Hlody středeční aneb miluji naše média

1. 12. 2015 17:09:06
Zuří bitva o Konvičku. To je ten znalec brouků a motýlů co rozčiluje ty jedině správně uvažující kluky a holky ze ziskových, pardon z neziskových, organizací. A kdo se těm nelíbí, je hnedle fašoun, nácek, xenofob a vůbem tfujky

člověk. Přitom ten Konvička jen pojmenovává věci pravými jmény a nehraje si na obhájce menšin co se sem valí. Sem, jako do civilizovaných krajin. K nám zatím moc ne, protože nemáme mamá Merkel s rozpřaženou náručí, i když už i tu to pomalu přichází. V České republice jsme nyní v bodě nula. Tam byla Francie, Německo, Velká Británie, Nizozemsko či Švédsko před pár desítkami let. Nyní jsou na území těchto států desítky no go zón, kde žijí muslimské menšiny. Kvete zde zločinnost, sexuální násilí, prodej drog a neplatí zde zákony hostitelské země. Muslimská taktika byla, je a bude vždy stejná. Hrát si na utlačovanou menšinu, kterou chtějí ostatní jen zničit do doby kdy se jim zdá, že už je jich dost. Naposledy to předvedl Alrawi v rozhovoru pro DVTV. Jistě, na naivní typy tohle divadlo asi funguje. Muslimy levicoví aktivisté a profesionální plačky přirovnávají ke skutečně v minulosti utlačované židovské menšině. Ale Židé se jim hodí jen pro tyto účely. Jinak horují pro Palestinu a bojkotují vše, co má něco společného s Izraelem. Co s tím? Nevím, myslím, že bohužel nic. Před začátkem 2. sv. války také svět věřil tomu, že je německá menšina v Československu utlačována a nemá žádná práva. Pokud Evropská unie či Spojené státy dnes věří, že za nevzdělanost a vysokou nezaměstnanost Romů může česká majoritní společnost, proč by nevěřili tomu, že jsme všichni islamofobové a nemáme rádi muslimy jen proto, že mají jinou barvu kůže a nejedí vepřové?
No a co teda ten Konvička? No... Spoustu těch řečí si mohl nechat od cesty, třeba ty masokostní moučky, koncentráky a tak, i když každý musí vědět, že to je jen rétorické cvičení. Ovšem zde je třeba zmínit, že Saudská Arábie vede při OSN lidská práva. Země, kde se každý den porušují. Kde se tak nějak ti odpůrci obrazně do té moučky melou. A sekají se údy a háže se na baby kamení. Jak pravil jeden reformní muslim: "Islámský stát tu je už stovky let, jen donedávna nesl pouze jedno jméno: Saúdská Arábie. A přitom jistý Vojtěch Varyš v MF Dnes píše o příznivcích Bloku proti islámu, že to jsou "lidé na hony vzdálení demokracii a svobodnému myšlení". Co k tomu říci? Snad jen, že pan Varyš je dokonalý idiot, který si nevidí do huby. Skutečností je naprostý opak. Jádro Bloku proti islámu totiž tvoří právě lidé, kteří milují svobodu. Svobodu svoji, svých dětí, své země! A na tom nic nezmění ani zhovadilý presstitut z Babišova pokleslého plátku jménem Mladá fronta Dnes. A tak díky takovým Varyšům budeme Konvičku trestně stíhat. Přitom Semelová si pobíhá po svobodě a ještě před pár lety učila děti na základní škole, Bartoš se Zemánkem se spokojeně drží za ruce, bývalý pražský imám vyhrožuje terorismem, pokud budeme "provokovat", ale stíhaný bude entomolog, který je spíše komik než lidový vůdce. Takže pokud chtěla soudružka státní zástupkyně vyrobit mučedníka a přispět k úspěchu BPI ve volbách, tak upřímně gratuluju...
Neříkalo a nepřipomínalo se nám mnohokrát, že svoboda je nedělitelná? Pokud tedy existuje svoboda slova, žádný sebemocnější úřad nesmí mít právo rozhodovat, co smíme a nesmíme říkat! Nyní jsem velmi zvědav na pana Svěráka a další známé tváře z různých petic, zda vyjdou do ulic, neboť mohou sebevíce nesouhlasit s projevy pana Konvičky, ale jako lvi by měli bojovat za jeho právo je říkat! Pokud však byl obviněn z údajného podněcování k nenávisti, potom by měl být obviněn také předseda Muslimské unie Mohamed Abbás. Ten konkrétně za podněcování nenávisti vůči Židům. Zcela otevřeně totiž tvrdí, že za útoky v Paříži stojí Židé. Za šíření antisemitismu by měl být rovněž obviněn nejvyšší představitel českých muslimů Muneeb Hasan Alrawi . Jsem zvědavý, jestli si zmíněná zástupkyně podívá i na oba dva pány. Jinak je nejlépe oslavit výročí Sametové revoluce rozpoutáním politického procesu. A situaci dokreslíme nádherným hejtem kolujícím fejsbůkem. Je přesný. A teď titulky.

  • Bradáčová prověří Babišovo Čapí hnízdo. Trestní oznámení na dotační podvod. Trestné činy dotačního podvodu a poškození finančních zájmů Evropské unie, byly na základě zločinného spolčení spáchány v případě Čapího hnízda. Jde o rekreační areál poblíž Olbramovic, který s evropskou dotací ve výši 50 milionů korun postavil před rokem 2010 současný ministr financí Andrej Babiš. Tak zní trestní oznámení, které odeslal anonym vrchní státní zástupkyni Lence Bradáčové. Klíčová je stížnost na dotační podvod, které se měla dopustit skupina lidí okolo společnosti Farma Čapí hnízdo a.s. Vznikla v několika krocích po listopadu 2007, kdy manažeři koncernu Agrofert převedli dceřinou firmu Agro ZZN Pelhřimov na akciovou společnost s anonymními akciemi. Patnáctého února 2008 převzal akcie namísto Agrofertu neznámý vlastník. Dvacátého února se Agro ZZN Pelhřimov přejmenovala na Farmu Čapí hnízdo a o týden později požádala o dotaci 50 milionů na stavbu rekreačního střediska. Peníze pak přidělil dotační úřad Střední Čechy. Nemohl by tak podle trestního oznámení učinit, kdyby byla Farma Čapí hnízdo součástí koncernu Agrofert. V předpisech dotačního programu totiž stojí: „Podpora musí mít tzv. motivační efekt, tj. bez poskytnutí podpory by subjekt nebyl schopen daný projekt realizovat. Mělo by tedy být prokázáno, že daného cíle není možné dosáhnout bez vynaložení veřejných prostředků,“ připomíná autor trestního oznámení. Farma Čapí hnízdo ostatně nárok na dotaci neměla ani po svém přejmenování, protože dva roky před žádostí o dotaci byla součástí velkého koncernu. Tím trestní oznámení poukazuje, že Babiš kontroloval Farmu Čapí hnízdo i v letech 2008-2014, kdy se vlastník skrýval za anonymní akcie. Agrofert se k vlastnictví Farmy Čapí hnízdo oficiálně přihlásil v dubnu 2014, tedy dva měsíce před tím, než se podle zákona z období Nečasovy vlády musely anonymní akcie zrušit.
    Nejlepší na tom je, že paní Bradáčová toto oznámení řešit nebude, protože ze zákona řeší průsery nad 150 mega a to tady není naplněno. Nu a je vymalováno. Přesun na nižší organizační článek už je jen technikálie jak s tím zamést. A přitom podle kouzla nechtěného asi pan Babiš už sem ani nepatří.
  • A nyní si vysvětlíme, jak je to v té Syrii, jak trefně popsal autor Ondřej Filip: "Takže – zmrdi, co vládnou v Turecku, podporujou podobný zmrdy v Sýrii. Zmrdi, co vládnou v Rusku, podporujou v Sýrii jiný zmrdy. Západní země nemůžou najít nikoho, kdo není zmrd, aby ho podpořili, kromě Kurdů. Ale Spojený státy nechtěj příliš podporovat Kurdy, protože by to mohlo nasrat zmrdy, co vládnou v Turecku. A i když sou Turci zmrdi, tak by třeba nemuseli bejt a Spojený státy by chtěly, aby nebyli. Jelikož Spojený státy nechtěj, aby je Turci měli za zmrdy, tak se chovaj tak trošku zmrdsky ke Kurdům. Jiný syrský zmrdi, u nichž se všichni shodnou, že sou fakt zmrdi, zaútočili ve Francii a Rusové to hned využívaj, aby zbombardovali zmrdy, který nemaj rádi a spolíhaj na to, že se nikdo nebude starat, jestli jsou to zrovna ti zmrdi, co zaútočili ve Francii. Západní vlády nechtěj moc prudit kvůli tomu, jaký zmrdy Rusáci zrovna teď bombardujou, protože je to tam beztak samej zmrd. Jenomže Turci se fest nasrali, že Rusáci bombardujou zrovna jejich zmrdy a tak se rozhodli bejt trochu kurvy a zabít zmrdy, co zabíjej jejich zmrdy. Mezitím jsou obyvatelé Sýrie obklíčený ze všech stran zmrdama, bez šance, že by jim přišel pomoct někdo, kdo není zmrd."
    Už tomu rozumíte?
  • A ve zbytku si objasníme pár věcí z Brna.Cestovatelé z radnice. Brněnští radní utrácejí víc než předchůdci. Všímá si dokonce mainstreamový tisk. Brněnští radní utratili za cesty v prvním roce vládnutí oproti svým předchůdcům více než dvojnásobek. „Předchozí vedení nebylo schopné vyjet dál než za Prahu,“ říká Matěj Hollan (Žít Brno), jenž procestoval nejvíce. Podle opozice by přitom často stačilo jen napsat e-mail. Když se v neděli v Minsku odhaloval památník holokaustu, který má připomínat deportování brněnských občanů židovského původu za druhé světové války do Běloruska, byl jako vyslanec současného vedení města u toho. Pro náměstka brněnského primátora pro kulturu Matěje Hollana, jenž se z Minsku vrátil v pondělí, to byla za jediný rok dvacátá zahraniční služební cesta. „Získáváme tím poznatky, uzavíráme dohody. Díky tomu, že cestujeme do zahraničí, se dal do pohybu stadion za Lužánkami, sál pro filharmonii nebo například odkoupení veletrhů,“ obhajuje Hollan významnost výjezdů do ciziny. Právě lídr hnutí Žít Brno, jenž toho ze současných radních procestoval nejvíce, je terčem kritiky