Hlody středeční 12/7 aneb miluji naše média

12. 07. 2016 13:14:44
Dnes začneme něčím čistě brněnským, protože internetem hýbe video v němž se náměstek primátora nechal bičovat dominou přičemž mumlal „I want more,“ tedy: chci víc.

Video se bleskově šíří na Facebooku s posměšnými komentáři a má už tisíce zhlédnutí. Hlavním aktérem snímku je totiž náměstek primátora města Brna Matěj Hollan.
A nejde přitom o nějaký pokoutně pořízený kompromitující materiál. Video zavěsili na sociální síť sami členové výpravy do ukrajinského Lvova, kam se Hollan vydal o dovolené na fotbalový zápas. Někteří říkají, že tam dokonce byl na služebce, což ovšem zatím není ověřeno. Pikantní na tomto skandálku je, že jeho straničtí kolegové tento úlet omlouvají. Je to podružná věc, reaguje šéfka Žít Brno. „Nebudu komentovat, co dělá Matěj Hollan na dovolené. Připomíná mi to, jako když před lety zveřejnili fotky z dovolené Petry Buzkové, jak je nahoře bez. Je to naprosto podružná věc, nesouvisející s prací,“ uvedla dále předsedkyně Žít Brno Barbora Antonová. „Jestli mají lidi potřebu se tím zabývat, neberu jim to. Ale nerozumím tomu,“ poznamenala. A autor videa který ho také zveřejnil pravil. „Fakt by nás nenapadlo, že taková normalní turistická atrakce z ukrajinské paluše vyvolá tolik povyku. Prý esi jsem se nezbláznil. Ne, nezbláznil. Že majó vubec lidi čas řešit takový kraviny. Kdyby tak byli všichni v klidesu jak Matěj,“ napsal dále Fišer.
Z nejvtipnějších reakcí vybírám. Jeden z megahollanovců se mne ptal, zda bych chtěl nějak kriminalizovat, že Matěj to má rád na hollou. Ne (samozřejmě, nejsem Sváťa, abych dával trestní oznámení za blbiny). Jen si představuji, jak by trollili, kdyby to udělal někdo jiný, nedej Bože třeba arcisatan Onderka - dnes zlo inkarnované do Haška. Atomová by sepsala petici "Evropo, omlouváme se...", Lolba Kvapil se svým věrným štábem (což je 1/2 Žít Brno) by z toho udělali seriál pro ČT (už omilostnili Zlatuškovou, že o Romech netočila dost růžově?) a web Žít Brno by spadl - ne čteností, ale kvantem přidávaných příspěvků.
Snaha vydávat to nyní za hrdinství je velice legrační - odvaha je, když někdo udělá comming out, aniž to lidé o něm vědí a nikoliv pod tlakem okolností, jak se mylně domnívá Petr Minařík. Je to asi taková odvaha, jako kdy se Jakub Janda dozná, že natočil "softíčko pro gaye" - ale tři dny poté, co už to ví celý web.
Takže by to teď chtělo ještě nějakou blokační demošku centra Brna - oh, wait... Kvůli kolapsu v dopravě vlastně Brno už zablokované je! Tak nic, složit duhový deštníčky a zpátky na radnici vymýšlet zákazy, děcka...
Takže ještě ke kauzičce "bičování Hollana na služební cestě ve Lvově neznámou dominou": Jasně, nahýho Matěje jsme už viděli (snad) všichni, fotky Matěje z hospod jsou častější než jeho fotky z magistrátu a když je to hospoda v zahraničí, tak tuplem. Že to bude subík tak nějak tušíme (stranicky...). Na funkci to nemá vliv - no a to je omyl. Možná ne na Matějovu, ale na pojímání funkce náměstka primátora to vliv určitě má. Je to další posunutí hranic (jasně, bořit a ničit), kdy je ovšem zásadní to následné prohlášení, "proč...". Protože to chtěl zkusit a nepřemýšlel o tom. To jsou nejsmutnější trestní případy - prostě si to POTŘEBOVAL zkusit... Sádlo máslo - ok, a jak měl tu potřebu si to zkusit, měl potřebu se u toho nechat nafilmovat a měl potřebu to šířit... To je nejčastější obhajoba u mravnostních trestných činů: "Nechtěl jsem nikomu ublížit, jen jsem se chtěl podívat a zkusit si..." - a je to přiznání devianta. A o tom to je - kdo nemá zábrany a nechápe rozdíl mezi životem na veřejnosti a v soukromí, ten do politiky nepatří, patří na léčení. Mravokárně se totiž pohoršuje nad ostatními, pak udělá toto a stanoví to jako normu chování s tím, že všichni poddaní jsou povinni nechat se veřejně bičovat. KRÁL JE NAHÝ!!! A není potřeba to obdivovat, je potřeba říct "Mates, ty seš takovej vůl... Jsi reprezentant města na služební cestě a potřebuješ se nechat bičovat v pajzlu od neznámé "servírky", aby ses tím pak pochlubil"?! Fakt, že se náměstek neumí ovládnout a potřebuje u toho exhibovat svědčí o deviaci a i když v ústavu nyní vládnou chovanci, lid o nahotě krále a jeho úchylkách ví a směje se mu.
Já si představuji, jak by reagovali, kdyby to udělal někdo jiný... Atomová by jistě sepsala petici "Evropo, omlouváme se..." a jistý radní pro legislativu řečený "základka" by na dotyčného podal 8 trestních oznámení. Zbytek by udělal duhovou demošku s blokádou Brna.
Dokud v evropské politice rozhodují (nepřiznaní) subové, bude Evropa ochotně klečet a nastavovat těm, kteří říkají, že je to nemorální děvka, která nestojí za nic. Hollangate alegoricky otevírá okno do světa, kde o politice a veřejném mínění rozhodují batikovaní absolventi fildy, okaté genderistky a politoložky, rachitičtí sexuálně nevyhranění zaměstnanci think-tanků a plaší brýlatí kariérní politici. Do světa, který na policisty, vojáky, sportovkyně, jaderné fyzičky a řemeslníky kouká jako na nebezpečnou zvěř, kterou je třeba zregulovat.
I want more! (Informací) Na Hollangate je nejpodivuhodnější, že i jeho kamarádi a obhájci s klidem konstatují, že se to sice stalo na služební cestě, ale byla to soukromá zábava, takže nakonec vo co gou, že? OK, nechme stranou choutky pana Matěje „I want more“ Hollana. V kombinaci s jeho exhibicionismem budou jednou znamenat hlavní příčinu konce politické kariéry hlavního protagonisty Žít Brno.
Podstatně zajímavější je informace, že na tu služební cestu si jel náměstek Hollan se svým kamarádem Markem Fišerem zahrát fotbal. Jasně, nemusí to být náhoda, že pan Hollan objevil svůj sklon ke sportování až po té, co se stal placeným politikem, ale vážně si dnešní magistrátní koalice myslí, že ta služebka do Lvova na fotbálek spojený s aktivním prohlubováním nerozborného přátelství po místních putykách, je to, co by chtěli občané města Brna platit?
Myslím, ze když se pan náměstek přes BDSM vrátil domů, pokračovala v těch ranách karabáčem za křiku "I give you much more" paní Hollanová.
No a tím jsme tak téma vyčerpali a kouknem ještě na pár dalších událostí, ve zkrácené podobě neb jsou prázdniny a i já si chci odpočinout

