Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pingpong

5. 6. 2009 10:41
To si to necháváte psát?

Prosím  čtenáře, aby se při komentování článku soustředili pouze na

článek samotný a nevyjadřovali se k nesouvisejícím věcem, jako třeba

osobě autorově, která s obsahem článku nikterak nesouvisí.

0 0
možnosti

pavouk první

5. 6. 2009 11:51
Re: To si to necháváte psát?

Jeden z nás dvou je mimo mísu. Tak po lopatě. Autor článku, to jest já žádám, aby se nevedly diskuze jsem či nejsem li vůl, ale pouza a jedině  o systému vyřazování článků jenom někomu. Kapišto?

0 0
možnosti

bull.terrier.pro.cenzora.2

5. 6. 2009 9:40
Není někde přesný text dopisu Barrota,

který tento týden poslal Pecinovi ohledně "přerozdělení" černých muslimů z Itálie k nám? To je téma na blog ;-)[>-]

0 0
možnosti

Roman Potoczný

5. 6. 2009 9:24
Typické PR, ale ...

... osobně bych nezakazoval žádné články, pokud nejsou v rozporu s etikou nebo pokud nehlásají myšlenky s rasovým, xenofobním nebo jinak škodlivým podtextem. Na druhou stranu admini si tuto možnost vyhradili a tak se můžete zeptat jedině jich. Asi se Vám nebudou zpovídat, ale věřím, že na jasně položenou otázku odpoví. Navíc, pokud Vám nejde o karmu nebo jen a pouze o propagaci jednoho kandidáta, nemělo by Vám vadit, že je blog převeden na soukromý, vždyť i tam si ho čtenáři najdou, obzvláště, pokud jim touto formou zpřístupníte v jiném, veřejném blogu, link ;-D

0 0
možnosti

gravo

5. 6. 2009 9:09
Je to jasný PR

Je to klasický PR článek, akorát diletantsky udělaný! Správně by to mělo vyznít tak, aby si čtenář vůbec nevšiml, jak mu vymýváte mozek a jak z Edy Kožušníka nenápadně a přitom efektivně vyrobíte Timura říznutého Mirkem Dušínem, byť by se Eda ve volném čase věnoval kanibalismu a pederastii.

Ostatní blogeři taky používají PR, ale šikovněji a nenápadněji. Máte se ještě co učit...

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

5. 6. 2009 9:26
Re: Je to jasný PR

Ani náhodou. Žádné klasické PR. Autor jen na svém blogu upřednostnil jednoho z kandidátů jedné strany jednoznačně ze svého soukromého hlediska či hledisek a vyzval ke kroužkování. Co je na tom, opravdu netuším. Za PR můžete považovat všechno - včetně propagování strany nečlenem strany, obyčejným blogerem, jenom proto, že dá najevo, že nějakou stranu upřednostňuje

0 0
možnosti

lubossula

5. 6. 2009 8:58
pane exkolego,

do jiste miry sdilim vase rozhorceni. Na druhou stranu nikdy jsem na tomto blogu necetl clanek ve smyslu - Volte XY, ale samozrejma vec, nectu vse, takze se to mohlo stat. Pravdu mate v tom, ze clanky  typu volte stranu XY by se tu asi nasly, takze otazkou je, jak moc je mezi tim rozdil. Berte to tak, ze i admin je jen clovek, tedy sujbjekt a jeho postoje tomu samozrejme odpovidaji. Nemyslim si, ze by bylo zajmem kohokoliv z adminu nekomu zde delat tezsim blogersky zivot.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

5. 6. 2009 9:17
Re: pane exkolego,

Nejde vůbec o tohle. Admini udělali doslova zemětřesení. Nebyl vyřazen jeden článek. Jak ale vyřazovali a podle čeho, to mi skutečně jasné není. Jak už jsem jinde napsal tomuto autorovi, já tu končím. Neznám-li pravidla, těžko se mohu účastnit jakékoli hry. A jaká pravidla tu admini právě u tohoto zemětřesení uplatnili, netuším. Ze strany admini je ticho po pěšině - absolutně žádné vysvětlení. Chápu to, že v kodexu si dali článek, že mohou kdykoli, jakkoli a zřejmě tedy i bez podstatného důvodu. A že jej tedy (tak nějak z pozice mocného cara) uplatnili. Nebaví mne, když se někam vrátím, aby seznam článků byl absolutně k nepoznání - a důvod neznámý. Neznáte jej ani Vy ani autor článku. A zřejmě ani ti admini, nestojí-li jim to za zmínku, pokud dojde k tak hromadné selekci.

0 0
možnosti

jedovinka

5. 6. 2009 8:42
Nevím

asi, že přímo doporučujete konkrétní jméno.

Mimochodem, když mi přátelé doporučovali začít psát blog, zvažovala jsem kam. iDNES jsme po dlouhém váhání zavrhla pro množství kovaných modrooranžových pseudopolitikých analyzátorů a bijců. V jejich záplavě se pak dobří političtí komentátoři a lidi píšící o "ničem" okolo sebe ztrácí.

Hm,včera jsem zde porušila kodex diskutéra. Zareagovala jsem na článeček Mít tak kozy (doufám, že nekomolím) a terminus technikus obecně zažitý a neurážlivý jistého typu obuvi byl a) politikum, b) rasistickým, c)vulgárním.

Možná by to chtělo místo robota, který vyhazuje vše, co obsahuje předefinované kombinace písmen v textu zainvestovat do živého cenozora s alespoň zbytkovou inteligencí.

Jo, onen článek není jiný než většina iDnes blogem publikovaných. Tak jen opakuji: "Nevím, nerozumím."

0 0
možnosti

pavouk první

5. 6. 2009 8:44
Re: Nevím

Nebo prostě spíš buď výrazně zjednodušit, ne-li zrušit kodex, když se nedodržuje, k čemu je?

0 0
možnosti

Velká hlava - diskutér roku

5. 6. 2009 8:07
stáhli ti to, protože seš Brňák, to je zřejmé

8-o

0 0
možnosti

pavouk první

5. 6. 2009 8:41
Re: stáhli ti to, protože seš Brňák, to je zřejmé

Šak sem to nehantyroval do rici, neé?

0 0
možnosti

djsano

5. 6. 2009 8:00
Moje teorie

Možná jim vadí, že sám jste členem ODS, tedy vlastně děláte zdarma reklamu vlastní straně.

0 0
možnosti

ippokorny

5. 6. 2009 7:46
Aha, ta to je on?

Kdysi jsem se webu eStat ptal, proč používají anglická ekonomická odborná slova na svých stránkách, když tvrdí, že oslovují dělníky. A na požádání jsem jim je přeložil. Nabyl jsem tehdy dojmu, že jde o partu lidí, která si potřebovala vylepšit příjmy, tak jako obvykle předložila nějaký projekt a protlačila si ho a ten web s aglickými slovy pro dělníky, a samozřejmě příjmy, byly z té dotace. Přínos webu jsem neviděl žádný. Ale opakuji, byla to jen moje spekulace, možná z té dotace podporovali svou politickou kariéru. P.P:

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.