Hlody středeční 19/1 aneb miluji naše média

19. 01. 2016 17:02:22
Pro dnešní úvodník se nabízí několik témat. Tak co vybrat. Dáme si Polsko, Patočku a kongres ODS. Proč Polsko? Protože bezprecedentní útok na demokracii, svobodu slova a státní suverenitu. Vocogou?
  • EU se rozhodla vyšetřovat Polsko, které v rámci demokratických voleb vyměnilo vládní garnituru a ta holt není eurohujerská. Jednobarevná vláda PiS v souladu s mandátem přijala nový zákon o Ústavním soudu a posvítila si na televizi. No a co? Co je kromě Poláků komu co po tom? A Brusel rozjíždí vyšetřování Polska a Varšava prý může přijít o hlasovací právo. Britská stanice BBC nazvala krok Bruselu "bezprecedentním vyšetřováním." Sporná novela zákona o ústavním soudu předpokládá, že místo pětičlenného soudního senátu by většinu sporů rozhodovalo nejméně třináct členů soudu. A to dvoutřetinovou většinou. Děsně nekorektní, co? Podle polské opozice tak zákon paralyzuje činnost soudu. No není to sranda? Nikým nevolená EK které se polský vývoj nelíbí, může omezit hlasovací práva Polska v orgánech unie. Němci se také zřejmě chystají zneužít svého Jugendamtu (německý barnevernet, také s nepříliš dobrou pověstí) k šikaně lidí s nepohodlnými názory. Jelikož se ukazuje, že hrozba vyhazovu z práce začíná být málo, přistupují k výhrůžce odebráním dětí. A již to nemá být ani za neonacismus, ale prostě jen za nadávání na imigraci. Důvodem je zabránění výchovy dítěte názorově nevhodným člověkem. Možná mě nějaký historik opraví, ale toto nedělali ani komunisti, pouze nacisti. Opravdu TITO politici říkají něco o ohrožené demokracii v Polsku?
    Redaktor deníku Referendum (a člověk, jehož názory jsou velmi blízké premiéru Sobotkovi, jak víme od ukradení e-mailů) Jakub Patočka přišel s geniálním nápadem, jak zachránit českou demokracii. Bude založeno tucet neziskovek, stát do nich nasype několik miliard a ty neziskovky budou vydávat noviny a provozovat rozhlasové stanice. Když přijdete s nějakým politickým názorem, požádáte Sobotku a ten vám přidělí příslušné médium. Bude se to financovat zvýšením daní. Každý tak bude mít dostatek prostoru pro propagaci svých názorů a celé to bude zárukou demokracie. To jen pro ilustraci, jak to vypadá s mentální úrovní současných "elit". To jsou ti lidé, kteří se cítí oprávněni převychovávat ostatní. Jo, a pan Patočka už pochopitelně ví, které názorové proudy se objeví. 90% české populace se nevejde do žádného z nich. Asi nepřekvapí, že pan Patočka je bývalý šéfredaktor, toho času nevyužitý. Úplně největším jeho úspěchem je legalisace 30 leté Aničky v kuřimské kauze, kde mu zdatně sekundovala dnešní ombudsmáňa.
    A z Fialova kongresového projevu: „Představme si, že bych chtěl jít s přáteli večer na pivo. Chtěl jsem sice ještě pokácet starý strom na své zahradě, ale nesmím, protože o tom už rozhoduje stát. Odešli už i kontroloři, kteří proti mé vůli vnikli do mého bytu, aby zkontrolovali, čím topím v kamnech. To už se brzy také bude moct stát. Tak jdu tedy na pivo. Ve své obci už nemohu, hospoda tu byla zrušena. Její majitel už ji pro všechny předpisy a nařízení nedokázal udržet a tak ji zavřel. Musím tedy do sousední vsi. Jdu samozřejmě předpisově ustrojen, protože vláda mi nařídila, že mé oblečení musí obsahovat reflexní prvky. Uniformy přijdou teprve v další fázi. V hospodě mě žádní přátelé nečekají, nemají reflexní prvky, navíc jsou to kuřáci. A nebudou sedět večer v hospodě, kde si nemohou zapálit. Mohu si dát limonádu, z nařízení Sobotkovy vlády je povinně levnější než pivo. Pokud ovšem pojede elektronická pokladna s online připojením. Hostinský se jinak bojí mi něco vydat. Kontrol je v poslední době víc než zákazníků. Chtěl bych se aspoň najíst, když jsem tam tak sám. Ale hostinský mi nemá co nabídnout. Včera byl státní svátek, a to stát zakázal prodávat a nakupovat a tak to nemá z čeho uvařit. Sedím v hospodě sám nad limonádou a poslouchám nejmenovanou rozhlasovou stanici, kde zrovna pějí ódy na současného ministra financí, který ji náhodou vlastní,“ dodal Fiala a sklidil za tato svá slova potlesk. A pojďme na titulky
  • Zachránili mě syrští uprchlíci, vzpomíná žena osahávaná na Silvestra v obřím davu v Kolíně hlásá titulek na Aktuálně. Do chaotického davu před kolínským hlavním nádražím se během silvestrovské noci připletla i americká studentka. Přítel se jí ztratil a skupina neznámých mužů ji sexuálně obtěžovala. Do bezpečí se dostala díky Syřanům, kteří v Německu čekají na azyl. Ti tvrdí, že se sami té noci v Kolíně necítili bezpečně. Německého přítele, který měl u sebe její mobil i peněženku, ztratila sedmadvacetiletá studentka neurověd v davu. A záhy ji obklopila skupina mladých mužů, které další oběti silvestrovských útoků popsaly jako cizince pocházející z arabského světa nebo ze severní Afriky. Jeden Američance stáhl čepici, další se ji snažil líbat na tváře a na krk. "Někdo další mě uchopil zezadu. Myslím si, že hledal něco v mých kapsách," popisuje pro list New York Times. "Říkala jsem si, že je to trochu divné, ale že je přece Silvestr a lidé pijí, takže jen najdu přítele a vypadneme," pokračuje. Policie ale začala dav vytlačovat. "Najednou jsem se dostala zpátky do této velké skupiny osmi nebo devíti mužů, kteří mě osahávali a tahali za vlasy," říká. Nakonec se ze spárů útočníků dostala, pomoc ale nepřišla od policie ani od přítele, ale od syrských uprchlíků, kteří v Německu momentálně čekají na azyl. "Jak dav houstl a byl stále divočejší, objevil se cizinec s tím, jestli potřebuji pomoct," vzpomíná Duncanová. Protože oba mluvili špatně německy, cizinec přivolal svého dalšího známého - dvaatřicetiletého Heshama Ahmada Mohammada, bývalého učitele na základní škole v Sýrii, který v září přes Turecko, Bálkán a Rakousko dorazil do Německa. Žena nakonec zachráncům svého přítele popsala a oni jej našli v budově vlakového nádraží.
    A je to tady - vykopávají tradičně Bakalovy aktualne.cz, rodná sestra Respektu. Z davu osahávačů a lupičů se pomalu vyklubávají "hodní Syřané". Postupně jich bude přibývat, zatímco osahávací dav bude čím dál méně alláhovský a čím dál více "opilý". Přibližně za měsíc nám experti v ČT, a taky mama Merkel, milostivě sdělí, že vše bylo jinak a hodní mohamedánští kluci zachraňovali juchající ženy před davem chmatavých německých nácků - jo, a taky xenofobů. Pak budou volby, pak ČT rozpustíme a pisálci z aktualne.cz a Respektu prekabátí. Ale ještě nějakou dobu to potrvá.
  • Praha má nový, monumentální pomník Jana Palacha. Ježaté domy matky a syna. Dvacet let trvalo, než se naplnilo přání Jana Palacha a Češi se vzepřeli normalizační apatii. Čtyřicet sedm let od chvíle, kdy se upálil, má na nábřeží u Vltavy monumentální pomník. Jenom nikdo neví co představuje. Nastala další vlna privatizace, tentokrát čs. historie?
    Ježka stavěl americký sochař s českými kořeny.
    Na akcí zazněla báseň amerického básníka.
    Pro ČT dojatě zahovořila americký velvyslankyně pan Schapiro. Kdysi bývalo zvykem, že se na významných pietních akcí vedle Štěpána, Jakeše a Husáka objevil i sovětský velvyslanec.
    Časy a vlajky se mění, podstata vztahu kolonie a řídící velmoci nikoliv.
    Dobře načasované přihřátí si chladnoucí polévky na mrtvém hrdinovi.
    Zlatej brněnskej Jošt.
  • „Osahávali holky v kruhu.“ Ne migranti, ale mladí na spartakiádě, říká Šiklová. Silvestrovské sexuální útoky běženců na ženy otřásají Evropou, jenže vlastně nejsou ničím novým. Naznačuje to alespoň socioložka Jiřina Šiklová, která v Právu upozornila, že hromadné osahávání dívek patřilo v minulosti i ke spartakiádě. Dělo se to tedy přímo v Praze. „V roce 1955 byla poprvé spartakiáda, byli tam dorostenky a dorostenci. Ti udělali kruh a ohmatávali tam holky,“ uvedla Šiklová, zakladatelka Gender studies, která se zabývá vztahy mezi muži a ženami. Reagovala tak nedávné události v německém Kolíně nad Rýnem, kde při silvestrovských oslavách skupinky mužů včetně uprchlíků sexuálně napadaly ženy. K tomuto názoru mimo mísu se přidala i hérečka Veronika Žilková která o problémech s imigranty usoudila: "Je to silný pud přírody. I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům...,“ zamýšlí se v rozhovoru ParlamentníchListů.cz. A prý musíme zavést multikulti výchovu do každé školy. Co k tomu dodat? Jak napsal přítel: Žilková poudala, že to v tom Kolíně bylo jen volání/hlas přírody. Prý se jich musí zastat ne jako imigrantů, ale jako mužů. Budu ji držet palce, aby to "přirozené volání přírody" zvládla, až si ji odchyt někde v noci na ulici banda nadržených muslimů. Aby z toho volání přírody ale nakonec nebylo jen obyčejné volání o pomoc. A na Protiproudu komentují. Na první pohled je to záhada: Zdivočelé české feministky "chápavě" obhajují nechutné sexuální teroristy (zvané politicky korektně "uprchlíci"), kteří dosud nevídaným způsobem zaútočili na bezbranné ženy v ulicích evropských měst. Otázka dne zní: Co spojuje a motivuje neomarxistickou aktivistku, která se svou aktivní účastí v revoluční gerile stala ministryní v Sobotkově vládě s bulvární komediantkou, jejíž životní rolí se stala manželka ministra obrany a dnes "posvátnou" ideoložku havlismu a feminismu, která v padesátých letech aktivně "zaváděla" komunismus v naší zemi? A aktuelně namaloval Ringo. Už praotec Čech vítal.
