Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

eizoeizo

20. 11. 2008 11:10
proč by byla nutně smutná?

je na to zvyklá od mala, je tak vychovávaná, ušetří za oblečení, neobtěžují ji muži... z jistého úhlu pohledu to vlastně není vůbec špatné přestrojení.

0 0
možnosti

nemámzadnou

20. 11. 2008 11:19
Re: proč by byla nutně smutná?

Proti gustu žádný dišputát, řekla by moje babička. Ale tady to zvykem není. A oooo tom to je. ;-D

0 0
možnosti

cojanato

20. 11. 2008 2:14
Už zase něčemu nerozumíte? Tak nevím, nevím,.....

....zda to není tím pane Pavouk, že jste už ten  "prduch", jak se zmiňujete ve Vašem nedávném vzpomínkovém článku.  Právě tam jste přiznal, že už ničemu nerozumíte a  je podivné, že to nikomu nevadí.

Takže nová rubrika? Cesty kolem světa, kopy fotek a fůra zážitků? Váš polistopadový LUXUS za hranicemi všedních dnů, tak to je síla Paučo !  A ještě zde autor ani neuvede, kdy že to tam vůbec byl (v té Malajsii)? Toho chlapíka Kleina neznám, ale já myslel, že TO v tom hábitu jsi maskovaný Ty, Rudý Pavouku. A že už se sem,  zpátky do Evropy, nebudeš zbytečně tahat. No, zmýlil jsem se, škoda !

Tak nová rubrika !? Cestopisy, kapitalistická cizina a islámské země ! To za komárů jen tak asi nešlo, jak jste budovali ten rozvinutý socialismus? To tehdy jsi byl v tom Rusku, ne?  Kdybys do KSČ nikdy nelezl a jiní taky ne, tak jsme si všichni mohli třeba do Malajsie jezdit už minimálně 40 let !!! 

Já to asi číst nebudu. To chce ještě jinou rubriku - "Náš Pavouk Petřýk"!!!  Tu bych četl rád.

0 0
možnosti

nemámzadnou

20. 11. 2008 4:52
Re: Už zase něčemu nerozumíte? Tak nevím, nevím,.....

Dejte už pokoj, člověče, už to není ani veselý, ani vtipný. Spíš trapný, ale to je ostatně Váš problém. A vsadím se, že to číst budete. Vám to nedá, abyste si tu nevyprášil  svoji Obsesi. A z Ruska mohu taky nějaký příspěvek dát. Věnuji ho Vám.

0 0
možnosti

Lanta2004

19. 11. 2008 21:45
Nevím jestli ten článek má být jen

o vašich postřezích z cest a nebo jestli má záměrně provokovat.Na jaře tohoto roku jsem byl v Malajsii a na Borneu a do jihovýchodní Asie cestuju celkem pravidelně.Za A zdaleka ne všechny muslimky v Malajsii chodí zahalené a islám v malajsijském pojetí je brán trochu jinak,to znamená volněji než radikální islám na středním východě.No a za B k vaší poznámce at to netahají k nám do Evropy jen toliko.My obyvatelé křestanské Evropy nemáme muslimům vůbec co vyčítat.Evropa se při svých misiích,kdy násilím cpala křestanství do Afriky,Asie a jižní ameriky výměnou za tzv. blahobit,který je mnohde dost sporný taky pěkně předvedla.Mnohde už z původní kultury díky křestanství nezbyl kámen na kameniRv

0 0
možnosti

Semper2

19. 11. 2008 21:52
Re: Nevím jestli ten článek má být jen

Křestanské misie přinášely a přinášejí

vzdělanost a aspoň základní zdravotní péči. Co přinášejí Vaše homosexuální "misie" ? Nárůst AIDS na Západě o desítky procent ročně. Snad brzo přijde další tsunami...;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS