Hlody středeční 2/2 aneb miluji naše média

2. 02. 2016 16:59:35
Nelze nezačít Zemanem a kalašnikovem, když už několik dní se o ničem jiném nemluví, Moravec, nemoravec.

Pro ty co jsou zprávami nepolíbení, prezident Miloš Zeman během návštěvy Jihomoravského kraje na dotaz jedné občanky, jak je možné zbavit se premiéra Sobotky, odpověděl, že existují dvě možnosti - buď ho sesadit demokraticky ve volbách anebo nedemokraticky kalašnikovem. Tedy zkráceně, on to řekl sofistikovaněji. Bohouš pravil, že mu tím vyděsil děti a rodinu. Teda jestli mu opravdu vyděsil děti, rodinu a přátele, tak máme v čele vlády ještě většího ňoumu, než jsem si doposud myslel, neboť normální chlap by Zemanovy blbé bonmoty s chápavým úsměvem vysvětlil i pacholeti. Spousta novinářů pak psala, že prezident vyzval k zabití premiéra. Zdá se, že někteří novináři (a politici), majíce před očima Zemana, oslepnou a zblbnou. Korunu této bouři ve sklenici vody nasadil jistý Zdeněk Šarapatka podáním trestního oznámení. A teď jak to bylo doopravdy. Otázka studentky z publika: "Dobrý večer, pane prezidente, já bych vám chtěla poděkovat za všechny občany České republiky, určitě všechny, protože někteří ani neví, kdo vůbec na Hradě sedí, jaká osobnost. Chtěla bych vám poděkovat, jakým způsobem vlastně svoji funkci vedete, a měla bych na vás otázku. Určitě víte, že se projednávala petice za odstoupení pana (předsedy vlády Bohuslava, pozn. ČTK) Sobotky a petice byla shrnuta ze stolu. Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem vlastně mají čeští občané postupovat, protože jak víme, pan Sobotka určitě nestojí za českým národem, ale proti němu." Potlesk v sále.
Odpověď prezidenta Miloše Zemana: "Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov."
Smích a potlesk v sále.
Zeman zase předvedl čistý marketingový trik. O jeho vejšplechtu se mluví jako o události týdne. Jak napsal JXD v Reflexu: Vůbec nejde o to, že by chtěl střílet politiky nebo že by to schvaloval — on jen potřeboval bejt v telině, tak svým geniálním talentem marketéra. Předpokládám, že dědek na Hradě v tu chvíli seděl se skleničkou v ruce před televizí a chechtal se jízlivým smíchem trolla, jemuž se podařil kousek na celonárodní a veřejnoprávní úrovni. A uzavřel bych tento úvod shrnutím. Aktivistická česká média, progresivní politologové a tzv. osobnosti kritizují Zemana za to, že je spiťar a trousí neustále nějaké "nevhodné" bonmoty a vulgarity. Ovšem jeho předchůdce v prezidentském úřadu Václav Klaus nepil a nemluvil sprostě. Přesto jim rovněž nebyl po chuti a dělali z něj homosexuála, pomatence a agenta Kremlu. Našim nemilým elitářům a údajným zastáncům demokracie totiž nejvíce vadí, že Zeman ani Klaus nesdílejí jejich názory. V tom je ten největší problém. Mají hubu plnou keců o demokracii a názorové pluraritě, ale ve skutečnosti tyto pojmy vůbec nechápou...No a my si dáme pár titulků.

