Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hlody středeční 5/1 aneb miluji naše média

Ač se tomu nechce věřit, v televizi, byť soukromé, dostal slovo Václav Klaus.Vynechám jeho myšlenky k imigraci a zůstanu v ekonomické sféře. Mimo jiné řekl, že vzestup českého hospodářství je dán vývojem

a není zásluhou současné vlády. Kabinet pak kritizoval za přeregulovanost ekonomiky. A  Bohouš vyletěl jak čertík ze škatulky. Klaus nemá právo kritizovat kroky vlády, uvedl Sobotka, protože v době jeho vlády se v privatizaci rozkradly stovky státních firem. Klaus rovněž odmítl zákon o elektronické evidenci tržeb, který se snaží prosadit Sobotkova vláda, nebo snahy o absolutní zákaz kouření v restauracích. "Zakazovat, to je komunistické plánování v jiném hávu," dodal. Tak jak je to s tím rozkradením? Jak napsal přítel BŠ. Účelem privatizace nebylo udržovat při životě hospodářský a technologický skanzen, který "vyspělé" socialistické státní podniky v naprosté většině představovaly, ani zázračně naplnit státní kasu, ale převést státní podniky na soukromé majitele a to se podařilo. Kromě toho, k největším pochybením (vyjádřeno výší škody, ale i nesprávnou metodikou) došlo až za vlád ČSSD a na jedné z největších se sám Sobotka podílel.
Smutno je v zemi, jejíž premiér je dokonalý idiot. Smutno je v zemi, ve které si vládní strana do svého čela zvolí troubu, který nikdy nikde nepracoval, Bakalovi za hubičku střelil OKD a z náhrad si přikradl na byt. Pan premiér Sobotka je mírně řečeno nervózní, ono se není čemu divit, je to člověk bez zkušeností z praktického života, to mu nevyčítam, ale pouze konstatuji. Jeho vyjádření, že Klaus nemá právo kritizovat a že se podílel na rozkrádání země, to je rétorika pro pitomce. Jen lehce uvažující občan musí si zcela zákonitě položit jednoduchou otázku : pane premiére a kde jste posledních dvacet let byl, nebyl jste náhodou u některých zásadních privatizačních rozhodnutí, za jejichž dopad, třeba  OKD, by v normální demokracii musel nést někdo minimálně politickou odpovědnost? A po úvodu pár titulků.

