Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

janpytlak

3. 5. 2009 16:53
Pane Paulcyňski,

jste grafoman .Vaše grafomanské příspěvky nejsou o ničem nebo drby a pomluvy.A co přítel Jonáš? A co Jalta? Kolik vám to hodilo?O vaší nízké inteligenci svědčí i to jak jste přijal vtipnoulegraci s vaším jménem v názvu divadelní hry. Holt bývalého bolševika v sobě nezapřete.Místo :-©psaní mizerných a bezobsažných blogů, choďte se venčit se psem.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

28. 4. 2009 16:00
Někdo nezapře bolševika

jiný zase pitomce. Ach jo. Asi Zlatuškův levoboček. Nebo podržtaška. Možná by mohli spolu na ten festival mezipůlky.

0 0
možnosti
C

cojanato

28. 4. 2009 16:23
Re: /2/ Paulczyňski, Vy toho bolševika v sobě nezapřete.

Paulczyňski, "dehonestace" ! .....To jeden z Vašich oblíbených výrazů, kterým se oháníte velmi často. Přitom  právě Vy, jak se často proslýchá, jste se ve svém pohnutém životě snažil mnoho lidí veřejně dehonestovat a nějak znevážit či zesměšnit. Nakonec, sám o tom podáváte různé písemné zprávy a záznamy.

Paulczyňski, Vy se přímo chorobně vyžíváte v tom, aby jste i pana Zlatušku mohl nějak deklasovat, dehonestovat a znevážit. Vy totiž nesnesete třeba ani to, že pan Zlatuška to dotáhl poněkud dále, než Vy, a to nejen na toho skutečného profesora, později i na rektora, děkana a v politice i na post senátora.

Vy jste ve své chorobné nenávisti a mstivosti schopen témeř všeho ! Stále i pro Vás platí, že ........

"komunista zůstane vždy komunistou, i kdyby trakaře padaly" !!

0 0
možnosti
C

cojanato

28. 4. 2009 15:49
Paulczyňski, Vy toho bolševika v sobě nezapřete.

U Vás se neprojevuje jen nějaká obyčejná lidská závist, urážlivost nebo ješitnost. U Vás je to zrůdná choroba mutanta - rudého, nebezpečného, bolševického hmyzu, který se rozlézá, kde jen může a ve skrytu číhá na nějakou oběť.

Nyní jste si za oběť opětovně vybral prof. Zlatušku, který Vám není pochuti, který Vás asi převyšuje nejen svým vzděláním, znalostmi, zkušenostmi, ale i celkovou erudicí a přístupem k řešení mnoha závažných problémů. Profesor Zlatuška, jako člověk, Vás tak zřejmě převyšuje téměř ve všech směrech, což Vy nemůžete nijak strávit. Vy jste proti němu jen něco, jako nepříjemný, nenasytný a zákeřný hmyz, a tak se též chováte i v průběhu svého života, i v té politice.

Proto jste se rozhodl pana Zlatušku dehonestovat ?

0 0
možnosti
PP

pavouk první

28. 4. 2009 15:40
Někdo má jít prý k čertu

Někdo by zase měl jít do cvokhausu.

0 0
možnosti
S

Shackall0

28. 4. 2009 14:25
Ilustrace

Velice povedené ilustrace. Kdo je autor?

Jinak karma;-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

28. 4. 2009 15:38
Re: Ilustrace

Brněnský kreslíř Lubomír Vaněk. Náměty jsou moje.

0 0
možnosti
PV

Alcator

28. 4. 2009 9:30
Munice soupeři?

Víte, pane P., znevažování oponenta je taktická chyba, protože místo toho, aby byl společensky nucen reagovat na obsah výtek, poskytujete mu tím příležitost reagovat prostým "Na vulgarity nebudu reagovat". Vaše používání slova "emeřitní" je nedůstojné, a je přitom úplně jedno, zda ten, s kým vedete spor, se chová důstojně nebo nedůstojně.

V kauze s údajnou mstou za cosi osobního je nutno také objektivně vidět to, že ASI existoval důvod, proč město vůbec projednávalo výsledky výběrové komise a proč mělo pravomoc doporučení nepřijmout. Je to princip používaný všude možně, není to tedy nic nestandardního. Mstitelé nebo naopak nadržovači mohli být jak v komisi, tak v radě města, a proto komise doporučuje, ale město rozhoduje. To, že se nechalo 5 z 11 členů rady ovlivnit Zlatuškou, není chyba Zlatušky, a dokonce i kdyby měl Zlatuška zločinný úmysl někoho zlikvidovat, pořád to neomlouvá to, že 5 dalších lidí bez ověřování jakýchkoliv faktů takovým obviněním uvěří, že?

0 0
možnosti
PV

Alcator

28. 4. 2009 9:32
pokr.

Není mi jasné, proč p. Hladký diskutuje s Jiřím Zlatuškou, místo toho, aby vyzval členy rady, aby nevěřili fámám o jeho předchozích profesních selháních a ověřili si skutečnost.

Je-li proti mně někdo zaujatý, tak žádné žádosti o vysvětlení, doložení nebo odstoupení nemají smysl. V tomto p. Hladký udělal dost zásadní chybu.

0 0
možnosti
E

emerson12

28. 4. 2009 9:20
re

Neviem ako vykonava rozne funkcie, ale profesor je dobry. Nemyslim tym, ze je na studentov malo prisny, ale ze dokaze dobre prednasat a ma dobre skripta. Samozrejme pokial ma cas:)

0 0
možnosti
JK

kurzan

28. 4. 2009 8:50
:(

Jo jo na zlazuskovo rektorovani vsichni studenti "s laskou" vzpominaji. Vetsiho parchanta svet nezazil - ostatne ona obalka casopisu se ztvarnenim pana senatora jako pastelky a k tomu prilozena "pohadka" o zle tuzce krasne kdysi ilustrovala jeho "prostudentske" kroky.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.