Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hlody středeční 22/3 aneb miluji naše média

Aféra Ptačí hnízdo si žije svým životem. Vypadá to tak, že vládní koalice se bude držet svých postů jak lejno trenek, takže po smradu který se kolem toho rozhostil to celé zapadne a pojede se dál močálem temným kolem bílých skal.

Protože mazák Andrej zcela jistě má řadu složek a ještě by se mohlo začít mluvit o pořádných průserech z doby kdy on teprve tvořil imperium. Co je na tom ovšem zajímavé, že ho začínají opouštět ti co mu pomáhali k moci. Janečkové, Jančurové, Bernardové, Randákové, Ondráčkové a hlavně - protikorupční aktivisté. Organizace by chtěly vyjasnit také privatizaci Unipetrolu, nesrovnalosti ve financování volební kampaně hnutí ANO nebo okolnosti dotace pro slovenský podnik Duslo Šala, který patří pod Agrofert. Ministra financí však požadavky nechaly v klidu. „Na ty nesmysly a lži reagovat nebudu, je to součást kampaně. Pan zhrzený Petr Havlík (jeden ze signatářů za Vraťte nám stát) kdysi chtěl řídit naše hnutí za 200 tisíc měsíčně. Je mi ho líto,“ napsal Právu Babiš.
Radim Jančura řekl: „Svou podporu jsem ukončil, dál to nechci komentovat.“ A Bernard, který před volbami v roce 2013 tvrdil: „Pokud bych měl dnes uvažovat, koho podpořím, tak jedině Babiše.“ se  nyní raději nechal odstranit i z webu hnutí. Podobně odmítavě se k Babišovi postavil i Jančura, kterého chtěl Babiš získat jako krajského lídra na jižní Moravě. „Co se týče Čapího hnízda, v tomto důvěru neztratil. Ztratil jsem ale v něj důvěru jako v politika, který má ambici naši zemi změnit. Je nedůrazný a nemá vizi. Vybere na daních sice víc peněz, ale stejné množství zbytečně rozhází,“ napsal Právu Jančura. Randáka, který působí ve správní radě Nadačního fondu proti korupci, zase odradilo Babišovo jednání v kauze Čapí hnízdo. „Chová se jako všichni politici, kteří se do podobné situace dostali. Což mě u Andreje Babiše poněkud zklamalo, protože on vždy deklaroval, že nebude tím klasickým politikem. Nejsem žádný ekonom, ale rozhodně si myslím, že něco tají,“ řekl České televizi. Ondráčka mu dává za pravdu. „Vypadá to, že v některých chvílích (Babiš) lhal, nebo neříkal pravdu v celém příběhu. Na mě ten příběh působí tak, že naplňuje všechny znaky dotačního podvodu,“ uvedl v reportáži pořadu „168“
Hejtman Hašek však k odklonu Jančury říká: Ne nadarmo se říká - v nouzi poznáš přátele, tady snad panu Babišovi musím blahopřát, názorová akrobacie "aktivisty" Jančury stojí za povšimnutí... Že by za prudkým, leč v jeho případě obvyklým velotočem byla nenaplněná ambice přisát se na veřejné finance třeba v železniční dopravě?
A nakonec se přidala iniciativa Vraťte nám stát. Dobrý den pane Babiši, místopředsedo vlády, ministře financí, majiteli holdingu Agrofert, píší. Svoji veřejnou dráhu jste odstartoval velmi expresivní protikorupční rétorikou, slibující očištění politického života a posílení transparentnosti v nakládání s veřejnými zdroji. Dnes sám čelíte podezření z dotačního podvodu v souvislosti s Vaší farmou Čapí hnízdo. Tento případ však zdaleka není jedinou kauzou, která u veřejnosti vzbuzuje podezření, zda Vaše podnikatelské aktivity nejsou ukázkovým příkladem nešvarů, jež jste při svém nástupu do české politiky tak razantně kritizoval a jimž jste sliboval zamezit. Proto považujeme nejen za správné, nýbrž i za nutné položit Vám touto formou otevřeného dopisu několik zásadních otázek. Domníváme se, že veřejnost má právo znát odpovědi na tyto otázky. A následuje 22 otázek do této doby nemyslitelných. Koho zajímají, najde je ZDE.
Pravil kamarád. Smíchy se za břicho popadám. Ne proto, že se od něho nyní odvracejí, ale proto, že je vůbec kdy napadlo Babiše podpořit. Když jsem v počátcích v diskusích upozorňoval, že to je stejně účelově založené sdružení jako např. VV, s rozdílem, že má lepší PR, tak jsem byl pomalu označen za šílence. A co jeho voliči? Už je vám líp? A teď se porozhlédneme po titulcích.

  • Dienstbier chce 40 procent žen na vedoucích místech. Ministrům rozdá úkoly. "Pestřejší a lépe fungující pracovní týmy na vedoucích úrovních dokážou lépe reagovat na potřeby společnosti," míní Dienstbier. Více žen na volební kandidátky, do vedení velkých firem nebo na důležité pozice na úřadech by si přál dostat ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu. Poukazuje na to, že například v dozorčích radách 250 největších tuzemských společností dnes sedí pouze 13 procent žen. A ve vládě nebo v Poslanecké sněmovně je jich méně než pětina. "V tomto směru je určitě co zlepšovat," nechal se slyšet ministr. Jeho úřad proto nyní sestavil "akční plán" s 38 úkoly pro ministry na následující dva roky, které jim nyní rozeslal k připomínkám. V plánu je také zavedení otcovské dovolené nebo podpora rodičů dětí mladších dvou let, kteří se chtějí vrátit na pracovní trh. Ministr Jiří Dienstbier chce také znovuzavést takzvané nekolidující zaměstnání, tedy možnost přivýdělku pro ty, kteří jsou zapsaní na úřadu práce.
    Osobně tohoto člověka začínám považovat za nejnebezpečnější exemplář v české politice! Pachatel dobra, samozvaný spasitel a vytrvalý zachránce těch, kdo o žádnou záchranu nestojí.  Ochránce práv žen, které si svá práva ochrání samy. Vnucovač kvót na personální složení ryze soukromým firmám. Fízl, který chce pomocí ČSÚ špiclovat zastoupení žen ve vědě, ve školství a na vedoucích pozicích. Člověk, který nikdy nepochopí, že tam, kde nejsou schopnosti a vůle, tam nepomůže ani pozitivní diskriminace, ani krátká sukně! Tady, přátelé, přestává veškerá sranda! Začínám se obávat jestli on nemá frndu.
    Mně ani tak nevadí, že Dienstbier, Marksová a spol. prosazují tyto kraviny včetně adopce dětí homosexuály. Pokud se jedná skutečně jen o možnost osvojení dítěte druhým partnerem, tak proč ne. Vadí mi ale ten strašný aktivismus okolo. Oblékání se do nějakých modrých triček a dávání na odiv svoji toleranci a "lidství". Počítání, kolik ministrů už se obléklo do trička a kolik ne. Protože ti bez modrých triček jsou samozřejmě homofobové a zpátečníci. Dienstbier, Marksová, Zaorálek. Neuvěřitelné exempláře neomarxismu patřící někam na Kliniku. Ani se mi nechce rozebírat jejich nápady, kterými nás týden co týden zásobují. Měli by si zvyknout, že jsou ministři české vlády a ne "aktivisté" odněkud ze squatu Klinika!
  • A ještě pár pele-mele postřehů o Čapím hnízdě.
    K tomu poznamenává Miroslav Macek: Kdybych byl poradcem ministra financí a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše, poradil bych mu následovně: Vykašlete se na lítostivou ublíženost, když se koaliční partneři před blížícími se volbami začínají projevovat jako opozice a udělejte rázně totéž. Příležitost se právě naskytla: prvoinstanční rozhodnutí o vině šéfky Energetického regulačního úřadu Aleny Vitáskové s podivným exemplárním nepodmíněným trestem totiž všem občanům připomenulo „zločin století“, který se dotkl a ještě silně dotkne jejich kapes – ty desítky miliard na podporu solárních elektráren a hlavně jejich majitelů se jinde nevezmou. Nyní máte skvělou příležitost začít objasňovat a objasnit prvotní roli Špidly, Sobotky, Urbana a dalších politiků ČSSD (a nejen ČSSD) na této šílenosti. A neříkejte, že to nejde: kde je vůle (a patřičné odbory ministerstva financí), tam se cesta vždy najde! Pokud na to ovšem máte koule…
    Výbor regionální rady regionu soudržnosti Babišovu Čapímu hnízdu prominul 99 % z téměř šestimilionové pokuty (včetně penále). Mimochodem, jedná se o ten samý výbor, který Čapímu hnízdu dotaci v roce 2009 přidělil, přestože žádnou podle platných regulí dostat neměl. V roce 2012, kdy ROP Střední Čechy prominul 99% pokuty za Čapí hnízdo, byl ředitelem této organizace JUDr. Ing. Tomáš Novotný Ph.D. z ČSSD, nyní náměstek ministra průmyslu a obchodu. Radí i Sobotkovi...
    Že se vám to také stává dnes a denně, že jsou vám odpuštěny pokuty nebo všelijaké poplatky a daně? Teď by měli číst především hlupáci, co Babiše volí, a vychcánkové, třeba Martin Komárek, kteří se s ním vezou, pročež kolem něho vytvářejí kruhovou obranu.
    Nazývejme věci pravými jmény. Babiš ukradl 50 milionů dotačních korun, které byly určeny někomu jinému. Ponechme pro tuto chvíli stranou, že evropské dotace jsou čiročiré zlo, které jen plodí další zlo, ať už v podobě podvodů a korupce nebo rozvracení svobodné tržní soutěže. Každopádně platí, že oněch 50 milionů dotačních korun bylo určeno malým či středním podnikatelům. Nepochybuji, že se shodneme, že druhý nejbohatší člověk v České republice mezi ně dozajista nepatří. Lakotný Babiš ovšem, aby dotaci na Čapí hnízdo získal, nastrčil své příbuzné. Takhle jednoduché to je.
    Připomínám, že na začátku konce politické kariéry Stanislava Grosse byl jeden, zdůrazňuji JEDEN, milion korun, za který si někdejší premiér pořídil byt a neuměl vysvětlit, kde k němu přišel. Problém Andreje Babiše je padesátkrát větší. A stále se nic neděje!
    Novináři, policie i státní zástupci evidentně trpí vážnou selektivní poruchou vnímání, neboť neměří všem stejně. V některých případech – a ten Babišův mezi ně patří na prvním místě – jsou excelentně slepí, hluší a němí. Jen by se pak neměli divit, až lidem dojde trpělivost a vezmou do rukou pomyslné vidle, cepy a sudlice.
    Nejsou to ani dva týdny, co jsem napsal, že se Andrej Babiš dopustil první osudné chyby a že pošramotil svůj obraz v očích voličů. A následuje další hrubka – Čapí hnízdo. Nejde ani tak o to, že oligarcha ukradl nějaké peníze, ale o neschopnost reagovat. Mohl všechno hodit na své podřízené, demonstrativně propustit manažera (a vzápětí ho v tichosti přijmout na jinou pozici), doplatit chybějících 50 milionů (a obratem si je vzít zpátky z jiného dotačního titulu) a byl by vítězem celé situace. Jenže místo toho se trapně vymlouvá jako malý kluk. Usedlost je jeho a přitom není jeho. Skutečného majitele zná, ale neprozradí, ale možná naznačí, ale možná… Prostě trapas. Takhle nejedná chlap ani státník, takhle jedná šejdíř druhé kategorie. Tohle nespraví koblihy ani tisíce billboardů.
    Vypadá to na sérii cílených sabotáží v Babišově komunikačním týmu. Když k tomu přidáme, že honu se účastí i babišomédia, závěr je jasný: psi začínají trhat vlastního pána.
     