  • Stropnický: Řešením migrační krize je změna ekonomického chování. Nejefektivnějším dlouhodobým řešením migrační krize je podle nového předsedy Strany zelených Matěje Stropnického změna ekonomického chování. Pokud zásadně nepřehodnotíme míru naší spotřeby a nepřestaneme drancovat planetu, bude migrační vlna pokračovat. „Proti budoucí vlně je ta současná pouhá vlnka,“ napsal Stropnický v on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.cz. Řešení krize tedy podle Stropnického spočívá v omezení míry exploatace zdrojů nadnárodními společnostmi. „Ale také v politické rovině, ve znovuustavení států v arabském světě v součinnosti s tamními legitimními autoritami. K tomu je předpokladem mírová konference, kterou nyní navrhuje OSN,“ domnívá se nový šéf zelených. „Proč volit Zelené?“ ptali se také čtenáři. „Zelení nemají ve zvyku rozhazovat,“ odvětil Stropnický s tím, že odmítají život na úkor budoucnosti v planetárním měřítku. Dalším důvodem je, že zelení plně respektují a hájí svobodu jednotlivců. A nakonec se podle Stropnického zelení „aktivně perou za zájmy malých a středních podnikatelů proti nadnárodním korporacím“. „Třeba v současnosti je naším úsilím to, aby do Česka nevstoupil další závod Amazonu. Ten vezme práci stovkám a časem tisícům samostatně výdělečně činných knihkupců, distributorů všeho možného zboží, lokálním producentům,“ zdůvodnil Stropnický.Už víte proč se Zeleným říká melouni? Protože jsou navrchu zelení a vevnitř rudí. A díky za tu volbu. Vypadá to, že už tak marginální stranu přivedede její nový předseda mezi půlky. Mimochodem, ohledně mužné ozdoby Stropnického jr.: Když už mu něco takového pod nosem vyrostlo, měl by si na tom při styku s lidmi držet čistý kapesník. (Zdeněk Jirotka, Saturnin)
  • A něco k Andrejovu slevnění piva. Andrej Babiš ve stopách Vasila Biľaka
    •Alkohol spadá v zemích Evropské unie povinně do základní sazby DPH.
    •Že by Evropská komise povolila Česku výjimku na pivo, si nemůže myslet ani Babiš.
    •Politicky to ale může fungovat i tak.
    •Podpora unie je v Česku nyní nevelká, takže když Babiš řekne: „Chtěli jsme zlevnit pivo, ale zakázal nám to ten zlý Brusel,“ vydělá dvakrát.
    Když se aparátčíka Vasila Biľaka zeptali v 80. letech minulého století západní novináři, zda bude komunistická vláda něco dělat s enormním konzumem piva v Československu, odpověděl: "Ne! Pivo je náš chleba!!!" Andrej Babiš nyní jeho ideu kreativně rozvinul. Chce, aby pivo bylo ve snížené daňové sazbě – ve stejné jako právě například chléb. Je to myšlenka metodologicky vycházející ze základní poučky marketingu: "To je blbý, to se bude líbit." Však už také plakát ukazující, jak bylo za vlády pravice pivo "drahé" a jak bude za Babiše "levné", nabírá na sociálních sítích lajky s rychlostí, na kterou nemá ani Zemanův kalašnikov.
    Nic na tom nemění fakt, že je to celé věcný nesmysl. Alkohol spadá v zemích Evropské unie povinně do základní sazby DPH. Že by Evropská komise povolila Česku výjimku na pivo, si nemůže myslet ani Babiš. Nedá se to "okecat" ani tak, že se snížená sazba má týkat jen sudového piva, takže jde vlastně o restaurační služby. To by totiž musel Babiš přesunout do snížené sazby celý restaurační byznys, k čemuž se zjevně nechystá, protože by to do výběru daní zaťalo takovou sekeru, že by ji nevymazaly ani všechny registrační pokladny světa.No a teď pojďme počítat. Kdyby klesla daň na pivo z 21 na 10 procent, znamenalo by to u proslulé desítky za dvacku pro stát minus dvě koruny. Něco z toho si nechá hospodský, aby si kompenzoval problémy se zaváděním Babišovy elektronické evidence tržeb. Jako podporu zneklidněných venkovských hospodských to koneckonců sám Babiš zprvu prezentoval. Pivní štamgast tak ušetří na půllitru dejme tomu korunu. Když si dá pět kousků, "polepší si" o pětikorunu. Pokud kvůli tomu někdo bude volit Babišovo ANO, znamená to, že se dal koupit za bůra na den.