  • No, na migraci bychom také neměli zapomenout. Objevil jsem zajímavý miniseriál. Hádejte kdo je autorem.
    Přistěhovalecká krize - Kdo za tím stojí?
    Hypotézy,které se nejčastěji objevují ve vaší diskuzi:
     1.světová velmoc(i),která chce oslabit svého konkurenta, ti. EU
     2.islámský svět nebo jeho část,která chce ovládnout Evropu
     3.evropští federalisté,kteří chtějí posílit svoji moc a potřebují k tomu záminku
     4.evropští idealisté,kteří věří,že tito přistěhovalci oživí stárnoucí populaci
     5.nikdo - je to jen souhra náhod umožněná idealismem a humanismem občanů EU
    Najít ta správná vysvětlení je nemožné a nemá proto smysl se o to pokoušet a už vůbec nemá smysl se kvůli tomu rozdělovat na příznivce toho či onoho.Možné jsou totiž i všechny možné kombinace hypotéz.
    Co tedy dává smysl? Přemýšlet, co by měla ČR dělat až se důsledky přistěhovalecké krize stanou nesnesitelné pro většinu občanů naši země a to v takové míře,že něco dělat bude možné.Dnes to tak není a tak mi dovolte,abych vás s jednou z moźných variant seznámil, až se taková situace přiblíží.
    Přistěhovalecká krize - Co se s tím dá dělat
    Po novoročním projevu kancléřky Merkelové je zřejmé,že bude hůř a že to půjde mnohem rychleji než jsem předpokládal.Zveřejňuji proto již dnes co si myslím,že by se mohlo a mělo co nejrychleji stát:
     1.iniciovat dohodu zemí Visegradske čtyřky o společném postupu při řešení přistěhovalecké krize
     2.dočasně zavést pohraniční kontroly na vnějších visegradských hranicích a zastavit na nich vstup nelegálních přistěhovalců
     3.nabídnout přistoupení k této dohodě Rakousku,Slovinsku,Chorvatsku a případně i Bulharsku a Rumunsku 4.uspořádat referenda v zemích této dohody pro legitimizaci společného postupu až do doby vyřešení přistěhovalecké krize v celé EU
     V Maďarsku,Polsku a Slovensku jsou pro takový postup "dveře otevřeny dokořán",a tak zbývá vyjasnit pouze skutečný postoj vlády premiéra Sobotky a konat.
    Neuhádli? Na fejsbůku se objevil Vlastimil Tlustý. Tak Vlasto, vítej a piš. Některým z nás chyběls.
  • Českou televizi už ani spacáky nezachrání. Nedělejme si žádné iluze. Všude to funguje stejně. Klaka občanských aktivistů převlečených za novináře si za halasného vykřikování hesel o demokracii, svobodě slova, vyváženosti a objektivitě krade veřejnou televizní obrazovku pro sebe a své politické milce. Na ostatní zbývá jen paběrkování. A skřípění zubů. Takhle to funguje dlouhá léta. Jednoho dne ovšem „ostatním“ dojde trpělivost. Stalo se tak v Maďarsku, částečně na Slovensku, nyní to probíhá v Polsku. Po volbách se změní politické poměry v zemi a noví vládcové se odhodlají k radikálnímu řezu. Vždycky je kolem toho spousta křiku a obviňování, pokaždé se také připojí spřátelené eurounijní struktury, přesněji spíše ideoví zadavatelé a protektoři. Načež se Evropou line křik a nářek všech spřátelených propagandistů a manipulátorů i jejich politických a ideových spojenců. Také Česká televize je zralá na podobné vymetení. Však také kritika její jednostrannosti – v posledních měsících především v souvislosti s Ukrajinou, Krymem a nyní s uprchlickou invazí – opět sílí a mezi občanstvem nebývale rezonuje.
    Veřejnoprávní televize sice konzumuje povinné poplatky ode všech, za tyto peníze ovšem vyrábí propagandu pouze jedné názorové skupiny. To neznamená, že z obrazovky sem tam nezazní nějaký alternativní názor či že do vysílání občas není připuštěna alternativní tvář. Vlk se nažere, koza zůstane celá. V žádném případě to ale nic nemění na tom, že není nejmenšího sporu o to, kdo třímá otěže, respektive čemu a komu televize (prý) veřejné služby ve skutečnosti slouží. A aby bylo jasno, které názory jsou „správné“ a které „pomýlené“, vždy je po ruce „odborník“, jenž zaznělé pomýlené věty patřičně vysvětlí. Píše Petr Štěpánek. A má i řešení. Českou televizi zrušit. Bez náhrady. Techniku rozprodat, určit správce archivu, kmitočty vysoutěžit. Méně radikální varianta je sáhnout České televizi na peníze. Zrušit televizní poplatky, financovat ji přímo ze státního rozpočtu a hlavně jí nasadit radikální dietu. A samozřejmě: otevřít ji celému názorovému spektru.
    A ty občasné vlaštovky z jiného názorového spektra jako nedávno v ČR Klaus junior a Knížák a z obrazovky České televize Klaus senior a Robejšek? Diskutéři na internetu se nestačí divit a spekulují o novém větru. Zkušení realisté to ovšem vidí daleko střízlivěji. Jedna vlaštovka jaro nedělá. Spíš je to tak, že těsně před koncem roku naši aktivističtí majitelé veřejné televize i rozhlasu dohánějí statistiky, aby mohli dál předstírat, že vysílají vyváženě. Pozdě, nevážení vymývači mozků! I na vás dojde. A tentokrát vám už ani spacáky nepomohou.
