Hlody středeční 8/3 aneb miluji naše média

8. 03. 2016 11:59:47
Tak čím začneme. Zeman zas načůral do mřaveniště a teď pobaveně kouká jak se mravenci hemží, Slováci volili a poslali eurohujery a sluníčkáře do kopru, Turek leze do Evropy za potlesku europitomců. Hrozná témata.

Tak jsem se rozhodl pro takové lehké téma. Zakažme prodej o všech svátcích, navrhl lidovec. Úplný zákaz prodeje v maloobchodě i velkoobchodě při všech svátcích, nejen při vybraných, jak to chtějí senátoři ze sociální demokracie, navrhl předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Jiří Mihola. Nerozumí totiž tomu, proč by obchody měly být zavřené na Boží hod vánoční 25. prosince, ale ne třeba v den výročí upálení mistra Jana Husa. „Vedlo by to k lepšímu skloubení rodinného a pracovního života,“ zdůvodnil ve Sněmovně svůj návrh Mihola při projednávání zákona o prodejní době v maloobchodě a velkoobchodě. Poslanci zákon ve středu projednávali v takzvaném druhém čtení, kdy se předkládají pozměňovací návrhy. Zákon už čeká pouze závěrečné hlasování, nejspíš ještě v březnu. To ani Bublana nenapadlo. Ten přišel do Sněmovny hájit původní návrh, aby v obchodech nad 200 metrů čtverečních bylo zavřeno na Nový rok, Velikonoční pondělí, 8. května v den výročí osvobození Československa, 28. října na Den české státnosti, na Štědrý den od 12 hodin a pak také 25. a 26. prosince. No a pak se tam pohádali, a padaly zoufalé argumenty. Třeba: lze předpokládat vyšší příjmy v oblasti turismu a jiných služeb volného času,“ tvrdil Bublan. Bendl si z něj utahoval, že marně čeká, že ti, co si nemohli jít nakoupit, půjdou do divadla či na zámek. „Tomu přece soudný člověk nemůže věřit, že by tohle opatření mělo nějaký výrazný dopad na oblast turistického ruchu,“ řekl Bendl. Sociální demokraté Roman Kubíček a Štěpán Stupčuk chtějí návrh svých kolegů senátorů za ČSSD „osekat“. Obchody by podle jejich návrhu byly zavřeny jen na Nový rok, na Štědrý den od 14 hodin a na první i druhý svátek vánoční. A to ještě oproti původnímu návrhu pouze v obchodech o velikosti nad pět tisíc metrů čtverečních. Jejich návrh by ale znamenal, že by se nezměnilo prakticky nic. Každý kdo chodí nakupovat, totiž ví, že na Štědrý den odpoledne, či spíš k večeru obchody zavřou a většinou mají další dva dny zavřeno, stejně jako po bujarém Silvestru také na Nový rok. Bublan taky říkal: „Volné dny budou nejen pro zaměstnance, ale i pro ostatní obyvatelstvo příležitostí pro intenzivnější rodinný život, pro společné výlety, kulturní akce, sport a jiné aktivity.“
Takže doktoři, sestry, řidiči, nádražáci, policajti, hasiči atd.. atd.. na intenzivnější rodinný život, společné výlety, kulturní akce, sport a jiné aktivity mít právo nebudou. Prodavači ano. Normální psycho, utahování šroubu, regulace na regulaci, zákaz na zákaz. Svoboda podnikání, svoboda volby a svoboda jednotlivce jde v tomto státě definitivně do řiti. Jestli všechny ty "dobrosery" někdo brzo nezastaví, tak se tu fakt už nebude moci žít. A tak se ptám: co si o sobě vůbec myslí tahle komunisticko socialistická banda? Jakým právem bude rozhodovat za provozovatele kdy má mít otevřeno a za zákazníka kdy má nakupovat? Co bude následovat, povolení k manželskému sexu podle harmonogramu stanoveného ministerstvem pro řízené početí? Děsně se rozčílil jeden můj kamarád a pravil hlasem veskrze nasraným: Ta socialistická banda si myslí, že nám může rozkazovat, co si umane. Komu je co do toho, kdy si půjdu nakoupit, kdy se budu věnovat práci nebo zábavě?! Kde berou tu drzost si uzurpovat právo rozkazovat obchodníkům, kdy mohou mít otevřené obchody či zákazníkům, kdy mohou nakupovat zboží?! Svoboda jednotlivce, svobodná vůle člověka a jeho schopnost se odpovědně rozhodovat jsou pojmy, které tihle socanští zabedněnci nejen zřejmě nechápou, ale oni na ně doslova plivou. Je mi z té socialistické hlouposti, arogance a drzosti zle. Dobře to řekl. Vláda chystá spoustu zákazů. Kouření v hospodách, prodej o svátcích v krámech větších jak 200qm a další. Možná to není tak zřejmé, ale po únoru 48 to taky tak začínalo začínalo. Určováním majiteli, co bude dělat ve svém podniku. Jak to, že nikomu nepřijde divné, že si majitel nesmí určovat pravidla provozu svého podniku. Nikomu nepřijde divné, že ty lokály a krámy jak už ukazují zahraniční zkušenosti půjdou do kytek? A místo větších daní připraví podnikatele i jejich zaměstnance o práci a peníze. Zakazovat už nechce jen ČSSD, ale i TOP09, ODS, ANO, KDU. To už neexistuje nikdo kdo dokáže respektovat, svobodu volby? Najde se někdo, kdo se pokusí zastavit co se kolem nás děje? Opravdu jste ve volbách dali mandát lidem aby řídili vaše firmy, rozhodovat čím budete doma svítit, jak budete topit, co budete očkovat dětem, komu budete platit výpalné za TV, kterou nesledujete či radio, které neposloucháte? Znáte tu story o pomalu vařené žábě, která z hrnce se studenou, zvolna zahřívanou vodou, nevyskočí? Tak bacha, žáby. On vás ten úsměv brzo přejde. A teď na titulky.

