Hlody středeční 27/1 aneb miluji naše média

26. 01. 2016 17:07:22
Tak čím dneska začnem? Já bych dal na úvod pořad s rázně pochodující Norou - 168 hodin. Tuto vymývárnu mozků již delší dobu nesleduji. Ale co čert nechtěl, jak jsem s ovladačem projížděl stupnici, vyskočilo na mne něco děsnýho.

Dozvěděl jsem se hrozný věci. Tak třeba že USA, které investují miliony dolarů do propagandy u nás budou v ČR vyšetřovat, jestli ji neovládá jiná cizí mocnost, Rusko, které má podle 168 hodin příliš mnoho zaměstnanců na velvyslanectví. Cílem šetření je zejména kontakt politických uskupení v ČR především se zástupci z Ruské federace. Otázka zní, kdo je pozval a kdo rozhodl, že naše zpravodajské služby takovou práci nezvládají? Nikdo z vrcholových politiku se zatím neozval a neprotestoval, že práci tuzemské zpravodajské služby převezme zahraniční agentura. Jistě od amerického občana Dientsbiera nebo od poslanců TOP 09 by to nikdo nečekal. Je však podivem, že toto vměšování nevadí například Hnutí ANO. Dokonce nějaká soukromá škola se slovem ruská v názvu byla zrušena ministerstvem školství. Navíc, důvod, který ministerstvo uvedlo, byl redakcí manipulativně sestříhán. Napsal k tomu jeden z mých followers: Musím opět učinit závěr, že nebezpečnost pravdoláskařů pro českou nezávislou státnost je extrémní. Jestli jsou takto schopni omlouvat vměšování cizí mocnosti do vnitřních záležitostí, je jasné, že jsou připraveni kolaborovat jakýmkoliv způsobem. Pak mne informovali o hradním plese. K tomu mám jedinou otázku. Opravdu je veřejnoprávní službou dělat si prdel z tančícího prezidenta, paní Fridrichová? A fčil zas pár titulků.

