Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji, potěšilo, vyděsilo. Karma tuplovaná.

0 0
možnosti

Paráda. Ve skrytu duše jsem ale očekával i nějakou poznámku k dobrovolnému přerodu někdejšího Burešova ortodoxního kritika, "ekonomického komentátora" Jana Macháčka (druhdy spoluzakladatele RESPEKTu) v Babišova jistě oddaného zaměstnance.

0 0
možnosti
Foto

Vyhodnocuji významnost. Toto bylo v širším výběru. :-)

0 0
možnosti

Strana dost často stojí a padá s velikostí hlavního představitele. S ODS to proto, po odchodu Klause, logicky šlo dolů. Např. bolševická odnož, aktuálně se zvoucí ČSSD žádného "velkého" představitele nikdy neměla a vždy žila pouze z protestních hlasů. A pokud chce někdo oponovat, tak ať se nejprve podívá kde leží Bamberk, Štiřín, Olovo, několik podnikatelů, kdeže jsou ty zdroje, jak se v igelitce nosí miliony od nemajetného strýce jehož jsem naposled viděl jako malé dítě, ale dluhy se přece platit nemusí, jak se kupuje byt na Barrandově,...

3 0
možnosti
Foto

Pan Haas profesionálním způsobem popsal to, co jsem o ODS tvrdil už v době, kdy ji převzal Falešný a Prázdný. Propad ODS však bude bezpochyby pokračovat.

1 0
možnosti
Foto

Klasicky dokonalé - chybějící obrázky jsou děs. Jen na okraj poznámka k fb - e15 je taky Babiš :-P

1 0
možnosti
Foto

Už jsem je zvládl. Ty obrázky

1 0
možnosti

Jako obvykle paráda. R^

1 0
možnosti
Foto

Odlet členů z hnízda ODS je smutný. Pan Haas tomu zase dal korunu. Obdivuji ty, kteří se dokážou v ODS udržet, asi jsou to srdcaři a dospělé osobnosti s přesahem a nadějí, že ODS je v útlumu a najde pravou cestu, která se dá akceptovat.

Andrejovi prochází všechno. Je přímý představitel občanské společnosti, který jí "všechno" zařídí. Výpomoc bratrů Slováků se dostavila v pravý čas. Na tohoto pána a jeho Mafru zatím (!) nikdo z našich nemá.

Který barbar odcizil obrázky ?

3 0
možnosti
Foto

Nový administrativní systém mi je nechce nahrát. Už se to řeší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.