  • Je to arabská invaze, ale Evropu obohatí, prohlásil papež František. Papež František označil současnou migrační vlnu do Evropy za „arabskou invazi“. Uvedl to před členy francouzského hnutí Poissons Roses. Jeho slova pak ve čtvrtek citoval vatikánský list L'Osservatore Romano. Papež zdůraznil, že migrační vlna s sebou přináší šanci, protože Evropa se díky podobným invazím v minulosti obohatila. Moje rozšiřující otázka zní: Obohatí Evropu i ti muslimové, kteří v Německu houfně přestupují na křesťanství, aby si pojistili azyl, nebo už jako novopečení křesťané žádným obohacením nebudou? Já být prorok Mohamed, odškrtnu si další splněný úkol a jedu to válcovat dál. Dnes to vzdal už i papež František. A doporučuji prostudovat na Wiki heslo Malachiášovo proroctví. Protože tenhle papež je asi ten o němž je tam řeč. A papeži doporučuji otevřít oči a vzpomenout na Vídeň 1683. To ještě křesťanství s muslimáky bojovalo.
  • Končí nám smlouva o výpůjčce, rozhodli jsme se zůstat. Prohlásili anarchomarxisti. Končí nám smlouva o výpůjčce. Rozhodli jsme se zůstat. Klinika žije, program pokračuje. Jinými slovy. Kliniku znárodňujeme. Kliniku nevyklidíme. Smlouva skončila, uzavřeme jinou. Jednostrannou. Jmenuje se Znárodňovací dekret. Komunita ultralevicových aktivistů nevyklidí pražský dům, v němž provozovala autonomní sociální centrum Klinika. Přestože nájemní smlouva vypršela a měli by odevzdat klíče, rozhodli se pro jinou hru. Takovou tu na okupační protest. V domě zůstanou a nechají se vyvést policií. Všechnu moc imaginaci. Nyní buď samospráva a úřad ustoupí a ponechají veřejný majetek neomarxistickým znárodňovatelům nebo dojde k policejnímu zásahu. Myslím, že klinikáři se na to už celí třesou. Achich ach, kapitalistický policista mi zkroutil ruku! Mé dredy, ať mne netahá za dredy, kde jsou má práva?! Ať žije Václav Havel, ať žijí Pussy Riot, pryč s Putinem! Tak nějak to bude vypadat. Petice za peticí, časopis Alarm vydá mimořádné číslo a Jiří Ruml nostalgicky zavzpomíná na svůj spacák. Co by se asi stalo s obyčejnými lidmi (tedy s někým, kdo není levicový aktivista), kteří by se rozhodli svévolně obsadit budovu v majetku státu nebo obce? Do pár vteřin by je vyvedla policie a nikdo by se s nimi vůbec nebavil. Proč si všichni ti pánové a dámy jednoduše nepronajmou dům jinde. Nebo nekoupí, když je jich tolik, nebo nepostaví, když jsou tak činorodí a kreativní. Odpověď je zřejmá. Protože při vší imaginaci a feminismu neumí vydělat žádné peníze. Při vší kreativnosti neumí dům postavit. A při vší nepostradatelnosti o ně vlastně nikdo nestojí ani tolik, aby jim za jejich služby zaplatil. Protože bez toho tak opovrhovaného a nenáviděného systému, jak říkají nám, co mezi ně nepatříme, bez toho, co druzí vytvořili, žádná jejich autonomní (sic!) Klinika fungovat nemůže. Jak napsal kolega Lošťák. Klinika není něčím, jako je skautská klubovna, prostorem, kam si odpoledne přijdete vytřást blechy z dredů a u kafe pokecáte, jak vám to ve skříni pěkně kvete. Každá podpora Kliniky z daní je nepřijatelná. Je podporou politickému uskupení s jasnými politickými cíli. Je to podpora nevolené zájmové skupiny, která se infiltruje do mocenských struktur právě tím, že se dlouhodobě skrývá za legendou o veřejné prospěšnosti; přitom není ničím jiným než ideologickou (ale i praktickou) přípravkou neomarxistů. Ti zde znovu demonstrují svou taktiku – prohlásit sebe sama za všeobecné dobro, dostat peníze, ty investovat do upevnění mocenského postavení, prohlásit se ještě hlasitěji za dobro, získat peníze... A tak dále, až k diktatuře. Peníze pro Kliniku jsou peníze pro nevolenou a voliči nekontrolovanou mocenskou skupinu; peníze proti demokracii.
  • Stát hodlá zdražit starší ojetiny, uvalí na ně vyšší ekologickou daň. V Česku je zaregistrováno přes pět miliónů osobních aut. Téměř dvě třetiny z nich jsou starší deseti let. Stát chce přimět řidiče, aby takové ojetiny nekupovali, a to zdražením poplatků za jejich převod a podporou vzniku nízkoemisních zón, kam by byl zakázán vjezd autům nesplňujícím dané limity. Koupě ojetiny zůstane možná pro některé lidi stále jedinou možností, jak si opatřit auto.
  • Ministerstva životního prostředí a průmyslu a obchodu proto přišla se záměrem rozšířit tzv. ekologickou daň. Ta v ČR funguje od roku 2009 a vychází z emisní normy, kterou vůz převáděný na nového majitele plní. V případě ojetiny bez katalyzátoru je to dnes 10 tisíc korun a v případě aut s emisní normou Euro 1 či 2, tedy vyrobených do roku 2000, tři tisíce korun. Nové pojetí ekologické daně chtějí zmíněná ministerstva prosadit novelou zákona o výrobcích s ukončenou životností. Konkrétně navrhují, aby se tato daň v roce 2018 rozšířila i na vozy s Euro 3, vyráběné v letech 2001 až 2005. Tedy už i na první generaci fabií či octavií. Také za ty se má při převodu platit 3000 korun a poplatek pro vozy s Euro 2 má vzrůst z 3000 na 5000 korun. „Představa autorů návrhu novely, že poplatek tři tisíce korun až deset tisíc korun přiměje motoristy ke koupi nového nebo zánovního auta, je možná zbožným přáním autorů této normy, v praxi tomu ale bude jistě jinak,“ uvedl k tomu Václav Špička z Autoklubu ČR. „Nakonec to povede k tomu, že své staré vozidlo nebudou tito motoristé moci prodat a spíše se je budou snažit resuscitovat. A idea, že z peněz plynoucích z navrhovaných poplatků, by se mohly dotovat nákupy elektromobilů, nemá opodstatnění vzhledem k ceně těchto aut,“ je přesvědčen Špička.
    Tak si povíme něco o té vládnoucí squadře. Tahle pakárna je důkaz, že socialisté vždy ožebračí všechny skupiny obyvatelstva. Voliči ČSSD si myslí, že stát na ně myslí a "spravedlivě" jim rozdává to, co sebere bohatým. Omyl, socialisté vždy ožebračí všechny skupiny obyvatelstva. Nestačí jim, že si berou 60-75% z příjmu všech lidí. Socialista chce, aby každý člověk platil ještě více daní a tak pod rouškou ekologie chudým lidem zdraží provoz levných aut, stejně jako zavedli další miliardu poplatků ročně, za které každá česká rodina zaplatí zbytečně tisíce korun. Největší hrůzou je, že pod diktátem EU nemáme možnost zvolit stranu, která by tyto šerednosti zastavila. Nezbývá, než zvolit ty strany, které přenesou výběr podstatné části daní na obce. Odvolatelný starosta si poté nedovolí ožebračovat své lidi takovým způsobem, jako to již 10 dělá stát pod taktovkou EU. Co nám vlastně vzkazují? Nemáš na novou káru? Tak jsi zas*aná nula a nezasloužíš si ani starý auto!
    Babky a dědové, díky EU dotacím máme dost cyklostezek tak jezděte na kole! Jsme přeci socialisté! Autem jezdí jen ti, kteří mají na pořádné! Kdo nemá peníze, je buran, určitě agent Ruska a takoví řídit nesmí!

A brněnské okénko: Koncem února Tomáš Měšťan, malý nezávislý filmař, cestoval na natáčení do Brna. Ve vlaku se setkal se starým známým – brněnským zastupitelem Matějem Hollanem, kterému nic zlého netuše prozradil, že cestuje na natáčení Emirova Kusturicova koncertu. Kusturica je srbský filmař a hudebník. Tomáš(na FB Walter Edward Kurtz) se netají afinitou k protiislámským aktivitám. Na druhý den Měšťanovi mluvčí divadla emailovou zprávou zakázal natáčet, prý na přání Kusturicovy produkce. Prvotní podezření se záhy potvrdilo: Hollan skutečně informoval ředitele brněnského Národního divadla. Dokonce otevřeně se k tomuto přiznal. Vše vysvětloval slovy, „mezi řečí jsem se řediteli divadla zmínil.“ Hollan se za zákaz neomluvil. V hlavním mediálním proudu se případ vůbec neobjevil. Perličkou je, že Měšťan s Kusturicou jsou přátelé a Měšťan o něm točí časosběrný snímek.
A co k tomu Tomáš?
1) Vedení Národního divadla Brno lže, když tvrdí, ža postupovalo v souladu s produkcí Emira Kusturici!
2) Jenom člověk uvažující zle a podle, si může myslet, že bych tam Emirovi na koncertě, nechal dělat nějákou PR akci, která by ho mohla mediálně poškodit, a víme kým, jak a proč!
3) To, že se Magistrát Města Brna spolu s vedením Národního divadla Brno zachovalo cenzorsky a bolševicky je zcela evidentní!
4) Nebyla dodržena dohoda mezi mnou a NDB, za to, že jsem jim dal videopozvánku, kterou jsem točil s Emirem v Srbsku u něj doma, jsem měl mít možnost koncert natáčet a mít na něj volný vstup (dodržen byl jen ten volný vstup, ale bez natáčení)
5) Z vyjádření pana Glasera (ředitel NDB) je jasné, že informace mu předal Matěj Hollan, se kterým jsem jel v neděli vlakem a který se mě ptal co jedu do Brna točit...
viz. jeho vyjádření na facebooku: Martin Glaser: Jen pro poradek. Cestou na pracovni jednani do HKG jsem od pana namestka obdrzel SMS, ze koncert E. Kusturici v NdB chce pro sebe ukrast Blok proti islamu. A ze pan Hampl si z toho bude delat PR. Tuto informaci jsem predal produkcnimu koncertu. Nic jsem nezakazoval a nic nezakazoval ani pan Matěj Hollan. Producke postupovala v souladu se smlouvou s agenturou EK.
A teď k jádru věci: I přes to, že jsem nemohl točit, dostal jsem se až do zákulisí k Emirovi, i když pánové z divadla nebyli nadšení, nicméně poté co mě Emir uviděl a podal mně ruku a řekl mě ahoj, už nemohli nic dělat.
Následně jsem mu řekl, že koncert byl fajn, ale, že mě zakázali jej natáčet! Emir se zeptal "proč"? Řekl jsme mu, "že protože jsem prý ten putinův agent a nechci tady islám"!
Emir na to zakřičel do celé místnosti: "Všichni jsme Putinovi agenti a nechceme Islám"...Následně dodal: "Celá evropa jde do prdele, a oni ještě zakazují natáčet"!
P.S. Můj vzkaz vedení NDB & Magistrátu města Brna: Jak mohou lidé zbabělí a nečestní sloužiti ku prospěchu naší obce? Takoví se třesou strachem, zda budou schopni úřad vykonávat. Ve chvíli, kdy úřad dostanou, třesou se strachem, aby o něj nepřišli. Začnou-li se třást strachem, aby o úřad nepřišli, není nic, čeho by nebyli schopni, aby si úřad udrželi.
Konfucius
BTW: mluvčí NDB, ten který mně poslal email o zákazu natáčení Kusturici, je zároveň mluvčím iniciativy za pomoc uprchlíkům"...Je milé, jak je to v tom Brně vlastně propletené... Takže vítači jsou na veřejných funkcích v Brně zjevně všude...no je to vlastně logické...
O Hollanovi si můžeme myslet cokoliv. Ale to že je lhář a práskač je novinka.
A tady je fotodůkaz, že Tomáš a Emir jsou kámoši.



A trocha bulváru: Průměrná délka penisu v erekci je 13,12 cm, tvrdí vědci. Průměrná délka mužského penisu v klidovém stavu činí 9,16 centimetru, při erekci pak 13,12 centimetru. Dospěli k tomu britští vědci na základě výzkumu u více než 15 000 mužů z různých kontinentů. Závěry výzkumu zveřejnil mezinárodní urologický časopis BJU International. Nezávislý výzkum také podle vědců ukázal, že průměrný obvod penisu v klidu je 9,31 centimetru, při erekci 11,66 centimetru. Britský odborník a spoluautor projektu David Veale řekl, že zjištěné údaje mají pomoci lékařům ujišťovat muže, že velikost jejich penisu je normální. Mnoho mužů se totiž podle něj zbytečně trápí pocitem, že jejich mužství je příliš malé. Povídala mamuš, že kdybych ho měl jak v tom průzkumu, tak by si mě nevzala. Ovšem lidová moudrost na to hledí jinak. Jiní říkají, že to vymysleli ti s malým. Tak nevím.

A zprávy o počasí: Tak vážení, pozor. Jaro se nám zaseklo. Chčije střídavě se sněhem. Ptáčkům v krmítku prý vlhne zob. Ptáci jsou neteční a načepýření. Často jim tečou sliny a mají mokré opeření kolem zobáku, těžce polykají, vyplivují potravu nebo i těžce dýchají. Onemocnění trvá několik dnů až týdnů. V konečných stadiích bývají ptáci viditelně vyhublí. Děsivé. Netečný a načepýřený pták co těžce vyplivuje mne docela vyděsil. Sýkorky a jiné zpěvné ptactvo někam zmizelo, zato se mi objevili demonstrující holubi tvrdící, že když jim nenasypu, zase mi poserou auto.

A z mého života: Týden proběhl docela poklidně. V souladu s koloběhem jarní únava, letní ospalost, podzimní deprese a zimní spánek. Únavu jsem zaháněl čokoládovou bonboniérou v důsledku čehož očekávám glykemický šok. Ostatně, jak praví klasik, tělo má jít do hrobu zhuntovaný. Pokusím se to později kompenzovat jogurtem, kterážto kombinace mi přivodí několik zrychlených přesunů čímž splním požadavek svého diabetologa na dostatek pohybu. Zdali se do toho bude počítat i zrychlená peristaltika nevím. Také jsem chodil venčit psa i když bylo hnusně. Místo odměny jsem se dověděl, že jsem prase protože ze psa vypadl kus blata. Co já. On je prase. Taky jsem navštívil doktora neb mi praskla žilka v oku a vypadám jak jako hrabě Vlad III Tepes. Pro ty kdo neví - to je Dracula. Tam vám sedělo tolik důchodců že mi to voko málem vypadlo na zem. Žádám zavedení 30,- poplatku. V té době tam nebýval nikdo. Taky jsem trenoval psa na povel nesmíš. Výsledkem bylo, že měl smutnější oko jak já.

A na Fejsbůku napsali:

  • Andrej Babiš udělal první marketingovou chybu za poslední roky. Od začátku své politické dráhy se prezentoval jako extrémně silná osobnost s až téměř nadpřirozenými schopnostmi. Prostě to zařídí. Způsobí, že se přestane krást. Vyřeší dopravní zácpy v Praze. Postaví dětská hřiště. Nic pro něj nebude problém. Pokud takovému vůdci uvěříte, má cenu za ním jít. Teď se ale od něj ale dozvídáme, že ho jeho koaliční partneři podvádějí a dokonce z něj udělali pitomce. A kdo, že ho dostal? Ubožák Sobotka a jeho mladší bratr Bělobrádek. A pár týdnů předtím ho prý podobně podfoukli jeho vlastní úředníci. Babiš hraje na vzbuzování lítosti! Kdo chce jít za takovým vůdcem? Kdo mu chce svěřit obranu země?
  • A něco o slovenských volbách.
    Osobně jsem teda tipoval paní Magdu.
    Nakonec ale s tím zcela jasným výsledkem jako první přišel a čestný titul získává pan Fedor Gál
  • Martin Šimečka, editor Respektu, Slovensko:
    "Slovenský lid neumí volit, nerozumí světu, zvolil to nelogicky."
    Čti: Volby na Slovensku zase nedopadly tak, jak jsem si přál.
    Nabubřelá povýšenost některých lidí nezná hranic.
  • Prý Fica voliči potrestali za protiimigrační politiku řikali na ČT. Tak jo. A jak je to teda potom s tím Kotlebou?
  • Slovenský Kotleba kavárně trhá žíly. Ukrajinský Jaroš ne. Rozumíte tomu?
  • Pane Kisko, vy se budete tak dlouho od toho Kotleby halasně distancovat, až v opakovaných volbách dostane dvakrát tolik.
  • Německé ministerstvo zdravotnictví provozuje web zanzu.de který zcela oficiálně propaguje sex s imigranty. Taky je vám na blití?
  • Chcete pronajmout byt? Nově jen se svolením sousedů. Majitelé bytů mohou brzy přijít o část svých práv. Majitelé bytů mohou brzy přijít o část svých práv. Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (ČSSD) plánuje, že se nemovitosti budou moci pronajímat pouze se svolením sousedů. Píše o tom pondělní vydání časopisu TÝDEN.Soudružka Marksová nás vede zpět rovnou do socialismu. Místo zrušení hloupých sociálních dávek, navrhuje omezení vlastnických práv. Nemám dalších slov...
  • Jak se uchránit před ruskou propagandou ? Vstupte do TOP 09, pořiďte si průkazku do Knihovny Václava Veškrny, a důvěřujte ČT a Respektu.
  • Famózní úspěch sbírky na lavečku VH( poplatek neuhrazen) v Karlových Varech. V pokladničce uvízlo celých 11,-Kč. To je jako poplatek na VZ(veřejné záchodky)
  • Máme plný kaťata řekl kníže. Brutální přiznání inkontinence.
  • Pokud jste přišli bez reflexních prvků na zabijačku, dali ochutnat sousedům a připili si s nimi slivovicí = zločin v organizované skupině.
  • Česká intelektuální elita sice neustále kritizuje a bombarduje Miloše Zemana pro jeho primitivnost, vulgárnost a hulvátství, zároveň se ale tetelí blahem při houfném sdílení nesmírně vtipného obrázku s nápisem "Miloš Zeman je kunda". Gratuluju k nastavení laťky argumentace, korektní dikuse a inteligentní, konstruktivní kritiky. Dokázali jste, že jste lepší, než on a že si tedy takového prezidenta opravdu, ale opravdu nezasloužíte