  • Ministerstvo dává od komiksu ruce pryč, ale neziskovce dotaci poskytlo! Ministerstvo školství se distancovalo od metodického materiálu a multikulti komiksu pražské neziskovky META, který pro české školy připravila ve spolupráci s Úřadem vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. MŠMT vydalo dementi v návaznosti na rozhořčení nejen veřejnosti, ale i politických kruhů, které nadzvedl katastrofický hypotetický scénář z budoucnosti, že Česko bude kvůli radiaci neobyvatelné a obyvatelé budou muset emigrovat. Zajímavé je, že Ministerstvo školství se sice od komiksu a celého metodického manuálu distancuje, ale přitom to samé ministerstvo poskytlo té samé neziskovce dotační titul „Podpora integrace cizinců na území ČR v roce 2015“ ve výši téměř 2,400,000,- Kč. Takže neziskovka META o.p.s. dostává dotace a ministerstvo se od práce neziskovky distancuje? Takže, buď ministerstvo lže a vědělo moc dobře, na čem neziskovka pracuje a teď pouze MŠMT zařazuje zpátečku, anebo naopak ministerstvo nemá naprosto žádný přehled o tom, komu poskytuje dotace a co za ty dotace je pořizováno. Ale to není to nejzajímavější. Ještě podivnější je poslední výroční zpráva této neziskovky, za rok 2014. Provozní náklady činily za rok 12 milionů korun, ale na mzdy padlo 8 milionů. Krásné rovné dvě třetiny. 8 míčů z dvanácti na mzdy a osobní ohodnocení, to je mazec. A kdo teda tu neziskovku vydržuje? ESF Praha a EU (Evropský sociální fond), to znamená evropské fondy, dále tam vidíme Ministerstvo práce a sociálních věcí. Potom vidíme Evropskou unii jako takovou. Dalším sponzorem je Chovancovo Ministerstvo vnitra. Následuje logicky Ministerstvo školství, dále městská část Praha 2 a jako perla a třešnička na závěr, naše stará známá... U.S. Embassy. Americké velvyslanectví nesmí chybět. Mimochodem, neziskovka META uveřejnila komiks a manuál právě ve spolupráci s americkou ambasádou v prostorách American Center v Praze. Takže celá tahle polostátní nezisková hydra připravuje metodologické manuály pro české učitele, několik ministerstev do neziskovky nalévá peníze, ale MŠMT nemá s komiksem nakonec nic společného? A to jako má někdo občany za idioty? To jako americká ambasáda, vnitro, školství, práce a sociální věci a evropské fondy sypou peníze do multikulti projektu, ale když nastane průser, dají se ruce od neziskovky pryč? Nejsem obdivovatelem MZ. Ale jeho vyjádření " Je to další idiotský projekt vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, stejně naivní jako bolševická propaganda, která sice neměla podobu komiksu, ale byla v podstatě stejně stupidní " klidně podepíšu.
  • A nelze vynechat sjezd Strany Zelených. Komentovat projev prdlého kandidáta na předsedu, kterého nakonec vyprovodili ze sálu se snad ani nedá. Už to samo ukazuje co je to za partičku. Mnohem zajímavější je postava zvoleného předsedy a jeho vedení. Ocenil bych to poznámkou vypůjčenou od kamaráda. Strana zelených propáslasvoji historickou šanci vrátit se mezi hlavou myslící politická uskupení a rozhodla se pro cestu neomarxistické na emocích postavené permanentní revoluce, která řeší závažná sociální témata - patří dítě do kavárny?, mají muži nosit kojence v šátku vzadu nebo vepředu?, mají se užovky chovat v kompostérech povinně?!
    Ok, tak ať ta agónie netrvá moc dlouho, tohle bolí už od pohledu. Taky jsou zajímavým programovým prvkem sňatky lidí stejného genderu. To nevymyslíš. Na to musí přijít zelení ekozmrdi. Už pohled na zmíněné vedení mi tak trochu připomíná rodinu Adamsových.
  • Zeman se červených trenýrek jen tak nezbaví. Další protest se chystá už zítra. Píše Svobodné fórum. Budou to tři roky, kdy se konalo druhé kolo volby prezidenta České republiky, v němž zvítězil Miloš Zeman. Občané, kteří mají pocit, že je Zeman jako prezident zklamal, se spojují na facebookové události s názvem „Trenky pro prezidenta Miloše Zemana“, aby symbolickou formou protestu – nošením rudých trenýrek na klopě – vyjádřili svůj nesouhlas s jeho dosavadním působením na Hradě. Trenýrky odkazují k akci umělecké skupiny Ztohoven, která loni vyvěsila na střechu Pražského hradu místo prezidentské standarty obří červené trenýrky jako symbol „buranství“ . Na stránkách plánované události organizátoři píší, že se podle nich Miloš Zeman nechová tak, jak by se prezident chovat měl. „Prezident České republiky vystupuje sprostě, neslušně, je xenofobní, má rasistické a strach vyvolávající projevy, které vedou ke spolupráci s extremisty typu Martina Konvičky. Pan prezident chová nekritický obdiv k Putinovu Rusku a čínskému nedemokratickému režimu bez svobody jednotlice a dodržování lidských práv. Nabourává nepsané tradice, vede vulgární projevy ve veřejnoprávním médiu v živém přenosu a velkopanské manýry typu „můžu si kouřit, kde chci a kdy chci“ (zvlášť se zavedením nového zákona o nekuřáckých prostorech). Organizátoři vysvětlují, že akce nemá za úkol vyvolat negativní emoce, ale má sloužit k zamyšlení nad tím, zdali by se měl prezident, reprezentant naší země opravdu chovat tak, jak se chová. Součástí akce bude i napsání osobního vzkazu pro prezidenta Miloše Zemana. „Můžete na své trenýrky napsat cokoliv, co byste rádi sdělili panu prezidentovi. Po vytvoření trenýrek a napsání vzkazu dílo vyfoťte a přidejte do alba v této události. Závěrem bude dopis, kam sepíšu všechny vzkazy a odešlu dopis na hrad,“ vysvětluje za všechny organizátory Kristýna Herejtová.
    Z různých reakcí jsem vybral tuto: Rudé trenýrky znamením doby. Už jste někdy viděli živnostníka nebo zaměstnance soukromé firmy chovat se na veřejnosti jako debil? Na to mají pouze ti, co mají v hlavách nasráno. To Svobodné fórum já miluji. Ten komplex méněcennosti vůči Zemanovi jim leze až přes rudé trencle.
  • A kuk do Brna. Na ČT záznam jihomoravského regionálního zpravodajství. Město zrekonstruovalo dům se sociálními byty, kolaudace proběhla v říjnu, ale Nová nejlepší koalice zatím nezvládla "vybrat" sociálně potřebné, kteří by se tam mohli nastěhovat. Prý až březnu. V baráku se naplno topí, ale to nevadí, protože jak říkal pan uvolněný Freund, je potřeba ty lidi vybrat pečlivě. Vdova s 5 dětmi s níž byl ve zpravodajství rozhovor, má smolíka, protože pan Freund říkal, že z toho nechtějí mít králíkárnu...Zkrátka dotyčná zjevně nezapadá do koncepce...Vřele doporučuji těch 10 minut shlédnout... Vládnou nám tupci a hovada ze čtvrté cenové. Záznam zde.
    A Městský architekt nemusí mít vystudovanou architekturu, rozhodli radní. Brněnský magistrát vyhlásil výběrové řízení na ředitele kanceláře městského architekta. V podmínkách ale po uchazečích vedení města nepožaduje architektonické vzdělání. Podle představ náměstka primátora Martina Andera (SZ) by se měl postavit do čela až patnácti lidí, kteří budou plánovat urbanistický rozvoj města a debatovat o něm s veřejností. Požadavky okamžitě kritizoval bývalý náměstek primátora Robert Kotzian (ODS). „Považujeme za nepřijatelné, aby ředitel takové organizace neměl vzdělání v oboru architektury a urbanismu. Kancelář architekta města bude mít podstatný vliv na rozvoj města. Má-li plnit úlohu odborné organizace, pak by její ředitel měl mít příslušné odborné vzdělání. Dokonce je připuštěno i středoškolské vzdělání libovolného směru. Na takto náročný post je však třeba klást mnohem větší nároky,“ uvedl Kotzian. A dodal, že je podle něj výběrové řízení pro někoho připravené. Jak napsalo Brněnské Palermo. Vox populi, vox Dei. Pro ty, co nemají vystudovanou latinu: Hlas lidu, hlas Boží. Koho by napadlo, že bude lidem vadit, že letadlo pilotuje ostraha letiště? Že architekt vlastně nemusí být architekt, nebo že městskému zdravotnictví šéfuje hudboš a komedoš? U nás v Kocourkově, vlastně Krně, je už přes rok možné všechno. Až se tedy něco "hlavnímu architektovi" nepovede, opět řekneme "Ne, za to nikdo nemůže, ředitel je přece zodpovědný JEN za chod Kanceláře hlavního architekta a ta funguje výborně! Má vyrovnaný rozpočet a to je ze zákona to jediné, o co jde".
    A zaměstnanci?! Těch cca 15 architektů a X "asistentů"? Noooo a jak v příspěvkovce určíte, kdo to zvoral?! Navíc lze zaměstnance postihnout max. do 2,5 násobku jeho průměrného platu! Skvělé krytí...Ten projekt bude úspěšný jak tohle tetování.
  • A Ringo popisuje svůj nový obraz:
    „Ve Wogastisburgu rozhodla valkýra Merkelová o rozdělení uprchlíků mezi evropské kmeny. Praotec Čech vítá pod Řípem první várku. Spolu s ním zástupci Sparty a Slavie, nejvlivnějších rodů v zemi. Za ním stojí Lumír a vykukuje Ctirad. Vlasta přivedla mladou Libušku, Čechovu vnučku. Ta se rozplakala a volala bubák, bubák, protože nikdy neviděla černochy. I Lumír volal hu, hu, hu! Ale Praotec ho okřikl a uprchlíkům se omluvil. Vlevo nahoře Prof. Patrik Lumumba, docent jaderné fyziky. S kostí ve vlasech Dr. Mugabe, odborník na kvantovou fyziku. Malý chlapec s kopím je Amin junior, vítěz Eritrejské matematické olympiády. To v modrém je Kaddáfího vnučka, předsedkyně komise pro výstavbu katolických kostelů v Libyi. To v černém je přední syrská specialistka na operace mozku. Její malá dcerka má tři semestry na právech v Zimbabwe a doufá, že v Plzni dostuduje. Všichni se těší na ‚knedlo vepřo zelo‘ a šunku s vejci! Češi mají radost, protože netuší, co je čeká!“

