Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

zeolit

16. 10. 2009 10:02
Mám rád polemiku.

Byla by nuda, kdybychom tady všichni zpívali jedním hlasem. Problém vidím v tom, když někteří přispěvatelé zpívají falešně. Zřejmě to jsou takovi ti "přesvědčovači" za každou cenu. Navíc, mají zřejmě obavu, že po přečtení blogu Petra Paulczynského, ztratí ve volbách pro svou stranu hlas svého voliče. A v případě, že ani nemají protiargument, vypomůžou si osobní urážkou, a třeba i tím, že jmenovaný má/nemá velkou zadnici. Uvítal bych, kdyby aspoň, to, co se tady objeví, mělo vtip. Já se předem omlouvá, vtipnosti jsem moc nepobral, beru všechno až příliš vážně. V tom PéPé mě trochu usměrňuje svými legráckami pod blogem...

[>-]EU[>-]

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

16. 10. 2009 9:58
Petře,pro nás

jseš kingál z Blekfíldu/ nebo Židenic ?/,na ty zapšklé madkverty a edyty můžeme

hodit hnědku  ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PP

paulczynski

16. 10. 2009 10:07
Re: Petře,pro nás

Richtik kemo. Ale do dyně by mohli dostat, ne?;-D

0 0
možnosti
AK

Alka.24

16. 10. 2009 9:41
Ale no

tak Pavouku, chlap má být pořádný a žádná houžvička;-D. Do čeho by pak člověk plácal;-). A slovy klasika: naštvat mi může jenom inteligent:-).

0 0
možnosti
PP

paulczynski

16. 10. 2009 9:50
Re: Ale no

Ale vždyť já nebrečím. Jenom jsem si zablogoval na dané téma anonymní hrdinové i mezi námi.;-D

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

16. 10. 2009 9:03
Přemýšlel jsem o tom,

napsat něco podobného. Protože je tu spousta lidí, kteří blog přelétnou očima aniž by se nad ním zamysleli a to ještě na přeskáčku a vletí do diskuze ne proto, aby diskutovali a tím daný problém někam posunuli a třeba i autorovi pomohli s formováním lepšího pohledu na věc, ale oni se chtějí jen zbavit přepětí co v nich je.  Blog berou jako hromosvod a začnou s urážkami.

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

16. 10. 2009 13:18
Re: Přemýšlel jsem o tom,

Přemýšlet, to je užitečné. Tak doufám, že "něco podobného" a takovou kravinu, co zde stvořil Pavouk, psát nebudete.:-)

Není lepší zajet občas uklidnit se někde k tomu móři ?

0 0
možnosti
M

mares76

16. 10. 2009 8:59
Několik poznámek k tvému článku.

Píšeš,"že ti přidělují nálepky bez náznaku přemýšlení nad obsahem tvých sdělení".

Nechápu, proč by měl někdo nad obsahem tvých článků přemýšlet, když je předem zcela jasné, co tam najde. Pravidelně se tam totiž  střídá Paroubek a ubohé hodnocení jeho rodiny včetně nenarozeného dítěte a infantilní předvádění tvé osoby ve stylu kde jsi byl a s kým se znáš.

Píšeš o množství nadávek, které ti čtenáři posílají.

Pokud bys věděl něco pravděpodobnosti  a vypovídací schopnosti velkých  statistických souborů, začal bys vzhledem k počtu těchto nadávek o sobě vážně přemýšlet. Stačí ale, i když si vzpomeneš na přísloví "Není šprochu,aby na něm nebylo pravdy trochu".

Pokud píšeš,že manželka neví, co na tomto blogu předvádíš, zkus ji to dát přečíst. Vzhledem k tomu jak vypadá, by mohla být alespoň chytrá, nebo má  možná alespoň zdravý rozum a konečně tě začne hlídat, abys nedělal rodině ostudu, nebo pro tebe udělá vůbec nejlepší službu a zavede tě k lékaři, který se zabývá správou věcí duševních.

0 0
možnosti
JN

madqwert

16. 10. 2009 9:01
Re: Několik poznámek k tvému článku.

vzhledem k tomu, ze si jeho pani vzala za manzela pavouka, tak moc chytra nebude ;-D

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

16. 10. 2009 8:58
Já bych si z toho prd dělal...