  • Jarda Polanský z PL odpovídá protagonistovi EH Jandovi poté co tento se ohradil proti Polanského postu na FB . Zase špatně, zase špatně, vy nešťastníku. Máte skvělý dar pokaždé vůbec nic nepochopit. Já nemám nic proti konkrétní politice, tudíž nikoho neplísním za navrhování tvrdého postupu vůči Rusku či za bezvýhradnou podporu linie NATO či EU. Mně Rusové ani Zeman nic nedali (a ani od nich nic nechci) a na Kreml seru. Mně jen vadí, pokud se za nezávislý think-tank vydává politicko-aktivistická organizace, která si navíc většinu financí opatřuje od institucí politického subjektu jménem EU. Největší sranda je, že robustní díl těch peněz čerpá od EK, tedy dle vás eurooptimistů ,,vlády EU". Nevládní organizace financovaná VLÁDOU, to už je na výjezd Chocholouška. Jde tedy o to podvodné vydávání se za bohulibou a nepolitickou strukturu (financovanou spontánně občanskou společností) a zneužívání tohoto krytí v politickém boji. Jako kdyby na místo bitvy přijelo auto Červeného kříže a z něj vyskákálo 20 chlapů se samopaly. Čili méně hysterie a větší smysl pro proporce. Na Kreml i na Zemana vskutku seru, nepotřebuju jim pomáhat. Jen jejich názory na PL zveřejňuji, protože Zemana podporuje 70% lidí, postoj vůči Rusku cca 30% (a podstatná část politické scény), EU nepodporuje většina občanů etc. A jak jistě víte, prostor dostává proporčně i druha strana. Podívejte se do těch svých statistik citovanosti, kolikrát je to za PL:-). Každý Váš názor s nadšením plně citujeme. Ale na snahu dělat politiku s podvodným krytím a financováním z politických struktur budu upozorňovat vždy a mám na to právo. To totiž není věc politického obsahu, v rámci něhož i nadále zůstávám nejvíce nestranným manažerem českých médií, ale věcí formy doing-business v politice. Já mám rád fér boj, ale nesnáším podrazy. A ta kreaturka... Sorry, vždyť se na sebe podívejte a chvíli se poslouchejte. Ale to bylo z mého příspěvku to nejméně podstatné.

