masek. Obracím foťák k nim. Reakce je okamžitá. Úhybný manévr (pozdě holenku) a verbální atak, nechce být focený. Slovní přestřelka končí frustrací mladšího z dvojice -
    on:proč mne fotíte,to nemůžete.
    já: proč mne natáčíte, to nemůžete.
    on: protože se nám to líbí.
    já: no vidíte, mně se to taky líbí.
    on: na to nemáte právo nás fotit bez svolení.
    já:vy nemáte právo nás natáčet bez svolení
    on: my k tomu máme služební důvod ...
    Pak už nic, jen jeho ... výraz v obličeji poté, co se odhalil...
    Je to úsměvné, neb mlaďas se odkryl sám, aniž bych chtěl tu jeho placku vidět. Smutný je to proto, že se časy pohnuly směrem k temnotě... narůstá jim hřebínek, dělají si čím dál tím víc výklad práva podle sebe s požehnáním "ze shora" Politické strany, které by byly schopny to trochu korigovat jsou více méně v rozkladu a ty, co vládnou nám ještě s pomocí toho zákeřného a zlého Zemana ukážou zač je toho loket. Na antiteroristický zákon, který příjde, se dá navléct vše.
  • A nyní si řekneme něco o tzv.neziskovkách. Šílenost, ve kterou se zvrhla tzv. občanská společnost. Politizující vřed snažící se mimo poliitické spektrum řádných stran ovlivňovat dění. A přitom parazitovat na veřejných rozpočtech. Jde o jeden z nejparadoxnějších a dlužno dodat, že i nejodpornějších jevů naší současnosti. Aktivistické politické bojůvky, kterým se v rozporu s veškerou logikou stále říká nevládní, jsou ve skutečnosti přisáté právě na vládu, ministerstva a obecně na veřejné rozpočty. Za peníze nás všech ovšem provozují aktivity, jež stejně jako výše zmiňovaná Česká televize podporují pouze úzkou část názorového spektra. Dnes, o dvacet let později, pro dnešní aktivisty, nemá svoboda žádnou hodnotu. Jejich cílem není tyranii neomezené moci zničit, ale zavést; stát se novou elitou, diktující zbytku společnosti co smí a nesmí říkat. To je pravým smyslem všech jejich snah o „kultivaci veřejného prostoru“, o „ochranu menšin“ a o všechny takové věci. Vše, co sami tvrdí o svých motivech, je čirá lež. Kampaně proti "nenávisti" jsou útokem na svobodu slova. Stojí za nimi dlouhodobá snaha neomarxistů o instalaci nové státní ideologie a převzetí moci. Pod slovy o kultivaci a toleranci není nic jiného než obyčejná cenzura, pokus umlčet názorové odpůrce. Nejde už jen o jejich delegitimizaci, teď už je na řadě odsun do ilegality. HateFree kampaň má vyústit v zákonná omezení, v nasazení náhubku celé společnosti, stejného, jakým byla cenzura komunistického režimu. Via Viktor Lošťák.
    Především politici tzv. nové levice je používají tu jako svoji pretoriánskou gardu, tu jako alibi, tu jako informační či argumentační zdroj, tu jako nástroj mocenského nátlaku. Proto se nabízí kruciální otázka: Proboha, proč si my, daňoví poplatníci, voliči, občané, platíme něco, co nám jen a jen škodí? A k nim ČT. Podle zákona o České televizi „hlavními úkoly veřejné služby v oblasti televizního vysílání jsou poskytování objektivních, ověřených, ve svém celku vyvážených a všestranných informací pro svobodné vytváření názorů“. Česká televize ovšem dlouhodobě nic takového nedělá. Její zpravodajství a publicistika nejsou ani objektivní, ani vyvážené, ani všestranné. Česká televize dlouhodobě funguje jako hlásná trouba jedné názorové skupiny a jednoho jediného „správného“ názoru. Kterého? Eurounijního neomarxismu. To neznamená, že z její obrazovky občas nezazní něco trochu odlišného či že se na ní sem tam nevyskytne osoba s alternativním názorem, ale gró jejího vysílání a jeho celkové vyznění předchozí tezi zcela potvrzuje. Selhává ovšem nejen Česká televize, ale i její kontrolní a regulační orgány, jimiž jsou Rada České televize a Rada pro rozhlasové a televizní vysílání. Namísto toho, aby zastupovaly zájmy všech občanů a poplatníků a vedly tuto veřejnoprávní instituci k dodržování a naplňování zákona, pod lavinou veřejné kritiky vytvářejí okolo České televize spíše obranný val. V posledku selhává i poslanecká sněmovna, které se obě rady ze své činnosti zodpovídají. Plyne