Hlody středeční 29/12 aneb miluji naše média

29. 12. 2015 17:04:53
Původně jsem chtěl tuhle středu vynechat, neb většina asi prožívá svátky. Ale vánoční projev prezidenta republiky rozhýbal stojaté sváteční vody natolik, že jsem nakonec přece jen sedl ke klávesnici.

Protože prezident Zeman jak je je jeho zvykem, načural do mraveniště a pak pozoroval kterak mravenci zmateně pobíhají a tichounce volají: Co to kurva bylo? Upřímně řečeno, ptal jsem se i já, protože takovou směs na blábolů už jsem dlouho neslyšel. A nevyvážil to ani závěrem, který bych na druhé straně podepsal. Ale pochválit, pochválit to rozhodně nemohu. Že jste to neposlouchali? Takže v kostce. Hlavní sdělení bylo: Tahle země je naše. A tahle země není a ani nemůže být pro všechny. A protože PR mág dobře věděl, že tohle vyvolá v kruzích intelektuální kavárny randál, obalil to do sraček. Jako: S výjimkou Malty je Česká republika na prvním místě v Evropské unii z hlediska růstu své ekonomiky. Je to veliký úspěch a chtěl bych za něj poděkovat našim zaměstnancům, našim zaměstnavatelům a chtěl bych také ocenit českou vládu za její hospodářskou politiku. Jak řekl ministr financí, vláda „odšpuntovala ekonomiku“, a já bych k tomu jenom dodal, že ji vymanila ze svěrací kazajky škrtících opatření minulých pravicových vlád. Podobný blábol byl o průměrné mzdě a důchodech a nezaměstnanosti. Ovšem úplně unapetitlich bylo, jak se rozhodl vlézt Andrejovi do oného, snad aby získal jeho podporu pro budoucí prezidentskou volbu. Kdyby mluvil trochu víc čekoslovensky, řekl bych že slyším ministra financí. A tak jsem se rozhlédl, co na ten projev ta část veřejnosti co se dívala. Například takový JXD napsal: Nechci, aby se louky plné krav nahradily lukami plných velbloudů. Chci koukat děvčatům v létě do výstřihů, ne na jejich burky, jíst vepřové, jezdit v tramvajích se svým psem, nezabíjet lidi kvůli jiné víře a nekamenovat homosexuály. To jsou všechno věci skryté za tím slovem „naše“. Naše zem, naše vlast, naše civilizace, naše kultura. Tu marketingovou kampaň kolem Zemanova vánočního projevu začali autoagresivní intelektuálové, pro které je každý projev libovolné příchylnosti k čemukoliv českému vyvolává kopřivku a noční pomočování. A Mirek Macek se zas zabýval tou ekonomickou částí: "Prezident Zeman promluvil o své skandinávské vizi. Vy zíráte, my zíráme. Zřejmě v Lánech navrtal norské zásoby ropy a také obdivuje tamní nekompromisní odebírání blonďáků matkám z Východu, líbí se mu chování přebujelých švédských muslimů, finskou Nokii má stále za ideálně vedenou firmu, hlavně však zdaní všechny ty naše Babiše, pokud ovšem jako švédský tenista Borg a mnozí další neprchnou před daněmi do Monaka..." A další reakce:
-Zeman pravým jménem nazval pouze migrační invazi. Ostatní byl příšerný levičácký blábol. To je ten problém.
-Největší tragikomedie je, že do Zemana se naváží Česká televize a její političtí milci zleva i zprava nikoli za ty jeho levičácké bláboly o skvělém (leč jaksi hroutícím se) skandinávském sociálním systému, ale za to jediné rozumné, co řekl, tedy za pravdivé pojmenování průseru jménem invaze migrantů. A takhle my si tady žijeme!
-Zeman dnes k novému roku nakročil zajímavým způsobem. Programově od sebe odhání ty pravicové voliče, kteří jej coby menší zlo ve druhém kole volili. Je to nepochopitelné především z toho důvodu, neboť to jsou právě ti, kteří svými hlasy rozhodli, že se stal prezidentem. Jsou to totiž docela jednoduché počty. Zemanovi by ke zvolení nestačily hlasy levicových voličů. Kdyby občanská či chcete-li "klausovská" část pravice Zemana nevolila, prezidentem by se nestal. Moc by mě zajímalo, zda tu dnešní hloupou vánoční promluvu mu někdo poradil či zda ji má z vlastní hlavy.
-Nějaká sluníčkářská iniciativa chce podávat žalobu na prezidenta, že ve Vánočním projevu řekl, že tohle je naše země. Vyvětlí už někdo těmhle grázlům, že Česká republika je naše země a naopak o ty, kteří si jí neváží a nejsou ochotni jí bránit, tady nikdo nestojí. Seberte se a běžte někam, kde šukají domácí zvířata a předávají si pohlavní choroby, pokud je to váš ideál. Nikdo vám nebrání. Seberte se a vypadněte. Budeme rádi.
-Zeman je stále týž. Týž Zeman, který dokázal v roce 1998 Čechy a Moravany na náměstích sugestivně přesvědčit, že se jim vede zle, "protožeKlaus" - což mu ovšem nebránilo pod ochranou pobratimské oposiční smlouvy s týmž Klausem - dovést za čtyři roky své vlády (1998 - 2002) nás všechny do současné levicové euro-byrotyranie, do fašismu založeném na všemocné diktatuře byrokracie.
Týž Zeman, který po léta jedním dechem propaguje svůj skandinávský model - a týmž dechem požaduje snížení sociálních dávek pro české chudé.
Týž Zeman, jenž hlásá po léta populisticky svoje tažení proti "daňovým podvodům", zatímco současně adoruje supermafiána na ministerstvu financí, za něhož by se nemuselo stydět ani Jelcinovo Rusko poloviny 90. let...Nic na tom nemění, že právě on jako jediný z českých ústavních činitelů vidí v tuto chvíli náhodou realisticky mnoho věcí okolo migrace či ve vztahu k dnešnímu Rusku. Nic!
Zkrátka obraz české demokracie v plné kráse - jo, koho jste si naložili, toho vezete.
-vrcholem byl výrok aktivisty Žít Brno Cermana. "Je na čase, abychom se na sebe usmáli, jako já teď na vás." Jestli na mě někdo z vás bude zkoušet takovýhle hovnožroutský škleby, tak jsme skončili. A doprovozeno obrázkem. No a pár obvyklých titulků