opozičních zastupitelů. Podle statistiky zahraničních cest primátora a jeho náměstků, kterou zpracoval brněnský magistrát za období od začátku letošního roku do konce září, vyšly náklady na tyto výjezdy zhruba na 320 tisíc korun. Zhruba dvě pětiny celé částky stály jen Hollanovy cesty. Pro srovnání - předchozí primátor Roman Onderka (ČSSD) se všemi náměstky za první rok v čele města utratili za stejnou dobu jen asi o necelých 15 tisíc korun víc. „To, že předchozí vedení mělo o tolik cest méně, o něm něco vypovídá,“ podotýká Hollan. „Nebyli schopní v podstatě vyjet dál než za Prahu. A pak taky nebyli schopní pořádně nic domluvit,“ doplňuje náměstek, jehož nejlevnější cesta byla do Bratislavy kvůli jednání o hazardních hrách za 503 korun. Nejdražší, při které navštívil kvůli připravovanému koncertnímu sálu pro brněnskou filharmonii Dánsko, Norsko a Velkou Británii, vyšla na 55 tisíc. Kvůli tomu také zastupitelé v květnu odhlasovali vyšší rozpočet na zahraniční cesty z původně plánovaných čtyř na sedm milionů korun. Vedení města ve vyšších výdajích zohledňovalo účast delegace na Expu v Miláně či návštěvy spojené s informacemi o výstavbě nového fotbalového stadionu za Lužánkami. Výdaje na jednotlivé cesty zahrnují ubytování, jídlo, kapesné, pojištění a letenky. Například celé vedení Ostravy, které má šest náměstků, od počátku letošního roku do konce října vycestovalo do zahraničí dohromady devětkrát. Ostravští radní celkem utratili 213 556 korun.
    Zvláště přínosná asi byla cesta 11.-13.června, Brusel, reprezentace Brna na tradiční Street party, návštěvy místních pivovarů spojené s ochutnávkami, hudební doprovod pouliční kapely na píšťalku, viz obrázek. Brněnský náměstek (čtvrtý z leva) v náročném pracovním programu při návštěvě Bruselu.
  • A nyní k plnění jednoho zásadního předvolebního slibu. Městské firmy bez politiků? I po roce vládnutí zatím jen nesplněný slib. Co nejdřív vyhodíme z vedení městských firem politiky, jejich posty pak obsadí odborníci. Takový slib dalo hnutí ANO Brňanům před loňskými komunálními volbami. Ani rok poté, co jsou primátor Petr Vokřál a jeho kolegové v čele města, plán nedotáhli do konce. Ze současných jedenačtyřiceti funkcí v představenstvech společností jich politici obsadili devatenáct, z toho ANO třináct. Zatím tak svá místa opustili jen členové z bývalé vládní ?koalice občanských a sociálních demokratů, kteří měli dokonce pětačtyřicet postů. „Výměna z letošního ledna spíš kopíruje tu, která nastala ve vedení Brna. Před rokem toto téma podobně jako ostatní body programu skloňovali ve všech pádech. Nevidím ale žádnou převratnou změnu. Pokud svůj slib koalice nedodrží, půjde pouze o populismus," upozornil šéf brněnské sociální demokracie a opoziční zastupitel Oliver Pospíšil. K obsazení vedení společností odborníky měl pomoct i takzvaný holding, který hnutí ANO taktéž slibovalo před volbami. Na starost ho dostal bývalý radní Tomáš Kratochvíl, který byl z hnutí vyloučen. Vokřál tak zatím novinku odložil.
    Takže si to shrneme slovy hejtmana Haška. Dobré ráno z Brna, zatím jedinými výsledky vládnutí koalice vedené ANO v Brně jsou omluva sudetským Němcům(kterou Brno učinilo už dávno před tím bez klanění se B.Posseltovi), proklamace o připravenosti přijmout uprchlíky(město nespolupracuje řadu měsíců s krajem v rámci IZS a odmítalo např.rekognoskaci prostor pro řešení uprchlické krize,ale už stihlo zřídit pozici placeného politika ze Žít Brno pro integraci uprchlíků), nehledá racionální dohodu na krajském a městském územním plánu(ke krajskému slyšíme v podstatě stále jen zelené ne,ne,ne a nový městský i přes stanovisko MMR dělat ke škodě města a jeho občanů nechce) a teď se těm,co nekecají a makají nechce ani z představenstev a dozorčích rad(kde pobírají desítky či stovky tisíc ročně). Jak na běžícím pásu chrlí nápady na stadiony za stamilióny(viz hala pro rychlobruslaře za 300 mil.), aby to za pár týdnů odpískali. Pár set tisíc např.na renovaci Kounicových kolejí a památníku odbojářů ale nemají. Modernizaci železničního uzku Brno zauzlili tak,že referendum o nádraží,ve kterém budou hlasovat lidé většinou vlakem po Brně nejezdící(maximálně šalinou),zřejmě definitivně odřízne Brno a bohužel jižní Moravu ze železniční mapy Evropy a budeme z pohledu modrrní železnice 21.století pouhým zapadákovem. Číst si k tomu trapné výmluvy o tom,že jsou připraveni odejít...tak ať na nic nečekají a jdou...příkladem:) Jejich volební motto navrhuji pro nejbližší volby lehce upravit- Brno,bez nás bude líp.
    Ostatně, co chcete po vedení, jehož náměstek demonstruje v téhle masce.

A trocha bulváru: Praha letos veřejně nerozsvítila svůj vánoční strom při plánované slavnosti, protože se bojí teroru. Rozsvítila ho tak, aby si toho nikdo nevšiml, a teroristy tak zmátla tma. Zvažují se další protiteroristická opatření. Každý cestující v městské hromadné dopravě projde před nástupem dvojitou kontrolou dutin. Štědrý večer se pro sichr přesouvá na 4. ledna ráno. Přesný čas bude oznámen těsně před začátkem akce. Může ovšem být z bezpečnostních důvodů oznámen i po ní. Koncerty smějí s okamžitou platností pořádat jen alternativní jazzfolkové kapely, u kterých nehrozí, že vyplní klub moc natěsno. Každý trdelník projde před odesláním kontrolou dutosti, která potrvá maximálně 5 pracovních dní. Nejmenovaný obchodní dům s nábytkem ze Švédska vpustí do svých provozoven vždy jen jednoho zákazníka a na dalšího počká až do jeho odchodu. “Nechceme místo masových koulí masové hroby,” vysvětlil opatření tiskový mluvčí společnosti. Zábavní silvestrovskou pyrotechniku doporučují odborníci odpalovat na Velikonoce a velikonoční vejce distribuovat v první polovině února. Jednotlivé obecní úřady doporučují občanům nerozbalovat balíčky pod stromečkem v přítomnosti dětí. Na rozbalování je třeba si vždy obléknout pyrotechnickou vestu, helmu a brýle. Bezpečnostní komise vyhlásila v šifrované zprávě, že všem přeje hezké tajné svátky, které mohou být Vánocemi, ale také nemusejí. Jako obrana před teroristy se doporučuje Adventní věnec zobrazeného typu.

A zprávy o počasí: Venku vanou silné větry. Vevnitř po čočkové polévce jakby smet. To se pak jeden nemůže divit, že se kvůli plynům slejzaj v Paříži šmejdi co čadí jak oteklí ale na nás hrají divadlo. Mě serou větry proto, protože mi ženou do zádveří spadaný listí který mě nutí mamuš zametat. Kromě větrů taky občas uchcává. Je to lepší, jak sněžení, protože plno spoluobčanů ještě nepřezulo, takže se vyhnou zimnímu srazu milovníků letních pneumatik.

A z mého života: Ožralej idiot si mne zas na jedné zdi ve tři ráno vzal do huby. Přitom na PL jsem nepsal ani nepamatuju.


Měl napsat: proč nepíše Petr Paulczyňski do estébáckých Lidových novin jako já? Talent a normalizační novinářskou kariéru na to mám.
Byl jsem vyslán koupit psí salám, který u nás mají v normální masně. Kupuji šišku a za mnou stojící pán se ptá: jakej je? Nevím, povídám. Já ho ještě nechutnal. Ale psovi chutná. Dejte mi teda taky jednu. Povídá pán. Vzpomněl jsem si na vtip: a nemusíte ho balit já si ho sním tady.

A na Fejsbůku napsali:

  • Nejpalčivější otázkou dneška na sociálních sitích je, zda neměl Karel zůstat v posteli. Myslím Gotta, ten druhý usne kdekoli.
  • Moc se mi líbí "klimatická" teze, že za hromadnou migraci může globální oteplování. Vykládám si to tak, že lidem v Orientu z toho horka už jebe.
  • Dálniční známky pro rok 2016 budou mít tvar kruhu, čtverce a trojúhelníku. Řidiči pak budou označeni kosočtvercem.
  • Zastupitel za žít Brno: Do baru přijde děda s rakovinou, hašišák a nácek. Barman: "Tak ukažte, copak jste to vyhráli." Dodávám. Je to blbec, nebo hovado?
  • Co furt máte s tím Ortelem? Na Slavíkovi byly lepší věci. Třeba Karolína Plíšková bez rakety.
  • Český slavík vynesl Ortel nad neschopností politiků a médií.
  • Diskuze o umístění Ortelu nejlépe vystihuje jeden jejich text:
    "Já vrátil jsem se z ústavu,
    nemocnej byl na hlavu, a že se to zlepšilo, tak mohl jsem domů jít
    říkal jsem jim, prosím vás, nechte mě tu nějakej čas,
    necítím se na to, abych mohl mezi lidma žít,"
  • Jsi xenofob a fašista = nesnáším tvoje názory, ale jsem příliš líný a hloupý na to, abych ti oponoval argumenty.
  • Uprostřed všech darů civilizace, v královském bohatství duchovních i hmotných statků se nás všech zmocňuje neodbytný pocit nejistoty. Nažeňte do jednoho stáda koně, vlky, ovce a kočky, lišky a srnce, medvědy a kozy, zamkněte je do jedné ohrady a přinuťte je žít v tom nesmyslném houfu, jejž nazvete Společenský řád, a dodržovat společná pravidla, bude to nešťastné, nespokojené, fatálně rozklížené stádo, ve kterém se ani jeden boží tvor nebude cítit jako doma...
    Karel Čapek, Válka s mloky
  • Ta Hejtfrí parta je nadějná kádrová rezerva pro budoucí Ideopolicii.
  • Tak nám evakuovali Moravce. Jsme v řiti. Nebudeme vědět o čem se zítra bude mluvit.
  • Sama Žižkovská věž, už ty lži a manipulace nemohla vydržet"...Dlouho se ČT "Otázky Václava Moravce", na TV věži neohřály, je zcela evidentní, že se sama vysílácí věž vzbouřila proti vysílání lží, manipulací a ubohosti ze strany ČT a rozhodla se její vysilání bojkotovat spuštěním signálu o hrozícím nebezpečí a okamžité evakuaci věže...P.S. Zapadlo tak dokonce lhaní o ilegalních imigrantech a její potřebě pro naši republiku i evropu.
  • Íránská bojovnice s oteplováním. No bodejť. Víte jak jí v tom hábitu musí být horko?
  • Václav Klaus mladší: "Nenávidím lidi, kteří vyhrožují, že zotročí naše ženy, zničí naše města a naši kulturu a nás pozabíjejí. Nenávidím jejich přesvědčení, a pokud je to náboženství, pak nenávidím takové náboženství. Podněcuji k této nenávisti, protože zlu by se lidé měli postavit, což bez negativních emocí nejde. Nenávidím všechny jejich české pomahače, omlouvače a jejich užitečné idioty. Nenávidím všechny kádrováky, kteří každou chvíli sepisují články nebo petice, kdo by měl být vyhozen z veřejného prostoru, propuštěn, kdo by měl mlčet a nevyjadřovat se. Pokud je to jejich přesvědčení, pak nenávidím takové přesvědčení. Nenávidím hlupáky, zejména vzdělané hlupáky. Nenávidím všechny, kteří přísahají na demokracii, jen pokud zrovna vyhrává jejich kandidát." Kdo další se k tomu připojí? Všechny nás zavřít nemůžou.
  • Ing. Miroslav Lidinský: Chtěl bych upozornit pana poslance Jana Chvojku, který si stěžuje na úspěch kapely Ortel v Českém slavíkovi, že jde o hlasování občanů.
    Chce snad ČSSD obnovit Úřad pro tisk a informace a diktovat lidem, co smějí poslouchat, nebo co se jim má líbit? Chci zdůraznit že ten, kdo přestane respektovat svobodný názor veřejnosti a volá po trestu za odlišný vkus, připravuje konec svobody a demokracie!
    Vítejte v blázinci EU. EU, která nedokáže zajistit své hranice, se rozhodla chránit své obyvatele před nebezpečím svíček. Vydala nařízení, kterým chce regulovat svíčky na adventních věncích. Ve vyhlášce se píše mimo jiné, že nebezpečí zranění musí být u svíčky co nejmenší možné. Proto smí plamen svíčky dosáhnout pouze určité výšky. Tato výška se bude muset nyní zjistit a poté bude pevně stanovena. Navíc je důležité, aby byl spotřebitel dostatečně na obale upozorněn na rizika svíčky.
  • Pavlásek tancuje stejně kvalitně jako NašeVašeTV informuje.
  • Prerozdelovani zachrani svet. Navrhuji prerozdelit nejake klokany do Gronska par velryb do Mongolska. Tibet by mel byt solidarni a soupnout K2 na Saharu.

A něco veselého :

A fór na konec: Vzpomínám, jakoby to bylo dnes, na tu ženu, co mě učila tajům přerušovaného orgasmu.
Byla to má matka, většinou se slovy: "Pojď obědvat."

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 1.12.2015 17:09 | karma článku: 46.26 | přečteno: 12196x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 23.80 | Přečteno: 2525 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 19.83 | Přečteno: 341 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 225 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 788 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...