z toho několik alternativ. Ta nejradikálnější zní: Českou televizi zrušit! Bez náhrady. Technické zařízení prodat, určit správce archivu, kmitočty vysoutěžit. Ta méně radikální zní: Českou televizi nemilosrdně reformovat. Zeštíhlit a otevřít názorům celého názorového spektra. V každém případě je však nutné změnit způsob jejího financování. Televizní („koncesionářské“) poplatky jsou reziduum dávné minulosti, ve skutečnosti je to jen další daň, navíc daň silně regresivní. Nejvíce – vzhledem k výši svých příjmů – paradoxně platí ti nechudší. Suma sumárum: televizní poplatky jsou neefektivní, iracionální a asociální. Jejich zrušení je velká výzva pro volební programy politických stran. Tak pravil Petr Štěpánek
  • A dokreslíme si poměry k tématu 17.11 na příkladu z Brna. Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho. Výročí sametové revoluce si v Brně komunisté vybrali k tomu, aby na Moravském náměstí protestovali proti kapitalismu. Že mávají transparenty s portréty Lenina a Marxe, se ovšem nelíbilo kolemjdoucímu muži, který žádal přítomné strážníky, aby zakročili. Nakonec skončil v poutech sám. V úterý odpoledne se shromáždili komunisté na akci prezentované jako „pokojné shromáždění občanů zklamaných sliby listopadu 1989“. Padala slova o tom, že sametová revoluce byl puč a nad hloučkem komunistů se objevily transparenty s tvářemi Lenina a Marxe. To rozezlilo kolemjdoucího muže. „Když si tady stoupnu s Adolfem Hitlerem, tak mě zatknete. Když tu stojí s Leninem, tak nic neděláte. Žádám vás, abyste zasáhli proti pánovi, který tam propaguje vraždění a totalitu,“ žádal muž přítomné brněnské strážníky. Ti ale na jeho výzvy nereagovali. „Jste nějaký odborník na extremismus? Teď momentálně narušujete shromáždění a jste tady protizákonně,“ oponoval mu jeden ze strážníků. Protestující muž nakonec nevydržel s nervy, jeden z transparentů členovi shromáždění vytrhl a přelomil ho. V tu chvíli pětice strážníků muže zatkla. Městští policisté ho zvedli ze země a odnesli k přistavenému autu, kde skočil na zemi a strážníci ho prohledávali. Komunistická akce poté skončila bez dalších incidentů.
    Tož tak. Nechtěl Lenina, dostal potlamě. Pomáhat a chránit. A tak my v Brně žijeme.
  • A v Brně ještě zůstaneme. Krize je zažehnaná, tvrdí Vokřál. Koaliční strany změnily svou smlouvu. Krize na brněnské radnici je prý zažehnaná. Definitivně to oznámil v pátek primátor za hnutí ANO Petr Vokřál. Kvůli rozporům, které způsobil nesouhlas lidovců a zelených s odvoláním radního Tomáše Kratochvíla, bývalého člena hnutí, v pátek podepsalo třicet koaličních zastupitelů v pětapadesáti­členném brněnském plénu novou dohodu. „Obsahuje i dodatek o tom, jak budeme v případné další takové situaci postupovat," představil změny Vokřál. Kromě toho se radní dohodli i na nové funkci pro zastupitele za hnutí Žít Brno Martina Freunda. „Bude se věnovat hlavně současné situaci kolem uprchlíků. Je to natolik vážný problém, že ho nesmíme opomíjet," představil Vokřál.
    A co na to hlas lidu? Čekal jsem, co z koaliční soulože ANO se Žít Brno vyleze a už je to tady - JSME PRVNÍ MĚSTO V TÉTO ZEMI, KTERÉ MÁ SPECIÁLNÍHO RADNÍHO PRO UPRCHLÍKY! Bc. Martin Freund: "Vystudoval jsem bakalářský cyklus psychologie na Masaraykově univerzitě a několik let se pohybuju v neziskové sféře. Působil jsem v několika občanských sdruženích zabývající se veřejným prostorem města Brna. Moje vize je město, kde je zastupitelem každý jednotlivý občan. Město, které si váží své vlastní občanské společnosti a prohlubuje její participaci na veřejném životě. Město, které vás podpoří, pokud se rozhodnete být aktivní, a podrží vás, pokud upadnete. Jsem přesvědčený, že Brno má potenciál stát se nejpříjemnějším městem k životu u nás. Jako zastupitel chci na této vizi pracovat a uskutečňovat jí." - tahle osoba, která nic neumí, a proto ssaje v neziskovkách, se nejen dostala do zastupitelstva města Brna, ale podle NOVÉ koaliční smlouvy je novým radním pro uprchlíky... Vzbuďte mě, až tahle noční můra skončí!!!

