Hlody středeční 5/4 aneb miluji naše média

Dnešní úvodník bude tak trochu směska, neb se toho dělo moc a já to vše pozoroval vleže tak trochu v agonii neb jsem sežral nějakej špatnej salám, takže jen kusé poznámky co mi paměť slouží.

Tak třeba sekera 300 mega kterou si vyrobili socani je obzvláště vypečená. Ti socani, kteří nás pořád školí a dokonce nám chtějí lézt do baráku aby se podívali čím topíme a jestli šetříme a možná i zkontrolují jestli máme řádně umytej hajzl, ti socani co nám chtějí zvyšovat finanční gramotnost a pak se ukáže že ani neovládají úrokový počet. Ani se nedivím, že občas někdo vzpomene na bolševika, protože ani ten neměl takový zhůvěřilý nápady.
Ještě k Altnerovi a Lidovému domu a souvislostem, které si málokdo uvědomuje. Žádná kontinuita mezi někdejším družstvem Cíl a dnešní ČSSD samozřejmě nikdy neexistovala a neexistuje. Kdyby tu opravdu fungovala spravedlnost, socani by nikdy nemohli Lidový dům získat. Nemožné se ovšem - také díky Altnerovi - stalo skutkem. Právě tento fakt ovšem posunul ČSSD do úplně jiné kategorie, než ve které se nacházejí prakticky všechny ostatní politické strany v zemi. Zisky z pronájmu, případně prodeje finančně posunuly ČSSD na úplně jinou úroveň, než než ve které se pohybují ostatní. Tehdejší verdikt soudu tu nastavil zcela nerovné podmínky politické soutěže. Ale jak to tak vypadá, staré pořekadlo, že "kdo s čím zachází, s tím také schází", stále platí. Jak pravil glosátor Macek: Pacta sunt servanta, tedy smlouvy se dodržují, bylo a je oblíbeným heslem Miloše Zemana. Jenže to zřejmě platí jen někdy a pro někoho. Podepsal smlouvu (a z toho se nevykecá) a pak její splnění ani nehlídal, ani tvrdě nevyžadoval - hlídací psi pak jistě vyšťourají spoustu jeho bohorovných keců z té doby.
Ještě trocha srandy s tibetskejma vlajkama korunovaný zuřivým číňanobijcem Kalouskem, který si udělal PR. Pravičák a ultrapragmatik Kalousek vzývající tibetskou teokratickou diktaturu a marxistu dalajlámu, je snad úplně nejvíc největší absurdita polistopadový český politiky. Klobouk dolů!