  • Problém v kauze Oleo Chemical: Mezi důkazy chybí datové nosiče, o které se opírá klíčová výpověď proti Rittigovi. Domácí úkol pro Jaroslava Kubisku, klíčového svědka proti Ivu Rittigovi v kauze Oleo Chemical. Najít a doručit soudu dva flash disky, na které si údajně nahrál soubory z počítačů ve firmě Peskim. Kubiska už je jednou policii odevzdal, ta si z nich vyrobila kopie, jenže teď se přišlo na to, že mezi důkazy nejsou. A to ani původní disky, ani forenzní kopie, které vyrobil Kriminalistický ústav. Předsedkyně senátu Kateřina Radkovská, která má u Městského soudu v Praze Rittigovu kauzu na starost, na originálních důkazech trvá. Státnímu zástupci Adamu Borgulovi dokonce vytkla, že takový problém v důkazní situaci vůbec dopustil. Policie se k důvodům, proč disky či jejich kopie mezi důkazy nejsou, vyjadřovat nechce. “Stále platí, že informace neposkytujeme,” uvedl mluvčí ÚOOZ Pavel Hanták. “Jsem přesvědčen, že flashky i jejich oficiální zálohy nejsou ve spise záměrně, protože s nimi bylo předem manipulováno a při tvorbě záloh se na to přišlo. Takže raději zmizely,” komentuje to advokát David Michal, který je ve skupině deseti lidí obžalovaných spolu s Rittigem. “Že vrátili flash disky, je skandální postup. Ale to, že zmizely jejich vlastní zálohy, nelze vysvětlit jinak, než že obsah byl natolik problémový, že raději riskli tento průšvih,” dodal advokát.
    Nu, co dodat. Buď je Rittig šikovnej nebo vyšetřovatelé nešikovní. Teď už jim asi jen zbývá, aby hledali Rittigovy kabelky.
  • Děti nemůžou za vaše posraný životy. Píší Martina Růžičková | Apolena Rychlíková | Tereza Stejskalová na margo rozpoutané diskuze, zda kavárníci či hospodští musí zřizovat dětské koutky ve svých lokálech. Píší: Už to začínalo vypadat, že se Česká republika stává pro rodiče s dětmi přívětivějším a civilizovanějším místem. Řada nově vznikajících podniků ve větších městech si uvědomila, že mít děti nemusí nutně znamenat zahrabat se doma a nevycházet mezi lidi do té doby, dokud se potomek nenaučí „slušně chovat“. Jenže ouha: sotva se na pár místech přestalo kouřit a někde v rohu kavárny se objevil barevný koberec a pár hraček, už museli kavárníci čelit tvrdé realitě: malé děti jsou spontánní, nepřizpůsobivé, umí dělat nepořádek a být hlasité. A tak řada majitelů v touze zachránit svůj podnik raději ukryla dětskou výbavičku zase zpátky do kumbálu, protože děti do kavárny zkrátka nepatří. Ony nepatří vlastně vůbec nikam, kde svou živelnou přítomností narušují koloběh naší šedivé každodennosti. A následuje obhajoba proč nezvedení pancharti do kaváren mohou a kavárník nemá právo to zakazovat.
    Ovšem proti tomu se zvedla vlna odporu těch, kteří nejsou zvědaví na pobíhající a řvoucí pancharty jejichž výchova uvízla na tom, že smí všechno, aby nebylo dítě frustrované a mohlo rozvíjet svoji osobnost, jak tvrdí tyhle biomatky. Obsáhlou diskuzi korunoval tento názor.
    Ona ta hlavní potíž je asi v té, dosud v historii lidstva neslýchané změně uvažování lidí ve vyspělých zemích.  Nazývám to jaksi pracovně "diktaturou svobody". Tedy, že přece ona svoboda je údajně tak velikou hodnotou, že je třeba kvůli ní většinu lidí učinit nesvobodnými. Tedy: Dítě má přece "svobodné právo" na svůj názor, na své emoce, na to dělat co zrovna uzná za vhodné, což podporují dnes ve velkém i psychologové vycházející ve svém uvažování z ikon neomarxismu typu Ericha Fromma.
    Tak se stalo, že byla rozvrácena výchova již celé generace. Už není přijatelné nutit dítě do houslí nebo do franštiny, protože ono přeci nechce. Rovněž tak nechce stát v kostele hodinku jako svíčka, nechce jíst příborem, nechce se učit něco, co ono samo považuje přece za zbytečné.
    A tak se nám školy mění v domy her a zábav plné dyslektiků (děti nečtou, protože přece nechtějí) a každé zakolísání v učivu je ihned označeno nikoli pětkou - a doma výpraskem, jako ještě za nás - ale jako dysfunkce, na kterou je třeba brát ohled. Jinak se prý dítě traumatisuje.
    Nuže, máme tedy dnes již armády netraumatisovaných studentů vysokých škol, kteří se často neumějí ani podepsat, natož sesmolit českou větu s přechodníkem; mladých mužů, kteří nejsou schopni čestně bojovat ani o lepší posici ve studiu, natož třeba o svoji partnerku nebo dokonce rodinu (jejich rodinou bývá mama-hotel).
     Navíc jde o muže od dětství "pěstované" v atmosféře podprahového teroru gender a jiné korektností, z nichž ani jejich adrenalinové sporty neudělají nikdy chlapy.
    A do toho všeho se sem najednou hrnou miliony mužů, kteří byli vychováni klackem a jejich orthodoxním řádem, navíc mladíků, z nichž většina se již naučila zabíjet v boji.
    Jak to asi může s námi dopadnout?
    Oproti tomu názor jedné zastánkyně hesla více dětí do kavárny.
     