A trocha bulváru: Výzva, která potěší každého muže. Ženy sdílí fotky, na nichž ňadrem drží tužku. Napříč sociálními sítěmi se objevují fotografie ženských ňader, které budou lahodit oku každého muže. Ženy začaly zveřejňovat fotografie, na kterých drží tužku svými ňadry. Výzva má své kořeny v Asii, kde dívky od tužky přechází k lahvím a jiným větším předmětům. Ačkoliv spousta evropských dívek nepřišla asijským trendům na chuť, evropští pánové by pravděpodobně záplavu fotek ňader ocenili. Asiatky pravděpodobně chtěly dokázat, že mají mnohem větší přednosti, než jak se o nich ve světě mluví. Na fotografiích je odhalená spodní část ňadra, které drží určitou věc. Většinou se jedná o tužky, rtěnky, štětce na make-up a podobně. Některé dívky se nebojí extrémů a vyzkoušely držet plastové láhve pod ňadrem. Autorky snímků udávají, že se jedná o věc, kterou dokáže pouze pravá žena. Dokonce některé nazvaly tuto výzvu jako nové měřítko bohyň. Více obrázků zde.

A zprávy o počasí: V lednu sněží. Veřejnoprávní ČT24 z toho má druhý vánoce. Dokonce zapomněli nonstop informovat o sjezdu zelených teroristů. Klimaalarmistům se bortí doktrína o zimách bez sněhu co hlásili ještě v prosinci a kde je globální oteplování? Na praguepride? Sprostý obrázek ve sněhu pobouřil Švédsko. Není možné ho odstranit, všichni doufají v oblevu. Švédský Göteborg řeší kuriózní případ vandalismu. Na zamrzlém ledě v místním parku se objevila falická malůvka, která pohoršila řadu občanů. Ti teď požadují, aby byl penis co nejdříve odstraněn. Správa parku se po snahách zatočit se sprostým uměním vzdala a čeká, až led roztaje. Mmch, my v Brně jsme na tom líp.

A z mého života: Shit Brno zavádí novinku. Kiss&ride pro dovoz dětí do školek a škol. Cítím se diskriminován svišťů nemaje. Nešlo by pro našince zavést Fuck&ride? V té souvislosti mne napadl upgrade říkadla. Za tou naší garáži, Arab na mne doráží, má takový divný řeči že mne to až zaráží. Plácl jsem v kuchyni mamuš po zadnici. Na otázku "co děláš debile" jsem opáčil že se mne zmocnil přirozený pud samce jak říká paní Žilková. Prej mám jít i s Žilkovou do prdele. Ukázka dorážejícího Araba na obrázku.

A na Fejsbůku napsali:

