Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tramp_007

15. 7. 2009 9:53
Víte pane

každý z těch teploměrů na té vaší fotce, které podle vás ukazují divně, mají na drátku čidlo. A to čidlo může ležet na různých místech v tom výkladu, blíže či dále od žárovky, blíže či dále od skla -  a tudíž, a to bude pro vás asi překvapivé, budou také ležet v prostředí s různou teplotou. Blíže žárovky bude tepleji, blíže skla bude naopak chladněji (v zimě, v létě naopak). Takže vy asi budete povoláním politik, že? Nejsou na to nějaké kurzy, ketré by obsáhly aaspoň látku ze základní školy, když už jste ji zapomněl?

0 0
možnosti
BM

Bedra

9. 7. 2009 10:23
Takže typický závistivý CZECHschmeid!

Jelikož nejste schopen nic z toho co jsem po Vás chtěl konkretizovat, považuji od této chvíle všechny Vaše příspěvky za sprosté lži, pomluvy a nenávistné dštění. Jste u mne typický postbolševický CZECHschmeid a měl by jste se nejen stydět, ale zalézt někam do díry, kde nebudete nikoho obtěžovat. Styďte se CZschmeide. Rv;-O!!

0 0
možnosti
PP

pavouk první

9. 7. 2009 10:29
Re: Takže typický závistivý CZECHschmeid!

Ať Vám nepraskne žilka. Doporučuji Vám se mým příspěvkům obloukem vyhnout. Jinak skončíte na vozíku. Přeji příjemný den.

0 0
možnosti
RP

kikulin

8. 7. 2009 23:53
Pane pavouku,

rozumím vašim výlevům, jež jsou explicitně emocionální. Racio vašim písemným projevům poněkud chybí. Nemíním teď polemizovat o tom, zda rtuť, líh či digitál. Zdá se mi jen, že ač se stavíte do pozice demokrata, vykazujete pramálo symtomů této autocharakteristiky.

Možná vás překvapí, že s většinou vašich názorů, tak jak je chápu, souhlasím. Příčí se mi však, jakým způsobem napadáte své oponenty, byť by byli sebehloupější.

Tolerancí k jinému názoru slušně a bez zbytečných vulgarit je moudrý člověk schopen vyjádřit svůj nesouhlas způsobem, který odpovídá opodstatněné míře polemiky souběžné s respektem vůči druhé straně barikády. Zdá se mi, že vám schází jistá míra pokory a z ní plynoucí intelektuální důvtip, jak názorového soupeře přesvědčit. Svým způsobem si vás velmi vážím a přivítal bych, kdybyste mi na tuto (venkoncem obecnou) výtku odpověděl. Myslím si totiž, že slušnost musí být prvotním nástrojem boje proti absolutně odlišným názorům. S úctou Roman Porteš, info@portall.cz.

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

9. 7. 2009 9:57
Re: Pane pavouku,

Nic proti toleranci k jiným názorům. V okamžiku kdy někdo začne používat "hrubé legislativní násilí" k tomu aby prosadil své nepříliš racionální preference ovšem čas pro toleranci končí. V určitou chvíli se slušnost stává nebezpečnou slabostí.

--

Znáte to - na hrubý pytel hrubá záplata.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

8. 7. 2009 18:44
.

R^

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

8. 7. 2009 18:43
Zájem všech

Je to zvláštní situace. Naříkat nad blbostí z ciziny, vlastní blbá nařízení  a pravidla nám nevadí, jaksi jsme si zvykli a je to "normální". Jako malí přikrčenci navyklí na knutu se zmáháme  na naříkání, kritiku, případně nadávání. S takovou pasivitou se moc daleko nikdo nedostane. Jde přece  svým způsobem o soutěž v evropském měřítku, a čekat se startem až  poslední už předem nedává  šance. Chce to víc aktivity, máme tam také své volené zástupce, a je na nás samotných   dotlačit je  k plnění poviností hájit naše oprávněné a rozumné zájmy, stejně pak také informovat co a proč. Předpokladem ovšem je  vědomí a souhlas, že co obecně prospívá jiným lidem nám  škodit  nemůže a opačně.    8-o

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

8. 7. 2009 19:45
Re: Zájem všech

Soutěž to je. Akorát že někteří závodníci mají povolený doping, jiní si zas domluvili jiný metr. Takže taková velmi specifická forma soutěžení. Pro další roky se potom soutěž vylepšuje svazováním nohou a věšením balvanů na krk.

---

Co prospívá jiným mně škodit nemůže ...  zajímavá teorie. V silně konkurenčním prostředí postiženém legislativními deformacemi je ovšem poměrně těžko obhajitelná.

0 0
možnosti
D

da.rock

8. 7. 2009 18:30
Vyjímečně souhlasím

;-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

8. 7. 2009 18:40
Re: Vyjímečně souhlasím

...a co...mám se z toho....? Však Vy si to vynahradíte při nejbližší příležitosti.

0 0
možnosti
T

tromi

8. 7. 2009 16:41
co vymyslí se svíčkama

R^

0 0
možnosti
S

SIDLSD

8. 7. 2009 17:20
Re: co vymyslí se svíčkama

No nebudou mít knoty přece. Co kdyby je někdo použil jako zápalnou šnůru, nebo jako tkaničky do bot. ;-D

0 0
možnosti
F

fis

8. 7. 2009 16:13
teploměry mě rozesmály

tož karma... i když okurkové a banánové nařízení prý už zrušili. :)

0 0
možnosti
W

wiki5.5

8. 7. 2009 19:28
Re: teploměry mě rozesmály

oni to zase obnovi, vzdyt by nemeli co delat

0 0
možnosti
K

kion1111

8. 7. 2009 16:11
Karma

Eupokrytectví na druhouR^!

0 0
možnosti
VH

Totedyne

8. 7. 2009 15:39
no já nevím ...

No já nevím. Zkusil autor už někdy rozbít rtuťový teploměr a tu rtuť sníst ? Ať to zkusí a pak sem napíše zážitky.:-)

Je pravdou, že úředníci EU (nebo europoslanci) často vymýšlejí hlouposti.

Ty hlouposti si pak berou za záminku lidé, kteří bojují proti integraci tj.akceschopnosti EU. Překvapivě i v EU jsou lidé, kterým vadí že akceschopná Evropa bude budit ve světě respekt a nikdo si proti ní jen tak vojensky či ekonomicky netroufne.

Jinak pozitivní záležitosti integrace EU převažují, ať se jedná třeba o volnost pohybu, nebo třeba EU, jako pojistky demokracie.

0 0
možnosti
C

crutov

8. 7. 2009 15:51
Re: no já nevím ...

Presne tak, tyhle pidi problemy jsou pouze zastupne. Eurofob se jich jak tonouci stebla chyta, aby zas mohl prilit trochu te zlucovite kritiky. Kdyby nic jineho, tak jak rikate, Evropa je ochranou demokracie pred podobnymi demagogy... EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.