A trocha bulváru: Sex s mrtvolou! Radikální muslimové chtějí souložit se ženou i 6 hodin po smrti! Co vy na to? Svět islámu je od toho našeho světa velmi odlišný. Kdo říká, že patříme k jednomu civilizačnímu okruhu, tak prostě kecá. Víte, že některé islámské kruhy chtějí legalizovat sex s mrtvolou? Radikální islamisté údajně touží po tom, aby byl legalizován sex s mrtvou ženou. Podobné tlaky na zákonodárce známe například z roku 2012, kdy tak islamisté tlačili na egyptskou vládu.
Kontroverzní norma se objevila po svržení egyptského prezidenta Husního Mubaraka. Diskusi na téma sexu s mrtvou manželkou odstartoval marocký klerik Zamzani Abdul Barí, který prohlásil, že manželství trvá i po smrti. Doplnil, že právo na soulož má i žena s mrtvým manželem, píše web novinky.cz. Normálně uvažující muslimové si v tu chvíli začali klepat na čelo a říkali si, podívejte se, jak je radikální islám odtržený od reality. V šoku byly také představitelky ženských organizací.
V tu chvíli se radikální islamisté zalekli a tvrdili, že legalizování nekrofilie nikdy nepožadovali. Že je to jen odporná fáma, která má ctitele koránu poškodit.
Bože, jak já se těším na to obohacování. Akorát by mi trochu vadilo, kdyby tý ženský vyletěla z nosu mucha.