A trocha bulváru: Krampol politikům: Chytit za držku, kopnout do prdele a vyhodit. Hovada. Nejen běžní obyvatelé, ale i umělci jsou už ze současné politické situace znechuceni. Také herci Jiřímu Krampolovi vadí nadměrné odměny úředníků a manažerů firem ovládaných státem. Ti podle Krampola často "vše zkurví a poserou ze všech stran". A ještě za to dostanou miliony. "Někdo přijde do nějakého podniku, všechno to zkurví, posere to ze všech stran, že se to tam celé hroutí a oni mu na odchodnou ještě dají zlatý padák v podobě milionů," popsal rozhořčený Krampol ParlamentnímListům.cz praktiky, které podle něj panují v české společnosti. On, coby dlouholetý umělec, si prý sice vydělá na činži, dovolenou i slušné jídlo, že by se topil v penězích ale říct nemůže. "Třeba za film Bastardi II jsem dostal částku, za kterou už si nekoupím ani motorku, možná tak špatné kolo. Leckteří umělci dostávají honoráře jako dělníci ve fabrice," postěžoval si herec, který se v posledních letech proslavil zejména jako moderátor pořadu Nikdo není dokonalý.
No, kdybys Jirko raději maloval, mohls dostat dokonce metál.

A zprávy o počasí: Začalo mrznout. Poznal jsem to podle toho, že z pod psa se ráno silně kouří. Taky napadlo trochu bílého sajrajtu. Ti co nepřezuli gumy se asi budou účastnit zimního srazu přátel letních pneumatik. Nějaký šprýmař vyzdobil sousedům auta. Neb je to vtipné, podělím se s vámi.



