Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

marlow

22. 8. 2010 14:14
Centrum jako prumyslova zona

Zkuste vylezt z auta a projit se pesky po brne. Vy by jste si sedl do kavarny na dominikanskem namest? Proc myslite ze vetsina PLNYCH zahradek kavaren a restauracich se drzi poslednich ostruvku historikych casti (Dominikanska)? Vy by jste se citil dobre popijet kavu pred vjezdem a koukat pri tom do vjezdu garazi - jako u Velkeho Spalicku? Dve potencialne krasna namesti jste zabili (ze svobodaku je nehostinny sedivy buzerplac s kadi na kapry - temer nikdo si tam nesedne protoze se tam neciti dobre) a ted chcete udelat to same s poslednim? Drahe materialy nikdy nenahradi cit a vkus. Vjezd do garaze bude porad jen vjezd do garaze i kdyby byl ze zlata. A sikovny architekt by vytvoril mnohem prijemnejsi misto k pobytu i s betonovou dlazbou misto toho co jste zprasili mrakotinskou zulou.

0 0
možnosti

marlow

22. 8. 2010 14:20
Re: Centrum jako prumyslova zona

Proto se v civilizovanych krajich poradaji verejne architektonicke souteze vyhodnocene odbornou porotou - protoze maji cit a jsou schopni si krasne vypadajici pocitacove vizualizace predstavit v praxi. Na namesti nikdo nekouka z ptaci perspektivy ale ze zeme. Bohuzel v Brne mame partu omezencu kteri maji pocit ze rozumi vsemu a vysledkem je mrtva zona. A ted se to same chystate udelat na Zelnaku. Nikdo nebude jezdit do centra ani z Lisne ani z Japonska aby koukal do vrat od garaze. Ja to mam na Svobodak 4 min a nikdy jsem si tam nesedl do nektere zahradky protoze se mi tam proste nelibi. A zdaleka nejsem sam.

0 0
možnosti

coj@nato.3

21. 8. 2010 0:06
A co výročí, Pavouku ?......

Paulczyňski, už tady máme zase ta srpnová výročí, i pro Vás tak významná. Pamatujete ?......

21. a 22.srpen! Co vám to říká, napíšete o tom něco nebo bude ticho po pěšině ?

0 0
možnosti

marlow

20. 8. 2010 22:58
Garaze na Zelnem Trhu

Na nize uvedene adrese je tiskopis ke stazeni a mista k odevzdani vyplnenych podpisovych archu petice proti stavbe garazi na Zelnaku:

http://metropolislive.cz/info/index.php?kategorie=1&podkategorie=8

Pokud se sejde vice nez 1900 podpisu bude rada podle zakona povinna tento bod projednat znovu - tentokrat pod drobnohledem volicu.

0 0
možnosti

marlow

20. 8. 2010 22:59
Re: Garaze na Zelnem Trhu

Clenove mestske rady jsou zde: http://www.brno.cz/sprava-mesta/volene-organy-mesta/rada-mesta-brna/clenove-rady-mesta-brna/  Pro navrh Strany Zelenych znovu posoudit povoleni k vystavbe garazi (vzneseny az po vlne kritiky) hlasovali pouze: Jana Drápalová, Jiřina Belcredi a Martin Ander. Kdo to schvalil pri prvnim hlasovani jeste zjistim - pokud mne driv nedoplni treba pan Paulczynski.

0 0
možnosti

echo.3

20. 8. 2010 20:32
Paulczyňski je správně!

Pavouku, neměli by si to na redakci blogu idnes u Vás konečně opravit, co říkáte? Nahlašte jim chybu!

:-))

0 0
možnosti

lovec.trollu

20. 8. 2010 20:43
Re: Paulczyňski je správně!

To je zásadní příspěvek k obsahu blogu. Šup s vámi do pytle.

0 0
možnosti

paulczynski

20. 8. 2010 17:49
Háček, čárka, nebo nic?

Co to vlastně mám na tím n? To vám tak jednou jeden magor podal žalobu na neplatnost voleb, protože se v nějakých materiálech ta "nabodeníčka" lišila. Samozřejmě ten soud prohrál. Zajímavé je, že vím, jak se ten vůl jmenoval. Že by?

0 0
možnosti

echo.3

20. 8. 2010 19:37
Re: Háček, čárka, nebo nic?

:-))

Vas to nejak nabudilo, Pavouku. V nekom hned vidite vola, jak zde tvrdite a uz se s nim soudite o nabodenicka? Kdy probihalo to soudni rizeni? Pry to byl Vas byvaly kolega z jedne radnice.

Vite Pavouku, ja uz k Vam na blog chodim take nejaky ten patek a clovek se za ten cas dozvi vic, nez by tusil. Jen, co toho napisete a prozradite o sobe sam. Je toho pozehnane. Kolega coj@nato rika neco podobneho. Ja i on ale Vase jmeno piseme spravne. Ze Pavouku?

0 0
možnosti

coj@nato.3

20. 8. 2010 17:25
Vážení, mějte ohledy.....

k významné postavě i ke jménu pana Paulczyňského. Snažte se ho oslovovat správně a nekomolte jeho ctěné jméno!.....

Paulczyňski je sice svéráznou a vyhlášeně kontroverzní osobou, ale přece jen je letitým, politickým harcovníkem.  Přes "drobné", ideologické klopýtnutí o partaj v KSČ, se nakonec houževnatě a sametově dopracoval ke svému pravičáckému pohledu na svět a stal se postupně dokoncei brněnským zastupitelem.

http://www2.brno.cz/index.php?nav01=34&nav02=198&nav03=199

Jeho srdceryvné vyznání v tomto článku může sice některé jedince  dohnat až k slzám, ale vše je jinak. Paulczyňski, kterého v minulosti zocelila strana, neohroženě kráčí dál do dalších voleb. Berte ho prosím vážně.:-)

0 0
možnosti

Ctihodnost Já První

20. 8. 2010 16:15
Paulczynski přidal k osobní zpovědi.......

......i snovou vizi budoucnosti svého města a napsal poutavý blog,který může kupodivu zaujmout i sebestředné Pražáky.  R^

0 0
možnosti

coj@nato.3

20. 8. 2010 16:59
Re: Paulczynski přidal k osobní zpovědi.......

I vy komolíte.....;-D

0 0
možnosti

pgjed

20. 8. 2010 16:03
Vy sám jste nepochopil pane Paulczynski

Jste jedním ze symbolů toho, jak zoufalé je působení ODS (nejen) ve vedení Brna. Těch kauz, které by bylo možno utevřít -  vodárenství, teplárenstrví , dopravní stavby... Kam se člověk, kterému na Brně záleží, podívá, svrab a neštovice. Když se vrátím ze zahraničí a vidím tu špínu a nepořádek... Nemáte předpoklady vést město. Mimo jiné proto, že jste nepochopili, že dlouhodobé rozvojové projekty musíte projednat jako průřezovou shodu drtivé většiny zastupitelů, občanů i uživatelů. Příkladem je žel. nádraží. Jednak je na samém okraji histoprického středu, jednak nikdo pořádně neřekl, čemu budou sloužit památkově chráněné budovy v areálu, až se nádraží přesune na jih, ale hlavně se nikdo nebavil s většinovými uživateli, kterými jsou venkované, dojíždějící do Brna za prací.. Když jsem to řekl primátorovi Duchoňovi, řval na mě jak zvíře! A to je nejlepší z Vás. A neumětelové z protějšku Ander, Onderka... jen špatná replika téhož. Proto Brno je, jaké je.   

0 0
možnosti

marlow

20. 8. 2010 16:19
Re: Vy sám jste nepochopil pane Paulczynski

R^

0 0
možnosti

lubossula

20. 8. 2010 12:17
aha

" v uplynulých čtyřech letech řídila Brno koalice, kterou bych nazval účelovým slepencem " a jak byste Pavouku tedy nazval soucasnou vladni koalici? 

0 0
možnosti

paulczynski

20. 8. 2010 14:17
Re: aha

Vláda rozpočtové odpovědnosti;-D

0 0
možnosti

marlow

20. 8. 2010 11:24
Jen dotaz

Co rikate garazim pod Zelnym trhem a prodeji parciku na Kopecne? Budete hlasovat pro nebo proti? Dekuji.

0 0
možnosti

paulczynski

20. 8. 2010 11:29
Re: Jen dotaz

Garáže jsou zástupný předvolební zelený problém. Nemají nádraží, našli si garáže. Parčík místo toho zbořeného skleněného pomníku? nevím co přesně máte na mysli

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.