A brněnské okénko: Konvičkovci v Brně udělali demošku před mešitou. Promenovaly se tam holé baby, jedl vepřový guláš a pálily listy z koránu. Radní Brna středu Bartík na to podal trestní oznámení. Bartík, to je ten bez středoškolského vzdělání, nebo bez řidičáku? ptal se jeden čtenář. A z jiné diskuze: Žít Brno je žumpa a k moci se dostali jen díky debilům,kteří se jejich zvolením chtěli pomstít tehdejšímu primátorovi Onderkovi,který byl mimo jiné taky pěkný kokot...Je to, jako kdybyste hovno na cestě uklidili tak, že na něj vylejete obsah fekálního vozu...aneb,pokud bylo Brno ve sračkách po kolena,tak s Hollanem a spol.je v nich až po krk.
A v šalinách rozjeli kampaň proti škrábání oken.


A jeden co neposlechl zákaz zastavení. Místo odtahu ho odřízli. Jakpak asi odjel?

A trocha bulváru: Ženu vyhodili z koupaliště, protože byla moc sexy. Blondýnce plavčíci vysvětlili, že má moc malé bikiny, které jsou příliš odhalující, a vyhodili ji z akvaparku. Když nechtěla odejít dobrovolně, zavolali na ni policii. Madelyn Sheafferová z Independence v Missouri určitě hned tak brzy nezapomene na svou poslední návštěvu tamního akvaparku. Když v úterý koupaliště navštívila, tak ji chvíli potom, co přišla, vyhodili. Důvod? Prý měla nevhodné plavky. "Byla jsem u bazénu s mojí matkou (68), dcerou (14) a třemi malými synovci a neteřemi, když za mnou přišli plavčíci a požádali mě, abych si oblékla šortky a vyměnila horní část plavek za větší. Argumentovali tím, že se příliš odhaluji a že tohle je koupaliště pro rodiny," napsala konsternovaná Madelyn na svém facebookovém profilu. Třiačtyřicetiletá blondýnka ale žádnou větší podprsenku, neměla, navíc jí argumenty plavčíků přišly absurdní a odmítla akvapark opustit. Tak na ni zavolali policii, která ji vyvedla ven. "Bylo to úplně směšné. Na tom koupališti byla spousta žen, a to i v mém věku a s mou postavou, které měly bikiny stejné velikosti a střihu jako já. Vůbec nechápu, co se jim zrovna na mých plavkách nelíbilo," kroutí hlavou Madelyn, celý incident považuje za nesmyslnou diskriminaci a akvapark hodlá žalovat.
Já bych ji nabídl azyl v Brně. Ve městě, kde náměstek proslul akcí ve stylu sádlo-máslo a nikomu to nevadí by si připadala jako v ráji.

A zprávy o počasí: Týden proběhl ve znamení horka. Hlásily, že padnou tčicítky. Na procházce se psem jsem byl tak unaven, že jsem mu záviděl, že může chodit po čtyřech. Jedinou výhodu vidím v tom, že cestou domů se stavíme na pivo. Pes se ptal, jak vypadá padlá třicítka. Když jsem mu ji ukázal, začal ji hledat. Naštěstí nenašel, poněvadž by nás doma vyrazili oba i s ní.

