Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

normalni_chlap

22. 10. 2010 7:27
Největší binec v Brně nadělala ODS a to

naprosto nevidanym zpusobem jednani jejich clenu mezi sebou. Vase vztahy a normy chovani jsou vzorem dalsim soudruhum....udavani, spehovani, skryte nahravani, lzi, podrazy a podvody. Zduraznuji, ze se takhle chovate mezi sebou! Jeden druhemu zavidite nos mezi ocima, kdyz se potkate tak se na sebe usmivate a jen se jeden z vas otoci a uz ho ostatni pospini. Vzdycky jsem ODS volil, ale NIKDY bych mezi vas nevstoupil a nechci s vami mit nic spolecneho. Jsem totiz slusny clovek.

0 0
možnosti

Ctihodnost Já První

21. 10. 2010 18:28
Ať Pavouk žvýká,jak žvýká ......

.....zelená pachuť se mu stále vrací.Ale nauseosní už je Paulczyňski řadu týdnů.Stále se mu jen navaluje z brněnských " problémů" a jeho blogy začínají být už stereotypně únavné.  Rv

0 0
možnosti

cojanato

21. 10. 2010 21:25
Re: Ať Pavouk žvýká,jak žvýká ......

Pavouk, že by byl přežvýkavec ?;-D.....Ale kdepak, ten se "zeleniskem" přímo dusí. A kdyby jen pár týdnů. U něho to trvá už po mnoho let, stačí si přečíst jeho historické články a nějaké dostupné dokumenty z minulosti a jeden se nestačí divit. 

0 0
možnosti

rito

21. 10. 2010 11:28
Zelené někdy rádi žerou pejsci,

jen proto, aby si upravili trávení. Zelení mysleli, že v politice je to jako s pejskama. Snažili se krmit politiku sami sebou a dopadlo to jako se pejskama. Průjem a zvracení ze zeleného. Jenže to co k životu potřebují oni, nepotřebuje občan.

Konečně ten občan dostal rozum a alespoň se na nějakou dobu žaludečních neduhů zbavil. A Zelení? Mohou krmit sebe - sbe samými a v pohodě blinkat a projímat. Mohou i rozjímat a meditovat s da-aljámou.  Alespoň si upraví - jako ti pejsci - trávení. To politické. Potřebují to jak koza šeksny.;-DR^

0 0
možnosti

incomming_message

21. 10. 2010 10:10
Přesun nádraží je nesmysl

Brno potřebuje řešit hromadnou dopravu v centru i směrem na periferie. Současná tramvajová doprava absolutně nevyhovuje a jiná v centru vlastně neexistuje. Přesun nádraží by ji ještě více zkomplikoval. Těch Vámi zmíněných 700 metrů je kousek pro turistu, ale pro řešení dopravní obslužnosti příliš mnoho. Navíc ten projekt nového nádraží je příliš megalomanský a zastaralý. Neřeší moderní trendy jako je oddělení dálkové a lokální dopravy v rámci jednoho nádraží a mnoho dalšího.

Jo a "vytlačení" zelených na okraj politického dění samozřejmě vítám

0 0
možnosti

ladyevil_cz

21. 10. 2010 8:57
Karmou...

...jsem ocenil formu včetně několika slovních až románových obratů...také fakt, že zelenost mám rád v mnohem mírnější formě ;-D Ale...Tarantule...na rozdíl od Vás si myslím, že nádr ve své podobě  je  na betálném place ;-)R^

0 0
možnosti

Zly_Soused

21. 10. 2010 8:54
Já sice nejsem příznivce zelených,

ale přesun nádraží do nové polohy v jižním centru, bude pro celý integrovaný systém JMK pěkný průšvih, zvlášť v situaci kdy jsou vlaky pátečí tohoto systému. Sice budeme mít pěknou kolonádu, ale spousta lidí kvůli výraznému prodloužení jízdní doby přesedne při dojíždění definitivně do aut, což bude určitě i můj případ. Naštěstí to nebude běhěm příštích 10 let.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.