A zprávy o počasí:  S ohledem na průběh počasí osvátcích, kdyjsem pro mlhu nedohlédl na psa, dnes začneme rubriku počasí definicí Lukasze Debskiho. Mlha je substance rozmarné povahy. Je to voda která změnila názor nebo zklamaný déšť. Absence sněhu způsobila, že televize veřejné služby usoudila, že je třeba se v hlavní zpravodajské relaci věnovat problematice vlekařů. Sice to nechápu, proč zrovna vlekaři jsou veřejnoprávně zajímaví, ale furt lepší jak koukat na Dvořákovou nebo Šiklovou. S ohledem na skutečnost že začalo sněžit, mohli by věnovat pozornost problematice sněhových fréz. Nejlépe by mohli propagovat tu vyobrazenou.

A z mého života: Stejně jsou ty spletitý vlákna lidských osudů úžasný - Pavel Srníček, fotbalista s příkladnou životosprávou, který "žil zdravě, sportoval, držel si štíhlou postavu" a dostal ho infakrt při běhání v 47 letech...Lemmy Kilmister, starej kanec, co neustále flámoval, chlastal a hulil jak fabrika - a dožil se sedmdesátky...
 A pak jsem tu já, kterej ani jednoho vlastně pořádně neznal, a stejně tu sedím a řeším to, protože to dneska řešej na internetu všichni.
 Poloviční bulimie prý je když se přežíráte ale nezvracíte. Tak to je přesně můj případ.
Víte kdo je to idiot? To je člověk co včera vystojí nehoráznou frontu v Kauflandu aby dnes ráno na otázku kams dal tu Bohemku odpověděl: "kur*a já jsem ju nekoupil."
Vezu máti oběd, nikde nikdo. Naráz se vynoří Pomáhat a chránit. Pane řidiči víte že neometená střecha je přestupek? Vystoupím z vozu se smetáčkem a povídám. Jestli dokážte tu zmrzlou krustu zamést, zaplatím. A můžete začít u svýho vozu. Po chvíli ticha zaznělo: jeďte. A to je pro dnešek fšecko. BTW: máte psa? Nepripomíná vám to něco?

A na Fejsbůku napsali:

  • Sere vás JJ? To vás potěší Zahradilův post.
     
  • Když už se vláda chvástá, že přidá seniorům 40 Kč, bylo by vhodné také připomenout, kolik jim sebrala.  Připlatí si PHM díky biopalivům, která jim ničí motor, připlatí si el. energii díky poplatkům na obnovitelné zdroje, připlatí si poplatek ČT, i když se na ní nedívají, zaplatí za to, že státní zaměstnanci dostanou 5 dní zdravotní dovolené, zaplatí si každý rok za novou autolékárničku, připlatí si za žádost o stavební povolení, připlatí si za dálniční známku, i když do Brna jedou po panelech a v zimě po sněhu, atd. Senior celý život platí daně, protože stát mu poskytuje služby, jen když chce občanský průkaz zaplatí, když chce cestovní pas zaplatí, když potřebuje STK zaplatí, když prodá dům zaplatí, když jde k soudu zaplatí, když jede po dálnici zaplatí, když jde na úřad zaplatí, ….
  • Kolik desítek žen bylo obtěžováno a napadeno, pardon multikulturně obohacováno přímo v centru Kolýna nad Rýnem... Feministky mlčí, Hate Free mlčí, že by měli dovolenou? Nebo se jim to až tak komentovat nechce?
  • Neměl by se ouřední evropský jazyk angličtina, když ti Britové z EU couvají, už konečně změnit na německý? Proč si pořád na něco hrát a předstírat, že v EU vládne smíšený evropský lid, když to je Německo?
  • Když čtu výblitky některých novinářů mam pocit že rodiče zahodili dítě a vychovali placentu.
  • Z rozhovoru s Karlem Sidonem:  "...paní učitelka ve Velké Británii zakázala vyprávět pohádku o třech prasátkách, protože by se mohla dotknout muslimů, proč někoho nenapadlo, že by se mohla dotknout židů?"
     "Protože židi nejsou tak pitomí."
  • Evropa by si měla uvědomit, že když z ní začali utíkat Židi, tak je zde neoddiskutovatelně na krku nějakej průser. Židovský národ pro to má vycvičený za posledních dva tisíce let senzory, takže to pozná vždycky nejdřív - alespoň ti nejchytřejší.
  • Šílená faleš Pan Ki Muna který se čílí nad saudskýma popravama a přitom má Sauda šéfem přes lidská práva.
  • Trestní stíhání Tykače končí. Nejsou důkazy a vyšetřovatele navíc nešťastnou náhodou přejelo uhelné rypadlo.
  • Kimův blízký spolupracovník zemřel při autonehodě. K nehodě došlo poté, co se ukázalo, že si do notýsku zapisuje nedbale Kimovy myšlenky
  • Jen drobná poznámka k pokrytcům, kteří se opakovaně rozčilují nad církevními restitucemi, respektive nad tím, kolik za ně zaplatíme. Malé srovnání: Zaznamenali jste, kolik příští rok vyplázneme za dotace na fotovoltaiku? Zrovna dnes přiklepli další várku na příští rok: 40 miliard !!! Za jeden jediný rok !!! To je skoro stejně - za jediný rok !!! - na kolik přijde finanční náhrada za církevní restituce CELKEM. A tu fotovoltaickou zlodějnu parlamentem protlačily přesně ty politické strany, které se dodnes populisticky pohoršují nad církevními restitucemi. A jejich nepřemýšlející voliči s nimi. Možná by se leckdo měl chytit za nos.

A něco veselého : Když v Brně napadne sníh
 

A fór na konec: Dotaz do Brava:  Ahoj, jmenuji se Jana a je mi 16 let. Před nedávnem jsem začala se svým přítelem, kterého velmi miluji, sexuálně žít. A mám takovýto problém: Můj přítel, který už má zkušenosti, mi vysvětlil, že ženy mají v krku za mandlemi B-bod, který po speciální stimulaci vyvolává bouřlivý, vícenásobný, neskutečně dlouhý a silný orgasmus. A tato speciální technika dráždění vzpomínaného bodu se jmenuje deepthroat (z překladu hluboké hrdlo). Jde o to, že žena si zasune partnerův penis hluboko (až po kořen) do krku a takovýmto způsobem se dráždí. Můj problém je v tom, že i když jsem se velmi, opravdu velmi snažila, z nějakého důvodu si ho nemůžu celý zasunout, protože se mi začíná zvedat žaludek. Očividně se nemůžu k tomu správnému bodu dopracovat. Umíte mi poradit, jak na to? Děkuji.
Odpověď: Zlatou medaili tomu chlapci.

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 5.1.2016 16:49 | karma článku: 44,14 | přečteno: 4909x
  • Další články autora

Petr Paulczynski

Hlody středeční 9/8 aneb miluji naše média

Dnes si v úvodníku oddychneme od politiky ( i když ne úplně) a koukneme do Ria které hýbe světem. Na této olympiádě se totiž objevuje vliv multikultury.

9.8.2016 v 20:53 | Karma: 46,76 | Přečteno: 13459x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 2/8 aneb miluji naše média

Dnes o něco později, než jsem vyhrál souboj sám se sebou zda psát nebo nepsat. Tak aspoň kousek obvyklé porce. Neziskovky žádají volební právo pro imigranty a výjimky ze zákonů.

2.8.2016 v 19:57 | Karma: 46,60 | Přečteno: 10790x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/7 aneb miluji naše média

Zase si nemůžu prázdninově dáchnout a vysadit. Protože Turecko, vraždící monstra co nejsou teroristi jak se dozvídáme, dnes dokonce zamordovali kněze.

26.7.2016 v 15:15 | Karma: 45,51 | Přečteno: 6902x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/7 aneb miluji naše média

Původně jsem si chtěl dát prázdninový oraz a dnes pauzírovat. Pak jsem zjistil, že OVM mají letní výpadek a že se tudíž nebude vědět o čem se má tento týden mluvit, tak jsem sáhl po klávesnici a pár bodů sesmolil.

19.7.2016 v 15:02 | Karma: 46,56 | Přečteno: 9195x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/7 aneb miluji naše média

Dnes začneme něčím čistě brněnským, protože internetem hýbe video v němž se náměstek primátora nechal bičovat dominou přičemž mumlal „I want more,“ tedy: chci víc.

12.7.2016 v 13:14 | Karma: 46,00 | Přečteno: 9461x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 6/7 aneb miluji naše média

Milí čtenáři. Dnes si na úvod povíme v den výročí upálení Mistra Jana o jiném církevním hodnostáři, který školí národ v souladu se zadáním pánů z NWO.

6.7.2016 v 18:37 | Karma: 46,17 | Přečteno: 9301x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 28/6 aneb miluji naše média

Čím dnes začít jiným než brexitem, jak se říká odchodu Velké Britanie z EU. Už pěkných pár dní pomalu o ničem jiném neslyšíme.

28.6.2016 v 13:56 | Karma: 44,48 | Přečteno: 5925x | Diskuse| Sport

Petr Paulczynski

Hlody středeční 21/6 aneb miluji naše média

Tak máme válku policajtů. Petr Hájek okomentoval dramatický vývoj situace na frontě, poté co Babišovy privátní policejní a mediální gardy přešly do protiútoku, takto. Babišův Šlachta rozehrál mediální operu:

21.6.2016 v 12:20 | Karma: 44,71 | Přečteno: 7535x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 14/6 aneb miluji naše média

Čím dnes začít jiným, než kauzou kterou bych nazval pracovně vzpoura plukovníků II. Začnu vyjádřením bývalého ministra vnitra Ivana Langera.

14.6.2016 v 13:20 | Karma: 44,41 | Přečteno: 5737x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 7/6 aneb miluji naše média

Český generál Petr Pavel a předseda Vojenského výboru NATO v rozhovoru pro agenturu Reuters ostře zkritizoval kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa.

7.6.2016 v 14:30 | Karma: 45,32 | Přečteno: 6231x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 31/5 aneb miluji naše média

Pominu-li vystrčenou zadnici válečného veterána na US Army konvoj a Klárou Samkovou rozlícený ambasadory s hadrou na hlavě, jeví se mi pro úvodník nejlepší pseudoskandál TV Prima,

31.5.2016 v 14:11 | Karma: 46,37 | Přečteno: 8354x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 24/5 aneb miluji naše média

Pří výběru úvodníku jsem váhal, jestli zmínit jak Klára Samková rozčílila muslimácké diplomatické účastníky parlamentního sezení na téma islámského ataku na Evropu nebo merendu okolo rakouských prezidentských voleb.

24.5.2016 v 13:42 | Karma: 44,79 | Přečteno: 6344x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 17/5 aneb miluji naše média

Týden plný Otce vlasti Karla IV. Dokonce Sobotka se vyznal, jak jej inspiruje Karel IV. Chtěl by prý vládnout, jako on. Karla IV. je třeba vidět především jako Evropana, řekl při projevu na slavnostním shromáždění akademické obce.

17.5.2016 v 15:00 | Karma: 45,16 | Přečteno: 6167x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 10/5 aneb miluji naše média

V centrále hejtfrí musí jásat. V Londýně se stal starostou první muslim Saliq Khan, potomek přistěhovalců z Pákistánu, jenž se dokázal stát profesorem a úspěšným politikem. Po svém zvolení prohlásil, že je symbolem sjednocení a že

10.5.2016 v 14:35 | Karma: 46,26 | Přečteno: 8742x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 3/5 aneb miluji naše média

Malý přehled cesty do nenormality jak ji přinesl týden co uplynul od minulých hlodů. - Feministky podporují islámské "zahalování" coby právo žen - Pravice, ta hodná, neautentická, vidí spásu v cenzuře a kriminalizaci nevh

3.5.2016 v 15:36 | Karma: 46,43 | Přečteno: 8216x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/4 aneb miluji naše média

Tak nám ODS slaví 25 let. Objevuje se plno analýz její historie, od realistických až po nepřátelské, podle toho kdo kde stojí. Tak jsem vyštrachal dva roky starý rozhovor pro jeden server poté, co jsem po 23 letech ODS opustil.

26.4.2016 v 12:47 | Karma: 45,55 | Přečteno: 6185x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/4 aneb miluji naše média

Tak nám Zaorálek sdělil, že navrhne abychom naší zemičce místo Czech republic říkali Czechia a požádá o to prý i OSN.

19.4.2016 v 15:37 | Karma: 44,66 | Přečteno: 5371x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/4 aneb miluji naše média

Panama papers hýbou celým světem. Někdo naráz odhalil že existují daňové ráje. To je teda překvapení.

12.4.2016 v 13:36 | Karma: 45,11 | Přečteno: 5801x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 5/4 aneb miluji naše média

Dnešní úvodník bude tak trochu směska, neb se toho dělo moc a já to vše pozoroval vleže tak trochu v agonii neb jsem sežral nějakej špatnej salám, takže jen kusé poznámky co mi paměť slouží.

5.4.2016 v 15:20 | Karma: 45,11 | Přečteno: 5778x | Diskuse| Média

Petr Paulczynski

Hlody středeční 29/3 aneb miluji naše média

Původně jsem chtěl dát pár vět o situaci v Bruseli. Ale státní návštěva čínského přezidenta naplnila prostor natolik, že ani zrušení bruselského pochodu proti strachu z důvodu strachu to nepřebíjí.

29.3.2016 v 13:57 | Karma: 45,23 | Přečteno: 6821x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.