    Hlavní zpráva pro přemýšlejícího voliče tedy zní: Politická filozofie Andreje Babiše je podobná uvažování normalizačních komunistů. Levné pivo jako základ podpory režimu. Takhle vypadá hardcore populismus.
  • Policejní odborář šel ke GIBS na kobereček. Nepromazával příspěvky na Facebooku. Žertíky na Facebooku zavařily vysoce postavenému policejnímu odborářovi Zdeňkovi Drexlerovi. Kvůli urážlivým komentářům od „fanoušků“ Unie bezpečnostních složek musel na kobereček ke Generální inspekci policistů. GIBS začala hlídat i facebook policistů. Na základě udání od „uvědomělého občana“, musel inspektorům podat vysvětlení šéf výkonného výboru Unie bezpečnostních složek Zdeněk Drexler. Inspekci vadily „kontroverzní“ komentáře k příspěvkům na facebookové stránce. „Určitě to teď budeme víc hlídat a promazávat. Ten člověk nám přidělal práci,“ míní Drexler. Správa facebookové stránky je totiž pro členy Unie jen vedlejší činností. Teď je to prý bude stát zbytečný čas navíc. Kontroverzní facebookové příspěvky ale neřeší jenom hlídači policistů. V minulém roce ve velké míře zaměstnávaly i kriminalisty. Kvůli zjitřené atmosféře kolem uprchlické krize obdržela policie desítky hlášení na podezření ze spáchání trestného činu právě na Facebooku. Všechny musela prověřit.
    Jak napsala FB přítelkyně. „Děti, nezlobte, nebo k vám přijde demokracie“. Trestných činů na internetu přibývá. Chceme ve verbální kriminalizaci zřejmě trumfnout severní Koreu! Policie najala staré politruky, kteří na názorovou čistotu internetu dohlížejí, jako kdysi uliční výbory!
  • Požadavek na vrácení majetku Němcům je zpátky, soud zrušil změnu stanov. Mnichovský soud zrušil loňskou změnu stanov Sudetoněmeckého krajanského sdružení, po níž ze základního dokumentu této organizace zmizel požadavek na vrácení zkonfiskovaného majetku. Zároveň zamítl stížnost, že se změnou musí souhlasit všichni sudetští Němci. Odpůrci se přesto radují z vítězství. Podle rozsudku nedalo vedení spolku před schválením stanov dostatek prostoru pro vypořádání všech připomínek. Soud však zároveň zamítl stížnost některých menších sudetoněmeckých organizací, které se domnívaly, že pro stažení požadavku na vrácení majetku ze stanov je nutný souhlas všech sudetských Němců. Odpůrci změny stanov rozhodnutí napadli u soudu. Tvrdili, že vypuštěním zmínky o vracení majetku se mění účel Sudetoněmeckého krajanského sdružení, a proto je nutný souhlas všech jeho členů. „Podle rozhodnutí soudu se novou formulací stanov nemění účel sdružení, jak tvrdili žalobci z řad pravicového Witikobundu, a většina, kterou byla změna schválena, byla více než dostatečná,“ sdělila v pondělí mluvčí sdružení Hildegard Schusterová. Podle ní dal soud vedení organizace v politické rovině za pravdu. Odpůrci změny stanov vnímají rozhodnutí soudu jako své vítězství. „Změna stanov byla zrušena. Europoslanec za Křesťansko-sociální unie Bavorska (a nejvyšší představitel sudetoněmeckého sdružení) Bernd Posselt tak neuspěl ve své snaze vzdát se sedmdesát let po protiprávním vyhnání práva na vlast,“ uvedl v tiskovém prohlášení Ingolf Gottstein, který žalobu podal.
    A divíme se? Vždyť brněnský pan Hollan se už dávno Němcům omluvil tak teď už jen vrátit ty majetky. Jak pravil jetna tópra Nemec. Liebe tschechische untermench,
    fy sofort fydala feškera majetek, chlafně všechna Hausen, co ten Sweinhund Benesch ukratla našim Übermench. Unsere liebe München uš praska fe schwech, fšute sama uprdlik. Fy nam fratila unsere Hausen und my fam to nich sofort poslala par hundred tisis uprdlik. Fas potom pršejde to Schweikování vo situation f Reich. Reinhard měl recht, fy smějící se bestie.

