Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J66a20n 26H88a76v31r73d64a

9. 2. 2016 13:11

K té zmenšené míře korupce: Žebříček nevykazoval pořadí států v množství korupce ale srovnával míru vnímání korupce. A vzhledem k tomu, že tato vláda si dala za úkol snížení korupce, tak přestože je koruptivní nejvíce ze všech polistopadových, tak si dává pozor, aby se v mediích přestalo o té zpropadené korupci referovat, a když už, tak pouze o té, kterou mají na svědomí ty vlády předchozí.

A je to snadné přesvědčit ovčana, že korupci se daří potlačovat, když má vláda, jak vyplývá z hacknutých Sobotkových mailů, pod svoji kontrolou televizi, místopředseda vlády disponuje periodikami i internetovou televizí. A o čem se nepíše, to není. Železný informační zákon.

0 0
možnosti

No toho J.X.D. jste pěkně ořezal....on ten jeho komentář měl docela jiné vyznění než jen vámi uvedený kousek. A jen k vaší kritice "elitářů"...o jejich názorové plural(r)itě..a demokracii....postřehl jste někdy, že Zeman své oponenty dokáže jen urážet? Postřehl jste, že absolutně nepřipouší nějakou otázku na tělo? To má společné s jeho předchůdcem z Hradu. Ono je nejlehčí dělat ze svých oponentů idioty, "údajné" zastánce demokracie atd. Ale debatovat s nimi....z očí do očí...toho není schopen ani jeden ani druhý. Oba jsou schopni odpovídat jen na servilní otázky servilních novinářů.

0 3
možnosti

Pokud se pokoušíš srovnávat distingovaného Klause s hulvátským alkoholikem tak o sobě říkáš vše.

0 0
možnosti

To je rozkošné jak tykáte, vy elitáři, jiným blogerům a chcete se ohřát na jejich slunci ;-D

0 0
možnosti

Aféra s kalašnikovem ukazuje na nezbytnost přijetí Lex Zeman, nejlépe ve znění klasické filmové hlášky "Jen ať si pindá, my jsme na to zvyklí!"

0 0
možnosti

.....;-D osvěžující R^

2 1
možnosti
Foto

uuuuuuuuuffffffffffffffffffff moje bránice

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS