Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hlava..dvacetdva

8. 9. 2012 22:53
To je neuvěřitelně zajímavé,

kolik lidí v politice má rozumné názory a přesto tady máme takový bordel.

2 0
možnosti
KASPTH

kladivo a srp, poroste ti hrb

9. 9. 2012 20:40
Re: To je neuvěřitelně zajímavé,

:-) Dokonce tak velký, že nejednu hlavu čecháčků to nebere. Od p.Pavouka se pravdu nedozvíme, je hrdý stále.

Toho čecháčka neberte prosím na sebe.

1 0
možnosti
P

Pedropan

7. 9. 2012 16:32
Jeden žasne...

... kolik diskutérů tak dokonale zná Petra Paulczynského. Určitě s ním často seděli u jednoho stolu, vedli vášnivé diskuse, znají jeho názory, stanoviska a rozhodnutí v konkrétních situacích, mají přehled o tom, kdy a jak hlasoval, které názory hájil a jak argumentoval. Obdivuhodné. A nebo na pozvracení. Jak kdo chce...

0 0
možnosti
C

coj@nato.01

8. 9. 2012 15:18
Jeden žasne...Žasnou i jiní....

....a já žasnu taky. Pedropane, nevím kdo si, odkud si a jak to chceš ty, když posuzuješ druhé a zmiňuješ se dokonce o zvracení.:-/...Každý si může svého autora, ať už oblíbeného psavce nebo neoblíbeného pisálka, posuzovat a hodnotit podle svého, pokud má dostatečné informace nebo když ho zná i jinak. Zato Pedropan, neznaje přítomné diskutéry na Pavoukově blogu, hodnotí, posuzuje a málem by i odsuzoval.Rv....

Navíc Pedropan o samotném autorovi zná zatraceně málo nebo neví zhola nic, lidově řečeno, zná "prdlajs", jinak by nemohl veřejně komolit jméno slovutného autora, kdy správně má být  Petr Paulczyňski.

Je v tom právě ten háček, Pedropane, důkaz o tom, že o autorovi prdlajs, ale navážíš se do jiných.

2 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

5. 9. 2012 20:10
Proboha

to jsem opravdu netušil že beztrestná korupce a klientelismus jsou pravicové hodnoty které  pravicové ODS chtějí stále "ředit" nějací exoti typu VV. :-)

Apropó autore můžete uvést jediný příklad kdy  ODS prosazovala např. něco co by zjednodušilo stát?, já se bohužel na nic takového nepamatuji.

Jediné zjednodušení státu se pamatuji provedla ČSSD když zvedla paušály pro živnostníky a umožnila tak mnohým nevést účetnictví.  

Za vlády "pravicového jednoduchého státu" vidím akorát takové šílenosti jako  přesložité vyplácení části nemocenské zaměstnavatelem  a části sociálkou, v pravicovém státě "nízkých daní", vidím že se chystá pro výdělečně činné důchodce s příjmem 10 tis. navýšení daní na 2000,- Kč zatímco za těch hrozných levičáku platili jen 1200,- Kč atd.

1 0
možnosti
C

coj@nato.01

5. 9. 2012 22:22
Re: Proboha

:-) ...Boha nevolej, je to zbytecny. Ty ses sedrenej kun, on politicky duchodce Paulczynski zase vychytralej Pavouk. Vynyslel si, intrikoval a lhal uz za bolsevika a od ty doby se u neho prakticky skoro nic nezmenilo. Akorat je vic zazobanej a hraje si bojovnika za lepsi, pravicove zitrky, pritom, kdybys ho znal bliz, tak zjististis, ze je to s nim "na levacku". Neni takovej sam, najdes takovych jenom v Brne na tucty.

1 0
možnosti

lubossula

5. 9. 2012 15:37
no tak v ods

zalili starou zumpu cerstvou no.. Smrdi to porad stejne, kradla vase generace, krade nova, devastovala vase, devastuje nova. Jediny rozdil je v tom, ze vy uz u toho nebudete. Zadna ztrata pro tuto zemi, ani pro stranu, ani pro Brno...

6 0
možnosti
PP

echo.3.

5. 9. 2012 18:25
Re: no tak v ods

Krátké, stručně a výstižné.

. :o))

2 0
možnosti
T

tromi22

5. 9. 2012 9:19
zhrzený politik

odstavený od koryta;-D

2 0
možnosti
PP

paulczynski

5. 9. 2012 10:45
Re: zhrzený politik

Proč myslíte?

0 0
možnosti
C

carolusI

5. 9. 2012 0:59
Zaujala mě věta

,,Vznikli jsme jako názorová opozice k levicovým hnutím omezujícím svobodu jednotlivce." Zní to hezky, ale když se podívám zpět, od rozpadu OF byla ODS prakticky nejsilnější stranou a téměř vše co se zde dělo nese její otisky. Vznik spousty nových zbytečných zákonů, zbytečných úřadů zbytečných úředníků, snaha lézt lidem až do domácností a regulovat každý jejich prd. To se tu posledních dvacet let děje a nezaznamenal jsem, že by tomu ODS nějak účinně čelila. Občas pár bezzubých populistických prohlášení. Jinak v praxi pro to vše vaši poslanci hlasovali společně s ČSSD. Korýtka byla vždy důležitější než vůle udělat něco rozumného pro lidi. A ta iniciativa  ProtiAlt, no nezlobte se, ale přečetl jsem si zde na blogu pár článků vašich zakladatelů. A to mi stačlio. Arogantní frackové s fašistickými manýry. Jestli to má být naděje do budoucna, tak potěš Pánbůh. A jestli se hodně lidí chystá volit komunisty, není to z nějaké nostalgie. Jen chtějí, aby s gaunery u vlády konečně někdo zametl.