Pavouku,neříkejte že vám aspoň někdy srdce neposkočí,když objevíte nějakou tu hovadinu od nás -  anonymních diskutérů... Vždyť co byste byl bez nás dělal?My můžeme jít blouznit k jinému blogerovi,vy to "publikum" potřebujete ;-) Nebo by vás uspokojilo psát bez možnosti odezvy,jak to dělá pár blogerů (třeba paní Němcová,ale tu asi uspokojí jenom funkce)?Sice by se užiteční karmovači našli,ale hodně lidí tyto články bez možnosti diskuse ani nečte(to je i můj případ):-)

0 0
možnosti
PP

paulczynski

16. 10. 2009 9:03
Re: Já bych si z toho prd dělal...

Z uzavření diskuze už jsem vyrostl. Diskuze když je věcná, proč ne. Ale některé výpady jsou ubohost sama. Třeba takový mares76 trvale nazývá mou ženu vorvaněm. Kdybych ho potkal, tak za toto bych mu dal po hubě.

0 0
možnosti
TV

tomtop

16. 10. 2009 8:54
podobná zkušenost

podobné zkušenosti mám se zapřisáhlými komunisty, nacionalisty , nácky, anti-křesťany a podobně .... ukážeš jim druhou stranu mince ? To je jim jedno ... jejich pravdu to přece nemění. Dokážu jim, že lžou odkazem na dokument ? To přece nejde ... vše je přece zmanipulované a kdo ví, jak to vlastně bylo. To vše je proložené útokem na mě jako na antikomunistu a přisluhovače usa / multikulti / fanatika a podobně .... přitom se jen slušně snažím ukázat objektivně můj úhel pohledu ... nejsem z těch, kteří by přehlíželi fakta a viděli černobíle ... právě naopak.

Také se dobře bavím, když se po smazání jejich příspěvku rozčiliují, že byl zcela neškodný :-)

U některých případů už jsem se dopátral toho, že se jedná o nějakým způsobem problematické jedince .. např. invalida bez přátel sedící celý den u pc, nacionalista s poměrně nemalými osobními problémy, bývalý bachař věřící v právo likvidovat lidi pro přesvědčení a podobně ... máte někdo další podobné info o těchto podivínech  ?

0 0
možnosti
PP

paulczynski

16. 10. 2009 8:56
Re: podobná zkušenost

Tak třeba madqwert sedí na PR Lihového domu;-€

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

16. 10. 2009 8:53
Nutný předpoklad

Nelze jinak, pavouku. Musím přece předpokládat, že přítomnost v určitém prostředí s sebou přináší konkrétní rizika. V hospodě 4. cenové kategorie mně pingl určitě neřekne - dobrý den, pane, čím posloužím, dnes mohu doporučit skvělé....Pokud tedy píšu články na blog Idnes, jehož diskuze spadají do druhé nejnižší kategorie - hned nad žumpou z Novinek - nemohu se nikterak pohoršovat nad kvalitou a obsahem diskuzních příspěvků. Naopak nasadím hroší kůži a oplácím měrou vrchovatou. V TV studiu bych Cíglerovi zajisté netykal a nenazýval ho ne(vy)léčeným alkoholikem a absolventem budějovického dřevěného gymnázia, pro kterážto invektiva je diskuze na Idnes doslova předurčena. Takže přestaň brečet, pavouku, nasaď boxerské rukavice a tvrdě na dělohu, žádné nářky rozměklé duše. Jak praví jeden můj příbuzný - hlavu i hlavičku vzhůru!:-)

0 0
možnosti
PP

paulczynski

16. 10. 2009 8:58
Re: Nutný předpoklad

Ale vždyť já nebrečím. Doby, kdy mně tito exoti vytáčeli jsou pryč. To je jen takový popis skutečnosti, po včerejší zvláště vydařené diskuzi;-DR^

0 0
možnosti
K

K-D

16. 10. 2009 8:44
Zbabělost

Půlka rybníků je vypuštěná, další zamrzlé a ke zbytku se pro kalamitu nelze dostat.

0 0
možnosti
PP

paulczynski

16. 10. 2009 8:47
Re: Zbabělost

Však taky píši, že ten námět zavrhuji.

P.S.Zapomněl jste, že lano je zpuchřelé a v nábojích zvlhl prach;-D

0 0
možnosti
JN

madqwert

16. 10. 2009 8:34
abys nerikal, ze jen kritizuji, tak dnes naprosto souhlasim

s druhym ODStavcem R^;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.