  • A zůstaneme u Zemana. Zeman dožral Řeky. Odvolali svého velvyslance z Česka. Řecko povolalo svého velvyslance v Česku ke konzultacím do Atén kvůli výrokům prezidenta Miloše Zemana na adresu země. Postup Atén představuje v diplomacii důraznou formu protestu, ministerstvo zahraničí o ní hovoří jako o výjimečné. Zeman totiž nedávno mluvil o tom, že Česko může vstoupit do eurozóny, až se vyřeší účast Řecka v uskupení. Prezident při úvaze o připojení Česka ke společné evropské měně zalitoval, že Řekové v eurozóně zůstali. Prý nechce, aby Češi po zavedení eura platili řecké dluhy. Podle ředitele zahraničního odboru Hradu Hynka Kmoníčka u něj řecký velvyslanec ústně protestoval kvůli výrokům Zemana a ministra financí Andreje Babiše po setkání s poradci prezidenta na zámku v Lánech k otázce přijetí eura. Písemnou nótu nebo demarši u Kmoníčka prý Řekové nepodávali. Podle řeckých médií jsou nyní Atény krok před úplným přerušením diplomatických vztahů. Řecké diplomatické zdroje podotýkají, že vztahy mezi oběma zeměmi se mohou opět zlepšit, pokud se sporné výroky "opraví".
    A jaká je skutečnost? Takže poté, co Zao telefonoval do Atén (a zjistil, že je to asi tak , jak včera psal Jan Veverka, že ten hodný muž z řeckého velvyslanectví v Praze prostě jen odlétl domů na Vánoce), pravil Zamini něco v tom duchu, že Řekové jsou teď citliví na kritiku a pan velvyslanec se do Prahy brzy vrátí...Nu, takže jen taková obvyklá klasická pražskokavárnická bouře ve sklenici vody...Ostatně, onen pověstný Euroval na záchranu Řecka vypadá asi takhle.
  • Když už prezident rozvířil vody, pojďme se podívat na islám očima historie. Proč islamisté napadají Evropu? Jsou s námi ve válce tisíc let, prostě jen pokračují. Svět je šokován stále brutálnějšími a častějšími útoky islamistů v Evropě a mnoho lidí si pokládá logickou otázku, proč je islám vůči západu tak agresivní. Nová kniha Ve stínu meče od Toma Hollanda dává odpověď. Podle ní islám nikdy neukončil svou válku s křesťanstvím, kterou vede už od středověku. Zatímco křesťanský svět už dávno nehodlá soupeřit nebo dokonce vojensky bojovat s islámem a věnuje se konzumu, pěstování demokracie a budování států, islám zastydl ve středověkém vidění světa, kdy spolu tato dvě náboženství soupeřily o vládu nad světem. Než se v 7. století prorok Mohammed pustil na svou misi, většina obyvatelstva na středním východě byli křesťané. Pouhých dvacet let po jeho smrti muslimské armády ovládly většinu středního východu a křesťany si podrobily. Chalifát (vláda) se zvětšoval na úkor upadající Byzantské říše. Ale sto let po Mohamedově smrti bylo muslimům jasné, že chalifát nebude tak velký, aby ovládl celý svět a porazil křesťanství. Křesťanství se však pod náporem islámu nezhroutilo. Naopak, začal věk křížových výprav. Zástupy nejlepších evropských rytířů se hnaly na východ, aby bránily posvátná místa křesťanství. V roce 1099 se podařilo dobýt Jeruzalém a nastalo strašlivé krveprolití. Ani křesťanští rytíři se k muslimům nechovali zrovna křesťansky. A dnes? Dvě třetiny muslimů si přejí návrat celosvětové vlády. Právě doba, kdy byly dobývány jedna po druhé křesťanské říše, jsou dnes muslimy považovány za jakýsi zlatý věk, který je třeba následovat. Místo toho museli sledovat, jak křesťané napadli Irák a Afghánistán, což jen dodalo další argumenty imámům. Al Kajda, Islámský stát a další muslimské teroristické organizace čerpají svou ideologii právě ze středověkých interpretací islámů. Pro ně je podstatná ona již jednou zmíněná věta: „Nařídil jsem všem mužům bojovat, dokud neřeknou: Není jiný bůh mimo Allaha.“
    A tak jsou tu. Jak napsal můj přítel VT: Není pochyb o tom,že část uprchlíků (považuji za zbytečné přít se o to jak moc je velká) přichází z ekonomických důvodů a přitom práci nehledají.Jdou si tedy pro peníze ze systémů sociálního pojištění.Tento pojem je tak zažit,že téměř nikdo nezkoumá původní význam slova pojištění.Pojištěn je přeci pouze ten,kdo pojišténí platí nebo kdo ho alespoň někdy zaplatil. Proto bych okamžitě doporučoval prosazovat návrat k tomuto logickému a navíc původnímu principu.Prakticky by to znamenalo, že čerpat ze sociálního systému může jen ten, kdo do něho někdy přispěl.Na mysli mám samozřejmě jen tu část sociálních dávek,které se netýkají našich spoluobčanů,kteří nikdy nic ze zdravotních důvodů platit nemohli. Pokud jsem touto myšlenkou rozvášnil část společnosti,kterou nejlépe charakterizoval svým výrokem Petr Nároźný("Zahyneme,ale na našem pomníku bude nápis,že jsme byli humanisté')rychle doplńuji,že nikomu nebráním,aby si na své náklady a svou odpovědnost svobodně zvolil rozsah a podobu své dobročinnosti.Přitom doufám,že každý kdo hájí své svobody je respektuje i u ostatních ,a proto nemůže nutit platit ty ostatní. Ostatně Adam a Eva budou odteď zobrazováni v muslimském provedení.
  • A něco z EU: Europředseda Schulz prohlásil, že za rozpad EU budou vinny východní státy. Je to zajímavé tvrzení. Je to asi takové, jako kdyby naboural autem do zdi a obvinil zedníka, který ji postavil. Jinak si samozřejmě myslím, že nejde o nic než o divadlo pro Němce, kterým eurofanatici musí nějak zdůvodnit pohromy, které způsobili. Tak to hodí na východní barbary a je to. Pro nás je zajímavé, když si pojmenujeme věci pravými jmény. Schulzovo vyjádření se totiž dá popsat i jinak: "Za konec zeleného socialismu v Evropě budeme vděčit východním státům."Ano, západní politici jsou na nás velmi naštvaní. Za 30 let se jim nepodařilo nás převychovat skoro v ničem. To, že naši lidé komunismus prožili, jim dodalo velkou imunitu. Stále odmítáme policejní stát, který špehuje obyvatele na každém kroku, jako to mají třeba Angličané. Odmítáme se odzbrojit a stát se bezbrannými jako Skandinávci. Nechceme si nechat krást děti jako Norové. Nevěříme na "válku" s CO2. A co je dnes nejdůležitější, odmítáme si importovat problém s islámem.
  • A z Brna dnes výtah z fejsbůkových blábolů náměstka pro lajky Hollana. Všichni jsme udělali velkou chybu, když jsme u blábolení Klause stále vyzývali k jeho ignorování, se zdůvodněním, že když ho budeme ignorovat, nebude si ho nikdo všímat. Výsledkem je nenávistný a ulhaný prezident, který se neštítí vůbec ničeho.
    Tak, jak se na Hrad dostal - prostřednictvím soudem potvrzených lží - tak pokračuje celou svou prezidentskou kariéru. Včerejší nenávistné svatoštěpánské poselství je pro všechny, kteří nechtějí nástup nedemokratického autoritářského režimu, velkým mementem. Oproti této Zemanově apokalyptické jízdě se nějaké Klausovo blouznění o klimatu a ta finální amnestie (abolice) zdají jako naprosto nevinné žerty. Zeman je schopen českou společnost svou spalující nenávisti zničit na dlouhá desetiletí. Děsivé je o to víc, že Babiš se na tomto tématu definitivně odkopal a prozradil na sebe víc, než by asi sám chtěl - že mu toto silové pojetí politiky, kdy pravda a argumenty musejí uhnout před strhnutím nenávistných davů, zcela vyhovuje a konvenuje.
    K čemuž jeden diskutér poznamenal. Ten kkt musí být celý svátky sjetej. Kritizovat Ovara za jediný rozumný slova může jen totální hlupák.
    A další moudro: Se moc těším, až ten ruský trojský kůň Zeman (jak odhalil Jaroslav Cerman) bude radit lidem, jejichž obydlí zaplaví stoupající hladina moří v důsledku klimatických změn, aby se naučili plavat. Možná jim dokonce poskytne svůj královský člun. Jsou to statní muži s iPhony, můžou je použit jako pádla. Nebo až přijdou o vodu - pit ropu určitě musí taky jít. Na stejné úrovni debility je rada, aby bojovali se zbraní v ruce. S Asadem proti Islámskému státu? Nebo s Islámským státem proti Asadovi? Nebo mají ty zbraně použít ke střelení se do hlavy, protože to je tak jediný, co se dá s nima rozumnýho udělat? V situaci, kdy kolem vás běhají šílené vraždící armády, kde neplatí žádné válečné úmluvy a pravidla, udělá každý normální člověk to jediné. Pokusí se za každou cenu zdrhnout. Každý z vás by udělal totéž. I když by byl statnější než nejstatnější státník Zeman, jehož jediná válečná zkušenost je boj s vlastním alkoholismem.
    Několik reakcí: Mimořádný blb. ET: Jo, jo, zásoby latté doplněné. Kohout se při sledování Cermana vzrušil a doplnil sklad až do Velikonoc. PK: no ještě přichází do úvahy schíza nebo že je od přírody tak blbej viz film Drž hubu. MC: A ještě onemocnění štitné žlázy( endemický kreténismus)

