Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

eizoeizo

20. 11. 2008 11:10
proč by byla nutně smutná?

je na to zvyklá od mala, je tak vychovávaná, ušetří za oblečení, neobtěžují ji muži... z jistého úhlu pohledu to vlastně není vůbec špatné přestrojení.

0 0
možnosti
PP

nemámzadnou

20. 11. 2008 11:19
Re: proč by byla nutně smutná?

Proti gustu žádný dišputát, řekla by moje babička. Ale tady to zvykem není. A oooo tom to je. ;-D

0 0
možnosti
C

cojanato

20. 11. 2008 20:36
Re:pročbybylanutněsmutná?

Nemamzadnoutuchu,cojetady/vCR,EU/proVasdobrymzvykem/podrazyatunely??/,aletaVasevyhlasenababickabymohlazVasbytdnesasitakysmutna.PokudovsemnebylatakyPAVOUK!??Avovovovotomtoje!!!....Takjetospravne,taktorikalpanPitkin!Prejizabavnyanerusenyvecer.

0 0
možnosti
BL

babička Lála

6. 12. 2008 16:04
Re: proč by byla nutně smutná?

Názor 1: absolutně souhlas s názorem "proti gustu žádný dišputát". Já respektuji, že "u nich" musím i já vstoupit tam či onam bosky, se zahalenou hlavou, s hábitem přes kraťasy. Ale proč oni nerespektují, že např. v evropské škole sedí děti v lavicích bez šátku, zahalené hlavy, naše evropské, křesťanské tradice anebo náš ateismus? Chtějí tu s námi žít, ale my budeme respektovat jejich pravidla? Nerozumím :-/.

Strana druhá: a proč by smutná nebyla? Neznám jiné náboženství než islám, kde je žena navenek tak bezprávná. A pokud ji někdo znásilní, ostatní muži (možná i otec, bratři dle síly jejich víry, pravděpodobně i viník/-i) ji veřejně ukamenují... Já vím, je to trochu populistický příklad, ale není pravdivý ??? :-/

Ergo kladívko, souhlas Pavouku, tohle ať sem nevozej! 

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.