A brněnské okénko: Žít Brno zašlo dál než předrevoluční komunisti. Na Českou republiku se valí horda aktivistů, kteří ji zničí svým sociálním inženýrstvím. Začinají v Brně. Žít Brno se rozhodlo dát zadarmo 150 státních bytů lidem, kteří nic nedělají o nic se nestarají a jen svým způsobem života ohrožují běžné obyvatele, kteří živí rodinu a platí daně. Běžní bezdomovci si svůj životní styl vybrali sami a těžko dokáží v podobném bytě žít. Žít Brno se definitivně zbláznilo a s nad opravdu věří, že lidé, kteří si vlastní prací a úsilím nevybudovali své rodinné hnízdo, si ho budou vážit. Brno jako hlavní město multikulturalismu, na sociálně nezačleněné půjde miliarda. 15.březen 2016 je černým dnem pro Brno. Přijetím Strategického plánu sociálního začleňování městská koalice schválila neuvěřitelnou miliardu korun pro 10 tisíc sociálně nezačleněných obyvatel na úkor většiny Brňanů.Brno je rarita a má věc, kterou jinde asi nenajdete. Pro stejnou agendu, tzv. sociální práci, uvolnilo a platí ve vedení města hned dva politiky. Ti přejmenovali Brno na Krno a chtějí si na něm vyzkoušet projekt svých neziskovek. Náměstek brněnského primátora Matěj Hollan je vystudovaný bakalář muzikologie, jeho partner, uvolněný člen městského zastupitelstva Martin Freund, zase bakalář psychologie. Oba politici, dříve levicoví aktivisté z hnutí Žít Brno, nyní městu spoluvládnou a starají se o jednu stejnou věc, sociální politiku a tzv. začleňování. Náklady z veřejných peněz na jejich funkce jsou zhruba 200 tisíc měsíčně, tedy 2,4 mil. ročně. A za ty prachy vymysleli Strategický plán sociálního začleňování? Plán obsahuje revoluční nápady. Jako třeba:
Bude posíleno působení ochranných složek, jmenovitě městské policie, v sociálně vyloučených lokalitách za účelem „ochrany sociálně vyloučených před chováním, které je neslučitelné s inkluzí". A to jsem si naivně myslel, že policie by měla především dohlížet na bezpečnost v ulicích a chránit společnost před kriminalitou, často páchanou právě lidmi ze sociálně vyloučených lokalit, nikoli monitorovat prvky často domnělé xenofobie či nesnášenlivosti. Nebo: Město při zadávání veřejných zakázek zohlední nabídky firem, které prokáží, že zaměstnají určitý počet sociálně nezačleněných a nezaměstnaných osob. Další prďák: Při výstavbě nových soukromých bytových domů bude město po stavebníkovi (investorovi) požadovat, aby v daném domě vyčlenil určitý počet sociálních bytů, nebo aby se „vykoupil“ a náhradou městu pořídil byty jinde. A dále se bude rozdávat. Plán počítá se zavedením bezplatného přístupu sociálně nezačleněných, respektive nezaměstnaných do městských nebo městem podporovaných institucí (divadel, sportovních zápasů, bazénů, koncertů apod.), s přidělováním opravených bytů sociálně nezačleněným, a to i těm, kteří v minulosti v rámci užívání obecního bytu zanechali nezanedbatelné dluhy vůči městu a s bezplatnou městskou dopravou pro děti ze sociálně vyloučených lokalit.
Pozitivní diskriminace jak vyšitá. Malý návod pro všechny, kterým se nechce do práce - ráno si běžte zaplavat za Lužánky, pak se na hvězdárně pokochejte nebem nad Brnem, odpoledne skočte na Kometu, večer divadlo či koncert, pak pár piv a hurá do nového bytu, jehož nájem za Vás zaplatí z veřejných peněz neziskovka. Super. Čas na "hledání" práce Vám v tomhle kulturně-sportovním vyžití nezbyde. Město pro sociální účely plánuje také nakoupit nové byty i domy a to i přes to, že ve svém majetku má stovky bytů prázdných. A do všech základních a mateřských škol v Brně pošle speciální asistenty pro multikulturní osvětu, respektive inkluzi znevýhodněných dětí. Brno tak čekají revoluční časy, je otázkou, zda bude o co stát, komentuje to bývalý starosta Brna střed.
Libor Šťástka kritizuje již schválený plán tzv. začleňování v Brně. Celý ten projekt je nejen neudržitelný a zanikne buď na nedostatku peněz ještě v tomto volebním období, nebo ho hned následující garnitura promptně zruší jako neefektivní plýtvání penězi, ale má i potenciál vymazat ŽB z politické mapy. Rozdělili miliardu neziskovkám a přitom nedokázali ani slevnit šalinkarty, ani postavit našim dětem školu, nám zdražili popelnice a pobudům dávají lístky zdarma do divadla, to budeme křičet v roce 2018 a lidi to pochopí. Jak to, že to nechápe Hollan dnes? A pak mi to došlo. On to totiž chápe. Tohle je "Sbal prachy a vypadni" v podání Žít Brno. Je to jednorázová loupež veřejných prostředků bez ohledu na budoucí.
A další sranda. Časopis Kam: firma nesplnila podmínky soutěže, přesto vyhrála.  Výběrové řízení na zakázku za půl druhého milionu korun na tisk a distribuci časopisu Turistického informačního centra Kam ovlivnila členka výběrové komise a předsedkyně hnutí Žít Brno Barbora Antonová. Vyhrála tak firma, kterou mělo město pro nesplnění požadavků vyřadit.  Politička nařčení označila za absurdní.
A tak si Žije Brno. Vlastním životem,kašle na všechno, i na zákon o veřejných zakázkách, možná víc než si myslíte ... Opravdu je teď v Brně líp?
Když si předsedkyně výb. komise a předsedkyně ŽB Antonová plete cenu s a bez DPH a náhodou vyhrávají její kamarádi?

A trocha bulváru: Angelina Jolie přijela kázat o uprchlících: Děláte pro ně málo! Věčná samaritánka Angelina Jolie se opět předvedla. Jako velvyslankyně dobré vůle Spojených národů vyrazila na návštěvu do uprchlického tábora v Řecku, kde předvedla srdceryvnou show ve společnosti syrských dětí a vyzvala svět, aby zvýšil své úsilí a udělal pro uprchlíky více. Co konkrétně však pro některého z nich udělala ona? Pořídila si s ním selfíčko! „Apeluji na vlády jednotlivých zemí, aby dodržovaly základní lidská práva a svobody. Lidé tu utíkají před smrtí a pronásledováním a vy nemůžete vybírat mezi jedním a druhým.“ Jak poznamenal jeden z diskutérů. Co si nechala uříznout prsa a vaječníky a drží dietu, tak zblbla. A aby bylo jasno, tady je jeden z těch chudáků. Hasan Ábdul ... je dvojnásobný absolvent vysoké školy - inženýr a doktor, který právě dorazil do Německa, kde hodlá absolvovat atestace a získat titul kandidáta věd. Přijel obohatit Evropu .. a my mu k tomu přejme hodně úspěchů.

A zprávy o počasí: PROBÍHÁ INSTALACE JARA.... Průběh instalace: 44% ...instalace neúspěšná.  Chyba 404: roční období se nenašlo. Roční období, které hledáte, mohlo být vymazané, přejmenované anebo je dočasně nedostupné. Zkuste znovu později.
Venku se usilovně houfují mraky. Píše mi kamarád: Na dnešek prej hlásili oteplení ... tak hlásím, že u nás nateplilo už 10 cm sněhu. A co říká pranostika na letošek?
Březen, za kamna vlezem. Duben, ještě tam budem. Květen, ještě tam budem. ... Červen, za kamna vlezem. Červenec, za kamna vlezem. Srpen bílý pole sílí. Být takový počasí v době kdy věšeli Krista, byl by chudák umrzl. Ať koukám jak koukám, jaro nikde. Temperatura skoro na nule, předpovědi vlhké a studené. A to jsem málem chtěl přezout na letní. Asi letos nepřezouvám, co kdyby v červenci sněžilo! Že je zima se ukázalo, když se pes poté co ho mamuš vypustila na zahradu, rval ke mně pod deku.