A z mého života: Pákistánská Islámská rada, která poskytuje rady vládě, navrhla, aby bylo legální, když manželé lehce bijí své ženy. Protže mi mamuš nechtěla udělat jahody s mlékem, přemýšlím zda ji mohu trochu zbít. Nebo jí místo plavek koupím burku. A co nám přinesl tento týden? Kamarád Pavel to pěkně shrnul. Zbraně a bělochy je potřeba zakázat. A korán je nutno předčítat v každé uměle oplodněné polorodině. Každý žák se musí přizpůsobit tomu nejpomalejšímu ze třídy a pokud tam bude ten pomalý moc rychlý, je potřeba začleňovat a začleňovat. Znásilnění arabskými migranty odstraníme náramkem s nápisem v angličtině a odchod z EU znamená, že pro odcházejícího zítra nevyjde slunce. Krádeže dětí je nutno posvětit soudem a podvolit se, ale zaplatit dle rozsudku dluh je nemravné. Rozstříhat presidentskou standartu je přijatelná revolta, ale spálí-li ateista vlastní knihu, je potřeba podat TO. Zabije-li muslim nelegálně drženou zbraní hromadu lidí a řve -li při tom allah akbar, nemá to s islámem nic společného, ale všem legálním držitelům zbraní je potřeba zbraně proto vzít. Sekačky na trávu musí mít emisní limity, ale kouřící lodě, co je vozí a jsou asi o 5 řádů horší v produkci znečištění ne. Všem 54 zaměstnaným atomovým fyzikům, vědcům a doktorům z migrační vlny se u lopaty daří dobře, zbylý milion, jak se zdá i přes veškerou snahu zaměstnat je ve státní správě, zůstane bez práce, protože povětšinou neumí ani číst a ani psát. A hlavně musíme vysvětlovat a vysvětlovat, že zabít manželku je v Evropě pro migranty na tytyty. No a Němci už staví nové domy pro to příchozí štěstí, protože migranti jsou jako déšť. Musíme se s nimi smířit. Divný svět. Taky byl divný týden kdy v pondělí je pátek a ve čtvrtek je pondělí po němž přijde pátek. Jak říkal major Terazky. Som z toho volaaký zmetěný.

A na Fejsbůku napsali:

  • Tahle obálka se Echu moc povedla. Akorát neomarxisti už zase kvičí jak by je na rohy bral. A přitom je to jen o tom jak dítě říká mamince Karle. A snad jen toto: Matka příroda vymyslela samce a samici aby měli mláďata. Žádný neomarxista to nezmění.

  • Vláda rozhodla - Kapsch další 3 roky. Milan Šimonovský a Kapsch tímto Danu Ťokovi děkují a nechávají zahrát pěknou písničku.
  • Štěpán Kotrba v diskuzi o elitách: hmmm, tak to dnes je Koukolík, Drábová..., za pár let to bude Švihlíková. Byla to parta liberálních intošů z šedé zóny kolem Havla, která se ale prostitucí s novým režimem zcela a navždy zdiskreditovala (Přibáň, Šiklová, Uhlovi, Michnik, Fedor Gál, Petr Pithart,Benda sr., Bohumil Doležal, ale i Horálek (dnes už ho nikdo nezná), ap.). Jejich popperovský liberalismus je mrtev. Klaus mladší i starý. Tchatcherismus je ale mrtev též. Pak to je část vědecké inteligence v AV ČR a na UK, které ale skoro nikdo nezná (Dolejší). Dnes existující oppinion makeři nejsou většinou elita (aristokracie ducha), ale na jedné straně bývalí vexláci a "podnikatelé" (Jonák, Michal Horáček, Jančura a celé hejno miliardářů, Schwarzenberg a zbytky bývalé šlechty), na druhé straně chudí popkulturní žvanilové a mediálně bulvární mrdky, případně „věční petenti ve službách pana Vaňka“. Sice "srdcaři" s vlivem na část frustrované veřejnosti , ale bez morálky, kultury a někdy i bez vzdělání k věcem, ke kterým se vyjadřují... Lucie Bílá a Gott na jedné straně, režiséři Jan Hřebejk či Jiří Menzel, Michael Kocáb, Jan Ruml, Petruška Šustrová, Roman Joch, Martin C. Putna, Jan Urban, Jefim Fištejn, Tánička Fischerová, Marvanová, Jiří Siostrzonek ap. - prostě aktivističtí rozesírači ze sorosovských nadací na druhé straně. Těchdle zmrdů je asi tisíc. Případně popkulturní kněží (Halík, páter Prokop Sostrzionek, Czendlik ap.) a hejno psychiatrů a psychologů (Nešpor, Humpoliček, Cimický), případně léčitelé, výživoví poradci a jiní podvodníci a léčitelé čaker... (MUDr. Hana Mojžíšová, Petr Havlíček, Kateřina Cajthamlová)...
    Zajímavý vidět takový výčet pohromadě
  • A ještě pár k akci hollagate, s dokumentárním snímkem jmenovaného s výrazem štvané zvěře. Někteří říkají, že by taky mohl být sjetej.
  • Dobrý den, ano, pan náměstek vás přijme... ve 13 h má poradu u primátora a v 15 h bičování, tak hned po tom.
  • Hollangate alegoricky otevírá okno do světa, kde o politice a veřejném mínění rozhodují batikovaní absolventi fildy, okaté genderistky a politoložky, rachitičtí sexuálně nevyhranění zaměstnanci think-tanků a plaší brýlatí kariérní politici. Do světa, který na policisty, vojáky, sportovkyně, jaderné fyzičky a řemeslníky kouká jako na nebezpečnou zvěř, kterou je třeba zregulovat.
  • Po shlédnutí videa s náměstkem Holanem ve stylu sádlo máslo si myslím, že by mohl natočit něco s Jakubem Jandou.
  • Kdyby řekl po pravdě hned, že je z Brna, nemusela ho ta domina mlátit!
  • Zatímco si náměstek pro dopravu nechává mlátit prdel na Ukrajině, doprava v Brně kolabuje.
  • Sobotka naléhavé žádal Junckera, aby zůstal ve funkci, protože je potřeba ještě přijmout regulaci zahradních čerpadel a WC splachovačů.
  • Ne pratele, tlusta ani vousata slecna neni hezci nez stihla, hlupak nema vetsi prava nez chytry clovek, homosexual nema prednost v adopci deti, vysoci lide namaji byt solidarni s malymi tim, ze si uriznou nohy v kotniku. Celebrita neni dylina, co si rano zapomnela v cizim byte kalhotky. Cyklista neni vic nez chodec nebo ridic, ktery na spotrebni dani zaplatil jeho stezky. Ten, kdo potrebuje dotace, cizi penize, ke svemu fungovani, nema byt oslavovan. A ten, kdo penize na dotace odvadi ze sve prace nema byt spehovan a pronasledovan. Agenty STB a udavaci se ma opovrhovat a ne z nich delat ministry.
    Bohatstvi se vytvari praci a ne prerozdelovanim.
  • Může mi někdo vysvětlit proč ty zachráněný uprchlíky neodvezou zpátky do Libye ale vozí je do Itálie?
  • Býk zabil toreadora. Teda dneska bych si v přilehlé hospodě asi býčí koule nedal.
  • "A neříkej lumbersexuál, nebo ti chrstnu laté do obličeje"
  • Německo už dvakrát vyvolalo světovou válku. Obávám, se, že jeho současné chování se blíží vyvolání války třetí.

A něco veselého inspirovaného diskuzí o inkluzivním vzdělávání :

A fór na konec: Muž a žena, kteří se nikdy předtím neviděli, se setkají v jednom kupé lůžkového vozu. Po prvotních rozpacích se dohodnou, že žena bude spát na horním lůžku, muž na tom spodním. Uprostřed noci se žena vzbudí a vzbudí i muže:
"Prosím vás, promiňte, že otravuji. Mohl byste jít požádat průvodčího, jestli by neměl nějakou deku navíc ? Je mi zima."
Muž povídá s leskem v očích:
"Mám lepší nápad. Co si zahrát na to, že jsme manželé..."
Žena se usměje:
"No, vlastně proč ne."
A muž:
"Dobře, tak neotravuj a jdi se zeptat sama ..."

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 12.7.2016 13:14 | karma článku: 46.00 | přečteno: 9461x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 20 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 13 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 7.47 | Přečteno: 87 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 15.72 | Přečteno: 166 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 6.39 | Přečteno: 139 |
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...