A trocha bulváru: Za vrchol debility považuji články z mainstreamu na úpravu štědrovečerní večeře. Tak MFD. Vegetariánská štědrovečerní večeře? Nekapr ovesný dokáže nahradit tradiční rybu. Vegetariánské Vánoce pro svou rodinu loni přichystala Brňanka Tereza Němcová. „Chtěla jsem připravit rovnou veganské, tedy bez všech potravin pocházejících ze zvířat. Babička ale nechtěla přijít o svůj každoroční obřad s pečením cukroví. Bez másla si to nedokázala představit. Nahradila jsem proto jen kapra a řízek," svěřuje se žena. Jako předkrm podávala klasického kroupového kubu s houbami. Houby hrály hlavní roli také v hlavním chodu. „Na internetu jsem si našla, že lze připravit kapří řízek z hlívy ústřičné," říká Němcová. Mezi další vegetariánské vánoční klasiky podle ní patří také obalovaný celer. Vytvořila z něj recept s názvem Nekapr ovesný. „Celer se uvaří a nastrouhá nahrubo. Poté se smíchá s ovesnými vločkami, kořením na ryby a sojovou omáčkou. Směs se zalije zeleninovým vývarem a nechá čtyři hodiny uležet. Poté se z ní tvarují placičky, které se obalí ve strouhance a smaží jako klasický kapr," uvádí Vandrovcová. Když jsem se podíval na doprovodnou fotku, bylo mi to jasné. Tutově biomatka sjetá sojovým laté u Tří ocásků. A jako nápravu újmy způsobené tímhle hnusem nabízím návod na správnou vánočku.

