Hlody středeční 26/7 aneb miluji naše média

26. 07. 2016 15:15:06
Zase si nemůžu prázdninově dáchnout a vysadit. Protože Turecko, vraždící monstra co nejsou teroristi jak se dozvídáme, dnes dokonce zamordovali kněze.

A při pohledu domů, čím dál tím víc pocit, že se vracíme před rok 1989, pokud už tam nejsme. Protože místo Pomáhat a chránit, odflastrujeme každýho kdo nezní hlasem hejtfrí či Jakuba Jandy. Posuďte sami. Aktivista se vysmíval policii a Šlachtu nazval traktoristou. Dostal za to tučnou pokutu. Chová se k nám urážlivě, postěžovali si policisté a aktivistovi uložili za články a blogové příspěvky pořádkovou pokutu osm tisíc korun. Je to zasahování do svobody slova, zlobí se právníci. Aktivista pod pseudonymem Tomáš Zelený ač se vyvaroval vulgarismů a jednání policie spíše ironizoval, skončil v síti kriminalistů v rozsáhlém zátahu proti levicovým extremistům. Doteď mu však detektivové nic nedokázali a ani ho z ničeho neobžalovali. Jejich snažení se proto Zelený snažil popisovat na svém blogu a přitom si stěžoval například na zdlouhavé navrácení zabavených věcí. Za neustálému rýpání, které se objevovalo nejen v příspěvcích na Zeleného blogu, ale také v časopise Nový prostor, dostal aktivista osmitisícovou pořádkovou pokutu. Jak policie finanční postih ospravedlňuje? „Bez ohledu na to, že některé výroky či obraty, které podezřelý používá, mohou mít pravdivý základ, to nic nemění na skutečnosti, že v takto použitém kontextu je jasné, že jejich jediným cílem je policejní orgán a jím jménem vystupující úřední osoby dehonestovat a zesměšnit,“ píše v odůvodnění vrchní komisař Lukáš Kořínek. Dále policii vadí, že „urážlivě označuje zdejší policejní součást a jeho pracovníka“. Například Útvar pro odhalování organizovaného zločinu Zelený označoval jako Útvar organizování odhalovaného zločinu“. Odbor terorismu a extremismu zase nazýval jako „Odbor teroristů a extrémistů“. Také jednu z pracovnic překřtil na Zlatu Paličatou či začínal podání slovy: „Zdar útvare“. Podle usnesení pak Zelený 31. 3. 2016 prý poslal nedostatečnou omluvu. „Urážlivě se vyjadřuje o policejním orgánu tím způsobem, že uvádí: ‚Nemám povinnost vás poučovat o správných zákonných postupech. Zeptejte se nějakého právníka, ať vám to vysvětlí, protože evidentně u útvaru, kterému šéfuje bývalý traktorista, který si nechal zmenšit uši, protože se mu posmívali neonacisté, nezvládáte správné postupy,‘“ cituje policie z jeho dopisu, kdy se otřel o bývalého šéfa ÚOOZ Roberta Šlachtu. Právní zástupkyně Zeleného Zuzana Candigliota je toho názoru, že pokuta neprojde, protože by se jednalo o omezování svobody slova. „Nějaká forma satiry nemůže být postihována. Urážka úředních osob může být brána jen pokud někdo někomu nadává a používá hodně sprosté výrazy,“ míní. Podobného názoru je i právník Jaroslav Ortman. „Je to mimo a věřím, že to nemůže obstát. Je z toho vidět, jakými cestami chodí uvažování policie. Je to nadsázka a není to ani pořádně míněno vážně,“ sdělil.
Uzavírám to názorem z diskuze. Naskýtá se otázka, jestli se už vrátil "totáč"? Kdy nás zase začnou kontrolovat na ulici, stříhat "máničky", ku*va čeho se to dožívám. Kdy nám určí normu na bydlení 8m2 na osobu a ostatní bude nadměr, tato vláda je nejhorší a nejbolševičtější od převratu. Neměl by někdo ordinovat tento lék?

  • Když Martin Konvička a spol. udělají v Brně recesistickou antiislámskou akci s promenádou v plavkách, pseudofeministky a jiné multikulti soudružky se mohou zadusit práškama proti infarktu a ještě na zemi, v křečích a s pěnou u pusy vykřikují cosi o sexismu, nechutném zneužívání ženství a nahoty.
    Když jejich spolusoudružky v boji proti "pravicovému extremistovi" a "odmítači islámu" Trumpovi ukážou kozy a bobra (sorry za tu nechutně sexistickou anatomii), je vše v pořádku.
    Co z toho vyplývá? Nahé (či polonahé) tělo k ideovému boji použít lze, ale jen pokud je to boj za tu správnou stranu. Zatleskejme soudruhům.
  • Česká pošta krom podomního prodeje cigaret, losů, sobů, životního pojištění, akvárií na míru a dluhového poradenství rozšiřuje svůj záběr i vskutku nečekanými službami. Lidé jsou doma večer, zjistila pošta. Balíky zkusí doručit i po 18. hodině. Službu, kterou už delší dobu nabízí konkurence, v tomto režimu nabídne za příplatek 1 korunu. Podobnou službu přitom pošta zkoušela rozjet už před lety, ale neosvědčila se. Doručení balíku mezi 18. a 21. hodinou večer bude v září a říjnu za příplatek jednu korunu. Ale jen dočasně. Tak něco o poště. Tento polospící moloch má zaměstnanců jako v onom pověstném jazykolamu o křepeličkách. Něco okolo 33.333 pošťáků ve tři tisíce tři sta třiceti třech poštách. (Hnidopichy upozorňuji, že čísla jsou přesná asi jako čas na radiu Jereven kde hlásí jesť vósem časóv maximálno vósem dvádcať). Na demonstračním obrázku moje představa soukromé pošty.
    Doufejme, že to bude fungovat. Protože chození pro poštu odpoledne je na mrtvici. Pěkná je pošta. Moderní. Má asi 6 okének, z nichž jsou trvale fukční nejvýš dvě a u těch je taková fronta, jak když za komančů přivezli banány či mandarinky. To, že většinu frontových bojovníků tvoří důchodci, kteří si své záležitosti mohli odbýt dopoledne je jiný problém. Nerozumím tomu, proč pošťačky chodí s doporučenou a "pruhovou" poštou dopoledne, kdy nikdo není doma a pak vypisují lísteček aby si nevolník pro poštu přišel sám, namísto aby takovou poštu nosili odpoledne.
  • A pojďme se kouknout na fenomén doby - lov pokemónů. Nelovte pokémony, lovte muslimy. Zneužili jste náš plakát, zlobí se Kooperativa a povolala právníky. Pojišťovna Kooperativa se ohrazuje proti tomu, že se na sociálních sítích objevila její pozměněná reklama, která teď útočí na muslimy. Místo původního sloganu Nelovte za jízdy pokémony začal po sítích kolovat nápis Nelovte Pokémony, ale muslimy. Pojišťovna oznámila, že je připravena se proti zneužití svého sloganu bránit právní cestou, a zvažuje, že bude chtít i odškodné za poškození svého jména. Falešný inzerát napodoboval charakteristické zelenobílé poutače s vtipnými slogany, které pojišťovna vylepuje na mosty. "Kooperativa je slušná společnost, proto vás žádáme o smazání tohoto příspěvku. Urážlivý výrok jste spojili s naší značkou. Vaše jednání považujeme za protiprávní. V případě, že nedojde ke smazání tohoto příspěvku do pondělí 25. července, budeme se bránit právní cestou," uvedla pojišťovna pod statusem, který Blok proti islamizaci zanedlouho skutečně stáhl. Autorem fotomontáže je Martin "Brooch" Brož, od něhož ji převzaly stovky lidí. "Je to jen parodie na jejich reklamní kampaň," říká Brož s tím, že v žádném případě nebyla namířena proti uprchlíkům a islámu. Podle něj Kooperativa tím, že ve své reklamní kampani využila motiv pokémonů, vlastně sama zneužila nápad někoho jiného. A perličku nakonec. Tuto lapálii jsem komentoval slovy aby se neposrali. Netrvalo dlouho a tento slogan se objevil graficky zpracován. Co na to pojišťovna mi není známo.
  • A něco z Brna: Rekonstrukcí poničená zastávka na Obilním trhu: konec památky se přiblížil. Poslední svého druhu, ale přesto ohrožená. Zastávka na Obilním trhu, kterou chtěla městská část Brno-střed opravit, může přijít o statut památky. Ministerstvo kultury už zahájilo řízení, kterým může péči o historický přístřešek ukončit. Brněnští památkáři ji ale chtějí zachovat. Ministerstvo se možností zrušení památkové péče začalo zabývat na podnět brněnského restaurátora Radka Ryšánka. Podle něj nelze opravit původní záchody v podzemí, které dělníci zasypali a zalili betonem. „Železobetonovou skořepinu není možné nahradit bez úplného zničení celého objektu," upozornil. Podle něj z téměř poloviny původních zdí zůstaly jen ocelové výstuže.
    Tohle je typická ukázka vlády Žít Brno. Takhle je to s nima se vším.
    A Hašek prý má neexistující mluvčí, Údolní má neexistující přechod, Bártík má neexistující maturitu....zvonit 12 přesně ve dvanáct - to zde také neexistuje....Zapijete to, v Bar, který neexistuje. V Brně máme rádi hlavně odsunuté Němce... a neodsunutá nádraží


    A trocha bulváru: Turín bude držet dietu, nová starostka chce vegetariánské město. Podpora vegetariánství a veganství se stala klíčovým bodem pětiletého politického programu nové starostky Turína Chiary Appendino. Obyvatelé severoitalského města se mají snažit konzumovat co nejméně masa a živočišných výrobků. Podle 62stránkového programu, který byl schválen během prvního zasedání městské rady, se nové vedení města chce během následujících pěti let zaměřit na výchovu místních dětí ohledně výživy. Chce tím snížit množství živočišných produktů používaných budoucími generacemi. „Lékaři, výživoví poradci i političtí experti budou v našich školách učit děti, jak se správně stravovat a zároveň chránit Zemi a práva zvířat,“ píše se v programu podle italského serveru La Repubblica. Program rady se na sociálních síti setkal s posměchem. „Kdo v Turíně neposlechne, půjde spát bez večeře,“ ironicky žertovala jedna z uživatelek Twitteru. Nejlepší je ovšem koment : Když si zvolili za starostku krávu, nelze se divit že prosazuje prežvykování trávy.

A zprávy o počasí: Počasí vídím v duchu denních islámských útoků asi takhle. Bude polojasno s občasnými útoky, obvykle mačetou nebo střelnou zbraní, odpoledne se vyjasní a vyšší teploty zvednou i islámskou chuť. Od západu se blíží fronta kamionů.

A z mého života: U stánku. "Dobrý den, jednu zmrzku prosím."
zmrzlinářka: "A jakou si dáš, čokoládovou nebo vanilkovou?"
kluk se na chvíli zamyslí a pak řekne: "To je jedno, mě to stejně za chvíli spadne."
Na zpáteční cestě z venčení psa jsem si u Vietnamce koupil ruskou zmrzlinu. Když jsem do ní kousnul zamrazily mne sviňsky zuby. Soudím že za to může Putin.
A ze života zvířátek. Kočka pozoruje bobra.

A na Fejsbůku napsali:

  • Bohužel přesně tohle je představa neomarxistů a neokonů z NWO, jak má vypadat muž budoucnosti !!!
  • Nevím, zda si to ČT a spol. uvědomují, ale tvrzením, že muslimové páchající sebevražedné útoky jsou jen psychicky nemocní devianti, se naše veřejnoprávní média dopouštějí hanobení islámu. Džihád mečem je jednou ze svatých povinností či chcete-li náboženských povinností každého muslima. Jen si to představte - jdete někam vystřílet nevěřící, jdete do kostela podříznout kněze, jdete se odpálit do davu nepřátel... - protože je to Vaše náboženská povinnost, za jejíž splnění se dostanete do ráje, protože právě tak to říká Vaše nejposvátnější kniha. A večer o Vás ČT mluví jako o pomatenci, psychicky nemocné osobě, ačkoliv jste jen splnili svoji náboženskou povinnost. Kdybych zemřel pro víru, asi by mne dost uráželo tvrzení, že můj čin nemá s náboženstvím nic společného a že jsem jen šílenec, co ho zrovna pustili z léčebny.
  • Bojím se že staré přísloví Po bitvě je každý generálem se v Turecku změní na Každý generál je po pitvě.
  • Allahu Akbar znamená v arabštině Bůh je veliký. Ve všech ostatních jazycích to znamená k zemi
  • Vláda se chlubí, že měsíc jezdili do práce na kole, čímž ušetřili 300 kg CO2. Nutno podotknout, že tolik vypustí el. Prunéřov každou sekundu
  • Ukazuje se, jak říkal Halík, že islám je jenom jiná cesta k Bohu. Akorát rychlejší
  • 36 000 vyhozených z tureckého školství? Žádný problém. Odteď bude stačit umět citovat korán
  • Víte jak si překládají Alláhu Akbar Izraelci? Jako tas a střílej
  • Na Radiožurnálu říkali že vraždil někdo jako ve filmu Volný pád. Nevšiml jsem si že by DFens byl iránského původu a křičel Alláhu Akbar
  • Angela mlčí. Asi shání kostýmek na pochod solidarity
  • Změnou označení teroru za agresi jsme v EU slavně terorismus jednou a provždy zlikvidovali! A pak že to nejde!
  • Jakub Janda: Střelec v Mnichově nebyl islamista, ale tentokrát fašoun z druhý strany. Inspirován Breivikem. Íránský fašoun.
  • To snad není pravda, čemu jsou dnes grantové násosky schopné uvěřit
  • Pachatel střelby v Mnichově podle policie neměl žádné vazby na Islámský stát. Tím hůř. Ukazuje se že nebezpeční jsou i ostatní muslimové
  • Žádám Evropskou komisi aby zakázala mačety
  • Jak se zdá, západ napadl dav osamělých útočníků, kteří nemají s islámem nic společného.
  • Česká vláda přijme 80 syrských migrantů z tureckých uprchlických táborů. Snad prchnou rychle do SRN než tady někoho zabijí
  • "Nemůžeš přece všechny házet do jednoho pytle! To je princip kolektivní viny.
    Jo, počkej. Ty nemluvíš o muslimech, ale o Rusácích?"
  • Jsem připravena posvětit jaderný útok, potvrdila nová britská premiérka. Zajímavý je, že britští politici co mají koule, jsou vždycky baby.
  • Jen blb by na takovou otázku v úřadě premiéra řekl "depák, to my si jenom tak hrajeme na vojáčky, v životě byzme to nepoužili".

A něco veselého:

A fór na konec: Přijde muž k doktorovi, že potřebuje viagru. Doktor mu ji napsal a řekl, ať se druhý den staví a řekne, jestli to pomohlo.
Muž druhý den přišel a povídá: "Žena nenadále odjela, takže jsem to nevyzkoušel."
"A to jste to nemohl zkusit třeba se sousedkou?"
"Na sousedku viagru nepotřebuji ."

A to je dneska všecko.

Autor: Petr Paulczynski | úterý 26.7.2016 15:15 | karma článku: 45.51 | přečteno: 6897x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 7.97 | Přečteno: 176 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 8.84 | Přečteno: 129 | Diskuse

Václav Kunft

Krásná česká královna Viola Těšínská.

O Viole Těšínské je zoufale málo písemných zmínek. Není divu, nebyla příliš významná a manželkou panovníka byla pouze rok. O to víc může pracovat fantazie.

27.3.2024 v 15:05 | Karma článku: 14.74 | Přečteno: 339 | Diskuse
VIP
Počet článků 1307 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3092
Postřehy z politiky a života.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...