  • Zálíbení Václava Moravce v agentu Falmerovi už musí mít nějaký citový rozměr.
  • Ministr vnitra Milan Chovanec vynucuje pořádek ne podle zákonů, ale podle zdání: "Jako občanovi se mi zdá podivné, že by v České republice bylo legální nosit šibenice kamkoliv."
  • Pár let zpět dávali na ČT z archívu bolševické Televizní noviny. Teď je nedávají. Nikdo by nepoznal, co je archiv a co aktuální zprávy.
  • Díky FB se dozvím každý týden 3 zásadní informace: Že je zase to zasraný pondělí, že si mám zašukat ve středu,a pak že je konečně pátek.
  • Som z toho volaky zmätený: V Sýrii se více než pět let bojuje, z toho důvodu v roce 2015 náhle a hromědně zaplaví Evropu Středoafričané, což je Arabská invaze...
  • „Individuální přistěhovalectví existuje od nepaměti. Je to úplně něco jiného než davový, milionový, stádový pochod, který rozbíjí hraniční překážky. Na individuální migraci aplikujme všechny prvky soucitu, milosrdenství a dobra vůči jednotlivcům, ale vůči masové vlně, valícímu se davu není nic takového možné." - Václav Klaus.
  • Zálohované výživné = nedobrovolná platba hlupanám, které si dobrovolně pořídily dítě s mizerou.
  • Inkluze ve školství je stejná demence jako zrušit novorozencům inkubátory.
  • Starost náměstka primátora Hollana o osud policií zadržené háčkované dečky kterou pomatenci ozdobili pomník TGM by byla úsměvná, kdyby to nebyla tragedie.
  • Lidem se musí vysvětlit, že Syřané jsou skoro stejní jako my, doporučuje Jiřína Šiklová. Prd. Lidem se musí vysvětlit, že rudá soudružka Šiklová je neobolševická a senilní blbka, která už nemá nárok radit lidem, co se má dělat !!!

A něco veselého-inženýr :

A fór na konec: Říká kamarádka kamarádce: Já jsem včera pekla rebarborový koláč, ruce opatlané od těsta a zapomněla jsem si vystříkat plech takovým sprejem místo vymazání. No a s těma zapatlanýma rukama říkám manželovi: "Mohl bys mi, prosím Tě, vystříkat pekáč?"
Jeho překvapený výraz vidím ještě teď a když se mě zeptal s mrknutím oka: "Teď . .. . když děti ještě nespí"???

A to je dneska všecko. A jestli mi chcete dát hlas v anketě bloger roku, můžete zde http://info.blog.idnes.cz/c/497396/vyberte-viteze-ve-finale-ankety-bloger-roku-2015-a-vyhrajte.html

Autor: Petr Paulczynski | úterý 8.3.2016 11:59 | karma článku: 46.83 | přečteno: 11201x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 23.47 | Přečteno: 2269 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 19.83 | Přečteno: 340 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 224 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 788 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...