Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PetrusX

26. 11. 2008 15:27
Karmu si zasloužíte

R^

0 0
možnosti
C

cojanato

26. 11. 2008 13:26
Sampis ! Dneska se Vám to povedlo !

Já raději dávám karmy diskutérům. Máte karmu !!R^

Autor zase sáhnul vedle.  Už by chtěl být snad i uměleckým kritikem. Ona ta jeho předposlední věta mluví vcelku jasně.  Jako by mu nestačilo, že už  je i špatným  "politikem".

Dan Landa není zrovna můj zvláštní oblíbenec a jeho vystoupení bych ani já, laik, takto veřejně a  amatérsky nekomentoval. Landa je Landa a autor Paulczynski je spíše manipulátor s fakty.  Hlavně, že čtenáře upozorňuje na nějakou (??) paní profesorku-zastupitelku, a  že si ji máme zapamatovat,  že ještě bude o ní řeč. Pak se do bezejmené paní zastupitelky-profesorky opětovně naváží, ale opět nikoho nejmenuje. Tak o kom to mluví a kdo měl být  "obětí" Pavoukových canců?

"Nemámzadnou" pozitivní iluzi nebo kladné představy o fundovanosti, objektivitě a pravdomluvnosti autora, který se jen stále více zamotává do své "hry" a do svých vlastních pavoučích sítí.

 

0 0
možnosti
I

iruka

26. 11. 2008 9:38
(Milý) náckofile...

S předposlední větou bych souhlasil...

0 0
možnosti
PP

pavouk první

26. 11. 2008 9:48
Re: (Milý) náckofile...

Je-li to určeno autorovi, tak v čem je problém? Ta věta je jasná a Vy jste holt jeden z těch, k nimž se vztahuje.;-D

0 0
možnosti
S

Sampis

26. 11. 2008 8:55
Dneska se to nepovedlo.

V článku je až příliš mnoho lži. Předně Landu v Brně nechtěl nikdo zakazovat. Také by to byl nesmysl, letos tu měl několik koncertů. Spor byl o tom, zda mu měla být poskytnuta scéna Národníh Divadla. Osobně mi přijde pikantní, že český národovec vystupuje v Moravském Národním Divadle. 

Do fyzických básníků bych se moc nenavážel. Váša je bezesporu reprezentatnem brněnské alternativy a tudíž kulturní scény vůbec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.