  • Petra Kvitova oznámila na twitteru, že končí spolupráci s trenérem Kotyzou, který ji vedl 7 let. Jen aby nedopadla jak Kometa s Lojzou.
  • Z vítačů uprchlíků a uctívačů morálně vyspělého Německa se v těchto dnech stávají ochránci evropské integrity, bojovníci za kontrolu hranic a komisaři asimilace.
  • Problém je v tom, že bez ztráty tváře nelze hlásat takto diametrálně odlišné ideje v rozpětí pouhých čtyř tří měsíců. Navíc je tu internet, kterej si všechno pamatuje.
  • Třeba Česká televize bude muset vyměnit většinu moderátorů a ředitele, aby byla příští rok vůbec schopná vybrat nějaký poplatky.
  • Evropská unie byla vymyšlena proto, aby dovedla korupci k dokonalosti. Všechno se přerozděluje od všech ke všem. Všechno musí být Evropskou unií procleno, změřeno a onálepkováno. Všichni musíme vědět, že EU nám zaplatila chodníky, přeměřila banány a zpříjemnila nám cestu na eskalátorech. EU za to žádá jediné: SPOŘÁDANĚ DRŽET HUBU A KROK
  • Co je to sakra s Evropou? Nechává si zase vládnout Německem. Musí se spoléhat na islamizované Turecko, že zastaví uprchlíky. Není schopné se postarat o své důchodce a sází na to, že tak učiní z Blízkého východu a severní Afriky, kteří neznají náš jazyk, kulturu, zvyklosti a nemají často žádné vzdělání. Neumí si ohlídat své hranice ani proti lidem, kteří jsou ozbrojení jen "kameny a klacky". Nechává ohmatávat Evropanky od nadržených muslimských zvířátek přímo ve svých městech.
  • Dovoluje muslimským migrantům vytvářet v evropských metropolích no go zóny a ignorovat naše zákony. Jednotlivé státy posílají každoročně miliony eur na integraci těch, kteří se integrovat nechtějí. Kontinent se přizpůsobuje lidem, kteří jsou tady jen hosty, místo toho, aby tomu bylo naopak...Tohle může skončit jedině tak, že buď přijde nový Hitler nebo nový Churchill/Thatcherová. Nechci být příliš velkým pesimistou, ALE...
  • Skvělý Nigel. ,,Před 25 lety byla EU partnerství sobě rovných a v současnosti máme Evropu totálně dominovanou Německem. Nejhorší politické rozhodnutí je to, že jste řekli celému světu: ,,Prosím, přijďte do Evropy.“ 80% těch co přicházejí, nejsou syrští uprchlíci, ale mladí ekonomičtí migranti a mnoho z nich se chová agresivně. Když má někdo jiný názor, jako Maďarsko, jsou jeho názory potlačeny. Blíží se britské referendum a já se modlím, že až Británie vystoupí z EU, bude to začátek konce projektu, který se navzdory původním šlechetným myšlenkám, velmi pokazil.“
  • Stropnický jr. je muž mnoha barev. Narodil se se stříbrnou lžičkou v puse, patri ke zlaté mládeži, tvari se zeleným, ale je vlastně rudý....
  • Zelení by se v programu měli přihlásit důrazněji k ochraně unikátních ekosystémů, jako je například knír Matěje Stropnického.
  • Takže Matěj. A prý se spojí s brněnským Matějem. Z toho spojení může vzniknout akorát tak dítě s vodnatelnou lebkou.
  • Stejně si myslím, že to nařízení Strana zelených na povinné střídání "muž-žena" v čele strany je protievropské. Vždyť bylo jasně deklarováno, že každý může mít gender, jaký chce! Takže když se Agátina sestra Matěj (konečně) rozhodne pro comming-out (a všichni jí to mocinky přejeme!), tak to budou mít Zelení nové volby, protože dvě ženy ve vedení být nemohou?!
  • Tak ušlechtilá věc, jako výroba alkoholu, je vlastně proces, při kterém se kvasinky udusí ve svých vlastních sračkách.
  • Trapně jsem se spletl. Soudruh Ransdorf nezemřel v IKEA nýbrž v IKEM. Za mylné info se omlouvám.
  • Ve Švédsku namalovali do sněhu šulina a je z toho poprask. To našinec umí onačejší věci. A navíc to neroztaje.
  • To by mě zajímalo, jestli teď mladej Stropnický bude na fotra volat v parlamentu, že je oligarchův slouha. To by se mi velmi líbilo.
  • Martin Freund Žít Brno: Stropnického projev alespoň pro mne rozsvítil nejen možnost, ale i upřímné přání, že by zelení mohli a měli opravdu pod tímto člověkem vstát z politického hrobu. Těžko lze po něm pochybovat, kdo má tu stranu do budoucna vést. Nejlepší projev tuzemského politika, jaký jsem za poslední léta slyšel.
  • Nečekaně se sešla Rada obrany státu. Nikdo neví proč. Domnívám se, že kvůli zvolení mladého Stropnického do čela Zelených...
  • Vítejte v Evropě, kde hrdina je vrah, pravda je lež, vyjádření oprávněné obavy trestným činem a cizí více než vlastní.

A něco veselého:

A fór na konec: Omluva z nemocnice:
Vážený pane Novotný,
s potěšením Vám sdělujeme, že biopsie zrudlé části Vašeho penisu prokázala, že se nejedná o rakovinu. Byla to jen rtěnka.
Zároveň se hluboce omlouváme za amputaci.
Přejeme příjemný rok 2016!

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 26.1.2016 17:07 | karma článku: 44.81 | přečteno: 6207x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 23.47 | Přečteno: 2258 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 19.83 | Přečteno: 340 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 224 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 788 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...