Diskuse

Hlody středeční 26/4 aneb miluji naše média

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J12a77n 81H26a71v73r82d53a

27. 4. 2016 23:29

Jo, s tou ODS je to marný. Minulou neděli jsem viděl v TV šéfa ODS Fialu proti B. Sobotkovi, byl zoufalý. Neprosadil se, dával neustále za pravdu Sobotkovi místo aby mu natvrdo vmetl podrazy ČSSD směrem k občanům a vlastně jen dokázal přesvědčit diváky o svém bezmezně uctivém vzhlížení k Bruselu.

Taky jsem četl v PL rozhovor se Sobotkou (Přemyslem) a to byla parodie na "pravicového" politika. Taková Mirka N., ale s krátkými vlasy a knírem. Za to, že ODS je na hranici zvolení do PS, tvrdošíjně vinil Klause. A kdyby náhodou chtěl Klaus kandidovat na prezidenta, tak Sobotkovu podporu mít nebude Připomínám, že to říká nejneúspěšnější kandidát na prezidenta, co získal asi jen 2 % hlasů a "lepší" už byla jenom Bobošíková. A největší víra P. Sobotky v lepší volební umístění ODS je, že se lidé probudí a uvidí spásnou jistotu v ODS.

A já zase vzpomenu, kterak Sobotka vedl mediální boj proti Klausovi a vyčítal mu, že nechce podepsat Lisabonskou smlouvu.

A protože ODS neumí do své politické vize šoupnout pár relevantních myšlenek opsaných od V. Klause, se kterými by nutně u voličů zabodovala a namísto přízně voličské bojuje o přízeň mainstreamových medií. Myslím, že by si ODS měla šetřit na funus.

0 1
možnosti

T11o29m14a27s 30V66r26l76i86k

27. 4. 2016 13:22

Hate Free, ruzne dalsi "neziskovky" a "novinari". Tech fanatiku, co tomu opravdu veri, tam bude asi mensina, plus par hlupaku. Vetsina budou jen bezpaterni prospechari. Podobne jako za sociku komunisti. Co by ale jineho meli delat? Kde by je zamestnali? K pasu do Siemensu delat nepujdou.

0 0
možnosti

Ťáňa potvrzuje, že v politice hérečkám s hlavou plnou pilin, nezbývá než deklamovat desetkrát omleté mantry socbolševiků. Jó co se v mládí naučíš ... A že se jich v poslední době vyrojilo. Dokonce nám je do televize vozí až ze Slovenska ...

0 0
možnosti
Foto

ODS je rébus. Nemá páteř. Bojí se. Pravičáci pobrekávají. a vyčítají.Taky dědictví zlatoústého Topolánka o "kmotrech" rozkvetlo do báchorek o konečném nalezení VINÍKA všech problémů - ODS.

Pane autore, trefil jste hřebík na hlavičku - vina ODS byla - opominutí práce s medii. Magnát Babiš jde na dřeň - vyžírka je rovnou kupuje a to se vyplácí - lid ho zbožňuje a nenávidí "parazity" živnostníky, zvláště drobotinu, která jim slouží. Té zakroutí krkem záhy !

Současná ODS měla jednu nosnou část programu - "koště" na byrokracii. Ale jak na to ? Muška jenom zlatá proti predátorovi, který drsně otáčí kormidlo do svých sfér.

1 0
možnosti
Foto

Pokusila jsem se hodně říci málo slovy. (?!) Ale jak stručně zhodnotit 25 let práce ctěné politické strany ? Tož použiji slova nejmenovaného moudřejšího muže - ODS ztratila testosteron. Momentálně - dodávám.

0 0
možnosti

P65a29v50e52l 40V43é92b44r

26. 4. 2016 19:16

Abych nezapomněl: Karmu jsem dal hned po prvním přečtení.

Asi budu poněkud monotónní, ale k Hlodům víkendovým se neschyluje? Když máte teď více času ... no tak ... my, brňáci, musíme držet pospolu ... nešlo by to? Víte kolik lidí byste tím potěšil (a kolik nasr... naštval)?

3 0
možnosti

Nic ve zlém, 23 let je 23 let, ale hlasovat nyní pro ODS je jako krmit chcíplého osla jen proto, že je stále zapřažený a nemůže se svalit. Navzdory osobním kvalitám některých členů se ve skutečnosti v té straně nezměnilo totiž vůbec, ale lautr nic. No ne že by to jinde bylo o moc lepší, a třeba melouni poskytují vždy záruku ještě horší volby, ale není to málo?

No a teď už můžu jen pochválit, pěkně a bez pardonu sepsané a sebrané. "uprchlíci táhněte" je tak krásně opatrné, ale když ono chcípněte se prostě hlava zdráhala dát. Buď jsou dotyční náckové ve volbě formy geniální, což se z podstaty vylučuje, anebo jsou dotyční "performeři" tak blbí, a tomu věřím bezezbytku. Ale počkejme si na závěry policie, a třeba přispěje svou douškou i hrdinný dirigent.

2 0
možnosti

J92a47n 36H68a67v98r51d75a

27. 4. 2016 23:34

To je na zvážení, zda dát ODS hlas. I když je nerozeznatelná od ČSSD, ANO i TOP, tak přece jenom je to jediná strana se strukturou, kde by se mohla vyměnit "krev" a blýsknout se na časy. Vím, asi to je odvážné, ale nic se tím nezkazí.

2 0
možnosti
Foto

Jako vždy, bez chyby. Alespoň občas mám důvod se zasmát, i když je to trochu smutný smích. :-) Ale, kdyby blbost nekvetla, tak byste zase neměl o čem psát. Karma a R^

3 0
možnosti
Foto

Pěkný.

Kde jsou, Petře, k dostání tak pěkní bobříci?

0 0
možnosti

Je to čím dál tím neúnosnější.

Nevím, kde a koho mám nakopat. Ale zoufale po tom toužím, někoho nakopat.

Jaký jen jsem to byl blb v tom devětaosmdesátém.

Ostathě blbem jsem pořád, když stále nevím, koho přesně nakopat.

2 0
možnosti

J25a37n 47R70á29ž

26. 4. 2016 15:24

K ODS: Jak může počítat s razantním růstem preferencí, když se ze sebemrskačského ansáblu přet

transformovala v bohapustou žvanírnu a to v době, která potřebuje aby pravice razantně postupovala proti rostoucí byrokracii, Euronesmyslům a předkládala verejnosti návrhy vlastních řešení srozumitelným způsobem.

Popsal to perfektně dr. Macek v dnešních Glosách.

P.S. To, že by někteří členové poslaneckého klubu ODS měli přejít do klubu TOP09, aby nemátli veřejnost, není ani tak bonmot, jako konstatování.

1 0
možnosti