Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

koutlosh

23. 6. 2010 14:07
Registrované partnerství

je náhodou docela dobrý nápad. Na svatbu je brzo, přitom z hlediska zákona jsme si s přítelkyní zcela cizí lidé a nemáme právo třeba na informace od lékaře a podobně, což mi přijde jako krajně nevyhovující. Přijde mi ovšem značně diskriminující, že registrovat si partnerství mohou jen svazky on-on, ona-ona, nevidím pro to důvod.

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

23. 6. 2010 14:14
Re: Registrované partnerství

Taky mi to přišlo diskriminační, ale spíš z principu, osobně už je mi to fuk. S papouškem ostatně žijeme jen jako parťáci, a on říká sice ledasco, ale ano se neučil. ;)

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

23. 6. 2010 13:54
Pochod exhibicionistů

Homofob snad nejsem, ale musím napsat, že se mi ty exhibicionistické akce taky nelíbí. Připadá mi to stejně uhozené, jako když např.  dělají heterosexuální exhbicionisti jako ohromnou recesi běh na lyžích v létě  - docela nazí. Přitom do civilního průvodu bych klidně podporu homosexuálům vyjádřit šel, jsou to lidi jako jiní- ale křepčit tam s nějakými blázny v latexových oblečcích s odhalenýma půlkama, to teda ne. To ať si provádějí v klubech, ale na ulici to nepatří. No, možná jsem jen prudérní..... Každopádně se připojuju k již zde uvedenému názoru, že lepší průvod kašparů, než nácků.

0 0
možnosti
RJ

molok

23. 6. 2010 13:59
Re: Pochod exhibicionistů

musíte vzít v úvahu, že extentrických je menšina jedinců  v takových průvodech, v ČR se to číslo pak limitně blíží k nule ...

0 0
možnosti
PU

spalovac

23. 6. 2010 13:46
Je fakt, že kdyby pár stovek lidí uspořádalo průvod městem

jenom proto, že mají třeba každou nohu jinak velkou a potřebují to všem sdělit, taky by mě to štvalo. Zejména ve chvíli, kdyby mě to omezovalo v dopravě atp. Ať si kucí uspořádaj soukromou párty, to nikoho neomezuje :-)

0 0
možnosti
RJ

molok

23. 6. 2010 13:48
Re: Je fakt, že kdyby pár stovek lidí uspořádalo průvod městem

v centru Brna jsou samé pěší zóny, dál se stejně nedostanou ...

0 0
možnosti
MZ

juchelka

23. 6. 2010 13:34
Vážený pane chytrý,

váš článek o vás jasně hovoří jako o zapšklém člověku, zřejmě bigótní katolík, který ještě žije s hlavou kdesi 30 let zpět. Lidé si můžou naštěstí dávat najevo  co chtějí, Dělnická strana  nenávist, pochod gayů odlišnost. Naštěstí všichni nejsou jako vy a proto i nadále bude svět pestrý. Jen vy budete mít asi o žaludeční vřed navíc....:-P

0 0
možnosti
PP

paulczynski

23. 6. 2010 13:51
Re: Vážený pane chytrý,

Žaludeční vřed z duhových šašourů? Nebuďte naivní. Nevím, jak jste usoudil, že jsem zapšklý, mnozí říkají, že jsem odvázaný až moc. Zkuste kouknout na můj web http://www.paulczynski.cz do rubriky Fórky a pak mne hodnoťte. A mám rád pestrý svět. Nedávno jsem fotil dokonce otevírání nového stripbaru, takže zapšklý asi nebudu. Ale tvrdím. Ať si zalezou do svých barů a tam ať si dělají do sytosti co chtějí, kam chtějí. Ale ať :-(neotravují ve městě.

0 0
možnosti
RJ

molok

23. 6. 2010 13:32
Když porovnám

akci "duhových" gayů a protiakci těch vyholených s bombery jsem jednoznačně na straně těch přiznaných ...

0 0
možnosti
MZ

juchelka

23. 6. 2010 13:31
Vážený pane chytrý,

0 0
možnosti
PU

spalovac

23. 6. 2010 13:40
Re: Vážený pane chytrý,

Tak tohle moc chytré nebylo... ;-D

0 0
možnosti
D

Dita_1

23. 6. 2010 13:22
Demonstrace heterosexuality

Milý pane autore,

a co takové brazilské karnevaly? Ty nejsou demonstrováním heterosexuality?

Pokud měříte dvojím metrem a to, co u většinově orientovaných považujete za normální, u gayů a leseb považujete za exhibici, pak máte problém.

A propos: gayové a lesby se říká proto, že slovo "homosexuál" zbytečně poukazuje na sexuální stránků vztahů stejnopohlavních párů - a sex, jak známo, není v plnohodnotném partnerském vztahu vše. Už jsem se v podobných diskusích ptala mnohokrát, nicméně: čím gayové a lesby ohrožují "tradiční hodnoty" či "normální rodinu"?

Dita

0 0
možnosti
PP

paulczynski

23. 6. 2010 13:24
Re: Demonstrace heterosexuality

Vidíte. A já myslel, že karneval v Riu je svátkem samby. Také se ten stadion nazývá Sambodrom a ne Sexodrom. A mimochodem je to obrovský byznys a ne několik provokujících individuí.;-D

0 0
možnosti
PAS

pepř a sůl

23. 6. 2010 13:19
Samozřejmě, že homosexualita není normální

pokud by byla, tak lidstvo ani není. Je to jako rakovina, nedá se to léčit, ale dá se s tím žít.

0 0
možnosti
JB

MSG

23. 6. 2010 13:29
Re: Samozřejmě, že homosexualita není normální

Já myslím, že homosexualita je součáství lidsva už od počátku věků... stejně jako prostituce, pedofilie, zoofilie, necrofiliie a sexuální nemoce...

0 0
možnosti
TM

incomming_message

23. 6. 2010 13:17
Když chtějí mejdan, ať si ho uspořádají,

ale za své na soukromém pozemku se soukromou ochrankou ... Nesouhlasím s tím, aby zabrali rušné centrum města, kde bude státní a městská policie pořádat kvůli nim manévry, zakazovat lidem vstup, omezovat hromadnou dopravu (na objízdné trase za výluku!!!!) a podobné nesmysly.

0 0
možnosti
R

ruger.forever2

23. 6. 2010 12:57
Hmm, je mi naprosto jedno, zda jsou lidé

hetero, homo, nebo zda se někdo ukájí s vysavačem. Jen se mi zdá být podivné tvrdit, že homosexualita není odchylkou z normálu a proto by měli homosexuálové  mít možnost vychovávat děti. Chápu jejich snahu o možnost uzavírat formální svazky a vyřešit  materiální otazníky.  Ale nějak nechápu demonstrativní snahu demonstrovat svoji sexualitu při pochodech městy, je to stejně ujeté, jako kdyby vzniknul  klub sebeukájejících se, kteří by chtěli demonstrovat svá práva.

Pokud se člověk s homosexuály v životě potká, tak většina z nich se sice netají svoji orientací, ale nemají potřebu pochodovat ulicemi v oblečcích jako z gay porna. Stejně patologické by se mi  zdálo, pokud by zástupci heterosexuálů spoře odění až neodění pochodovali ulicemi a demonstrovali svůj nárok na heterosexuální aktivity.

0 0
možnosti
LZ

usual suspect

23. 6. 2010 12:58
Re: Hmm, je mi naprosto jedno, zda jsou lidé

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.