Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal007

25. 6. 2009 21:04
Já bych řekl s klasikem,

že jste si v reakci trochu zapřeháněl a že nestojí za to klesat na úroveň oponenta a radši ho "setřít" tak, aniž bych se ušpinil. Zvenku se to radí lehce. Nedávno jsem slyšel na blízké téma přednášku a bylo tam i něco o spaní, které zmínil Zlatuška. Nebylo to o probouzení, ale o tom, že když kvůli někomu nemůžu usnout, tak jde o problém mé duševní hygieny a potřebuji mu odpustit (nezaměňovat s vymizením emocí nebo nehájením se). Tak přeju klidné spaní i bdění a v reakcích víc vtipu než silných slov (to druhou stranu někdy naštve nejvíc, když chtěla provokovat).

Ještě k těm očím a zubům: Zub za zub nebyl návod k pomstě, ale k přiměřené reakci. I dnes se stává, že kvůli jednomu zubu se vybílí celá huba. Ghándí si to upravil Oko za oko, až bude celý svět slepý.

S dodatečnou úpravou on-line chatu jsem se setkal, ale jen kvůli opravě překlepů. Měnit smysl je pokleslé.

0 0
možnosti

pá_ja

25. 6. 2009 16:24
POZOR! Neplést

Ty po mě kamenem, já po tobě chlebem, to je myšlenka z Nového zákona, tam je to o milování bližního svého, tedy i nepřítele

 a ne ze Starého zákona, ten je naopak plný pomsty jako oko za oko, zub za zub!

0 0
možnosti

pavouk první

25. 6. 2009 16:52
Re: POZOR! Neplést

Vidíte, zub času hlodá . Náboženství jsem měl povinné v roce 52. Od té doby jsem sekulární, či chcete-li neznaboh. Člověk se pořád učí.;-D

0 0
možnosti

pavouk první

25. 6. 2009 14:26
Neuvěřitelný truhlík

Tady vždycky musí napsat něco, furt je to stejný, aby jeho příspěvek byl hned nahoře. Tak mu na to první místo vlezeme a uvidíme jak vyskočí jako čertík ze škatulky. Už se těším.

0 0
možnosti

cojanato

25. 6. 2009 14:17
Paulczyňski, Vy toho bolševika v sobě nikdy nezapřete

Paulczyňski, "dehonestace" ! .....To jeden z Vašich oblíbených výrazů, kterým se "pohoršeně" oháníte velmi často. Přitom  právě Vy, jak se často proslýchá, jste se ve svém pohnutém životě snažil mnoho lidí veřejně dehonestovat a nějak znevážit, zesměšnit nebo i zničit. Důkazem toho jsou i Vaše blogy a sám o tom podáváte různé písemné zprávy a záznamy.

Paulczyňski, už víme, že pana exrektora a bývalého senátora nemáte rád. Vy ho snad přímo nenávidíte. On se totiž nebál Vám postavit a říci to nahlas.  Vy se přímo chorobně vyžíváte v tom, aby jste i pana Zlatušku mohl nějak deklasovat, dehonestovat a znevážit, abyste mu to prostě vrátil.  Vy totiž nesnesete třeba ani to, že pan Zlatuška to dotáhl poněkud dále, než Vy, a to nejen na skutečného profesora, později i na rektora, děkana a v politice i na post senátora.

Paulczyňski, Vy jste ve své chorobné nenávisti a mstivosti schopen témeř všeho ! Stále i pro Vás platí, že ......

"komunista zůstane vždy komunistou, i kdyby trakaře padaly" !

0 0
možnosti

pavouk první

25. 6. 2009 14:25
Re: Paulczyňski, Vy toho bolševika v sobě nikdy nezapřete

Tenhle příspěvek jste vložil už do diskuze k minulému blogu. Neumíte něco jiného? Zkuste zatlačit, třeba se to podaří.

0 0
možnosti

CHYREN

25. 6. 2009 13:03
Hele, Pšonku..

stačí, že jsi "modrý pták". Tak trochu "zanesený" kauzou nájemného vraha v řadách ODS.;-DRv[>-]

0 0
možnosti

pavouk první

25. 6. 2009 16:54
Re: Hele, Pšonku..

To je "ftipný" ten pšonek. To máte jen ze své hlavy, nebo jste to dal dohromady dohromady s volem?

0 0
možnosti

tromi

25. 6. 2009 11:46
já se snad začnu zajímat, kdo ten Zlatuška vlastně je

zatím o něm nebylo slyšet nic

0 0
možnosti

pavouk první

25. 6. 2009 11:51
Re: já se snad začnu zajímat, kdo ten Zlatuška vlastně je

Ale bylo, jen asi unikl Vaší pozornosti. Například okolo volby klause se nasmrděl dost. Také jeho blog na Aktuálně je plný jeho filozofických traktátů. V Brně je to figura pozoruhodná. Bojovník  proti korupci, který stavěl coby rektor kampus. To je něco jako zloděj křičí chyťte zloděje. V praxi toho mnoho nepředvedl. Pod jeho vedením se blíží kolaps městské informatiky. Naposledy se proslavil zneuctěním adepta na post šéfa městské kultury , který jeho dceři přišlápl pracovně v TV nožičku. Prostě pan spravedlivý s tunou másla na hlavě.

0 0
možnosti

jirha

25. 6. 2009 11:26
A zase se nestačím divit

Zaprvé Špaček vykládá převážně nesmysly. Zadruhé takovýhle blábol jako vy co jste splodil má za cenu či cíl co?

0 0
možnosti

pavouk první

25. 6. 2009 11:53
Re: A zase se nestačím divit

Dobrá. Pro nechápavé provedu výklad. Zlatuška mne urazil. Já reagoval. Nějací krasoduchové tvrdí, že jsem asi měl držet hubu a nechat si nakálet na hlavu. S tím nesouhlasím, a tak se obrazněc ptám pana Špačka co s tím. Už dobrý? Koně jako živý!

0 0
možnosti

odlaska

25. 6. 2009 11:26
Přispivatel

užívající vulgarismy je ubožák. Vždyť diskutovat nebo vyjádřit vlastní názor lze i slušně. Přesto si nemyslím, že reagovat stejně hrubě v souladu s příslovím "Na hrubý pytel- hrubá záplata" je snad ještě horší. Nejjednodušší cestou na urážky je ignorace, protože reakcí na ně jen vyprovokujete další odvetu..

0 0
možnosti

pavouk první

25. 6. 2009 11:55
Re: Přispivatel

Ale o tom je přece ten blog. Že nehodlám mlčky ignorovat, že si o mně někdo otírá ústa a já to nehodlám strpět. Že mám  jinou životní filozofii.

0 0
možnosti

Gerharddererste

25. 6. 2009 11:08
Těmi vašimi příspěvky

si za všechno můžete sám, sám jimi ze sebe xenofoba, homofoba, podivína atd. děláte, stačil mi ten váš příspěvěk s tím bičováním té nahé zadnice do krve....RvRv

0 0
možnosti

pavouk první

25. 6. 2009 11:12
Re: Těmi vašimi příspěvky

Ó jak by se někdy hodilo.;-D Tím ovšem nemyslím Vás. Vy jste relativně neškodný. Vy jenom nechápete věc, které se říká hyperbola neboli nadsázka. Bez ní by  byl blog nudný a nikdo by ho nečetl.;-)

0 0
možnosti

qui n tana

25. 6. 2009 10:45
kolik jeste blogu na tohle tema dnes napisete?

jeste stesti, ze je omezen pocet blogu za jeden den na 2, coz uz jste vycerpal. jinak bychom tady byli svedky vasich vylevu az do vecera. obcas dekuju za kodex blogera. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.