  • No a když už jsme u té čínsko-tibetské maškarády, tak jedno varování. Zatímco čínský prezident zalíbeně pozoroval pozadí hostesky, policie předvolala k podání vysvětlení demonstranty s tibetskými vlajkami. Řekl bych, že je to na blití. Vypadá to skoro, že staré časy jsou zpět. Opět jsou některé vlajky povoleny a jiné zakázány. Policie ČR byla instruovaná, že čínské a české vlajky jsou správné a jejich držitelé je třeba chránit a ty, kteří mají jakékoli jiné, je třeba perzekuovat a prostě bít. Jednali tak ve shodě s organizovanými čínskými opěvovači čínské imperiální politiky, svého prezidenta a evidentně exekutivní části českého establišmentu. Kterého? Jistě vedení policie, které prostě část veřejného prostoru prohlásí za neveřejný, a tím svobodu shromažďování hodí do koše, a jistě policejního prezidenta, který si šije stále pompéznější kožené uniformy. Ten to ovšem také nemá ze své hlavy. Jistě Zemana a jistě komunistů, nikdo jiný se k příkazu či souhlasu nepřihlásil. Prosím buďte pozorní. Sice s těmi mávači nesouhlasím, ale je třeba bránit zbytky svobody. My, kteří víme jak to vypadalo před rokem 1989, máme situaci snazší, známe to. Ale vy, kteří ne, buďte pozorní. Jsou to naše svobody, je to naše země, je to naše, ale zejména vaše, našich dětí, jediné opravdové naději této země, budoucnost. Buďte pozorní, nesvoboda je vzdálená vždy pouze jednu generaci od svobody.
  • Chceme lidi vychovat, hájila náměstkyně ministra kontroly kotlů v domácnostech. Úředníci by měli mít nově pravomoc kontrolovat, čím lidé topí v kotlích. Pokud by někdo úředníka domů nepustil, hrozil by mu postih až 50 tisíc korun. Náměstkyně ministra životního prostředí Berenika Peštová normu ve čtvrtek na sněmovním výboru pro veřejnou správu hájila s tím, že ministerstvo chce tímto krokem lidi vychovat. Že tím prolamuje princip nedotknutelnosti obydlí soudružce zjevně nevadí.
    „Nechci bejt sprostej, to na půdu Poslanecké sněmovny nepatří. Ale vymýšlíme nadbytečné věci. Přinese to akorát tlak na ty, kteří se chovají slušně,“ kritizoval návrh místopředseda výboru Petr Bendl (ODS). Podle něj není možné chtít po poslanci, aby souhlasil s tím, že by došlo k porušování domovní svobody. A šance pro malého českého bonzáka. Stačí abyste neměl rád souseda. Vox populi k tomu pravil. Té škaredé babě by měl někdo říci, že úředníci nemají nikoho vychovávat ani posuzovat, jestli je ten či onen slušný či neslušný, ale organizovaně chodit do kantýny žrát majonézový chlebíčky, aby jim ty jejich zadnice nakynuly ještě více.
    Byl bych rád, kdyby mě už konečně přestal každý ňouma vychovávat. Ujišťuji "vychovatele", že mně myslím dostatečně vychovali rodiče a co nedokázali oni, už v mých 70 letech asi nedokáže nikdo. Jo a kdyby mi náhodou nějakej smeták chtěl lézt do baráku, tak jsme na něj připravení.
  • Na srbského politika Vojislava Šešelji vydal v únoru 2003 Mezinárodní trestní tribunál pro bývalou Jugoslávii zatykač a Šešelj na něj reagoval tím, že se 24. 2. 2003 soudu sám vydal. Od té doby byl držen ve vazbě. Odmítal všechna obvinění a chtěl se jako vystudovaný právník hájit sám, ale soud mu proti jeho vůli přidělil obhájce. V reakci na to a další postupy soudu, se kterými nesouhlasil, začal v listopadu 2006 držet protestní hladovku a vysadil léky. Hladovkou se chtěl domoci svým požadavků, mezi něž patřilo: odvolání jemu přidělených obhájců, povolení návštěv jeho manželky a dětí, uznaní jeho poradního týmu, zrušení limitu 800 slov pro jeho stížnosti, překládání soudních materiálů z angličtiny do srbštiny či odvolání, podle jeho názoru podjatých, soudců. Jeho zdravotní stav byl vážný a lékaři varovali, že pokud by v hladovce pokračoval, tak by brzy zemřel. 8. prosince 2006 soud jeho požadavky uznal a Šešelj hladovku ukončil. V listopadu 2014 byl ze zdravotních důvodů (rakovina) propuštěn na svobodu za podmínky, že se k soudu vrátí na vyzvání. Teď jej soud po více než 13 letech uznal nevinným ve všech bodech obžaloby. Také se Vám chce nad takovými velmi účelovými mezinárodními institucemi a jejich osazenstvem zvracet? No jen se na ty šéfy podívejte. P.S. Ten pán vpravo co z toho má vánoce je Nigel Farage.
  • Osm křesťanských uprchlíků se vrátí z Brna do Iráku. Budoucnost zvažují i ti od Jihlavy. Osmičlenná rodina iráckých křesťanských uprchlíků, která je ubytovaná v Brně, se rozhodla vrátit do vlasti. Informoval o tom Martin Frýdl, mluvčí nadačního fondu Generace 21, která organizuje pomoc těmto lidem. Rodina návrat odůvodnila steskem prarodičů po domově. Fond Generace 21 také odložil podání žádosti o přidělení bytů rodinám uprchlíků v Jihlavě. Podle Frýdla Iráčané ubytovaní v Okrouhlíku u Jihlavy nejsou spokojeni s vyhlídkami na budoucnost. Rodina, která se hodlá vrátit do Iráku z Brna, uvedla, že prarodičům se zoufale stýská a chtějí umřít v rodné zemi. No a pak se nám zničehož nic ti co nechtěli bydlet v kravíně ocitli v Německu. A prý nám je vrátí a budou se moci znovu ucházet o azyl který už jednou zrušili. Celý projekt s rozpočtem kolem 15 milionů korun organizuje a financuje Nadační fond Generace 21 s pomocí svých partnerů a podporovatelů. Fond v prvním roce hradí náklady na ubytování a životní potřeby iráckých křesťanů, stejně jako integrační služby. I naskýtá se další úkol pro žurnalisty: najít alespoň jeden jediný případ, kdy se někdo z Židů, kteří utekli z hitlerovského Německa před násilím a nebezpečím smrti, vrátil zpět, neboť se mu stýskalo. Zřejmě je něco zatraceně jinak. A co tak tu komedii už začít nazývat pravým jménem?  Přestaňme hrát se zblblými médii a ještě blbějšími aktivisty hru na exodus trpících uprchlíků prchajícími před válečnými útrapami a berme je čistě pragmaticky jako ekonomické turisty, maximalizujícími očekávané benefity. Nebudu odsuzovat samotné uprchlíky, ale co se mi nelíbí, je ten humbuk kolem. Když totiž člověk utíká před válkou, před pronásledováním, vraždami a mučením a v šíleném strachu ze smrti, tak má jediný psychický problém - aby vůbec přežil...a nikoliv emigrantský stesk po vlasti, kde mu ta smrt hrozí. Něco asi bude blbě. Vypadá to, jako by v Nadačním fondu Generace 21 byla buď banda hochštaplerů anebo banda pitomců. Asi by mi připadalo méně smutné, kdyby to byli jen pitomci...A navíc čerstvá zpráva. Brusel má plán: Azyl bude udělovat sám, ne členské země.  Píše se to v dokumentu Evropské komise, který má být podle německého deníku Die Welt uveřejněn ve středu.
    Takže místo zničení člunů a vrácení zpět do Libye italská pobřežní stráž tahá africčany do Evropy a Brusel, ne jednotlivé země je bude distribuovat.
     Desetitisíce imigrantů, Afričanů hlavně z Libye, Eritreje, Nigérie a Somálska, kteří čekali na pobřežích Afriky na teplejší počasí, se dalo do pohybu! Za poslední 3 dny z vod jen u italského pobřeží dostali záchranáři na pevninu na 3 700 imigrantů ! Za 3 dny !!! Bože, ochraňuj Evropu!
     

A brněnské okénko: Z fejsu předsedkyně Žít Brno. Ptám se, netrollím: Proč posílá sociálka přeplatky složenkou, když jí to člověk platí na účet? Má to nějaký reálný, vysvětlitelný důvod, jako je udržování zaměstnanosti na poštách? Ochrana osobních údajů (pošťačka důvěryhodnější bankovního systému)? Nebo v tom hraje roli emoční stránka - aby člověk zažil fyzický kontakt se svými penězi?
A po chvíli: EDIT: Už to nelajkujte, trubka su já, špatně zatržené (nezatržené) okýnko.
Pavel Říčka to okomentoval:  Hnít v Brně má v čele přiblblou neschopnou soudružku. Jen nechápu že svoji hloupost má potřebu rádobyvtipně exhibovat.
A něco o brněnské neomarxistické revoluci: Strategický mystifikační plán sociálního píárování. Co to je Strategický plán sociálního začleňování? 180stránkový dokument rozdělující v mnoha programech 800 milionů nemá autora, nebo že nepracuje se zdroji uváděných dat. Je to zvláštní zejména s ohledem na to, že pravděpodobně vznikl ve vládní Agentuře pro sociální začleňování (na webu kromě zmínky o jeho budoucím vzniku zcela chybí další informace). To důvěryhodnosti příliš nepřidává.
Pojďme si ujasnit co vše je součástí strategie. Stručný souhrn programů ze SPSZ a příslušnou alokaci zdrojů najdete v následující tabulce (stáhnout). Když ji nebudete rozumět, není to vaše chyba, ale autorů.
Velké tematické kapitoly SPSZ (v závorce alokace výdajů):
1.Podmínky a prostředí aktivního sociálního začleňování.
2.Zaměstnanost – posilování zaměstnanosti a dispozic příslušného trhu práce (86 milionů).
3.Bezpečnost a prevence rizikového chování (106 milionů).
4.Zdraví a rodina (124 milionů).
5.Cizinci a uprchlíci – integrace (32 milionů).
6.Vzdělávání (287 milionů).
7.Bydlení (207 milionů).
Kolik tedy jde na sociální bydlení? Z celkových 800 milionů jde na programy sociálního bydlení pouze 206 milionů. Z nich 109 milionů má sloužit k vybudování sociálních bytů (financuje Integrovaný regionální operační program) a dalších 97 milionů jde na související měkké (neinvestiční) projekty (financuje Operační program Zaměstnanost). Druhý zádrhel je v dosahu programů a počtu lidí, kterým mohou pomoci. Roční kapacita programů souvisejících s bydlením je pouze 400 osob a to je v ostrém nepoměru s počtem žádostí o sociální bydlení, kterých je v Brně přes 6 tisíc. Bezdomovců jsou v Brně více než 2 tisíce. Je zcela evidentní, že SPSZ bezdomovectví neřeší, ale pouze doplňuje stávající systém sociálního bydlení.
Jedno je však jisté – bezdomovectví se nevyřeší a u mnoha osob snaha o začlenění selže. Někteří nájemníci obecních bytů inkluzi nevydrží a půjdou bydlet jinam. Jupí na entou. Raději budu mít Brno, ve kterém na první pohled chcípl pes, než vládu kulturního Pol Pota Matěje Hollana. Tak tito samozvaní umělci, kteří ještě před dvěma lety mohli hrát maximálně loutkové divadlo, se rozhodli hrát velkou hru. Určitě celé skupině Žít Brno dochází, že jejich funkce brzy skončí. A proto hledají možnosti, jak sebe a kamarády z čajovny zabezpečit na delší dobu. Brno totiž nepotřebuje další sluníčkáře, kteří vítají uprchlíky a touží po  multikulturním  obohacení našeho města .  Nejjednodušší, co může udělat tato zvrhlá sekta z Žít Brno je založit neziskovku,  čerpat do ní velké peníze, které následovně bude z části používat na předražené projekty, kterých má  v plánu více než dost.  Jaký to bude mít důsledek? Pouze takový, že  neziskovkou protečou stovky milionů, které nebudou proinvestované do projektu, který  je tak či onak odkázán k záhubě. Několik takových zkušeností s bydlením, které je zcela zdarma pro nepřizpůsobivé občany již máme. Vždy to dopadlo naprosto stejně. Drahá rekonstrukce za stovky milionů, následovné předání bytu rodinám, které rozprodaly nábytek, podlahy, okna a prakticky byt zcela zlikvidovaly. Tím pak  celý projekt skončil. Jsou lidé, co potřebují pomoci. Mezi bezdomovci se najdou tací,  co si tuto cestu nevybrali. Takovým by se pomoci mělo. Pro začátek si ale musí najít zaměstnání, např. dozor na přechodu před školkou aj. se zkušební dobou,  a pokud by se takový člověk osvědčí, věřím, že nikdo nebude mít problém pomoci. Uvědomte si, že  bezdomovectví je problém celého světa a pokud má skupina Žít Brno způsob řešení,  bylo by to na Nobelovu cenu.
 Pro spousty bezdomovců je to životní styl, který jim vyhovuje. Třeba se dočkáme toho, že i některý z členů Žít Brno dostane Nobelovku, nebo přes držku od  pracujícího člověka, který se musel zadlužit do 70let hypotékou. Jo a taky budeme mít zelený plán mobility. První vlaštovky už jsou tu - viz obrázek.

A trocha bulváru: A světě je první pivo s příchutí vaginy: Příchuť pro něj získali z těla české modelky! Tak nevím. Je tohle nechutný úlet, nebo gurmánská záležitost? Pivovar přišel s novinkou Yoni, což prý znamená v sanskrtu slovo vagina. A ano, jeho součástí budou bakterie z vaginy získané od ženy, konkrétně od brunetky Alexandry Brendlové. Tak co, šli byste do toho? Na internetu je kampaň, kde mají pijáci nový nápoj podpořit finanční částkou. Prostě něco jako hithit nebo startovač.
Díky pití takto ochuceného piva prý získáte ženské instinkty a navíc rovnou uslyšíte její hlas a ucítíte její vášeň. No prostě pivo s vaginálními bakteriemi bude dělat zázraky! Navíc až se byznys rozjede, tak výrobci slibují další druhy piva. Jemné s příchutí blondýnky, silné a divoké s bakteriemi od zrzky a tak dále. Sorry, ale mám pocit, že svět se řítí do zádele. My konzervativci si raději dáme klasický pivo a s vagínou budeme dělat to, co se s ní obvykle dělá. A vrámci genderu se naskýtá otázka. „Bude i pivo s příchutí penisu?“

A zprávy o počasí: Žene se aprílové počasí: Teploty spadnou až o 9 stupňů, mohlo by i sněžit. Prý k nám ale přijde studená fronta a teploty výrazně spadnou. Kam spadnou neříkají. Povídal jsem psovi, že už se málem objevily kočičly. Jak uslyšel kočičky, zbystřil a protože je rád honí, chtěl nějakou vidět. Tak jsem mu je vygooglil. Zatím nastal čas květu. V luftě poletují pyly a někteří jedinci mají u nosa sopel jak šráky. Rovněž ptáci ráno řvou jak krávy a ze zahrady smrdí kytky. Pes při venčení pochoduje s čumákem u země a zkoumá zda tudy nešly hárající psí holky. Až mu to závidím.

A z mého života: Na Twitteru mne začala sledovat cestovka Himalaya adventure. Asi viděli jak lezu do schodů po čtyřech a chtějí mi prodat cepín. Z venčení. Puštěný pes bez košíku zkoumá stopy po fenách. Nic jinýho ho nezajímá. V tom vedle mne zastaví auto městapa a staženým okýnkem se mne ptá šedý mor: proč nemáte košík? Tak mu povídám: na mě žádnej neměli. Ten vám čuměl. A než mu to došlo byli jsme s čoklem o 100 m dál. Bojím se že tam stojí doteď. A den poté. Šmejdi městští místo aby se pohybovali v místech kde dělají hordy obvykle snědočechů bordel, zas číhali jestli není někde pes bez koše. Chytli starou babku se psem velikosti do kapsy. Tak jim povídám: že se na to nevyserete. Prej jim mám dát občanku. Tak jim povídám. Na to se vám vyseru zas já. Já se s váma nebavím. Já trpím samomluvou. Ten vejral jak vyoraná myš, tak jsem je tam nechal jak včera. Myslím že zítra mne zatknou zakuklenci.

A na Fejsbůku napsali:

