Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J90a24n 65H10a78v26r59d64a

8. 12. 2015 13:59

Díky za bezva blog. Nejvíc mě dostala hláška o Rejžkovi, dle mého soudu chytrolínovi pro každé počasí.

Ale nesouhlasím s tím vzbouřením žižkovské věže proti lžím ČT. Já si to vysvětluji zcela prostě. Příslušní pracovníci ČT mají rozkaz jasný. Pravda nesmí prorazit. Proto v onom vysílání, kde Kysilka věcně srovnával způsob řešení imigrace v USA a EU (pro EU nevyznívalo lichotivě), ze kterého vyplynulo, že EU nedělá nic a USA si imigranty vůbec nepřipustí do země(rozpočet na ochranu hranic má USA 20 x větší než EU). V tu chvíli zasáhl příslušný pracovník a zmáčkl tlačítko s testovacím evakuačním hlášením. Jednoduše si myslím, že při inteligenci kádrováků jim to přišlo jako super řešení. Nakonec s podobným způsobem přerušení nevhodného řečníka má ČT zkušenosti z loňského 28.10.2014, kdy Zemanovi při přenosu z Vladislavského sálu zavřeli ústa "poruchou ve vysílání".

1 0
možnosti

Pane P., co říkáte na vratné hrníčky v Brně na vánočních trzích? Které se budou vozit na umytí 180 km daleko?

0 0
možnosti
Foto

Již jsem je v některém blogu komentoval

0 0
možnosti
Foto

Opět luxusní ;-D hlavně jsem konečně pochopil, jak to je v té Sýrii.

1 0
možnosti

Tradičně vynikající. KarmaR^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Díky za kvalitní rozbor, který potěší. Ráda bych reagovala na mnohé, ale radši ne. Tak alespoň - Martina Konvičku jste poodhalil tím, že je i "komik". Myslím, že zde se to láme - pokud se má politicky uspět, nutno vážit slova zlatem. Před lety jadrné slovo o "moučce" je teď municí pro jeho lynčování všemi vlastizrádci v čele s Pelikánem - Martin je prý naší největší hrozbou !! I paní Vašáryová nás přišla umravnit a vysvětlit, že ani jejich Fico ještě nepochopil, že miliony běženců nastává kulturní a civilizační vzestup Evropy. Zpěvák Landa u Daniely tomu taky dodal grády.

Včera vysílala ČT24 speciál rozhovoru Kubala přímo s prezidentem Syrie Bašárem Asadem, očním chirurgem. Jistě jste hodnotil.

2 0
možnosti

Nejen že je naševaše, ale je již i nadčasová:

Teletext ČT

Z TISKU 5.12. Úřad řidičům sám sdělí, že je trestá Ministerstvo dopravy připravuje zásadní novinku v bodovém systému, který trestá neukázněné řidiče. Řidiči by se od úředníků měli dozvědět, že jim do je- jich karty přibyly body. Dnes to tak nefunguje. Stát se řidiči sám ozve te- prve tehdy, když mu chce na rok sebrat řidičský průkaz. Tedy když člověk na- střádá dvanáct bodů. "Zvažujeme různé varianty řešení. Vše zatím nasvědčuje tomu, že k informování by mělo docházet minimálně po dosažení poloviny počtu bodů," řekl mluvčí mi- nisterstva Zdeněk Neusar. Informují o tom Hospodářské noviny. dš

Stránka 155

Přejít na stránku:   Předchozí       Následující

 Stránka 100     Obrazová verze     Textová verze

Tip:

Listovat teletextem ČT můžete buď přímo zadáním požadované stránky, nebo krokováním po jednotlivých stránkách pomocí šipek "předchozí", "další", nebo kliknutím na číslo stránky přímo v obrázku.

Přechod mezi jednotlivými podstránkami je možný kliknutím na příslušné číslo podstránky pod obrázkem.

Kontakt na teletextové oddělení: teletext@ceskatelevize.cz

0 0
možnosti

..... ano i kladný vztah k našim médiím se dá vyjádřit stylově ;-D!R^

3 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS