Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Draggo

8. 10. 2010 13:00
Ja vim,

ze vam pripada, ze je hloupa, coz opisujete slovem nezkusena, ale jak to tak pozoruju, nebude tam zdaleka v tomto smeru ta nejhorsi. :-P

0 0
možnosti

paulczynski

8. 10. 2010 13:36
Re: Ja vim,

Rozhodně jsem nic takového nemyslel. Se Šárkou se tak trochu známe z různých společenských akcích na nichž se potkáváme, máme řadu společných známých. Jenom je mi jí líto, že se nechala vlákat do této pasti jistými gaunery. Zde zpráva z Plzně: Romana Assadová, která vede kandidátku Suverenity do městského zastupitelstva i na Lochotíně, tvrdí, že za celou reklamní kampaň zodpovídá brněnská firma. „Ještě jsem žádné plakátky nebo samolepky neviděla, půjdu se podívat do centra,“ reagovala podnikatelka. S firmou, která jim výlep zajišťuje, prý bude jednat, a pokud jde opravdu o černý výlep, zjedná nápravu. „V takovém případě donutím agenturu, aby všechny samolepky na vlastní náklady odstranila,“ slíbila Assadová.

0 0
možnosti

ladyevil_cz

8. 10. 2010 9:49
Já mám Bobo...

...rád ;-D Ale splnění slibu a krátký blog cením...karma R^

0 0
možnosti

A. Keberle

8. 10. 2010 8:51
PRAVDA

Nejvíce mě iritují ty "překrásné" billboardy s načančanou bordelmámou Bobošíkovou v pozadí a "kur*ičkama \ kure*níčkama" (neretušovanýma) v popředí.

.

Když jsem si navíc všiml Kašpárkové jako "váš kandidát pro Brno" tak jsem myslel, že svět se už dočista zbláznil.

.

Kašleme na školy, kašleme na znalosti, stačí sportovat a můžeme řídit svět. Naneštěstí, spousta jednoduchých lidí na to skočí a to si myslím, že je achilova pata demokracie.

0 0
možnosti

oldiess

8. 10. 2010 9:12
Re: PRAVDA

Máte stopro pravdu, není nad to když náš svět řídí osvědčení a ostřílení soudruzi jako Čalfa, Kočárník, Dlouhý, nejoblíbenější komunistický premiér historie Jan Fischer atd. atd.

0 0
možnosti

buxus

8. 10. 2010 8:49
Aniž bych chtěl upírat známým sportovcům, hercům, čí ...

.. zpěvákům právo být volen, domnívám se, že kandidáti z těchto řad pro mne nepředstavují tu vhodnou alternativu. Tito lidé obvykle totiž nerozumí nejen řízení města jako takového, ale ani běžným procesům v soukromých či státních organizacích, nemají zkušenosti z oblasti komerce, techniky, či práva. Ne proto, že by byli hloupí, ale proto, že to nikdy nepotřebovali. Pokud se jich zeptáte, co chtějí ve funkci dělat herci a zpěváci odpoví že podporovat kulturu, sportovci, že sport. Jenže - my hlavně potřebujeme, aby město někdo řádně spravoval, staral se jak dobře hospodařit a jak městskou kasu naplnit. - a ne jak usilovat o to, aby se na určitou oblast vyčlenilo (na úkor jiných oblastí) více peněz. Navíc, jak ukazuje případ Kateřiny Neumannové, i ten sebelepší sportovec není zárukou kvalitního řízení sportovních podniků.

0 0
možnosti

blanicek

8. 10. 2010 9:05
Re: Aniž bych chtěl upírat známým sportovcům, hercům, čí ...

R^

0 0
možnosti

Yesname

8. 10. 2010 8:40
No, ona už si naběhla tím,

že tam leze s paní Bobošíkovou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.