A z mého života: Na doporučení, abychom nepodezírali všechny běžence, se hodí jednoduché přirovnání, které použil B.Kuras v rozhovoru s Drtinovou v DVTV. Zeptal se jí, jak by se zachovala, kdyby před ní někdo položil tácek se stovkou lahodných zákusků, z nichž dva by byly otrávené. Zda by si z tácku vzala alespoň jeden z té stovky a ochutnala by. Drtinová přiznala, že nevzala. A o tom to je. Tak jsem si poručil špekáčky na černém pivu. Špekáčky, papriky, cibule, čili papričky. Znáte? Ptal jsem se na přátel na FB. Dostalu se mi dotazu, kde je protlak. Tak samozřejmě, že tam je. Prostě jsem zapomněl, protože vaří mamuš. Já jen očumuju. Prý to mám dobře rozděleno. Prostě vaření nerozumím, jídlu ano. Taky jsem koukal na jakousi soutěž zpěváčků. Bezva soutěž. 15 letý kluk zpívá Když já byl tenkrát kluk. A taky mi uniká, kteří idioti posouvají v taneční soutěži to dřevo Pavláska.

A na Fejsbůku napsali:

  • Turci sestřelili ruskou stíhačku. Ruská stihačka prý byla několikrát varována. Bohužel, piloti slovům "Eger bu büyük Rus köpegi ne yapayim" ne zcela porozuměli. "V tomto nepokojnom svete je Turecko ostrovom stability a prosperity, ale aj štítom voči hrozbám pre našu bezpečnosť," - Andrej Kiska
  • Praha v pondělí zrušila slavnostní rozsvěcení stromu, které se mělo konat v sobotu 28. listopadu večer na Staroměstském náměstí. Vedení města tak učinilo z bezpečnostních důvodů po událostech ve Francii...Už jsme prohráli! Se sraby na místě vůdce smečky to jinak dopadnout nemůže...Dneska utajíme rozžíhaní stromku, zítra vyhlásíme ramadán.
  • Nezamykáme dveře, protože nenávidíme ty venku, zamykáme dveře, protože máme rádi ty uvnitř.
  • ODPORNÉ!!! Fašisti nepustili studenty vedené Martinem Putnou na Albertov, kde se chystali pokojně metat vejce a dýmovnice po prezidentovi a Martin Konvička. Pláču.
  • Američtí kongresmani přijali návrh mírnící příliv migrantů do země To není ten samej Kongres, kde maj vystavenou Bustu, ze ne? No jestli jo, tak by si hosi meli uvedomit, ze zádný ceský slunícko uz s nima nikdy nebude mluvit. A kdoví, jestli si to nakonec Dása neodveze domu. A budou mít po ptákách. A mozná, ze se nasere i Mogherini a uz nikdy neprijede.
  • Saúd vede výbor pro lidská práva v rámci OSN, šéf ČT byl zvolen do výboru Evropské vysílací unie a bude hájit nezávislost veřejnoprávních médií. Neomarxistka Šabatová je ombudsmankou a má reprezentovat spravedlnost, Babiš si myslí, že je u živnostníků oblíben, Šafr, Tabery, Palat a další mainstreamoví škrabalové si myslí, že hájí demokracii a svobodu, Mogheriniová tvrdí, že politický islám je budoucností Evropy. Merkelová je přesvědčena, že pracovní trh v Německu zachrání nevzdělaní uprchlíci z Blízkého východu a Afriky...to se ale dnes dějí věci...
  • Je jasný, že všichni Zemanovi příznivci jsou polodementní venkované, kteří vychodili sotva základku a slušné chování jim nic neříká. Do morku kostí vulgární primitivové a burani! To druhá strana je mnohem vzdělanější, laskavější a umí se na rozdíl do té Zëmanovy fašoidní sebranky chovat na úrovni. Třeba tento pán je toho zářným příkladem
  • tak rektor UK Tomáš Zima, normalizační bolševik a svazácký funkcionář, který se překabátil v roce 1990, bude dělat svůj truclistopad. To je chucpe. A rádoby antikomunisté z pražské lumpenkavárny k tomu ještě nadšeně přichrochtávají.
  • Tak Miu Farrow znepokojují aktivity Miloše Zemana. No, paninko, u vás doma taky nebylo úplně všechno v pořádku.
  • New York Times napsaly, že řeči o zničení Islámského státu se hezky poslouchají, ale nikdo neví jak to učinit. Co takhle začít primární prevencí? Zmrazit veškerá konta Saudů v zahraničí, okamžitě vyhlásit embargo na jejich naftu a vyhlásit též okamžitý zákaz stavění mešit za jejich peníze, které se ve světě stávají ideovými buňkami terorismu. A stejně razantně pak postupovat na všech frontách. Jenže tomu brání velmocenské zájmy, že ano?
  • Putin: Bůh může teroristům odpustit, ale je na mě, abych je za ním poslal.
  • Co může být větším důkazem neschopnosti a impotence Bruselu než existence čtvrti Molenbeek? To má být centrum slavné "tisícileté" říše jménem Evropská unie? Připočtěme si k tomu zbabranou Ukrajinu i Řecko a máme jasno: Junckere, Schulzi, Merkelová, Hollande a další: Odejděte! Vypůjčuji si pro tyto účely text Miloše Kopeckého, který adresoval Husákovi, Jakešovi a spol.:"...Odejdete-li včas, to jest hned, může Vám být ještě poděkováno. Neučiníte-li tak sami, z vlastní jasnozřivosti, odejdete sice o něco později, ale odejdete, nepochybujte o tom, stejně. Jenže ne už důstojně, ale jako komické figury. Jestliže osud krajiny leží vám tak na srdci, jak stále ujišťujete, máte skvělou příležitost pro tuto krajinu něco kloudného udělat a výrazně mu prospět: odejít..." S dodatkem, že za komické figury jsou už teď...
  • Jo. Když všichni štvou proti Zemanovi, je to demokratická diskuse. Když si Zeman stoupne před své věrné a dělá to samé, je to podle Honzejka ,,občanská válka" a značkování ,,méněcenných lidí ve společnosti", myšleno odpůrců Zemana. To nevymyslíš.
  • ODPORNÉ!!! Fašisti nepustili studenty vedené Martinem Putnou na Albertov, kde se chystali pokojně metat vejce a dýmovnice po prezidentovi a Martin Konvička. Pláču.
  • Kdyby se toho Mäsárika poté, co se pokusil jako student napadnout v zuřivosti ředitele gymnasia pohrabáčem, nezastal katolický kněz páter Matěj Procházka - a Mäsárik (poté již Masaryk) tudíž mohl dostudovat ve Vídni - toto panoptikum nemuselo vůbec být.
  • Jednou z mála nesporných výhod předlistopadového socialismu byla schopnost zabránit tomu, aby paní Šabatová a její blízcí příbuzní působili tak vážné škody jako v současnosti.

