Hlody středeční 15/3 aneb miluji naše média

15. 03. 2016 11:34:42
Původně jsem chtěl pohovořit na téma neBureš a Čapí hnízdo, ale počkáme na příští týden, neb to asi bude mít další vývoj. Místo toho jsem zvolil lehké téma MDŽ, protože se vyskytlo v období mezi dvěma blogy.

Myslím, že zastuzená socialistická nostalgie zasluhuje pozornost. Na úvod uvádím, že vím jak MDŽ vzniklo. I tato znalost mi však nemůže vzít vzpomínky jak si tento svátek minulý režim přivlastnil a jak ho po vzoru velkého ruského bratra odporně zpolitizoval. Proto mi nejde do hlavy, kolik "přátel" na FB neopomělo přát ženám k tomuto obskurnímu, podle mne dnes už u nás vyřazeného svátku. Možná se mýlím, ale u nás už tento "svátek" slaví jen dvě partaje. Komanči a socani. Pokud mne pamět neklame svého času s tím ještě vyběhla zelená Džamila., podle níž Mezinárodní den žen připomínkou desetiletí boje žen za jejich práva. Jo a ještě to slaví v Rusku. Přitom podle zprávy OSN umírají ženy v Rusku o deset let dříve než Evropanky a každá desátá Ruska je neplodná. Až 14.000 žen za rok zemře v Rusku kvůli domácímu násilí a podle sociologů 70 procent ruských žen snáší doma bití či ponižování. Hlavně že to mají jako svátek. V civilizovaných zemích se slaví jako oslava žen Svátek matek. Tak tomu bylo i u nás doma. Kdybych totiž donesl ženě domů na MDŽ nějakou fuchsii (tak říkám pro zjednodušení všem kytkám), asi by mi ji hodila na hlavu. Proto dovolte, abych do diskuze o MDŽ přispěl svou vzpomínkou. Vždy osmého března, se pořádala ve fabrice velkolepá opičárna. Ženy usedly za dlouhé stoly ozdobené vázičkami s umělými sedmikráskami a poté promluvil soudruh ředitel, rozdaly se utěrky, bonboniery a fuchsie. Pak nastala bohapustá ožíračka a ožralí účastníci mužského pohlaví za řevu oplzlých písní sahali svým stejně ožralým kolegyním pod sukně. V lepším případě. Nechápu, jak se po tom může někomu stýskat. Také Závodní výbor Rohatého hnutí koupil babám stupidní dáreček a pak se všichni v kulturáku ztřískali jak zákon káže. Všichni blili, jenom soudruh ředitel zvracel. Tajené mimomanželské styky v ten den obsadily přilehlé kanceláře. Druhý den bylo všem blbě.
Proto mne děsí ta totální ztráta paměti skrývaná za pseudodemokratické bláboly. Ať si slaví kdo co chce, ale nechci k tomu ty přitroublé komentáře ze všech koutů.
Na dokumentárním snímku častý konec oslav MDŽ. A nyní zas na titulky.

  • Halík: Na Hrad kandidovat nebudu, je tu málo rozumných lidí. Katolický kněz a teolog Tomáš Halík, který si v létě převezme čestný doktorát na univerzitě Oxford a zařadí se tak mezi prezidenty Tomáše G. Masaryka, Edvarda Beneše nebo Václava Havla, už na úřad hlavy státu nepomýšlí. V rozhovoru pro Právo řekl, že nyní je doba pro demagogy, jako jsou Miloš Zeman nebo kandidát na prezidenta USA Donald Trump. Pravil: V této chvíli o tom neuvažuji. Je teď taková hodina pro demagogy, jako jsou Donald Trump a Miloš Zeman. Současná situace jim nahrává, užívají si ji. Nebude to trvat věčně, vlna hysterie a strachu opadne. Ale nyní je jejich hodina. Kdybych nyní kandidoval, pravděpodobně bych získal hlasy lidí rozumně uvažujících a vzdělaných. Ale ti dnes nepředstavují většinu. Abych získal většinu, tak bych asi musel říkat věci, které jsou populistické a které odporují mému svědomí a rozumu. To nikdy dělat nebudu. Dnes si myslím, že daleko více můžu naší zemi prospět na mezinárodní intelektuální scéně. Ta situace se může změnit, ale nepředpokládám, že se změní v následujících dvou letech. Já si myslím, že trojice akademických uznání – Templetonova cena, viceprezidentský úřad celosvětové Rady pro výzkum hodnot a filozofie ve Washingtonu a oxfordský čestný doktorát – mi nyní otevírají úplně jiné perspektivy, totiž náročné úkoly na mezinárodní intelektuální scéně.
    Proboha, ať tomu Rumburakovi dají ještě dvě, nebo tři ceny, nafoukne se ještě víc, pýchou praskne a bude od něj pokoj.
  • Muž se ve Vídni zastal manželky a dcery - zmlátila ho hlídka šaría. Na několik dní v nemocnici skončil jednačtyřicetiletý Rakušan Martin, kterého zmlátila v rakouském hlavním městě samozvaná hlídka prosazující islámské právo šaría. Čím se Martin provinil? Přišel na pomoc své manželce a dceři, které, protože jsou čečenského původu, hlídka odváděla z diskotéky domů! K ženám přišla skupina čtyř mladých Čečenců, kterým se nelíbilo, že jsou ženy ještě kolem jedenácté večer v baru. Dívkám strážci islámského práva oznámili, že je okamžitě doprovodí domů. Jedna z dívek se obrátila s žádostí o pomoc na ostrahu nákupního centra, ale ta jim odmítla pomoct. Miroslava tak zavolala svého manžela, jednačtyřicetiletého Rakušana Martina P., který ihned své rodině přispěchal na pomoc. Když potkal ženu, dceru a její kamarádky v doprovodu čtyř Čečenců, zeptal se mužů, co mají za problém. Útočníci se na něj vrhli. Zmlátili i dalšího kolemjdoucího, který se útok pokoušel zastavit. Oba napadení muži skončili v nemocnici. "Mám dvou a půl centimetrovou tržnou ránu hned nad levým okem," řekl Martin P. listu Kurier. Oba muži měli četné pohmožděniny po celém těle. Ostraha, která předtím ženám odmítla pomoci, zavolala policii. Ačkoliv se na místo sjelo sedm hlídek, útočníci utekli. "Byli zjevně Čečenci, kteří jsou v oblasti velmi dobře známí, protože se snaží nutit čečenským ženám dodržování islámského práva," uvedl mluvčí vídeňských policistů Christoph Pölzl.
    To si přečtěte, Vídeň není tak daleko a tohle by mohlo být i u nás, jestli vláda přistoupí na příchod migrantů. Všechny řeči o integraci muslimů jsou kecy. Nevěřím dělení na radikální a umírněné. Muslim je jen jeden. A historie nás učí, že si nás chtějí podrobit už řadu století.
  • Americký velvyslanec Schapiro v Brně podpořil místní muslimy. Již poněkolikáté ve středu navštívil americký velvyslanec Andrew Schapiro Brno. Na programu měl tentokrát mimo jiné schůzku s předsedou Ústředí muslimských obcí v Česku Muneebem Hassanem Alrawim, s nímž se potkal v brněnské mešitě. Chtěl tak vyjádřit podporu a solidaritu USA s českou muslimskou komunitou.
    „Dostalo se mi vřelého přivítání v brněnské mešitě, která je již více než deset let důležitou součástí muslimské komunity. Zvlášť v dnešní době je nutné dělat vše pro to, abychom čelili předsudkům a naopak podpořili ty, kteří jednají ve jménu míru a dobré vůle,“ uvedl Schapiro ke své návštěvě. Na ní jej Alrawi provedl mešitou a seznámil jej s místní komunitou. Společně se pak shodli na tom, že je v dnešní době potřebná tolerance a porozumění mezi náboženskými obcemi.
    Pan velvyslanec USA by si měl uvědomit, že mu čl. 41 Vídeňské úmluvy o diplomatických stycích zakazuje vměšování do vnitřních záležitostí státu, kde jeho mise působí. Pokud pan Schapiro tímto jednáním naplňuje zájmy USA, tedy islamizaci Evropy, tak by si měl každý uvědomit, zda je to i náš zájem. Jsem si jistý, že ne. Pokud odhlédnu od vyloženého navádění k boji proti nevěřícím, tak je třeba zdůraznit, že my jsme tady doma. Kdo chce mít české území za svůj domov, tak se musí přizpůsobit nám a ne my jemu. Chceme chodit do bazénu v plavkách a ne šatech, a nebudeme trpět vedle sebe ty, co mají šaty, hodláme dál jíst vepřové, nebudeme trpět blokaci ulic, protože se muslimové chtějí pomodlit. Pokud jim náš způsob života nevyhovuje, nezbývá, než aby žili v těch územích,které jsou historicky muslimské, což Česká republika není. Jo a v té nevinné mešitě plné věřících se pózovalo s automatem. Ještě nějaké pochyby o mírumilovnosti?
  • Pozor! Vydavatel Britských listů Jan Čulík je udavač převlečený za novináře! V nemocnici v britském Sheffieldu pracuje jako anesteziolog český lékař Vladimír Rogozov. Nelíbilo se mu, jak neprofesionálně se u operací chovají někteří jeho muslimští kolegové. Jedna lékařka chtěla operovat v hidžábu, což je proti hygienickým předpisům. Jiný muslimský lékař během náročné operace četl z koránu a nutil kolegy, aby četli s ním. Další muslimové zase od operací opakovaně odbíhali, protože právě nastal čas se pomodlit. Rogozov to přitom nekritizoval proto, že by měl něco proti islámu, ale jen protože to mohlo ohrozit pacienty. Celé to věcně popsal v médiích. V tu chvíli se do věci vložil vydavatel českého internetového deníku Britské listy Jan Čulík, který vyučuje bohemistiku na skotské University of Glasgow.
    Čulík českého lékaře udal vedení nemocnice s tím, že prý se Rogozov dopustil „verbálního trestného činu“, spočívajícího v zaujatých veřejných islamofobních prohlášeních. Na základě tohoto udání byl Rogozov vzápětí suspendován. Je to naprostá nehoráznost. Jan Čulík nejen že pošlapává základní principy svobody projevu, ale chová se jako obyčejný práskač – zcela v duchu předlistopadové Státní bezpečnosti. Nejtragičtější na tom je, že se coby vydavatel Britských listů zároveň staví do role předního znalce „správného“ fungování médií. Ostatní české novináře často peskuje a ‚školí‘, jak mají psát. Čulíkova špinavost tím ale nekončí. Na jeho webu Britské listy se vzápětí objevil tenhle článek, „nezaujatě“ popisující kauzu, ve které je sám aktivně zapojen, a nemá odvahu to veřejně přiznat. Jeho článek se tváří jako objektivní zpravodajství. To je porušení základních pravidel novinářské etiky.
    Celá tahle nechutná bizarní kauza se dá přehledně shrnout do čtyř slov: přetvářka, pokrytectví, manipulace, hnus.
    Vydavatel blicích listů Čulík je prachsprostý denunciant, zasluhující, aby mu bylo napliváno do míst, kde slušní lidé mají tvář. Řekněte i vy o "britských listech" svým známým!

A brněnské okénko: O pokusu zřídit v Brně Kliniku 2 formou bezplatného pronájmu nevyužívané lázeňské části koupaliště Zábrdovice neznámé skupině brněnských hipstrů jsem již psal. A protože se zvedla vlna odporu, aktivisté bojovali za pronájem lázní v Zábrdovicích. Oblékli plavky a rukávky. Perličkou je, že Místní organizace ČSSD Brno-Židenice iniciovala diskuzi s Vojenskou nemocnicí v Zábrdovicích k možnému využití budovy Městských lázní, která s ní bezprostředně sousedí. Jako jeden z možných způsobů využití vidíme v rámci plánovaného rozšíření nemocnice využít tyto prostory pro rehabilitační služby nejen pro pacienty nemocnice. Vojenská nemocnice a ministerstvo obrany aktuálně plánuje velké rozšíření služeb spojené i s novou výstavbou. Tak proč by právě budova Městských lázní v Zábrdovicích nemohla pomoci s vhodnými prostory pro například rehabilitační a rekonvalescenční služby poskytované Vojenskou nemocnicí v Brně? Věříme, že by mohlo jít o nejen důstojné využití takto významné funkcionalistické památky, ale i o zachování původní myšlenky k využití této stavby a to s neoddiskutovatelným přínosem pro všechny občany Židenic i celého Brna. Tak teď uvidíme, zda zvítězí zdravý rozum, nebo vedení města známě pod pseudonymem Shit Brno.

A trocha bulváru: 6 důvodů, proč zkusit sex s černochem píší na Prima i style. Černoch je prý v posteli třída. Ano, důvodů je víc než jen jeden velký a tvrdý. Čtěte, proč se černá stane vaší nejoblíbenější barvou: Zvláštní pižmo - černoši jinak voní. Jejich přirozený pach je velmi odlišný tomu našemu a buď se vám z něj podlomí kolena, nebo ho nebudete moct ani cítit. Pro většinu žen ale černošské pižmo působí jako silné afrodiziakum. Velké nábodíčko - není to legenda, ani mýtus. Černoši jsou opravdu lépe vybaveni a jejich přirození je o dost větší než jakým se chlubí ostatní národy. Navíc bývají černoši často obřezaní, což je úplně jiný zážitek. Bez chlupů - černoši pod tričkem nemívají ještě jeden svetr. Z chlupů. Jako bohužel většina bílých mužů. Jsou proto hladší a hebčí. Mají velké rty - masité rty černochů lákají kdejakou ženu. Líbání je najednou maximální a polibky po těle intenzivnější. A co pak, až jí dostanou do klína...Živočišnost - muži s tmavou kůži jsou více animální a živočišní. Neužije je moc na romantické pohupování, ale přiráží tvrdě a silně. Čeká vás pořádná divočina! Barevné děti - děti bělošky a černocha jsou asi ty nejvíc roztomilé. Mají barvu mléčné čokolády a pravděpodobně v dospělosti nebudou rasisti. A nebudou to ani jejich kamarádi. Takže pokud budete mít sex a děti s černochem, podporujete rasovou toleranci! K této propagandě na mísení ras nezbývá než dodat. Chce se mi zvracet.