A brněnské okénko: Z FB Martina Freunda. Složitá věc při práci na magistrátu je zdravení....Člověk chodí po chodbách a téměř neustále zdraví ostatní...(jen po cestě na záchod za minutu je to tak pětkrát), kteří se tu hemží v nemalém počtu. Navíc nemám paměť na obličeje, takže zdravím i ty, kteří tu nepracují a jen si třeba přišli něco vyřídit a zároveň si nepamatuju ty co jsem už daný den pozdravil, takže jednoho člověka zdravím za den třeba desetkrát, takže se pak cítím trochu jako idiot. Nenapadá vás na to nějaký systém ? Hodně uvolněný radní se cítí jako idiot. Otázka je, zda ten pocit není realita. Pokud se pan radní cítí jako idiot, doporučuji medikaci

A trocha bulváru: Neříkal kalašnikov?

A zprávy o počasí: Není sníh. Vlekaři se stávají součástí hlavního zpravodajství, něco jako když jsme za bolševika vedli boj o zrno. A copak že nepadá. Ani vodní děla nejedou. Není voda, nejsou peníze. Skiareály na jižní Moravě musí stát. Pouhé čtyři skiareály fungují na jihu Moravy. Další dva - nové nebo opravené - nejedou. V Nové Lhotě nemají na zasněžování vodu, v Hořicích zase peníze. Zasněžené plochy rychle roztávají. Po pár letech provozu tak vleky stojí i letos. Potřebné peníze sokoli nemají, nepodařilo se jim získat ani dotace, údajně hlavně kvůli tomu, že pozemky stále patří městu. Dotací se jim holenkům zachtělo. To se musíte hošánci poradit s Andrejem, ten to umí.
Když jsem říkal, že dělat na jižní Moravě skiareály je blbost, někteří se na mě škaredili, protože "si přece uděláme technický sníh" a dneska už se dá sněžit všude... (tak určitě, to potvrdí spisovatel MUDr. Dbalý, to je ten co sněžil i v nemocnici). Tak ještě jednou a pomalu: Vody je v přírodě omezené množství, to množství se zvětšovat nebude, ani když si uděláte nádržku. Buď tím na jižní Moravě zalejete vinohrad nebo budete mít sníh na tři dny do sněhového děla. Pokud si myslíte, že pro obec je lepší to druhé, tak si znova slabikujte slovo "ná-drž-ku", protože přesně to si zasloužíte. A pro ty co letos sníh neviděli, takhle vypadá 20 cm sněhu.

A z mého života: Jdu ráno venčit psa. Kup mně dvoje Marlbora, povídá mamuš. A bacha. Zdražili to o pět ká za krabičku. Tak já ti to koupím bez krabičky, povídám. Prej jsem debil.
Z diskuze: ty seš tak škaredej, že by si s tebou neudělal selfie ani Škromach. Po skvělé večeři jsem si prdl. Prý jsem prase. Milující manželka by řekla: ten se ti moc povedl. Zkus ještě jeden. Jo a kdybyste si chtěli z migrantů vybrat pomocnici do domácnosti tak bacha na tu integraci.

A na Fejsbůku napsali:

  • Jeden migrant stojí německý stát 35.000 eur ročně. Z toho dostane sám uprchlík jen minimum. Většina peněz skončí v kapsách „dobročinných“ organizací a firem, které se pohybují v této oblasti. Je to obrovský byznys. Dodávám: Už chápete, o co jde našim „vítačům“ imigrantů?
  • Co je to proboha za úspěch když přebytek rozpočtu je vytvořen dotacemi z EU? Proč z nás ČT dělá blbce?
  • Kontrolu platů ženský versus chlapi musel vymyslet dement. Kolik komu dá je přece výsadní právo toho kdo platí. Pokud teda neproběhl nový únor.
  • Na podporu premiéra Bohuslava Sobotky se na sobotu 6. února chystá demonstrace u Úřadu vlády nazvaná „Sluníčkem a kávou proti xenofobii a kalašnikovu“.Jen aby nepršelo...
  • Nejhorší věta, jakou může David Borek pronést v Událostech komentářích začíná slovy: "Mám takovou tezi..." To je přesně problém České televize. Že namísto aby moderátoři moderovali, tak mají své zběsilé teze a hosta si tam zvou v podstatě jen proto, aby jim je potvrdil!
  • Zemanovo prohlášení vyvolalo pobouření. Milovníci pravdy a lásky jsou zděšeni do té míry, že pro prezidenta žádají kulku nebo provaz...
  • Z jedné FB hříčky, kdy si sestavíte svůj profil.
    Tohle je Andrej.
    Andrej je miliardář, který moc nerozumí vládnutí, ale chce být premiér.
    Andreje nezajímají komplikované myšlenky jako střet zájmů nebo zastupitelská demokracie, protože ví, že nezajímají ani voliče.
    Andrejovi nevadí často měnit názory. Prostě říká lidem to, co zrovna chtějí slyšet - od levnějšího piva po zavření hranic.
    Andrej a jeho strana vítězí ve všech volebních průzkumech.
    Chceš vyhrát volby?
    Buď jako Andrej.
  • Varování! Desítka na koblihu zrychlí váš krok!
  • Praha vyhláškou omezila vystupování umělců s bubnem, dudama a saxofonem. To podporuju, protože dudy od čtyřek výš člověka dost rozptylují.
  • Tajemství slimáků prozrazeno. Každý se diví, proč jsou muslimští teroristé schopni tak rychle spáchat sebevraždu.... žádné Vánoce - žádná televize - žádné nahé ženy - žádný fotbal - žádné jídlo z vepřového masa - žádné hot-dogy - žádné burgry - žádné pivo - místo šatů hadr - ručník jako klobouk - stále kvílící idiot na věži - víc než jedna žena - víc než jedna tchyně - nesmíte se holit - vaše žena se nesmí holit - nesmíte smýt smrad osla - vaříte na velbloudím trusu - vaši ženu vám vybere někdo jiný - vaše žena smrdí hůř než váš osel a stále dokola číst jednu knihu. Proto věří, že až zemřou, všechno je v ráji lepší a hlavně na každého čeká desítky pannen.... Není to dobré a může to být i o hodně horší!!
  • Centrum Stockholmu už není bezpečné město. Hlavní železniční nádraží a jeho okolí okupují gangy nezletilých přistěhovalců marockého původu, kteří okrádají kolemjdoucí, sexuálně obtěžují ženy a napadají pracovníky ostrahy. Přiznala to švédská police s tím, že nadále není schopna zjednat pořádek. Netušil jsem, že v Maroku zuří válka...
  • Spousta dnešních pisálků by zřejmě vytvořila k Sokratovu výroku „Vím, že nic nevím“ titulek „Sokrates přiznává, že nic neví.“
  • V historii bude Bohuslav Sobotka zapsán jako ten, kdo umožnil oligarchům vládnout. A přestože trojjedinnost Andreje Babiše je jenom sofistikovanější podoba korupce a přestože tahle vláda má nejvíce veřejných zakázek bez soutěže v historii, bude nás premiér přesvědčovat, jak jsou dobří, protože v nějaké přiblblé tabulce korupce Česko poskočilo o dvacet míst nahoru.
  • Bylo pololetní vysvědčení... tady to ovšem, i když se slečna viditelně snaží, vypadá na dvě čtyřky
  • Z vítačů uprchlíků a uctívačů morálně vyspělého Německa se v těchto dnech stávají ochránci evropské integrity, bojovníci za kontrolu hranic a komisaři asimilace.Problém je v tom, že bez ztráty tváře nelze hlásat takto diametrálně odlišné ideje v rozpětí pouhých čtyř tří měsíců. Navíc je tu internet, kterej si všechno pamatuje.Třeba Česká televize bude muset vyměnit většinu moderátorů a ředitele, aby byla příští rok vůbec schopná vybrat nějaký poplatky.
  • Myslíte, že na tu demošku "Sluníčkem a kávou" přijdou i horníci z OKD? Jakože poděkovat Bohoušovi... ráno už nebudou muset vstávat, žádný špinavý hadry, jen čisté kanceláře pracáku a tak vůbec.
  • Prezident načůral do mraveniště a teď pobaveně pozoruje jak mravenci zděšeně pobíhají a tichounce volají: co to kurva bylo, co to kurva bylo
  • Navrhuji po vzoru restaurací zavést soupis alergenů před každým pořadem ČT. Na Noru 168 a jí podobné manipulátory má být slušný člověk upozorněn předem.
  • Žijeme v zemi neomezených možností. V zemi, kde je možno stíhat šéfku ERÚ za to, že si na místo právníka vezme vystudovanou právničku, ale nikoho nezajímá jak neschopný úředníček dokázal privatizovat OKD, ČSOB....
  • Může muž, jehož vyděsí jeden bonmot, zastávat funkci premiéra?
  • Chápejte. Miloš moh říct, že třetí variantou, jak se zbavit Slávka, je pověsit ho za koule do průvanu. Jenže... Slávek je nemá.
  • Tlachal vyděsil kalachem žvanila...
  • Když chtěl Zeman kdysi vázat legitimace do kůže členů ODS, nepamatuju si, že by byli sociální demokrati tehdy tak popuzení.
  • Viděno dnešní optikou, zřejmě by Churchill skončil u soudu za podněcování nesnášenlivosti směrem k Němcům. To by mu to multi-kulti neziskovky osladily!
  • Přemýšlet v dnešní době o přistoupení k Euru, je jako uvažovat o tom, jestli si dám zkaženej vlašák.

A něco veselého :

A fór na konec: Proč nemají v Afganistanu ve školách sexuální výchovu a autoškolu v jednom dni? Aby si oslík taky někdy odpočinul.

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 2.2.2016 16:59 | karma článku: 44.91 | přečteno: 5327x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 23.47 | Přečteno: 2335 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 19.83 | Přečteno: 341 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 224 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 788 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...