A z mého života: V noci jsem zapnul televizi a normálně tam pět černých běženců nahánělo nejakýho bílýho borca z Vítkovic. Ten jim teda zdrhnul, ale asi mu hodně cukalo u análu. Nejaké Maslák, fakt borec. Na Čt povídal Stropnický: Řešit Čapí hnízdo není racionální,neprospívá to naší vládě. No tak to je myslím politický postřeh týdne. Taky nějací ekopošuci chtěli zhasínat. Nějaká hodina Země. Kdybyste nějakýho ekopošuka potkali, tak mu ji vražte až se mu rozsvítí. A v Římě spaťanští rowdies pomočili žebračku a dokonce to nějaký turista natočil. To Babiš nás přechcal všechny a nikdo to netočí. Taky se mne ptala mamuš. V kolik je ten biatlon? Ve dvě. A jedou chlapi nebo baby? Chlapi.  A kde jede ta Bezkundová, mezi babama nebo mezi chlapama? Jo. A mám prej koupit pro děcka k velikonocům nějaký cukroví. Asi koupím zajíčky.

A na Fejsbůku napsali:

  • Čtyři nejčastější lži.  1. Miluju Tě 2.Platbu už jsme poslali  3.Zrovna jsem ti chtěl volat  4.Až mě zvolíte, udělám pořádek
  • Všetci tuná kradnú, iba ja čerpám!
  • Tomu nerozumím. Nelegální připrchlík se vrátí z Řecka do Turecka a Turek nám sem vyexpeduje jinýho. Su blbej já, nebo ti panáci v Bruseli?
  • Integrace muslimů jde podle plánu. Krádeže, napadání, znásilňování a výbuchy jsou běžnou praxí při džihádu a obsazování států. Merkelová danke!
  • Abdeslamovi prostřelili při zatýkání koleno. Břídilové. Obě mu měli prostřelit.
  • Co je to za svět v němž ti co bráni svůj prostor a chovají se slušně jsou označováni za fašisty a ti co jsou skuteční fašouni si hrají na dobrosery.
  • Tak jsem si přečetl životní příběh Savčenkové, když se o ni i naše Ozubená pleš tak moc zajímá a musím napsat, že rozhodně nesouhlasím s novinářem Martinem Fendrychem, který Savčenkovou přirovnal k Miladě Horákové. Tímto srovnáním ho definitivně zařazuji  mezi naprosto duševně vyšinuté jedince. Savčenková je normální stroj na zabíjení, což se o paní Horákové zcela určitě říct nedá.
  • O vítězství Trumpa: Jako bych to viděl: chvilka napětí a už lezou exit polly a: udavačskej kripl Čulík z Blicích listů, Patočka z Denikrefrendum, komplet redakce A2larmu v objetí se zastupitelama za Žít Brno, ministr pro zvýhodňování menšin Dienstbier, al-Šab-bába a další se v jeden epickej okamžík strašně poserou
  • Dotaz: Myslíte, že soudružka Marksová zvládne uzákonit právo na štěstí ještě v tomto volebním období?
    Odpověď: To sice ne, ale zvládne uzákonit, že když máte víc štěstí než ostatní, musíte se s nimi rozdělit.
  • Takhle to nějak vypadalo po roce 1968, podle těch mudrců, kteří srovnávají tento rok s dnešním agresivním stěhováním národů, jo?
  • ČT24: ČR je připravena na migranty s TBC. Už vím co je to to obohacení. Welcome refugees jak říkají hejtfrí.
  • Co je to palestinský velvyslanec? Ona je Palestina stát?
  • ČT právě vysílá proti-izraelskou reportáž na obhajobu Palestiny. Je vidět ten posun, kam toto médium došlo. Už zastupuje čistě EU-zelený proud, reprezentovaný lidmi jako je třeba náš slavný americký velvyslanec, který nedávno podpořil české islamisty. Ale děláte to zbytečně, na západě by to fungovalo, ale v Česku antiizraelské nálady opravdu nevyvoláte. Proč se paní Tvarůžková nezeptala velvyslance neexistujícího státu na toto?
     
