Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

holcman

4. 3. 2011 14:45
To je hodně starý, že jó?

Pavóku, tys to teda válel. S tebó musel bejt na každým svazáckým a komančským potlachu betelné lochec, co hlásíš?     :o))

Vzhůru ke světlým zítřkům - to si sesmolil dneska.

To bude zase šrumec. Du si to prečítať, kámo.

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 3. 2011 18:29
Stále aktuální

stále stejně zábavné a komické, Paulczyňski.

Opravdu máte být na co hrdý.

        :o))

S tím mikrofonem v ruce a s pózujícím Vlastíkem Vířivkou na fotografii, Vám to moc sluší. Jako by to bylo včera. Co říkaly fanynky?

P.S. Mikrofon ještě máte nebo jste ho štafetou poslal dál?

0 0
možnosti
H

holcman

4. 3. 2011 14:50
Re: Stále aktuální

Nepučil toho mikrofóna Fanóšovi Matějkovýmu? Ten dělá mistra a s podobným verglem se camral na blogáču.   :o))

0 0
možnosti
MU

Mira UL

24. 6. 2009 10:16
Do KSČ vstupovali ti, kteří chtěli z pozice síly

měnit světový řád. Teď předstírají ztrátu paměti, ale marně. Vždy se usvědčí svými vlastními výroky. Autor článku se snaží ospravedlnit sám před sebou, pro mne je jeho obhajoba zbytečná.

Přihlášením se k idejím socialismu dává člověk najevo svoji naivitu, vstupem do komunistické strany - ať je její název jakýkoli - se stává veřejným nepřítelem  slušných lidí, což také stvrzuje podpisem na přihlášce do KSČ.

Věřím, že kdyby KSČ jakýmkoli způsobem získala moc ve státě, autor článku by se tam rád vrátil, jen kdyby ho ostatní komunisti ve svých řadách chtěli. A zase by nám vyprávěl jiné historky ze svého života... Jen kdyby byla zpřístupněna přihláška autora do KSČ, to bychom se dozvěděli věci: jak je autor článku přesvědčeným komunistou od dětských let, jak svoje myšlení převzal od svých rodičů, jak nenávidí demokracii, jak se bude podílet na budování nového světového řádu, jak bude šířit myšlenky komunismu mezi mládež ...

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 3. 2011 18:17
Re: Do KSČ vstupovali ti, kteří chtěli z pozice síly

Miro, Vy jste trefil.

      :o))

0 0
možnosti
E

echo.3

28. 3. 2009 16:31
Paulczynski,zase?

Lzete!Trapne.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

28. 3. 2009 17:17
Re: Paulczynski,zase?

Ozvěno, ozvěno. Buď dnes nejste ve formě, nebo nemáte čas. Nebo argumenty. Přidat!!

0 0
možnosti
C

cojanato

27. 3. 2009 14:36
Pavouku, Vy nemáte srdce, ani rozum !

8-o(Vy jste jak Ransdorf, ten taky rád cituje třídní nepřátele. Vy jste citoval  W.Churchila.) Tak zkrátka. ......Ve 20ti letech jste levičák asi ještě nebyl, až pak v těch 22ti ano, tudíž ve 40ti Vám to zůstalo. A dodnes jste bolševik i myšlením. Tak může mít takové stvoření, jako Vy, vůbec rozum ?

A s tím černochem si nedělejte takové starosti. U Vás je to podstatně horší problém. Jak už to zde kdosi naznačil (cituji)..... "A jinak být komouš, je podstatně horší než černoch. Černochem se totiž člověk zpravidla narodí."  Váš životopis je už dávno napsán samotnou historií Vašeho bytí a neblahé existence na tomto světě.  Neznám Vaši dcerku, ale myslím, že její údajné, tzv. "potíže" v roce 89, by jí mohlo mnoho lidí, kteří si kvůli rudému režimu skutečně něco vytrpěli, na rozdíl od Vás, který si vesele za komančů mohl udělat soc. VŠE i s tím Vaším oblíbeným VÚMLem. (Někdy v r.87,88 nebo 89?)

0 0
možnosti
C

cojanato

27. 3. 2009 14:44
Re: Pavouku,.....jen maý doplňěk - oprava

.....by jí mohlo mnoho lidí,.....jen závidět (!) Tak ! :-/

A jinak u Vás a Vám podobným stále platí a platit bude, že .....

"KOMUNISTA ZŮSTANE VŽDY KOMUNISTOU, I KDYBY TRAKAŘE PADALY !" X;-€X

0 0
možnosti
AH

nyny.

27. 3. 2009 14:31
šmankote

člověče, vy máte nějaký osobnostní problém či co ? Že pořád něco o sobě řešíte, diskuse/nediskuse, no když někdo zatrhne diskuse, tak ho prostě spousta lidí nečte (já mezi ně patřím), protože to považuju za urážlivé. Dospělý jedinec se nad diskutéry rošťáky povznese. A teď koukám, že vlastně není ani co číst, blog o tom, kterak jsem povolil diskuse, blog o tom, kterak mi kdo křivdí. proč máte potřebu se hájit před kýmkoli, kristova noho.Důležité je, zda se můžete sám sobě podívat do očí. Čerta záleží na tom, co si myslí druzí. Zkrátka až přestanete kňourat a řešit svou maličkost, dejte to do perexu, ať normální čtenáři vědí, kdy už vás lze číst hihi

0 0
možnosti
PP

pavouk první

27. 3. 2009 14:51
Re: šmankote

Milý, milá, milé nyny. Už jsem dne jednomu s podobným vstupem napasal. Už si  nebudu stěžovat na diskutéry. Už nechám otevřené diskuze. A v rámci možností budu i odpovídat.

Čestný pionýrský.

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

27. 3. 2009 14:19
Pane Farský

Jsou diskutéři z tábora nemilovníků ODS, se kterými je radost i přes občasné ostřejší výměny názorů debatovat. Vy k nim ale zcela jistě nepatříte. Vám když člověk podá ruku ruku, plivnete mu na ni.

0 0
možnosti
C

cojanato

27. 3. 2009 16:21
Re: Pane Farský........??? Snad omyl, nebo co?

8-oPane blogere R.P., zde jste u Pavouka a v jeho teritoriu (nebo teráriu ?) ! !

Jen vzkaz? Nebo toho P.Farského přímo vyhledáváte? No, třeba Vám i napíše.:-) Přeji veselý zbytek dne.

0 0
možnosti
RR

rezjir

27. 3. 2009 9:49
Jsou ještě legračnější případy

V r.1958 podal přihlíášku do KSČ.  Po nástupu Husáka se na to zapomnělo. Byl potichu. Za nějakých deset let na pracovišti ho tam opět přihlásili. Už měl rodinu.  A on v životopisu "zapomněl" uvést , že tam chtěl v r.1968 vlézt. A soudruzi nahoře pročtením archívu mu na to přišli. Letěl na hodinu. Z vysokoškolského učitele popélař. Po r. 1989 oběť komunistického režimu.  Co s tím?

Jednalo se ve skutečnosti o slušného člověka, který pouze byl trochu soft.

0 0
možnosti
RR

rezjir

27. 3. 2009 9:50
Oprava

V r.1968.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

27. 3. 2009 9:18
Cesi uz jste zase vsobe a nicite idealy narodniho smireni?

8-o;-D[>-]

0 0
možnosti

lubossula

27. 3. 2009 9:09
nezlobte se,

nechapu co neustale resite diskuse. Zatrhnul jste je a hotovo, nechcete slyset co si o vas a o vasich clancich lide mysli a hotovo. Tak se nedivte, ze si o vas mysli, to co si mysli. Publikujte dal hodne o o "pitomeccich" a  "blbeccich" a "hnupech" a  "hochstaplerech" a o tom kdo si koleduje o "presdrzku". To vam totiz jde, ale jakmile se tyto tituly obrati proti vam, tak Pavlicek place:-)) Nevim co jste za cloveka, ale pokud ODS vlastni vice podobnych exemplaru, neni se cemu divit, ze dopadla jak dopadla. Mimochodem soustavne porusujete kodex blogger, a to i dnes.... Ale to vy neumite ctit pravidle, vidte ze ne?Rv

0 0
možnosti
PP

pavouk první

27. 3. 2009 9:13
Re: nezlobte se,

Aha, to jsou rady od pravého. Opírá se do mně někdo, kdo utekl z blogu. Dobrý. Přemýšlel jsem, v čem porušuji pravidla. A máte bohužel pravdu, nedodržel jsem hodinový odstup. Kaji se. Už se to nestane. A diskuze jsem znovu otevřel, jak račte vidět. A co Vy, kdy se vrátíte na blog?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.