0 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

5. 9. 2012 0:08
Nalejme si čistého vina

Dokud ODS budou reprezentovat lidi jako Novák, Bem, Kocourek, Drobil, Vondrazka a další super důvěryhodni lide bývali voliči se nevrátí. Dobra politika je založena na důvěře ne množství billboardu. A politika se nezíská tím, kdyz bude pomalu každy druhy mít korupční skandál.

0 0
možnosti
PK

ahaswer

6. 9. 2012 19:25
Re: Nalejme si čistého vina

Toť přesné.

0 0
možnosti
K

klapste3

4. 9. 2012 15:56
Kromě lacině populistické

pasáže o úřednících mně nejvíc autor pobavil pasáží o předražených zakázkách. Za předražené zakázky mohou královsky placení úředníci..., kteří se na svých postech drží během všech volebních. Všichni ví, jak jsou špatní... a zaprodaní...Jen mimochodem - o kolik úředníků snížil autor úřad v Brně - Židenicích, jako místostarosta. O kolik úředníků snížil autor magistrát města Brna?  Ale zpět k zakázkám - kde autor žije, že nezná  veřejné tajemství o tom,  že předražené zakázky plní stranické pokladny a kapsy politiků? Že stranami dosazení polici ve vysokých funkcích ovlivňují drtivou většinu veřejných zakázek, to také neví? Že politici na radnicích všech velikostí pracují v zájmu developerů a ovlivňují pro ně územní plány - s tím se ještě v Brně nesetkal? Intervijúk si možná najde své čtenáře, kteří stejně jako voliči dvou největších stran znovu a znovu sedají na lep slibům a populismu. Čtenář v intervijúku najde poměrně dost nicneříkajích vět, bohužel však chybí pokora  starého straníka.

4 0
možnosti
PP

echo.3.

5. 9. 2012 18:21
Re: Kromě lacině populistické

Klapste, děkuji. Napsal jste to v podstatě i za mě, i když by bylo určitě ještě co dodat. Rovněž je úsměvná, modroptáčníkova věta - "Mám rád, když se věci nazývají pravými jmény", a tu kdybychom měli vzít do důsledků, tak při trefném pojmenování autorovy maličkosti, dle jeho politického činění, nekalých aktivit a osobních,vlastností, budete slovně napaden nebo přímo nahlášen (nabonzován) a smazán. Například v diskusích pod jeho blogy se tak stalo nesčetněkrát mnoha čtenářům a jeho oponentům.

Hrdí, "bývalí" soudruzi, co se dodnes nestydí za svoje členství v KSČ a hrají si na ty pravé pravicové, bývají neskutečně ješitní, urážliví a často i agresivní a zlí. Najdeme mezi nimi, bohužel, i pěkné grázlíky a grázly.

1 0
možnosti
KV

Baarten

4. 9. 2012 13:47
Pane,

s tím katastrofálním přebytkem státních zaměstnanců máte pravdu. Ale s těmi předraženými zakázkami ne, podle ruzných odhadů se u nás rokrade ročne 100 - 300mld Kč. A některé věci jsou do očí bijící (CASA, Pandury, Blanka, OpenCard cena dálnic atd ... v zásadě všechny veřejné zakázky jsou divné nebo rovnou podezřelé ...).

1 0
možnosti
MK

taras

4. 9. 2012 9:07
Co jste řekl v tak dlouhém rozhovoru nového,

objevného, zajímavého? Je to směska starých modráckých hesel, která se neosvědčila, otřepaných nepravd a katastrofické bezvýchodnosti současného českého "pravicového" myšlení.

.

Už na začátku lež: "hvězdná" chvilka ODS byla jenom jedna; když jste rozdělili impotentní OF a zformovali jste se na bázi klasické strany  a s tímhle racionálním kouskem a za goebbelsovského tlaku médií (Léčba Klausem) jste vyhráli první české volby. Od té doby to s ODS jde jenom z kopce, protože mafánská politika (spřažení s českou podnikatelskou galerkou) a okrádání nejchudších NENÍ PROGRAM, to je zločin.

.

Krásnou ilustrací poměrů v ODS je to, že si kmotři volí do čela stále hloupější a hloupější šéfy strany, protože jsou manipulovatelnější: Topolánek musel jít ve chvíli, kdy to vypadalo tak, že se jim vzepře. Hnilobný rozklad ODS pak nejlépe dokumentuje to, že jste v Evropě za burany z východniarského Balkánu. Čímž samozřejmě děláte ostudu všem Čechům.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.