  • A na závěr dnes opět z Brna, z dílny Shit Brno, očima VL: Žít Brno 2050 podle slečny Kašpaříkové. Hana Kašpaříková, brněnská zastupitelka z hnutí Žít Brno, představila občanům, jak se budou dopravovat městem v roce 2050. Z její "vize“ čiší delirantní prapodstata zeleného neomarxismu – zkrátka jsou to kraviny na kvadrát. Jsou to zpupné, nevtipné kraviny, inspirované pohrdáním občany města, jejich reálnými potřebami a problémy, a vlastně pohrdáním skutečností vůbec. Slečna Kašpaříková, bývalá bojovnice za čisté Tuřany (než se jí její vlastní lidé zbavili, protože co je moc, to je moc), tuřanská Jana z Arcu, která by se raději nechala upálit, než aby do města pustila společnost Amazon, mladá dáma proslulá tím, jak si na jednání zastupitelstva vynucovala od primátora oslovení „paní“, sepsala svůj text o dopravní strategii města zřejmě pod vlivem sojového latté z kavárny Tři ocásci, hlavního stanu brněnských neomarxistů. To je ta lepší možnost. Ta horší je, že to myslí vážně. Plán mobility, jak to milé dítě nazývá strašidelný slepenec socialistických báchorek bez jakéhokoli vztahu ke skutečné politice její koalice, má dva základní aspekty. Je potřeba snížit množství individuální automobilové dopravy a navýšit pěší, cyklistickou a veřejnou dopravu. Pro člověka je nejpřirozenějším pohybem chůze. Slečna vizionářka slibuje město fungující jako živá soustava důmyslně propojených místních center. Reálná politika Žít Brno a celé koalice (snad s výjimkou Kláry Liptákové a KDU-ČSL) však na městské části a jejich rozvoj bere ohledy jak na placaté kameň, jak by se řeklo v Brně ještě nepostiženém podobnými „vizemi“. Soustavu místních center bude muset z Brna udělat až koalice příští, protože pro Žít Brno a spol je městem vlastně jen Brno-střed. Jak jinak si vysvětlit, že na parkovací dům pro velocipédy kdesi u nádraží dá město 67 milionů, zatímco na školu v Bystrci, kde po ní rodiče zoufale volají, dá přesně nic. Slečna si myslí, že má mandát k převýchově Brňanů na milovníky koloběžek a procházek kolem keříků od latté k latté. Řeší to jednoduše. V budoucnosti takové problémy nebudou, protože nebudete mít auto. Jak to? Co je to za otázky, vy blázínkové. Lolík, nejvíc velikánský lolíček! V roce 2050 přece v tom našem krásném novém Brně budou mít všichni jen bicyklíčky a vlastní nožičky, protože tak je to zdravoučké a tak to máme rádi. Autíčko je bakané. A tak plánuje.
    - Strategické cíle: Zvýšit počet domácností nevlastnících auto (o 20% do r. 2050)
    - Nezvyšovat kapacity komunikační sítě pro IAD uvnitř města (vč. parkovacích kapacit) po dobudování ochranného dopravního systému (zachování celkového počtu parkovacích míst v širším centru města na úrovni roku 2015?)
    - Zvýšit počet a kvalitu veřejných prostor (nárůst podílu spokojených obyvatel města s veřejnými prostory o 30% do r. 2030)
    - Zavést komplexní plánování dopravy zaměstnanců a návštěvníků velkých podniků a institucí včetně záměrů generujících dopravu (např. Plány mobility pro obchodní centra) (firemní plány mobility povinné pro organizace s více než 100 zaměstnanci do r. 2020, 50 zaměstnanci do r. 2025)
    - Zavést vzdělávání, školení, osvětu v oblasti městské mobility a informovanost účastníků dopravního provozu
    Takže v souhrnu: Odradit lidi od toho, aby vlastnili auta (soukromé vlastnictví je kapitalistický přežitek...), už nebudovat žádná další parkoviště (protože stav z roku 2015 je dostačující a když se nebude dát zaparkovat, tak lidi prostě nebudou používat auta...), naroste podíl spokojených obyvatel s veřejnými prostory o 30% - ale nenaroste podíl veřejných prostorů (!!!), jak a čím budeme jezdit do práce a na nákupy nám řekne radnice (svoboda 0%) a radnice Vás to naučí, protože - učit se, učit se, učit se! VUML v podání Žít Brno...