  • K útokům v Belgii:  Tady je jasně vidět, jak Evropa zvládá a má pod kontrolou příliv migrantů a teroristy. Evropa a EP má na 100% pod kontrolou pouze výrobu pomazánkového másla a krajových specialit...včetně Olomouckých tvarůžků...potom už dlouho dlouho nic.
  • Je mně upřímně líto obětí v Bruselu. Toto ale nejsou oběti teroristů, ale nýbrž oběti stupidní politiky a to především EU.
  • Ta duševní masturbace politiků EU a eurohujerů, že se nesmíme nechat zastrašit, že jenom v jednotě je síla, tak ta nás žene do záhuby. Potřebujeme politiky, kteří budou konat! Nevíte někdo o nějakém novém Churchillovi nebo nové Thacherové?
  • Integrace muslimů jde podle plánu,krádeže,napadání,znásilňování a výbuchy jsou běžnou praxí při džihádu a obsazování států. Merkelová danke!
  • To Zaorálkovo sdělení, že imigranty vozí do Evropy Putin letecky muselo vzniknout v rauši. Jenom by mne zajímalo co bere. To musí být matroš
  • "Děti vypijí jednu minerálku denně, to je 25 kg cukru za měsíc!" děsí se expert v TV. Je tedy otázka, jestli je v té minerálce vůbec voda.

A něco veselého :
 

A fór na konec: Uloveno v čekárně u zubaře:  "Mami, já už vím, proč holky nemají čůrátko"
 "Neříkej."
 "Jo, protože jim nedrží. Já to tvoje našel za polštářem"
 Jestli se ten klučík chtěl vyhnout zubaři, zvolil geniální taktiku, i s maminkou byli z čekárny pryč během desíti sekund.

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 22.3.2016 13:03 | karma článku: 44,14 | přečteno: 5317x
  • Další články autora

Petr Paulczynski

Hlody středeční 9/8 aneb miluji naše média

Dnes si v úvodníku oddychneme od politiky ( i když ne úplně) a koukneme do Ria které hýbe světem. Na této olympiádě se totiž objevuje vliv multikultury.

9.8.2016 v 20:53 | Karma: 46,76 | Přečteno: 13459x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 2/8 aneb miluji naše média

Dnes o něco později, než jsem vyhrál souboj sám se sebou zda psát nebo nepsat. Tak aspoň kousek obvyklé porce. Neziskovky žádají volební právo pro imigranty a výjimky ze zákonů.

2.8.2016 v 19:57 | Karma: 46,60 | Přečteno: 10790x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 26/7 aneb miluji naše média

Zase si nemůžu prázdninově dáchnout a vysadit. Protože Turecko, vraždící monstra co nejsou teroristi jak se dozvídáme, dnes dokonce zamordovali kněze.

26.7.2016 v 15:15 | Karma: 45,51 | Přečteno: 6902x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 19/7 aneb miluji naše média

Původně jsem si chtěl dát prázdninový oraz a dnes pauzírovat. Pak jsem zjistil, že OVM mají letní výpadek a že se tudíž nebude vědět o čem se má tento týden mluvit, tak jsem sáhl po klávesnici a pár bodů sesmolil.

19.7.2016 v 15:02 | Karma: 46,56 | Přečteno: 9195x | Diskuse| Společnost

Petr Paulczynski

Hlody středeční 12/7 aneb miluji naše média

Dnes začneme něčím čistě brněnským, protože internetem hýbe video v němž se náměstek primátora nechal bičovat dominou přičemž mumlal „I want more,“ tedy: chci víc.

12.7.2016 v 13:14 | Karma: 46,00 | Přečteno: 9461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.