Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

domess1

4. 9. 2012 8:52
Intervjúk modrého ptáka a rudého paviána.

Petře, starý, dalo by se říci téměř předválečný člen KSČ, se ve vás nezapře.

Petře, stejně tak se ve vaší ekonomické erudici nezapře to, že vaším najvyšším ale bohužel jediným vzděláním je memorování Lenina a jiných klasiků na totalitní VŠE - socialistické to přípravce socialistických řídících kádrů.

Toto opravdu "pozoruhodné vzdělání" sice stačilo na to, abyste mohl stoupat v hierarchii ODS, kde jste se potkával s podobně "vzdělanými" soudruhy a mohlo stačit i na to, abyste mohl dělat "dokonce" poradce ministrovi financí, také bývalému členu KSČ a také absolventovi socialistické VŠE. Mimochodem i vlivem takových ministrů financí a takových poradců jako jste vy Petře je tento stát ne rok před Řeckem, ale spíše před Sudánem.  

Petře, jediným řešením pro vás, jak se nadále neztrapňovat, je uvědomit si své inteligenční a  charaktrové limity a akceptovat nepřehlédnutelný vliv vlastního stáří na úroveň vašeho psaného projevu.

Bohužel ale asi nemáte vedle sebe nikoho, kdo by vám to řekl.

8 0
možnosti
C

coj@nato.01

5. 9. 2012 22:30
Re: Intervjúk modrého ptáka a rudého paviána.

;-DR^....

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

4. 9. 2012 8:14
vykopli vás?

smutné

6 0
možnosti
PW

Olymp

4. 9. 2012 8:21
Re: vykopli vás?

;-DR^

2 0
možnosti
1

1absolutus

4. 9. 2012 8:03
Od rudé k modré.

Pro admina, píši obecně a ne na konkrétní osobu, protože jich jsou desítky tisíc. Kdysi rudý fanatik, který bojoval za svou jedinou stranu na věčné časy. Dnes to samé v modrém a ejhle, najednou tvrdí, že prozřel a bude se na svět dívat rozumně a objektivně. Nevěřím a ještě jednou nevěřím !!! Celý život se dívat na lidi s jiným názorem jako na třídní nepřátele, musí udělat s člověkem své. Na stará kolena se tito věční straničtí bojovníci začnou litovat, a to jen proto, že se u některých začíná ozývat svědomí. Kdo jednou zradil, zradí zase. Rv!!

6 0
možnosti
PW

Olymp

4. 9. 2012 8:21
Re: Od rudé k modré.

A proto zakládá třetí stranu! ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.