A zprávy o počasí: Mezi tlakovou níží nad východní Evropou a tlakovou výší nad Skandinávií bude na naše území proudit studený vzduch od severu až severovýchodu, uvádí ČHMÚ. Výsledkem bude, že sice bude chvilkama svítit slunko, ale tak nějak chladně. Protože jsem nevěřil meteorologům, vzal jsem si jarní bundu což jsem neměl. Uvidíme, zda výsledkem nebude sopel jak šráky. Doufejme, že to nedopadne jak v týdnu, kdy v Brně vypukla kalamita jak na Sibiři. Tři centimetry sněhu! A ve štatlu čtyři. Kdyby se to mělo opakovat, musel bych povolat hrablem Chucka.

A z mého života: V neděli mi doma vypadl na 20 minut internet, tak jsem šel do obýváku popovídat si s manželkou. Zjistil jsem, že je to docela milá ženská. A zrovna jsem si dal z lednice kuře na paprice ze soboty. Báječně rozležená. Prostě ingredience se prolnuly a dalo to správnou chuť. Nechápu, proč je toto zákonem zakázáno provozovatelům restaurací a hoteliérům, kde se říká, že jídlo se nesmí ohřívat. Pak jsem na to přišel. Protože nám vládnou idioti. Na kuřeti na paprice je nejlepší ta omáčka s knedlíkem. Proto jsem skoro celý maso dal psovi. Ten mi oddaně olízl ruku na rozdíl od mamuš která mne seřvala že pes se u stolu nekrmí. Jsou prostě situace, kdy člověk má chuť pokračovat v evoluci.

A na Fejsbůku napsali:

  • Prý dneska byla v OVM taková šmucik rachitická kurvička, co jí navíc pod rypákem prosvítal menší kňofr, že prej je to segra od Agáty Hanychové. S Agátou jsou sice fakt sourozenci, akorát se ta malá šlapka menuje Matěj.
  • Sobotka dneska řešil kybernetickou bezpečnost země. Tak velmistr zajištění mailu je fakt ten pravej.
  • Mladistvý běženec se ve Vídni pokusil znásilnit dvě dívky, což nevyšlo zejména proto, že měl jen jednoho ptáka.
  • Když si vzpomenu jak Ištvan se Šlachtou nechali vykopávat dveře kvůli kabelkám, ale to byl jiný gang...
  • No to je pěkný. Balkánská cesta je uzavřená a neziskovky nebudou mít co žrát!
  • Tolik tibetských vlajek, to musely ty čínský šičky dělat přesčas.
  • Jehla v Kosteleckém párku? A jak by proboha držely pohromadě kdyby je nesešívali?
  • Klinika není žádnou veřejně prospěšnou organizací. Je to politické uskupení. Je to politická nátlaková skupina, lobbistická zájmová skupina sloužící zájmům zelených, s jejich pomocí a s jasným personálním propojením. Ostatně Matěj Stropnický, předseda Strany zelených, je jedním z nejhorlivějších zastánců lidí z Kliniky.
    Podívejme se třeba jen na seznam knih z knihovny klinikářů. Neomarxismus, socialismus, anarchismus. Pravý cíl kliniky nemá nic společného s veřejnou prospěšností, na níž bezostyšně parazituje. Klinika je pátou kolonou zelených. Je ideologickou a akční přípravkou neomarxistů, kteří buď zelení přímo jsou, nebo je podporují. Je agitačním střediskem jednoho politického názoru. Podpora z veřejných rozpočtů Kliniky je stejně nepřijatelná, jako by bylo dávat peníze daňových poplatníků kroužku mladých nacistů.
  • Dnes je den vyvěšování Tibetských vlajek. Mám tu zkušenost, že velká část vyvěšujících netuší proč vyvěšuje, někteří netuší ani co. Někteří chtějí podpořit "lidská práva" (víte, že v Tibetu byly až do Čínské okupace uzákoněny fyzické tresty, konkrétně mrskání přes stehna?). Někteří podpořit nebohé Tibeťany proti strašným Číňanům (víte, že Čínská okupace přinesla Tibetu podstatné zlepšení gramotnosti, zdravotní péče, příjmů z turistiky a že například železnice, která do Tibetu vede, používá železniční dvojkolí vyráběná v Bohumíně?). Někteří to chtějí těm zlým Číňanům jednoduše nandat (víte, že politika "samostatného" tibetu není ani oficiálním stanoviskem J.S. Dalajlámy?). Pravda je, že Čínský nájezd na Tibet byl porušením mezinárodního práva (víte, že v historii bylo období, kdy Tibet okupoval Čínské území?), a také velkou krutostí, ale nic není černobílé. A pohádka o malých nebohých tibeťanech, které uzurpují hnusní velcí číňané už vůbec ne.
  • "Ode zdi ke zdi, v Berlíně prostě vládnou idioti, a není to nic nového"...Napřed jsou hotový z germánských mýtů, kde se chrabří zrzavý germáni oddávají sexu s kyprými blondýnami a rozpoutají kvůli tomu prusko -rakouskou, prusko - francouzskou válku a následně I.světovou válku...tu prohrají...Pak si vymyslí, že prostě míchat rasu je protizákonné, a rozpoutají kvůli pravé germánské krvi II.světovou válku...tu prohrají...A když se po desetiletích opět sjednotí, a z Berlína je zase hauptstadt, nutí ženy do sexu s jinou rasou, kulturou a civilizací...a to opět v celé evropě...
  • Tomáš Halík: „Na Hrad kandidovat nebudu, je tu málo rozumných lidí.“ Jinak řečeno: Na Hrad kandidovat nebudu, je tu málo blbců, kteří by mne volili.
  • Novela zákoníku práce by měla přinést zaměstnavatelům povinnost předcházet stresu na pracovišti. Doufám, že inženýři lidských duší totéž nařídí všem mediím, neboť ta vnášejí do našich životů stresů nejvíce. A nastane kýžený ráj na zemi...
  • Neměli bysme zapomínat, že prezidentské volby se blíží i u nás, a je asi jasný, že návrhy na ose Pánek-Wagnerová-Horáček jsou proti Zemanovi účinné asi jako letáková kampaň proti Islámskému státu, takže zcela vážná otázka: Už někdo začal přemlouvat Jágra?
  • „Bussines for Britain“ udělal dílčí inventuru výkonnosti socialistické centrály EU v Bruselu. Jen v oblasti obchodu Evropská komise od roku 2010 zplodila 3580 regulací, které obsahují v anglických verzích přes 13 milionů slov. Pokud byste si je chtěli přečíst slušnou rychlostí 300 slov za minutu, zabralo by vám to 92 dnů. Uznejte, že takového regulačního výkonu jsou schopná jen hodně velká hovada...
  • To je furt nějakejch summitů. Co kdyby někdo potopil jeden člun hned po vyplutí, to byste viděli jak rychle by se to rozkřiklo.
  • Migranti v Řecku zastavili vlak tím, že si lehli na koleje. To bude asi kachna. Iveta Bartošová by potvrdila, že vlak tahle zastavit nejde.
  • Zeman je prý sexistická Kyselá žába. Cenu sdružení Žába na prameni dostal za výrok, že některým ženám by pomohlo, kdyby byly zahaleny burkou. Myslím že zas řekl pravdu.

  • K MDŽ se nepřeje. K MDŽ se dávají kytky, šperky, večeře, lístky do kina, děti u babičky a skvělá soulož

A něco veselého :

A fór na konec: Jeden ze šaliny. Sedí koc v šalině a nad ní se vrávorá značně opilý borec. Všimne si jejího nevyplněného výstřihu a povídá: "Kdes byla, když bůh rozdával kozy?" Načež koc bez sebemenšího zaváhání vychrlí: "Stála jsem řadu na pi*u!"

A to je dneska všecko. A jestli mi chcete dát hlas v anketě bloger roku kde jsem zatím třetí, můžete zde
http://info.blog.idnes.cz/c/497396/vyberte-viteze-ve-finale-ankety-bloger-roku-2015-a-vyhrajte.html

Autor: Petr Paulczynski | úterý 15.3.2016 11:34 | karma článku: 43.73 | přečteno: 6548x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 23.47 | Přečteno: 2335 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 19.83 | Přečteno: 341 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 224 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 788 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...