Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Alka.24

12. 6. 2009 18:09
Tak

dneska s Vámi pavouku nesouhlasím. Jindy ano, co se dá dělat:-). Ale mne se pan kníže, tedy jako politik vždycky líbil. A i jiným hrabatům se vracelo, tak za tím nehledejte protekci. A nemyslíte si taky, že je v politice kvůli penězům jako někteří?On to myslím zapotřebí nemá. A víte, že jsem se setkala po 89 s lidmi, kteří si jeho rodinu náramně pochvalovali. Prý se měli u nich lépe než za bolševiků:-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

12. 6. 2009 19:57
Re: Tak

Osobně proti němu nic nemám. Poukazuji jen na to, že na každém lze něco najít. Proč se musí dodnes soudit o svůj majteke hraběnka Salmová?

0 0
možnosti
C

cojanato

12. 6. 2009 17:20
TOP 09 !........Pavouku, za koho vy vlastně kopete ?

Paulczyňski, nyní jste si kopnul třeba do TOP 09. Přesto, že znám i mezi lidovci mnoho slušných lidí,  neměl jsem pana Kalouska v nijaké zvláští oblibě a již dávno jsem k němu pojal jistou nedůvěru. Ale Vy, jako "politik" byste mohl volit slušnější formy, jak veřejně posuzovat bývalého ministra a vašeho koaličního partnera v bývalé vládě. Knížeti, bývalému ministru ZV, zase farizejsky přejete, aby si užil restituovaného majetku, na druhé straně říkáte, aby si "knížecí" restituci vzal čert. Závist ?

Paulczyňski, je s podivem, jak v poměrně krátké době dovedete kopnout do všeho, napadnout a zesměšňovat cokoliv a dehonestovat kohokoliv. Oranžové, Zelené, Modré, Černé, včetně jejich čelných představitelů. Jenom ne Rudé.  Do rudých komunistů nikdy nekopete nebo "jenom jako".

Píšete zde něco o korupci, a zda je někdo s "neumazanýma rukama". Přitom sám ruce čisté nemáte a Vaše svědomí, to je černé jako pekelné saze.

Paulczyňski, Vy kopete za ty Rudé ! Že Vy máte rudou knížku ještě schovanou ?

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

12. 6. 2009 12:04
A mimochodem

Sázení jako takové bych zdanil aspoň padesáti procenty na straně provozovatele. Ne tím směšným procentíčkem.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

12. 6. 2009 12:00
No, Pavouku

Nejste jediným, komu nevrátili majetky. Naší rodině to nevrátili taky, ačkoli jsme se do data vlezli. Ale děda dostal plukovníka in memoriam. Aspoň něco.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

12. 6. 2009 14:33
Re: No, Pavouku

To bylo dědovi platný....Mně na tom zajímá, jak je možný, že jak pan kníže tak pan pravdoláska to datum obešli.

0 0
možnosti
T

tromi

12. 6. 2009 10:22
jojo, s tím se dá jistě souhlasit, ale...

když šlo o koryta, opět se přistoupilo na vydírání ze strany lidovců a blaho lidu a zdravý rozum šel stranou. Úplatek 80 miliard za přikyvování, je zločin srovnatelný se zazlužováním ze strany páně Paroubka, ale to vám nevadilo

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

12. 6. 2009 8:56
Teď koukám na tu zmínku o Státní pokladně

Původní zakázku sice zrušil M.K. jakožto ministr financí NA ZÁKLADĚ zjištění ÚOHS (anýbrž Pecinovci) - šlo o podmínku použití systému SAP jakožto vstupní podmínky. Jenže SAP je produkt 1 firmy a tudíž byly touto podmínkou dikriminovány firmy, které se k tomuto systému nedostanou nebo mají vlastní, obdobný systém. Více na http://www.compet.cz. Troufám si říci, že kdyby Kalousek to výb. řízení nezrušil, tak MF dostane "flastr" od ÚOHS. Navíc se soutěžící z předchozího tendru spojili a propojili a stejně tu zakázku vyhráli.

Přeji hezký den.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

12. 6. 2009 10:25
Re: Teď koukám na tu zmínku o Státní pokladně

To se říká po berní správě? Já to mám z prostředí IT jinak. Ale ta Vaše zmínka o propojení sedí. jenom museli přivzít kohosi dalšího.;-)

0 0
možnosti
FS

sfera

12. 6. 2009 8:39
Ale no tak

neblázněte. Kalousek zakládá stranu a vykřikuje, že je spasitel nebo nejsvatější? Proč tolik zášti a nebo jste spolu domluvení a děláte mu reklamu?

Jak je to s tím, že jste byl pře rokem 89 v KSČ? Ano nebo ne?

A nechlubte se, že máte Mitsubishi. Ono předjíždět tramvaj zleva není zrovna vizitka dobrého řidiče :-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

12. 6. 2009 10:24
Re: Ale no tak

Reklamu? neblázněte. Blog není reklama. Ani zášť, jen pár fakt.

O tom mém komunismu je to tady:

(http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/76701/Priznani-komunisty.html)

A s tím Mučibuči, copak já jsem blondýna?

0 0
možnosti
KA

krabi

12. 6. 2009 8:17
reinkarnace pravdalásky TOP09

jako před každými volbami je třeba za potopenou loď spustit na vodu novou. Z knížete se stal definitivně politický turista - v senátu ještě sedí s mandátem ODA a jen za senátorské období už kope za 3. (nebo 4.) stranu.

Zajímavější by bylo, kdyby Svobodova KDU-ČSL nalevo ubrala hlasy ksčssd. Zejména na Moravě má snad šanci.

0 0
možnosti
HM

Hank Moody

12. 6. 2009 8:17
Ale no tak,

soudruhu předlistopadový člene KSČ Paulczynski. To je přece normální, že v demokracii vznikají a zanikají politické strany. To jen za Vaši předlistopadové éry, kdy jste byl členem KSČ, to nebylo možné.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

12. 6. 2009 10:26
Re: Ale no tak,

Už jste s tím mým členstvím směšný. Každý ví jak to bylo. Vy tam budete asi dodnes.

0 0
možnosti
E

editi

12. 6. 2009 8:16
MF byl vydán zákon,

že herny, kasina a podobné podniky nesmí se provozovat ve vzdálenosti 100 metrů od škol a podobných vzdělávacích a kulturních zařízeních. Ale má to háček, obce si mohou vydat vyhlášku a okruh 100 metrů si můžou upravit dle svého uvážení. Takže město Milevsko se rozhodlo vyhláškou tak, že tři herny jsou od škol a kostela v dosahu do 30 metrů. No není ten Kalousek chytrolín?, zákon něco zakazuje, obec smí porušit, a je vše legální.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

12. 6. 2009 8:51
Re: MF byl vydán zákon,

MF zákony nevydává, to dělá Parlament ČR. MF maximálně vydá Vyhlášku MF jako podzákonnou normu o nižší právní síle. Když jsi z Kréťanka (doporučuji použít u tohoto slova jednoduchou výměnu pár písmen), tak se tím aspoň nechlub. :-PRv;-€

(blicí smajlík tu neníRv).

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.