A trocha bulváru: Byla jsem objednaná ke gynekologovi na prohlídku. Nečekaně sestřička volala, že jsem byla přesunuta na ten den ráno v 9.30hod. Jelikož cesta tam trvá 35 minut, opravdu jsem neměla moc času nazbyt. Jako většina žen v těchto případech, i já si velmi potrpím na hygienu při takovýchto návštěvách, ale bylo jasné, že dnes ráno nebudu mít šanci. Rychle jsem vběhla do koupelny, strhla pyžamo ze sebe, namočila ručník, co ležel vedle umyvadla, umyla jsem se jím tam dole, abych byla tak nějak prezentovatelná, hodila ručník do špinavého prádla, hodila něco na sebe a utíkala k autu. V čekárně jsem byla jen pár minut, když mě zavolali dovnitř. Jak to už bývá, vyhupla jsem na stůl, otočila tvář na druhu stranu místnosti a předstírala, že jsem někde jinde. Proto mě trochu překvapilo, když gynekolog pronesl: "Dnes jsme si dali na sobě extra záležet, že ano?" Neodpověděla jsem. Zbytek dne proběhl jako vždy. Když přišla moje 7-roční dcera ze školy, tak šla do koupelny a ptá se: "Mami, kde je můj ručník?" Říkám jí: "Je ve špinavém prádle, vezmi si ze šuplíku čistý." Ona na to: "Ne, potřebuji ten, co tu byl dnes ráno - schovala jsem si do něj všechny svoje třpytky!!!"

A zprávy o počasí: Trošku nám nasněžilo. Pozoruji psa, očurávajícího kdejaký keříček a vzpomněl jsem si na staré indiánské moudro. Nikdy nejez žlutý sníh. Mimochodem, když už jsem vzpomněl indiánské moudro, mám ještě jedno i když není o počasí. Redaktor New York Times se zeptal indiánského náčelníka Dva tesáky: "Je Vám přes 90 let, celou tu dobu pozorujete bělochy - jakých úspěchů dosáhli a jaké škody napáchali? Když to vše zvážíte, kde podle vás běloši udělali chybu?" Indián se zamyslí a praví: "Když bílí muži přijít, Indiáni být vládci země. Žádná daně, žádná dluhy. Bizonů hodně, bobrů hodně, voda čistá. Ženy udělat všechna práce. Šaman léčit zadarmo. Indiáni muži celý den lovit a ryby chytat. Večer zazpívat, zatančit, zakouřit si, pak celou noc souložit." Potom se náčelník trpce pousmál... "Bílý muž dost kretén, když myslet, že taková systém se dát vylepšit!"
A jedna rada v souvislosti s blížícími se mrazy, myslete na prevenci nachlazení a chřipky apod. Je třeba požívat ovoce.

A z mého života: Při nahřívání promrzlého vercajku ve vaně po procházce se psem jsem dřímaje přišel na moudro. Radí nám: nevycházejte z domu, zrušíme koncerty, fotbal, zastavíme metro, nerozsvítíme stromek na náměstí, nechoďte tam kde je moc lidí. Ale jinak je vše OK. Multikulti funguje a kdo pochybuje je xenofob, rasista a fašista. Tak jsem z tý vany raději vylezl. Kdoví na co bych tam ještě přišel.

A na Fejsbůku napsali:

  • Kolínský imám: Německé ženy provokovaly oblečením a parfémem. Mám otázku. Musí evropské ženy smrdět jako koza?
  • 20ti letý, syrskou válkou traumatizovaný uprdlík že Somálska znásilnil 88letou Němku. Nelze vyloučit, že německá stařena byla sexy oblečena a nebohého chlapce vydráždila frivolním mácháním francouzskými holemi. Stařena již byla zatčena za flagrantní narušení multikulturního soužití a xenofobní odmítání potřebných běženců. Nebohý rapefugee je v péči psychiatra a Andělka se živě zajímá o jeho stav. Brzy se ukáže, že je talentovaný fotbalový trenér a bude mu nabídnuto trénování Bayernu Mnichov.
  • Uprchlíci byli poučeni a mohou v německém Bornheimu opět do bazénu. Jenom nechápou proč nemůžou do dámských šaten.
  • Brífink po jednání vlády by mohl pravidelně začínat takto: Dámy a pánové, na úvod vám sdělíme, co jsme se dnes rozhodli vám zakázat.
  • Ty hipsterky uplatňující právo na haranta v kavárně by potřebovaly aby tu byl Barnevernet
  • "Primitivní organismy, které přežily až do našich dnů," poutá Prima ZOOM na nový pořad. Netušil jsem, že se o členech diskusního fóra na novinkách točí už i dokumentární pořady.
  • Také Vám připadá, že v tom bruselském ústředí EU něco přidávají do vody? Evropská komise požádá o prověrku padesátimilionové dotace na luxusní rekreační sídlo Farma Čapí hnízdo, které patří ministru financí Andreji Babišovi. Jestli při přidělení dotace nebyla porušena závazná pravidla, prověří úředníci ministerstva financí.
  • V blázinci musí být nádherně. 5 x denně jídlo a každý večer vám čtou pohádku o miliardáři, který v době Palerma vydupal z ničeho obří firmu.
  • Politické trosky vládnoucí EU chystají další šikanu obyvatel pod záminkou boje proti terorismu. Tentokrát to má být zákaz anonymních předplacených SIM karet. Věc, která nám dává takovou svobodu - operátor nás nemůže "natáhnout", nikdy neprovoláme více než máme předplaceno, nehrozí omylem náklady za nevypnutá data v zahraničí. Přirozeně nám tato věc také zajišťuje soukromí. A to samozřejmě zeleným socialistům vadí. Tito lidé zbozňují odposlechy, špehování a sledování obyvatelstva. Je jasné, že když naši politici používají speciální zabezpečené telefony proti odposlechům, budou je používat i teroristé. A pokud budou úplní laikové, tak si prostě pošlou z wifi tramvaje zprávu přes jakýkoli chatovací program. Pochopitelně je tedy celá akce ne kvůli teroristům, ale kvůli sledování opozice a nespokojených občanů - viz kauza cenzury facebooku. Česká vláda a hnutí ANO tuto hanebnost samozřejmě podporují. Krajské volby se blíží - nezbývá než trestat!
  • Největší starost o to, co má ODS dělat a koho má mít ve vedení, mají ti, kteří ji nikdy nevolili.
  • Což o to, prakticky se vším, na čem se usnesl kongres ODS, se dá souhlasit. Jen kdyby boj za nízké daně nevyhlašovali ti samí, co je s Nečasem zvyšovali. A kdyby jen to. Ještě při tom stihli zlikvidovat všechny, kteří s nimi tenkrát nesouhlasili.

A něco veselého :

A fór na konec:Do tramvaje nastoupí mladá hezká dívka a prosí sedícího pána, aby ji pustil sednout, že je v jiném stavu.
Pán se ptá: „Jak dlouho jste těhotná?“
„Asi dvě hodinky, ještě se mi klepou nohy.“

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 19.1.2016 17:02 | karma článku: 44.65 | přečteno: 5785x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 23.80 | Přečteno: 2525 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 19.83 | Přečteno: 341 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 225 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 788 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...