A zprávy o počasí: Vy, co se kloníte k názoru, že se příroda zbláznila, byste se měli zastydět a drahé matičce se omluvit. Ona nejen že není hloupá, ona ve své nekonečné moudrosti je navíc i laskavá a prozíravá. A já Vám teď konečně můžu objasnit příčinu enormních výkyvů počasí, jež nám letošní vlahý prosinec nabízí. Přestaňte z klobouku tahat různé hypotézy a konspirační teorie, skutečnost sama je jednoduchá, jak facka . Venku je tak jak je zkrátka proto, abysme i příští měli koho oslavovat. Kdyby byla zima, jakou znají už jen pamětníci, můžete vzít krk na to, že by Ježíšek umrznul, jako drozd. Letos ho totiž nemá kdo zahřívat. Vůl emigroval a zkonfiskoval křeslo v Bílém domě v jakémsi blbákově a chudáka oslíka pro změnu zkonfiskovaly pomatený černý huby z IS, který zlákala vidina soulože s královským úlovkem, který navíc dělá ochranku jejich nepříteli. Takže ta hnusná mokrá mlha, že i vrány chodí pěšky je vlastně záchrana. Jo a ty ekoteroristický pošuci se na tý pařížský protioteplovací konferenci asi dost flákali. Že prej poručej větru a dešti a nedopustěj oteplování větší než o dva stupně. Kecaj. Stačí se mrknout z okna.