A něco veselého :

A fór na konec: Potkali se malý ušní maz, malý zubní kaz a malá poševní kvasinka. Malý ušní maz povídá: " Každé ráno se mě snaží dostat taková tyčinka s vatou. Mám co dělat, abych se schoval"
"To nic není," povídá malý zubní kaz. "to já se shovávám každé ráno a večer před kartáčkem s pastou".
To ještě vůbec nic není, " říká malá poševní kvasinka, "každou noc ke mně leze takové holohlavé čuně, co neví jestli má jít dovnitř, nebo ven,a nakonec mi poblije celý domeček!"
Malý zubní kaz na to: "ááá tak toho hajzla já znám taky!!!!"

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 24.11.2015 16:50 | karma článku: 44.68 | přečteno: 11878x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Jaroslav Herda

Psala o strachu voličů Zemana ve svém blogu jinak, než jak napsaly Parlamentní listy.

Pedagožka, spisovatelka, blogerka a mluvčí Společnosti učtelů českého jazyka paní Veronika Valíková Šubová oslovila kováře - redakci Parlamentních listů.

28.3.2024 v 7:22 | Karma článku: 11.55 | Přečteno: 307 |

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 28.03 | Přečteno: 3847 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 20.62 | Přečteno: 364 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.56 | Přečteno: 226 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.53 | Přečteno: 796 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...