Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

O41t63o 13L91e15v

20. 3. 2014 15:15

K tomu vtipu není to náhodou tak,že mu ten doktor doporučí aby poučil sekretářku k používání hajzlpapíru místo kopíráku?Ten vtip má již sakra dlouhé fousy.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
DH

Karma jako obvykle. Nemáte nějaké aktuální info k Amazonu? Vaše hlody čtu velmi ráda, často máte v jednom odstavci více informací než MF Dnes v celém článku. A také urguji odposlechy, dlouho nic nebylo ;-). Pěkný den vám i pavoukovi!

1 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že s Key Investments byl zásadní problém v tom, že ty peníze prostě zmizely - a nejspíš někam do okolí soudruhů Weigla a Klause :-P

1 0
možnosti
Foto

Doktore, že vy jste si vzal práci domů. Myslím jako nějaký houbičky.;-D

1 0
možnosti
ZJ

Milý Petře,

posílám Vám, jako obvykle, plamenný pozdrav do zatáčky. Co se Vám nelíbí na tom, když kulturní avantgarda města kultivuje plebs? Co kdyby si někdo chtěl odskočit do divadla od přehazování kompostu?

Ta fotka Velkého ZAA je kouzelná. Doufám, že ji má v pase.

A k těm předzahrádkám. Vláda ČR, na podnět Ministerstva zdravotnictví rozhodla, že v boji proti toxikomanii a především proti alkoholismu, budou od 1.1.2016 pouze tři hospody. Jedna v Praze, jedna v Plzni a Morava se Slezkem budou pod jednou střechou.

Vzhúru na Mejdan.

2 0
možnosti
EP

Je to potěšitelné a to je dnes drahé zboží. Díky za ty dary pane Paulczynský. S úctou R^

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JF(

Ještě ke Krymu, zde je návod pro každého občana, jak může za Krym náležitě potrestat Rusko: „Topíte-li plynem, případně na plynu vaříte, pak ihned přestaňte. Připomenete si alespoň dávné časy u táboráku a vaření v kotlíku na otevřeném ohni, opékání špekáčků, na takovou romantiku jistě dlouho nezapomenete, třeba se pak k původnímu paďourskému způsobu života ani nebudete chtít vrátit. Zima byla teplá, nějaký spacák se doma nebo u přátel najde, trocha pohybu také zahřeje, kdo by ještě teď na jaře topil, že ano! Nějaké klestí se v lese určitě najde, takže i ušetříte!

Jezdíte-li autem, pak používejte výhradně Babišův speciální a patentovaný extrakt z řepky olejné a nedopusťe, aby byl pančován nekvalitním ruským benzínem, tím zabijete mnoho much jednou ranou, jednak potrestáte Rusko, pak podpoříte životní úroveň ministra financí a kšefty jeho firem, ale dokonce i naši ekonomiku, nebude totiž třeba šrotovné, aby se rozběhl prodej nových aut. A ještě potěšíte pana Zaorálka, také velmi cenné. Takže vzhůru do hlubin!

4 1
možnosti

Já to beru, pane. Souhlasím s Vámi.

Neberte to osobně, že jsem zatím první diskutující.

Je toho nyní okolo nás tolik, že se to nedá všechno vyhledat a přečíst.

Pokračujte dál a pokud bych si mohl přát,

TAK VE STEJNÉM STYLU A VE STEJNÉM NÁZOROVÉM DUCHU.

Díky.R^

16 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.