Zelený velkopodvod

25. 11. 2009 8:30:39
Na začátek je třeba, abychom si uvědomili rozdíl mezi ekologií a ekologismem. Ekologie je podobor biologie zabývající se vztahy biologických druhů a prostředí v němž žijí. Ekologie patří mezi seriozní přírodní vědy. Ekologismus (environmentalismus) je společenské a politické hnutí (obvykle levicové) zaměřené proti industrializaci a urbanismu pod záminkou ochrany přírody. Pro svoji propagandu zneužívá některé přírodní vědy (ekologii, klimatologii), svými nevybíravými nátlakovými a vyděračskými metodami si toto hnutí vysloužilo též název ekoterorismus.
Zlate oteplovani
Zlate oteplovani

Tak lépe pochopíme to, co včera vyšlo na světlo světa, že ekoteroristé, čili alarmisté,jak napsal sám Aston na Psu, se uchylují k překrucování dat. Někdo totiž vytáhl na světlo boží dokumenty z britského Climate Research Unit. To je jedno ze světových center alarmismu, toho ekologisticko-ideologického hnutí. Hnutí, které ovlivňuje světovou politiku a obrovské přesuny peněz v rámci akce oteplování.

Vypadá to, že velký antiklausista Aston tentokrát Klause alespoň vynechal když už rovnou nepřiznal, že Klaus má se strašákem oteplování pravdu. Ale přiznal jedno: počasí se mění a to, jak se mění, je normální. A že ekologismus je jeden velký kolosální podvod, jehož obětmi jsme my všichni.

A na tomto obrovském velkopodvodu samozřejmě v rámci našich malých poměrů participují i naši Zelení. Ústupky jejich vydírání, které byly daní za podivně slepenou vládu zdá se nového předsedu vlády nezajímají. Podle včerejších zpráv jak omezení jízd kamionů, tak změnu horního zákona chce vláda stáhnout ze Sněmovny.

"Pohár trpělivosti přetéká, bude-li to pokračovat, nemohli bychom ve vládě být," řekl předseda Ondřej Liška. To by nemusela být zas tak špatná zpráva, zvláště pokud by si s sebou vzali i ministra pro nesmysly pana Kocába.

A na závěr malá veselá ukázka, jak létají peníze na zelené podvůdky. Takové malé dilema brněnského ekoteroristy.

Brno-Žebětín. Místo které spolklo už pěkných pár milionů na podchody pro žáby. Na jejich ochranu tu mají hned šest podchodů pod silnicemi a polními cestami a v příštích letech by rádi postavili zábrany po celé délce úseku silnice, přes který žáby přecházejí.

V okolí podchodů jsou rozmístěny i betonové zábrany, které žábám znemožňují chodit jinudy, než mají. Podchody navíc musejí být svrchu prosvětleny, aby se jimi žáby nebály procházet.

Zlé jazyky říkají, že na druhé straně této samoobsluhy čekají čápi a jiní milovníci žabích stehýnek z živočišné říše.

Ale pozor, vajíčka, která žáby kladly do místního rybníka, totiž ve vodě požíral karas stříbřitý. V zimě prý byl rybník vyloven, protože karas decimoval žabí přírůstky. Vidíte to ekozm*d se dostal do dilematu, co má dělat, když chráněné zvíře žere chráněnou rostlinu. Nebo nechráněné zvíře chráněné zvíře. Žáby zvítězily. Karas prohrál. Žádná příroda. Zelení mužíci rozhodli.

A tak Zeleným doporučuji namísto ingerence do politiky a rozhazování peněz na stupidní projekty, návrat k jejich původním hodnotám. Správný ekologický aktivista je skromný, nejezdí autem, nepoužívá intimsprej, nejí maso, chodí oblečen do režné haleny z přírodních materiálů, svítí loučí, nemyje se, recykluje toaletní papír a chová kozy. Jediným jeho úletem je hulení trávy. Ideálem zeleného aktivisty je celou přírodu oplotit a pod pohrůžkou pokut hlídat, aby nikdo nepošlapal kytičky a nevylekal zvířátka a broučky.

Útěchou nechť nám zůstává, že zelené strašáky mají trvanlivost tak dva roky, takže předpokládám, že za dva roky lidstvo otupí i v otázce fixní ideje v podobě globálního oteplování způsobeného člověkem a zelený póvl se opět zařadí tam, kam patří, totiž do spodních pater společnosti bez možnosti otravovat život slušným lidem.

A na závěr kousek textu od D-FENSE na margo zmíněného Klause: Kritikům apriori nevadí Klausův antiekologismus. Ostatně Klaus nikdy proti ekologii nenamítal nic, pouze opakovaně napadá agresívní environmentalismus a kritizuje kampaň, kterou environmentalisté rozpoutali a která má za důsledek každodenní vymývání vašeho i mého mozku. Klausovi kritici to vědí a nemohou kritizovat Klausův "antiekologismus", aniž by se nedotkli podstaty enviromentalistické doktríny.

A pravidelný přídavek :

Fórek dne - pozor - jen pro starší +18:
http://www.paulczynski.cz/ze-sveta-zvirat.html

Foto dne - pro mares76 - jeden rodinný:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--neni-to-trestne.html

A Když se řekne - to zas budou oranžády řvát:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-toaletacek.html


A jeden citát nakonec :
Liberální demokracie je ten nejhorší způsob vlády, jaký si umím představit. Až na to, že neexistuje žádný lepší.
Sir Winston Leonard Spencer-Churchill

Autor: Petr Paulczynski | středa 25.11.2009 8:30 | karma článku: 45.44 | přečteno: 13503x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 7.73 | Přečteno: 79 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 8.44 | Přečteno: 220 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 8.97 | Přečteno: 134 | Diskuse

Václav Kunft

Krásná česká královna Viola Těšínská.

O Viole Těšínské je zoufale málo písemných zmínek. Není divu, nebyla příliš významná a manželkou panovníka byla pouze rok. O to víc může pracovat fantazie.

27.3.2024 v 15:05 | Karma článku: 14.75 | Přečteno: 345 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...