Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR

Kocourkovský radní

16. 7. 2009 10:43
Heeezkýýýý

Pavouku, dobrý, rád čtu Tvoje názory! Hele, dovolím si tykat páč jsem jen o 15 let mladší. :-)

0 0
možnosti
N

Nika.meil

15. 7. 2009 13:54
Vzpomínky....

Líbí se mi Vaše názory i náhled na svět, vaše sebevědomí,které hodně lidem bohužel chybí a tak prskají a vztekají se, svoje neúspěchy svalují na druhé a léčí si své mindráky anonymními výprsky. Karma R^.

0 0
možnosti
C

cojanato

15. 7. 2009 17:22
Re: Vzpomínky....

Vaše vzpomínky a upřímná chvála, soudruha Pavouka zajisté jen potěší.:-)

Možná projeví z Vašich pohnutých slov i "prasečí radost" nebo zase začne hrabat levou přední, jako "pivovarský kůň" !  Určitě Vám zde projeví i své díky.

I bolševici se dovedou nějak vždy "odvděčit",

0 0
možnosti
C

cojanato

11. 7. 2009 19:36
Tak, na to taky pozor !

Pane Paulczyňski, tak jste se tady zase trochu "odkopal" a odhalil nám něco z tajů Vašeho bytí, kouzelných zážitků z mládí i životních postojů. Různé Vaše výroky a moudra, které lze pochytit ve Vašich článcích, jsou zajisté pro mnohé netušeným zážitkem, pro jiné zase pohoršením nebo i důvodem pro zasmání, až oči pláčí.

Rád také radíte, zejména pak některým čtenářům či diskutérům, jenž Vám nejsou moc po chuti. S oblibou je posíláte někam (?), říkáte jim, aby si něco....(?), případně jim navrhujete, aby se šli třeba léčit, apod. To jste po složitém diagnostikování navrhl i mé maličkosti, svému "věrnému cojanatovi" (viz níže).

Vaše rady včak většinou valné ceny nemají a řídit se jimi, to by člověk mohl dojít i k úhoně. Proto jen připomínám, co jste na toto téma sám, jako prduch, kdysi řekl a čím byste se konečně už mohl řídit.

.....(cituji) ....."Také si budu muset dávat pozor na udílení dobrých rad, protože to prý přichází poté, co už člověk nemůže odstrašovat špatným příkladem".

0 0
možnosti
PP

pavouk první

11. 7. 2009 20:13
Re: Tak, na to taky pozor !

Nevím proč mi naskakuje název filmu: Ještě větší blbec než jsme doufali.

0 0
možnosti
J

janpytlak

11. 7. 2009 11:33
Pane Bobczynski, pardon Paulczynski,

0 0
možnosti
J

janpytlak

11. 7. 2009 11:32
Pane Bobczynski ,pardon Paulczinski,

zřejmě neudržíte moč jako jste i neudržel moc s vaší milovanou ODS na radnici ,a to vás mrzí nejvíce. Je po kšeftech s Jonášem, už netečou prachy, že?Vaše blogy jsou výrazem sexuální nedostatečnosti.Masturbujete přes PC.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

11. 7. 2009 11:44
Re: Pane Bobczynski ,pardon Paulczinski,

Jestli víte něco o tečení prachů, ihned s tím na policii. Jinak si necintejte vestu. Co se týká toho druhého, řekl bych, že uvedené znaky vykazuje spíš Váš výstřik duševního ejakulátu výše.

0 0
možnosti
JS

blox

11. 7. 2009 11:16
ovšem ...

ovšem jistou dávku humoru to má pavouku, takže když zvolíš nějaké jiné téma než jak jsi prima, může to být čtivé:-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

11. 7. 2009 11:45
Re: ovšem ...

PromiŇTE, ALE RADIT O ČEM MÁM PSÁT ROZHODNĚ NEPOTŘEBUJI. aŽ MI DOJDOU TÉMATA, URČITĚ SE OBRÁTÍM NA vÁS.

0 0
možnosti
JS

blox

11. 7. 2009 11:09
Já já já jen já, ať žije pavouk

Z  blogu pana  "pavouka"  čiší především tohle: sebestředná egocentrická osobnost, která se ještě ani po třiašedesáti letech pobývání na světě neodloučila od svého Já já já jen já. Olympic jste doufám pavouku také poslouchal, zvláš píseň Já by se vám líbila :-). Ten článek jakoby chtěl sdělit je mi třiašedesát, ale ještě si to pěkně užívám to koukáte co?? Tak si to užívej pavouku, budíž ti přáno, ale je nutné kvůli tomu psát takovéhle ódy?? 

0 0
možnosti
PP

pavouk první

11. 7. 2009 11:47
Re: Já já já jen já, ať žije pavouk

Někdo sedí v hospodě, někdo na rybách. Někdo píše o životě a tak . A ona óda , pokud je třeba Vám to vysvětlit byla povzdechem nad úrovní anonymních diskutérů na webu. Jinak si tu každý cmrndal může vyzvracet co libost žádá. jako třeba Vy. Mějte pěkný den. nAŠTVAL JSEM vÁS MOC? NEČTĚTE MNE.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

11. 7. 2009 10:55
Moudrému napověz...

O kousek níže porovnává jisté patologické individuum trpící  obsesivně-kompulzivní poruchou, který opakovaně zapleveluje diskuze místo tématem tak úvahami o mně. Tento jedinec je ovládán  mneně zapomenout.

Například uváděním citací z blogu o tom kterak jsem dosáhl důchodcovského věku

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/58167/Tak-A-jsem-prduch.html

a jejich porovnáváním s tímto blogem. Ta osoba zjevně není schopna rozlišit autorskou nadsázku a fikci od faktografie. Prosím, abyste mu to odpustili, on za to asi nemůže.

 

0 0
možnosti
PP

pavouk první

11. 7. 2009 10:58
Re: Moudrému napověz...

Oprava poslední věty prvního odstavce: Temto  jedinec je ovládán  myšlenkami  na mne a je pro něj velmi obtížné vytlačit mne ze své mysli či na mne zapomenout.

0 0
možnosti
M

madave

11. 7. 2009 9:38
O, tempora :-)

Nojo, tak jasně, že dříve bylo lépe, jaksi zemitěji, přirozeněji, obloha byla modřejší, zimy ladovštější a přátelství pevnější - to jsou, pane strup, právě ty známky stárnutí, ona idealizace doby socialistické, šedé, špinavé, čecháčkovské - taky byly doby, dky nebyla antibiotika a elektrický proud :-) ach jo !

0 0
možnosti
PP

pavouk první

11. 7. 2009 10:32
Re: O, tempora :-)

Zapomněl jste dokončit...o mores. A o těch to bylo. Ostatně do té kategorie co potřebuje nakopat řiť patříte i Vy. Pro Vás nejsem pan strup. Pro Vás jsem pan Paulczynski, pokud se mnou chcete komunikovat.

0 0
možnosti
TK

TKC

11. 7. 2009 2:00
Víte, pane Paulczynski....

Vás sice naštval nějaký primitiv, když vám nevybíravě vynadal za kritiku Michaela Jacksona, ale .....

Nedá se nic dělat, ten chlapík byl sice víc než dost exot, sahání do rozkroku mne taky nebere, plastické operace už vůbec ne, ale musí se uznat, že na popík byl machr (a to nejsem žádný zajda a popík ani moc nemusím).

Nezlobte se, ale člověk, který zamlada sice akceptoval Beatles, Stouny, Hendrixe, ELO (jak píšete), ale nyní už nedokáže ani zachovat klid při vyslovení jména představitele jiné hudební vlny (natož respektovat, že se někomu může líbit) ... tak ten člověk jenom dokazuje, že je prostě opravdu už starej.

Přemejšlejte vo tom, strupe!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.