A z mého života: Poučení z nákupu. Nezapomeňte zmáčknout tlačítko kdyz vracíte v automatu lahve. Když zapomenete, dozvíte se že jste idiot. Teda až doma. "Nech být ty chlebíčky, dojíme kapra!" "Klidně si ho podoj, já mám chuť na chlebíčky." Po zkušebním střiku z dárku značky Hugo Boss smrdím jak kurvin kufr. Aperitiv Martini. Podej ty olivy. Jaký olivy. Ty co jsem ti napsala. Od jisté doby si ty lístky schovávám. Co myslíte, byly tam? To víte že nebyly. A jak to dopadlo? Prej mě to mělo napadnout. Taky jsem odmítl koupit koblihy. Ne proto, že máme vánočku, ale protože mi vyskočila kontrolka: Koblihy ne!

A na Fejsbůku napsali:

  • Přiznávám, ze loňská Babišova kombinéza byla výborná. Když jsem to poprvý viděl, říkal jsem si "sakra, to je výborný". Utekl rok a máme tu další foto z pod stromku strýčka Andreje. Jsem zaujatej, ale "4 Babišové" mi přijdou trapný. Jasně, lidi to olajkujou, řeknou si, ze je vtipnej, ale dlouhodobě je to neudržitelný. K politice je potřeba divadlo, ale především politiku a konkrétní výsledky. Ty ale Babiš nemá. Má jen marketing a kecy o tom, že všichni kradou. Postupně se stane parodií sama sebe a lidi ho pošlou do háje. Ať už jsou voliči jakkoli divný, nechtěj vidět ve funkci ministra financí, resp. premiéra, šaška. BTW. To vlevo dole prej je převlečenej Komárek
  • Poznámky Václava Klause mladšího jsou nejen zábavné, ale i hluboké. Tenhle týden upozornil na něco, čeho si letos musel všimnout každý, kdo sleduje situaci v Německu. A sice, že multikulturní hnutí se nápadně podobá vznikajícímu nacismu 30. let - snaha umlčet oponenty jakýmkoliv způsobem, fyzické napadání, organizace pouličních bojůvek Antifa, vytloukání oken, zastrašování zaměstnavatelů a snaha, aby lidi s nesprávnými názory vyhazovali z práce... Česká republika je za Německem pozadu, ale trend je stejný. Ostatně, je zřejmé, že podstatná část intelektuálních elit (zvláště kolem České televize a nakladatelství Economia) se to snaží co nejrychleji posunout stejným směrem.
  • Fajn poslouchat Jiřinu Šiklovou říkat, jak je hrozné na Štědrý den mít puštěnou televizi. Zvlášť když to říká na Štědrý den. V televizi.
  • Neslyšet to Urbi et Orbi z balkonu ve Vatikánu, řekl bych že to řeční nějakej mamlas v Bruseli.
  • Parta levicových studentských pošuků z organisace "Breaking the Silence", která se dlouhodobě zabývá pomlouváním IDF, si udělala autobusový výlet do Hebronu na konferenci o zločinech izraelských okupantů. Arabové, protože nic jiného neumějí, po autobusu tak dlouho metali šutráky, až tři pošuky zranili a autobusák musel poprosit o ochranu IDF. Vojáci IDF bezpečně autobus doprovodili do blízké židovské osady. Tak. Jen s obtížemi se přestávám ironicky šklebit a všem vám přeju klidné Vánoce.
  • Švejnar volá po vyšším zdanění, Niedermayer po větší integraci s EU, Štětina chce vtrhnout do Ruska se samopaly vzor 58, Putna nás varuje před odchodem elit, za kterou se sám považuje. Hollan tvrdi, že naši předci plynovali židy, Šafr nam sděluje co 15 minut nejzasadnější sdělení, nějaká paní napsala Ondrovi Ferimu, architektů mezi uprchlíky je čím dál míň, Středula tvrdi, že trh by bez regulace nemohl existovat. A tohle je jen drobný výčet těch ubíjejících skutečností, vůbec nechápu jak to muže občan vydržet.
  • Každý tady ukazuje stromeček. Tak ukážu jakej máme u nás.
  • V uvažovaném norském remaku Tři oříšků unese Popelku Barnevernet a bude se snažit princi podstrčit Aničku Škrlovou v převleku za hocha.
  • Uvízlá loď veze sojový šrot. Tak to jsou v Kosteleckých uzeninách fprdeli.
  • "Ženám jsme namluvili, že mají stejná práva jako muži, ale není to pravda. Učíme je, že nemají pečovat o muže, a tak to nedělají a muži proto od nich odcházejí. Ženy přestávají být pro muže svůdkyněmi a strážkyněmi rodinného krbu, a tak muži nevidí důvod, proč by vstupovali do manželství.
    Učíme ženy, že když se jim něco v partnerství nelíbí, že mohou sebrat děti a odejít. A ony se pak diví, že jsou na děti samy a že je musí živit."
    Daniela Kovářová, specialistka na rodinnou problematiku, bývalá ministryně spravedlnosti.
  • Nedávný mediální cirkus ohledně údajné záchrany bezdomovce před skokem z mostu tureckým prezidentem Erdoganem byl pouhým propagandistickým divadlem, neboť zachráněný „bezdomovec“ se ukázal být důstojníkem turecké rozvědky. Turecký prezident Erdogan tak předvedl jen sehrané dramatické divadélko pro media a stádní občany. Myslím, že tím se definitivně kvalifikoval na představitele státu EU a Turecko tak bude promptně přijato jako další kulisa pro pimprlové divadlo.
  • Všemi nenáviděný Kalousek ochranku nepotřeboval a všemi milovaný Babiš ji potřebuje. To je dialektický materialismus v praxi.

A něco veselého :

A fór na konec: Přijde chlap ráno do práce a povídá kolegům: "Tak si představte, že jsem dnes ráno měl ve vlaku orální sex!"
Kolegové na to uznale: "No ty vole, to je paráda, bomba, super!"
A on: "No...jestli je to super, to zrovna nevím, ale jediné co vím je, že už nikdy neusnu ve vlaku s otevřenou hubou..."

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 29.12.2015 17:04 | karma článku: 42.80 | přečteno: 4580x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 25.11 | Přečteno: 2914 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 19.83 | Přečteno: 343 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 225 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 789 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...