  • Saúdové mají nedostatek katů. Stínání hlav nahradí střelba. Smrt za drogy i odpadlictví. Saúdská Arábie se řadí k zemím s nejvyšším počtem poprav na světě. Od začátku roku katové sťali hlavu 15 lidem. Mezi trestné činy, které mohou vést k verdiktu smrti, patří vražda, znásilnění, ozbrojená loupež, opakované užívání drog, odpadnutí od víry, falešné proroctví a čarodějnictví.
    Bude nějaký protest ? FAMU? Dalajláma Kalousek? Bursík Tibet? Neziskovky? Člověk v tísni? Hate Free? Nikdo?
  • Povídá Kohn Roubíčkovi: Tuhle jsem četl, že prej jsme tu naši zemičku zaprodali Americe a Západu. A tady zase píšou, že jsme se zaprodali Rusku a Číně. No, řekněte! Není to krásné prodat takový aušus dvakrát?
  • Premiér Sobotka chce bojovat proti daňovým rájům a zemím, které na nich postavily svoje příjmy. Fajn, navrhuju mu začít v EU, v Lucembursku, u dlouholetého expremiéra jménem Jean-Claude Juncker. Kdyby za to navrhl jeho odvolání z čela Evropské komise, to by mělo koule.
  • Porošenko, Putin a starej Cameron mají společnej účet v Karibiku, Iráčani nestihli poděkovat za dopravu a vzali dráhu do Německa, Karel Gott prozradil, že migraci řídí ilumináti a šéf prezidentského lékařského konsilia oznámil Zemanovu kandidaturu pro druhý termín. A to se dnes ještě nesvlékl Jakub Janda..
  • #occupyklinika PROGRAM NA PÁTEK
    11:00- Plénum
    13:00- Příprava obědu
    14:00- Tisková konference
    15:00- Workshop: tvorba bannerů a nácvik pokřiků na feministický karneval
    17:00- Magdaléna Šipka - přednáška o polyamorii
    19:00- Plénum
    20:00- Fungování družstevních kaváren (Inkognito a ROH Praha)
    21:00- Promítání (když squatují matky...)
    Na co potřebujeme Kliniku. Třeba na přednásku o polyamorii. Že nevíte co to je?
     Polyamorie neboli trvalý grupáč kde kameň jebe cihlu. Postrádám kurz odvšivení           
  • Dr.Hnízdil dostal Bludný balvan. No konečně, už bylo načase. Každá snaha demaskovat šarlatány dobrá.
  • Problém s uprchlíky co jsme si sami nechali od dotované neziskovky dovézt? Seberte těm zatraceným vítacím neziskovkám love a bude po problémech.
  • Když Klaus varoval před ngoismem, řvali všichni jak pominutí. Tak teď je tady máme.
  • Tak už konečně vím, čeho je zkratka TOP 09. Tibetská Odbojová Partaj. A proč 09? Schwarzenberg chtěl být původně jako Bond, tzn. sedmička, ale nějak u toho počítání usnul.
  • Soudružky Valachová a Marxová-Leninová jsou znepokojeny, že se stále více dětí rodí mimo manželství. Asi bude třeba zavést centrální registr pohlavních styků a zákonem regulovat souložení.
  • "Chlapečku, nevyplazuj na mě ten jazyk nebo budeš moc nemocný."
     "A co by mi jako bylo?"
     "Budeš mít otřes mozku, přeraženou čelist a rozbitý nos!"
    Tomu říkám výchova. To by Valachová koukala.
  • Nedělní partie: Sledovat paní Valachovou hovořit o školství, je podobně odborný zážitek jako sledovat Kateřinu Jaques hovořit o biomase.
  • J&T koupila firmu na provozování mýta Skytoll. To asi budou prý muset ještě koupit od Kapsche Ťoka.
  • Umírněný muslim - zbožný ateista - demokratický neomarxista - moudrý sluníčkář - objektivní novinář - čestný politik - věřící papež. Je to tak, že jo?
  • Kupředu levá! Před pár dny měl Jiří Hlavenka čistý politický komentář na serveru iHned.cz. Byl tam označen jako "Finanční investor". Sranda je, že JH je lídrem Greenpissů v krajských volbách na Jižní Moravě, takže nepoměrně přesnější (vzhledem k meritu článku), by bylo jej označovat jako kandidáta melounů do zastupitelstva JMK.Na jakou cílovou skupinu známý publicista ve své kampani míří, se dá usuzovat z jeho dalšího komentáře, tentokrát v Patočkově Deníku Referendum. Teď už jen zbývá, aby si padl kolem krku s Apolenou Rychlíkovou a A2Alarmem.Kupředu, levá, kupředu, levá, zpátky ni krok!
  • Havlovská pravda a láska se v noci na sobotu opět zhmotnila. To když jeden z jejích bojovníků v Praze poničil čínské vlajky. Idiocie havlovských pohrobků, živená umanutými presstituty a neo-, respektive eurobolševickými politiky, začíná být nesnesitelná. Je-li starostou takový ubožák, jako je kupříkladu ten topácký na Praze 6, tragedie je dokonána.
  • Už vím proč se chtějí uprchlíci z Brna vrátit domů. Pod vedením Shit Brno a Zelených je to tu horší než v poválečném Iráku.
  • Grémium ČSSD večer řešilo rozsudek ve věci Lidového domu. Zatím jsou ve hře dvě varianty - že Altner zmizí nebo ho přejede černé Audi.
  • Z Twitteru k zákonu o státním zastupitelství. "Milá vládní koalice, kdy ho schválíte?" ptá se David Ondračka z TI.
     "Nikdy ty drndo, nenechají se posbírat jako ta Nečasova parta", odpovídá mu Žížala z Blaníka.
  • Takže po té, co se k tomu údajnému prohlášení o bydlení ve stáji a jeho překladu do češtiny vyjádřili všichni čeští "odborníci", zakončili ti hodní, křesťanští lidé z Iráku stylovou bouři ve sklenici vody fakáčem nejenom Generaci21, ale celé České republice....Jak říkal Borat: Nice!

A něco veselého :
 

A fór na konec: Velmi ukřičená, velmi neatraktivní žena s velmi hrubými rysy vchází do Tesca s dvěma dětmi za sebou, křičíc na ně téměř nepřetržitě oplzlosti a hrubosti.Vrátný u vchodu jí říká: "Dobrý den madam, vítejte v Tescu, máte nádherné dětičky : To jsou dvojčata?" A ta tlustá škaredá žena přestane křičet a potáhne nosem:"Samozřejmě, že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. A vůbec, proč si myslíš, že jsou dvojčata? Copak vypadají stejně, ty idiote?" "Absolutně ne", odpovídá jí vrátný. "Jen nemůžu uvěřit tomu, že Vás někdo šukal dvakrát.."

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 5.4.2016 15:20 | karma článku: 45,11 | přečteno: 5778x
  • Další články autora
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.